Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tízmillió fő alá süllyed hazánk lakossága

Belföld(Érzitek az üzenetét? Ha rendbe tesszük a zsidó és cigány dolgát, akkor változhat ez!)
A hetekben hivatalosan is tízmillió alá süllyed az ország lakossága. Valójában máris a lélektani határ alatt lehetünk a kivándorlók növekvő száma miatt. Évtizedekig az erdélyi magyarok pótolták a veszteséget, ám közülük is egyre kevesebben állnak meg nálunk.

Drog-bárók és drog-cselédek

NaplóÚjra együtt a család. Baján nyaraltak a gyerekek és tegnap Posta-fordultával kerítettük otthonukba apraját és nagyját az utód-kornak. Kicsit kevesebb idő marad az írásra, de ezt jól viselem, sőt átmenetileg el tudnám képzelni az írásbeli-nélküliséget is, mert néha (de egyre gyakrabban) az az érzés támad fel bennem életre kelve, hogy az alkotás kész, a művész megpihenhet - vagy a mű kész és az alkotó lazsálhat. Tudom, hogy ez önzés részemről, de nincs mit tenni, mert ami kijár a nemzetnek, az kijár a családnak is. A kiscicák szépen fejlődnek, Böbe remek anyának bizonyult, de ahogy látom, az apa (vagy apák) nem nagyon jeleskednek a szaporulat utódgondozására. Ilyenek ezek a kan-dúrók! Sebtiben azért ma is megosztok veletek néhány kivilágló bölcseletet, hátha nem élünk hiába. A legéppuskázott rendőr ügye egyre ügye-fogyottabban göngyölítődik ide-oda, de azért tán látszik –még ha nem is tetszik-, hogy a háttérben a drog dukált, s nem az alul-edukált mundér csorba becsületének védelme. A helyi drogbárók statuáltak példát egy megcsúszott rendőrön, aki hozzányúlhatott a Fideszes droghoz, akinek bárója éppen átvenni készül a környék mák-gyanta exportőri posztját, s ezért kellett neki és ismerősének halni, még ha korábban esetleg képesek lehettek együtt is hálni.

A csepeli előadásom reakciója

BelföldPosta Imre előadása Csepelen
Az Egységes Magyarország Mozgalom szervezésében a mai napon Posta Imre tartott előadást, mely a Hungarista Népfőiskola előadássorozatának soron következő állomása volt. Az előadás az aktuális politikai és közéleti témák mellett a folyamatok szellemi, spirituális hátterét is érintette. Kiemelte a változások és az erkölcsileg romlott hatalom bukásának elkerülhetetlenségét, amely nem csak hazánkban, hanem világviszonylatban is be fog következni.

Link

Kína már a világ második legnagyobb gazdasága?

KülföldEzzel a jelenleg második Japánt előzné meg.
Egy vezető pekingi tisztviselő úgy beszélt Kínáról, mint a világ második legnagyobb gazdaságáról. Izgatott spekulációkat indított be, hogy Ázsia új gazdasági hatalma már olyan messzire látszó mérföldkőhöz érhetett, hogy Japánt is megelőzi. Kína jelenlegi gyors növekedése egyre valószínűbbé teszi, hogy dollárban kifejezett GDP-je az idén nagyobb lesz, mint Japáné, azonban a nemzetközi valutamozgások szeszélyei miatt az ilyen eredmények távolról sem biztosak.

Botrány a Gárdában: a pornóügy főszereplője nem lépett ki, a kapitány hazudik

BelföldTöbb fotó is bizonyítja: Kiss Róbert szavai nem felelnek meg a tényeknek.
Hat napja közölt interjút a szélsőjobboldali kuruc.info Kiss Róberttel, melyben a gárdakapitány – egy kitérő válasz után – leszögezte: az ellenkező híresztelések mind alaptalanok, a pornós múltjával márciusban botrányt kavaró Müller Nikolett kilépett a szervezetből. Kiss emellett azt is tagadta az interjúban, hogy a lány valamelyik Gárda-vezetővel ápolna szorosabb kapcsolatot.

