Kedves Imre!
Írta: postaimre - Dátum: 2012 04 17 ¦ 12:08:25
Hát sikerült beletenyerelnem a lekvárba. Ugye itt ez a ...-nap amire hívtalak előadásra. Megyek a műv házba mondom egy író-olvasó találkozót kéne beilleszteni a 28-i programba. Okés mondják ki az előadó. Posta Imre. Úgy lefagytak, mint a számítógép.Addig osztottak szoroztak, hogy nem fér bele az időbe, mert minden perc foglalt.Ebből is látszik, hogy jó úton jársz. Ha már ennyire fosnak tőled az nem véletlen!

Teljes hír
Hát sikerült beletenyerelnem a lekvárba. Ugye itt ez a ...-nap amire hívtalak előadásra. Megyek a műv házba mondom egy író-olvasó találkozót kéne beilleszteni a 28-i programba. Okés mondják ki az előadó. Posta Imre. Úgy lefagytak, mint a számítógép.Addig osztottak szoroztak, hogy nem fér bele az időbe, mert minden perc foglalt.Ebből is látszik, hogy jó úton jársz. Ha már ennyire fosnak tőled az nem véletlen! Nagyon nem lepődtem meg, mert a műv. ház vezető egy komcsi időkből ittmaradt kövület! Épp ezért feltett szándékom, hogy csakazért is össze fogok hozni egy fórumot valamilyen úton -módon egy más helyen. Hagy kapjanak agyvérzést!
Áldás
...

Válasz
bubó doki 9:56 (0 perce)

..., ugye erre is számí-totál! Nem meglepedő ez sem, de ha félnek, jól teszik, bár jobb ha rettegnek. Szólj időben, ha "zúzni" kell és van kinek az agyát bú-tolni. Fegyveretek legyen, a többit már annak csövén keresztül kell szemlélni.

Áldás!
Imre