Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csak a csókosok jutottak földhöz?

Oligarchák márpedig nincsenek – legalábbis a jogszabályokban nem léteznek, így az állami földek haszonbérletére kiírt pályázatokat sem ők nyerik – állítja a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) elnöke.

Óriásberuházás készül Magyarországon

Kiss Imre, figyelj csak? Gázosítanak, illetve ködösítenek! Megerősítette az előzetes becsléseket az ausztrál Wildhorse Energy mecseki szén föld alatti elgázosítási lehetőségeiről szóló megvalósíthatósági tanulmánya, a vállalat két lépcsőben több tíz milliárdos fejlesztést indíthat.

Az adósságcsökkentés kudarca: sosem fizettünk ennyit kamatra

Azt már tudjuk, hogy az éves hiánycél 90 százaléka három hónap alatt összejött a büdzsében, de ami még ennél is fájdalmasabb, hogy a 2012-re tervezett összes kamatkiadás majdnem felét már ki kellett fizetnünk március végéig. Ezzel az elmúlt hat év legrosszabb statisztikáját produkáltuk ezen a téren a tavalyi nagy "adósságcsökkentés" ellenére is. Mfor.hu-háttér.

Megvetették lábukat az új magyar oligarchák

Nem magyar az, hanem mocskos zsidó! A hatalmukkal korábban visszaélő, a 2010-ben ellenzékbe szorult politikai pártokhoz kötődő oligarchákkal úgy számolt le a Fidesz, hogy helyükre saját vazallusait ültette - írja elemző cikkében a Reuters. Az uniós és kormányzati pályázati pénzek elosztását felügyelő Nemzetfejlesztési Minisztérium és az NFI Zrt. mellett az MFB-t és az NFÜ-t is a Fideszhez hű üzletemberek irányítják.

Korrupcióban külön kategória a magyar törvényhozás

A korrupció már foglyul ejtette az államot, de valódi kiterjedtségéről, működéséről azért nehéz megállapításokat tenni, mert hiányoznak a kormányzás kutatását segítő alapvető elektronikus adatbázisok. Noha készül a kormányzati antikorrupciós stratégia, a tavalyi törvényhozási dömping éppen a negatív korrupciós folyamatokat erősíti - mondta a hvg.hu-nak Tóth István János, a Corvinus Egyetem Korrupciókutató Központjának vezetője.

Nem titkolják, mi történt: lepattantak a magyarok az IMF-ről

Lehet hitelt adni egy gazdaságnak úgy, hogy azt fellendítheti, és lehet uzsoraszerződést is kötni - hívta fel a figyelmet a CET elnöke.

Észak-koreai rakéta: riadókészültségben van Japán

Riadókészültségben várja Japán és a Fülöp-szigetek, hogy Észa-Korea a nemzetközi tiltakozások ellenére csütörtöktől hétfőig bármelyik pillanatban nagy hatótávolságú rakétával műholdat bocsáthat fel a világűrbe.

Vételi ajánlatot várok, nem zsidó lakóparkoló létesítésére!

Szia Imre! Lehet,hogy érdemes közhírré tenni: Kikötő vagy lakópark? A Budapest XXII. kerület Háros utca 1-3. szám alatt a helyi FIDESZ-es önkormányzat legnagyobb bánatára van egy magántulajdonban lévő terület. Jelenleg parlagon hever és többen fenik rá a fogukat!
A körülötte lévő összes terület szőröstől ,bőröstől az önkormányzat vagyonbiztosáé(?). Összközművekkel, Duna partján, .(Hrsz: 224968 és 224970) Ez régebben Vízközmű telepként funkcionált. Innen látták el a környéket vízzel, vételezve a Dunából.

Eurasia: a magyar kormány nem üti meg a mércét

A magyar kormánynak valószínűleg még most sem sikerült eleget tennie az Európai Uniós elvárásoknak, így a Nemzetközi Valutaalapnál kezdeményezett tárgyalások egy Magyarországnak nyújtandó újabb hitelről továbbra is beláthatatlan távolságban maradtak - írja az Eurasia Group legújabb elemzésében. Az Eurasia szerint a kormány által Brüsszelbe a Magyarország ellen folyamatban lévő jogsértési eljárásokkal kapcsolatban több mint egy hete elküldött válaszai nem ütik meg az Európai Bizottság által magasra rakott mércét.