JÁKÓB

Mi lehetett az oka, hogy a már ott Kanaánban letelepedett Kanaániták közé bemenjen Ábrám és
felesége valamint Lót és unokaöccse?
Ha az lett volna a cél, hogy kizavarja őket onnan az ÚR, akinek a büntetése úgy szólt,
széledjenek szét az egész föld színén, akkor lett volna más lehetőség hogy üressé tegye
Kanaán földjét és utána menjen be Ábrám, hogy elfoglalja azt és útódaival betelepítse.
De nem ez történt, hanem a következő igéretek hangzotta el: I.Móz. 12:1-
“És monda az Úr Ábrámnak: Eredj ki a te földedből, és a te rokonságod közül, és a te atyádnak házából, a földre, a melyet én mutatok néked.

Ex-SZDSZ káder a Jobbik polgármester-jelöltje Dunaújvárosban?

Belföld(A kapott anyag kikerülése után hívott Szabó Barnabás és telefonon nekem cáfolta a szerző vele kapcsolatos negatív konnotációval rendelkező részét. Épületes beszélgetés volt. Megígérte, hogy kérésemnek eleget téve megírja a saját verzióját, ami remélhetőleg némileg enyhít az általa rosszindulatú feltételezésnek minősített, "alaptalan" rágalmakon. Ha megkapom az írást, természetesen helyet adok a számára, s örülök, ha végre az derül ki, hogy csak valaki fantáziája volt túl "szeleburdi" a dunaújvárosi ügyletekkel kapcsolatosan.)

Kiszivárgott információk szerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom dunaújvárosi alapszervezete Pochner Lászlót indítaná az önkormányzati választásokon polgármester-jelöltként, aki a szemkilövető cionista terrorpárt színeiben politizált évekig. Apja ÁVH-s, később III/III-as volt.
Vált az orosz milícia

Dmitrij Medvegyev államfő kezdeményezésére Oroszországban az eddigi - a szovjet korszakra jellemző - milícia elnevezésről áttérnek a rendőrségre.

Rasszista banda

KülföldMeghökkentő: összeült a falu, hogy kirekesszék a nem zsidókat

Ha az új jövevény beleszeretne a szomszéd lányba, abból nagy baj lehetne - indokolták a letelepedési engedély megtagadását.

A magyar csapda most fog zárulni?

Sokszor és sokan vitatkoznak arról, hogy Magyarországon az alacsony mértékű, bejelentett, regisztrált foglalkoztatottság az oka a rossz gazdasági helyzetnek vagy okozata. A továbblépés szempontjából annyi bizonyos: riasztó az elmaradás az európai átlaghoz képest is.

A DNS-t a szavak befolyásolják

Korábbi írásaimban is sok esetben megemlítettem a "Kollektív tudatot". Az alábbi írást most kaptam (köszönet érte), és a benne foglaltak alátámasztják azt, amit sokunk elég gyakran érez, tapasztal saját magán, de összetartó közösségekben is. Ezért nem mellékes a nemzeti egység sem!
A legutóbbi orosz kutatások, magyarázatul szolgálnak olyan jelenségekre mint az intuíció, tisztánlátás, csodás spontán gyógyulások, öngyógyítások, a mentál hatása a klímára, stb.

A svájci-zsidó konzulnő-drogdíler eset, amiről tegnap is írtunk!

