Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Államkötvény?

Államkötvény kibocsájtás avagy "Piaci Finanszírozás" (fideszül) az az út amit a kormány választott az IMF finanszírozás helyett. Rögtön itt az elején leszögezném, hogy az IMF NEM szent vagy érdekek nélküli önzetlen megmentő! Az IMF markánsan alacsonyabb kamatszinten (majdnem fele annyi kamatért) ad pénzt, DE cserébe beleszólást akar a gazdasági döntésekbe, amiket az EU-val harmonizálva javasolnak és tartatnak be.

Halálos szakaszban a világválság

A gazdasági válság Európában egyre rosszabbá válik és ha ez így folytatódik, akkor lassan gazdasági rémálomban találjuk magunkat.

Európa alatt titokzatos földalatti utak vezetnek az ismeretlenbe

Amint az nem rég kiderült, Európa földje és erdői alatt titokzatos földalatti utak bújnak meg. Ezeknek csak nagyon kis részét tárták fel, valószínű, hogy az európai országok alatt egy egész út- és barlanghálózat található.

"Senkit nem hagyunk az út szélén!" - egy történet a fájdalmasan sok közül

Itt a tetves zsidó pusztításának egy sajnos köznapi példája. Igen, kérdés, mikor jutnak el oda egyre többen, hogy ezt a csürhét a fattyaikkal, purgyéikkal mind egy szálig készen legyenek agyonverni? Egy 72 éves hölgy kért meg arra, hogy ezt a levelet küldjem el Önöknek. Ő nem tudja megírni, több okból - alább kiderül -, így tollbamondta nekem.

Vona-glottak a paraziták

Beszédes kép, s még szerencse, hogy büszkék arra, hogy mocskos zsidók és nyíltan is a magyarok és minden nemzet ellenségei.

Kép ami nincsOroszország felderítő repülést hajt végre Lengyelország és Litvánia felett

A Nemzetközi Nyitott Égbolt Szerződés keretein belül, az orosz felderítő gépek vasárnap, 3 hétig tartó megfigyelő repülésre indulnak Lengyelország és Litvánia felett. A repülés maximális hossza – az előzetes megegyezés alapján – Litvánia felett 715km, Lengyelország felett 1400km.

Ma leáll minden hetedik vonat

A hetedik te magad légy? A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium korábbi tájékoztatása szerint az április 15-ei vasúti és autóbusz menetrendváltozás után a korábbiakhoz képest naponta összesen mintegy 410 vonat és 30 autóbusz nem közlekedik majd.

Vallási vezetőt gyilkoltak Moszkvában

Úgy látszik divatos lett a torokmetszés máshol is. Az azerbajdzsán férfit megverték, megnyomorították, majd elvágták a torkát

Nyugdíjkísérlet zajlik Magyarországon - emelni kell a korhatárt is

A kelet-közép-európai régió országainak szűk mozgástere maradt a nyugdíjrendszerük átalakítására, amit demográfiai és munkaerő-piaci trendek tovább szűkítenek, miközben e problémák megoldása a következő évtized egyik legfontosabb kihívása marad - állapítja meg az ILO. Magyarország problémái e tekintetben nem kirívóak, bár egyes vélemények szerint a "magyar megoldás" egy nagyszabású társadalmi kísérletnek tekinthető.

Hende Csaba: Magyarország nemcsak a hadisírok gondozásában működne együtt Voronyezs megyével

Oroszország és Magyarország viszonya a hosszú évtizedes viszontagságok után végre egyenesbe jutott - mondta a honvédelmi miniszter pénteken az MTI-nek. Hende Csaba a Don-kanyarban lévő magyar katonai temetőkben tartott megemlékezések és voronyezsi hivatalos megbeszélései után nyilatkozott a hírügynökségnek.

'Vérfrissítés' a hadsereg élén

Tábornokká léptetett elő 70 katonatisztet szombaton Kim Dzsong Un, Észak-Korea új vezetője – jelentették az ország hivatalos tömegtájékoztatási eszközei.

Amerikának elege van Európából

Az Európát az Egyesült Államokkal összekötő gazdasági, politikai, katonai kapcsolatrendszer halott - ezzel a provokatív mondattal indította a pozsonyi GLOBSEC nemzetközi biztonsági konferenciát szombaton Judy Dempsey, az International Herald Tribune (IHT) neves publicistája. Kétséges ráadásul, hogy a világ igényt tart-e igényt tart-e a nyugati „globális alapértékekre": Kína felemelkedésével az angolszász modell leáldozóban van.

Kifizette a 10 milliárdot az állami mobilcég

A pályázati feltételeknek megfelelően folyik a negyedik mobilszolgáltató létrehozása, a 10 milliárd forintos frekvenciahasználati díjat kiegyenlítette, és a cégbírósági bejegyzéshez szükséges dokumentumokat a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságához hétfőn beadták - értesült az MTI a céghez közelálló forrásból.

Holokauszt tagadó vagyok és nem félek!

Nos, miért akarja valaki a tanulmányának ezt a címe adni: „Holocaust-tagadó vagyok”? Engedjék meg, hogy megmagyarázzam. Mindenekelőtt, én nem tagadom, hogy a nemzetiszocialisták kiközösítették és üldözték a zsidókat az 1930-as és 40-es években. Készségesen elismerem ezt a tényt.

Halottak a kínai és az orosz kapcsolataink

Annak ellenére, hogy a kormány meghirdette a keleti szél elvet és nagy csinraddattával bejelentette, mi leszünk Kínai hídfőállása, azok teljesen halottá váltak. Kiderült, amióta Fellegi leadta az orosz kapcsolatokkal együtt, még annyira sem tellett, hogy Matolcsy átvegye az ügyeket.
Generálási idő: 0.79 másodperc
62,814,465 egyedi látogató