Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mi a háború valódi célja?

Napló

Spongyát rá, a lényeg az, hogy együtt maradjon a már kialakult gondolkodók ismert társasága és legyen helye az információ és tudás-cserének is. Ez azért fontos, mert az eseményhorizont egyre közeledik ahhoz a ponthoz, ahol már nem lehet és nem is kell mellébeszélni. Egyre többen szajkózzák a háborús litániát, ami sajnos, de tényleg elkerülhetetlennek látszik. A hidegháború melegszik, nem csak a klíma, mint ahogy mondják. Mindvégig, amióta az izraeli zsidók, Usa-zsidók és EU-zsidók machinációjáról írtunk és lokális háborúk lehetőségét emlegettük, kicsit alulmúltuk önmagunkat, s ezt most kezdem látni, mert az Irán ellen tervezett háború egy álca csak arra, hogy sokkal nagyobb galádságra vetemedjenek a kazárok. Minden jel arra mutat, hogy nekik a világuralom kell, bármi áron, vállava a veszteségeket is, amiket persze nem ők hoznak meg, mert az áldozatok ugyanolyan „ártatlan” idióta katonák, civilek leszenk, mint amennyire most is azok, csak még élnek. Titokban egy körgyűrű kimunkálásán fáradoztak az USA-NATO kötelékei, amelyeknek a célpontja Kína és az oroszok lehetnek. Ezért halmozhatták fel az a mérhetetlen adósságot is Kína irányába, mert sejthették, hogy soha nem kell visszafizetniük, mert a háború majd erre a kérdésre meghozza a választ. Izrael már nem létkérdés, arra nincs is szükség és nem valószínű, hogy a kezdetben lokálisnak induló atomcsapások Irán, vagy afgán, esetlek É-Korea területére kolátozódhatnak, mert a felhalmozott arzenál java része messze ezeken a célpontokon túl kell, hogy hatását, pusztítását kifejtse. A háború egy szempillantás alatt változhat globálissá, mégpedig a Moszkvára és Pekingre mért atomcsapásokon keresztül. Az éppen most a kanadai zsidók által hisztériával kezelt orosz bombázó kérdése villantotta fel azt a leplet, hogy Kanada is nyakig benne van a tervben, mert északról ők támadhatnak, miközben a déli bázisokról az USA és csatlósai, s nyugatról a Bilderbeg-zsidó, NATO egységek, s Izrael pedig széltében-hosszábban, mert egységeit már szétdobálta a kiszemelt frontszakaszokra. Románia számunkra is, de Moszkvának legalább annyira potenciális ellensége. A gond az, hogy túl közel férköztek az ázsiai régióban és régióhoz a zsidó hordák és sok csatlóst fizettekl le vagy épp zsarolással tartanak sakkban, miközben az esetleges válaszcsapásnak szánt orosz-kínai rakétáknak több perc kell, hogy az ellenséget az anyaországában semmisíthessék meg, s ez idő alatt a rakétaelhárító rendszer is hatékonyabb lehet velük szemben. Pesze ki tudja, mit tartogat a tarsolyban a maci és az ellenséges kazár –stáb, mert a világűr is rejthet meglepetéseket, ahogyan a tengerfenék is. A burok egyre keményebbnek tűnik az USA-zsidajai részéről, míg a figyelemelterelés zajlik, látszattárgyalások formájában, bealtatásképpen, de a valódi cél rejtésének okával. A lokális háborút elfeledhetjük s valami nagyobbra lehet készlni, mert nincs más lehetősége a gazember izraelita bandának.