Elmebeteg tömeggyilkos? Nem! Csak egy szabadkőműves!

Itt van a norvég szabad vakolók Oslo-i háza és a link ahol a leírásokat meg lehet találni , minden megtalálható ami a szabadvakolókhoz kapcsolható . Itt még büszkék is rájuk, minden nagyobb városban van egy ilyen ház. Anders Behring Breivik is látható a link alja felé. Link

Milliókat kap Brüsszeltől: erre költ a jobbikos képviselő

Megy a helycserés akció. Kanna vissza, helyette emőke ki, vona-zazri meg irány a mini-szterelnöki kakapult. Morvai majd elintézi a zsinagógán belül. Jó vicc! Szegedi Csanád egy honlapot kezdeményezett, melyen feltüntetik, a képviselők mennyit keresnek, és ki, mennyit adományoz. A politikus cáfolta, hogy Vona Gábor kihívója lenne.

Globális birodalom a Biblia szerint

Egy szinttel feljebb
Kedves Testvérünk! Tudjuk, hogy Salamon király uralkodását követően Izrael kettészakadt. Egy idő elteltével az északi országrészt elfoglalták az asszírok, a déli országrészt pedig a káldeusok. Ez utóbbiak Nabukonodozor vezetésével, nem csupán megszállták ezt az országrészt (Júdeát), hanem lerombolták annak fővárosát (Jeruzsálemet), azon belül a zsidók legszentebb helyét, a templomot is. Magukkal vitték a templom kincseit, és magukkal hurcoltak több ezer zsidó foglyot Babilonba. Az elhurcoltak között volt a királyi vérből való, nemesi származású fiatalember, Dániel is, akit néhány társával együtt arra szemeltek ki, hogy majd egyszer a királyi palota szolgálatába állnak. Ezért megkülönböztetett bánásmódban részesültek, megtanították őket a káldeusok nyelvére, de mindenféle tudományra és bölcsességre is tanították őket, úgyhogy néhány év után már a babiloni bölcsek közé tartoztak.

Kína figyelmeztette Putyint: Izrael és az USA világháborút akar!

Hinnye, azt a rézfánfütyülőit nekije! FSZB-Blackwater, Kína és Putyin, micsoda összeesküvés-teória ez? Putyin komoly figyelmeztetést kapott egy magas rangú kínai tisztviselőtől. Ezt azért lényeges kiemelnünk, mert nem holmi földalatti mozgalom fantáziadús elemzőinek irományáról van szó, amelyet közzétettek a honlapjukon, hanem a legfelsőbb szintű kínai vezetés figyelmeztetéséről Moszkva számára. Az FSB nyilvánosságra hozott adatai is alátámasztják, hogy a fenyegetés valós, és az ismert összeesküvés-elméletektől sem áll távol.

Magyarellenes adásért büntettek egy hírtévét

Bármely "magyar" zsidó tv-t ugyanezért be lehetne záratni a színházakkal együtt és a szereplőket nyilvánosan kivégezni.
Tízezer lej - azaz 677 ezer forinttal egyenértékű - bírságot kapott kedden egy román hírtelevízió, amelyet a román Országos Audiovizuális Tanács (CNA) amiatt marasztalt el, hogy egyoldalúan tájékoztatott egy olyan adásban, amely "Székelyföld elmagyarosításáról" szólt.

Mappába szedve gyűjtötték az adatokat Orbánról

Nocsak-nocsak! A jövő héten hivatali visszaélés miatt állhat bíróság elé Laborc Sándor – tudta meg a Magyar Nemzet. A polgári elhárítás egykori főigazgatója az ügyészség szerint jogtalanul gyűjtött és tárolt adatokat Orbán Viktorról és Kövér Lászlóról. A büntetőeljárás Laborc hivatali utódjának, Balajti Lászlónak a feljelentése nyomán indult.
Generálási idő: 1.10 másodperc
62,814,353 egyedi látogató