NaplóTisztelt Posta Imre Ur

Az a nyár,valahogyan különlegesen melegnek bizonyult,s meggyőződésem volt,hogy a Ferihegy 2 terminálja,higanyként folyik el a kifutópálya irányába.
A gumirozott álcaruhámban párolódtam a saját verejtékemben,mit sem törődve a forrósággal,a körülöttem kézzelfogható feszültséggel és bármely pillanatban az életem elmúlását hozó veszéllyel.
Próbáltam araszolva keresni azt a fedezéket,ahol még védve vagyok,de van némi légmozgás,mert a mellkasomon nyugvó géppisztolyom,annyira felmelegedett,hogy joggal aggódtam,a tárban lévő lőszerek önmaguktól működésbe lépnek.Nem részletezem,milyen katasztrófát idézve elő.
Számomra egy dolog volt nagyon fontos.Mivel nyolc embernek voltam a csoportparancsnoka,megnyugtató érzés volt,hogy őket a lehető legjobb,legkényelmesebb pozicióban állitsam fel.

IRÁNBÓL KELL MEGTUDNI, MI VAN MAGYARORSZÁGON?

(Na, lehet akkor eszmélni, hogy Táborfalva és társai is csak egy a zsidó-kolóniák sorában. Eltelt több, mit egy év, hogy lelepleztük őket de azért talán nem hiába!)

HAZAI CIONTÉVÉK ELHALLGATTÁK
AZ IZRAELI KATONAI GYAKORLATOKAT
DÖBBENETES LELEPLEZÉS
A friss izraeli katonai helikopter baleseténél Romániában kiderült, hogy Tel Aviv légi gyakorlatokat más európai országokban is csinált a "jövő háborúja" felkészülés jegyében. Az izraeli Ynet oldalon csütörtökön azt mondták, hogy az európai államok "soha nem tudták meg azt, hogy mi bújik meg az ilyen kiképzések mögött, a saját területükön.

Tisztelt Posta Ur

Igaz,én nem régóta követem figyelemmel az Ön honlapját,annál is inkább,mert nem engedhetem meg magamnak,hogy mások véleménye befolyásolja a gondolataim.
Ha azt nézem,hogy 1991-től kutatom,keresem azokat a magyarázatokat,ami erősiti bennem azt az akkori megérzést,hogy az átalakulás időszakában,hazudtak nekem,félrevezettek és kihasználtak.Rákényszeritettek arra,hogy adott parancsra,lőjek az anyámra,az anyátokra,a gyerekeitekre és azokra akiket mindennél jobban szerettek,szeretünk.Ráéreztem,ha maradok,akkor a zsidóságot,a maffiát,az államilag szervezett bünözést kell szolgálnom.Ami véletlenül sem fér össze az elveimmel.Ezek után megértem,ha azzal vádolják meg Önt és más embereket,hogy fegyveres összecsapásra uszit, mert annó ezek a betelepülők,szintén nem zárkóztak el a fegyveres hatalomátvételtől.

BEEE-terelés

NaplóTegnap egy baráti család elárasztott pincéjének vízmentesítése lett a be nem tervezett program, és a feladatot estére sikeresen végrehajtottunk, mire a zivatart újra csak visszairányították felénk. Falánk egy időjárás, azt meghiszem. Egyik ismerősöm reggel hívott és eléggé kiakadva közölte, hogy épp most beszélt az OMSZ Időjárás-előrejelző Osztály IEO vezetőjével, dr. Bonta Imrével , akitől számon kérte, hogy nem jelezték előre ezt a kisebb katasztrófát okozó felhőzónát. Mivel a teljes országra kiterjedő narancs és Likud-Fidesz veszély-jelzés van kiadva, ezért ezt a kört letudták gyorsan, de ismerősöm többszöri HAARP és chemtrail összefüggéseket firtató kérdésére az a megdöbbentő válasz érkezett a druszámtól, hogy még nem is hallott ilyesmikről. Milyen jó, hogy ő vezényli az osztályt és mondja meg a tutit, miközben a múltkor éppen a beosztottja írásos válaszát hoztuk le, amelyben –bár cáfolta, hogy Magyarországot érinti a jelenség-, de elismerte, hogy ilyesmi az ért létezhet. Nem csodálkozom rajta, ha valaki a fizetéséért jár be a munkahelyére és még vezető is, mert Abszurdisztánban bármi előferdülhet.

Generálási idő: 0.82 másodperc
66,025,907 egyedi látogató