Ahogyan értelmezem, az USA és Izrael is megszavazta a háborút és gyakorlatilag már csak a jó szelet várják hozzá, de olvasva Putyin és Medvegyev nyilatkozatait is, egyre keményebben kezelik az otthoni nomenklatúrát is és egyre nyiltabban vállaják a konfrontatív szerepet. Tán érzik, tudják, hogy a világ látszatbékéjének is lőttek a zsidók és országuk népe könnyebben kerülhet honvédői státuszba, mint azt bárki is gondolta volna? Szerintem igen. Nem csak a kígyó testét, de a fejét, szándékait is látniuk kell, de nekünk ezzel nincs is doolgunk, mert a saját országunkat is bőven érinti a kialakult és eszkalálódó helyzet. A görögöknél már sok helyen üzemanyag-gondok vannak? Nálunk ugyan mitől ne lennének és amint a háború nyilt hadszíntereken zajlik, a zsidók itt is fegyverestől mutathatják meg magukat, méghozzá használva is az eszközeiket. Az, hogy ezt meg kell-e várni a nemzet értelmeséebb felének, mindenki maga döntse el, de esejtésem szerint a haladék, amit Olstein is kapott, már régen lejárt. A tét emelkedett és vagy teljes kudarc (ami halál), vagy az élet (ami győzelem) vár azokra, akik tudják a helyüket és dolgukat az elkövetkezőkben.

Hozzászólások

# | NoMad NoMad - 2010 08 02 ¦ 16:13:20
Hejja!

Sokan régóta tudjuk, hogy mi vár ránk. Aki csak olvasgat, és tudomásul veszi a leírtakat, de semmit sem tesz, az magyarul szarban lesz. Pedig tapasztalataim szerint ez a jellemző.
# | gabi gabi - 2010 08 02 ¦ 16:47:16
NoMad, teljesen igazad van, de halvány lila sejtésem sincs, hogy mit tehetnék pénz és paripa nélkül?
Minden ötletre és tanácsra nyitott vagyok. Két dolgot ne tanácsolja, hogy hagyjam el a várost és spájzoljak be élelmet, mert mindkettő feltétele: a pénz. A környezetemet pedig már nem oktatom, mert kurvára nem hiszi el és nem is akarja tudni, még a gyerekem sem.
Mennyi időnk van felkészülni? Hetek vagy hónapok? Ezt komolyan kérdezem.
# | honvedesku honvedesku - 2010 08 02 ¦ 17:11:58
Gabi!Probalj rokoni kapcsolatot videken keresni!Baj eseten a magyar megsegit.A gyerekeidre a varosban
nagy megprobaltatas varhat!
# | piskota piskota - 2010 08 02 ¦ 17:13:25
Ez az egész írás egy nagy marhaság! Ennyi valótlanságot összehordani! Imre, Te normális vagy?! Az sem különb aki ebből akár egyetlen szót is elhisz, vagy a valóságalapját feltételezi! Minden gondolatod, mondatod, szavad, sőt betűd megkérdőjelezhető, ezt a vadbaromságot senkinek sem fogod tudni beadni...!
Még-hogy...?! Méghozzá...?! Mit nem állítsz...?!

Nos nagyjából ezekre a reakciókra, reagálásokra számíthatsz, minden mértéktartó, normális véleményét elmondani is hajlandó halandótól! Potenciális halandótól!
Remélem érthető vagyok, hogy az ilyen tervezetek védőpajzsának bizonyul elsősorban az ismerethiányból fakadó tudatlanság, másrészt a tudatlanságból fakadó agyi kapacitás hiány!
Befogadás, csak megfelelő rendelkezésre álló tudásalap megléte esetén lehetséges!
Lehet tovább is lépni Senki nem kérdőjelezheti meg a zsidók kezén lévő, valamint a zsidó érdekek hű kiszolgálói kezén lévő nukleáris fegyverek meglétét! /Persze lehetni lehet, de azzal már foglalkozni sem kell; agyhalott!/ Márpedig, ha e fegyverek megvannak, léteznek, -sajnos egyre biztosabb, hogy e zsidó fegyverek nálunk is telepítve vannak- akkor innen kezdve félredobható minden illúzió, mert a valóságalap elsöprő, elsepri!
Ezt az elembertelenedett fenyegetettséget illik komolyan venni, mindaddig, míg olyan vallásinak hazudott, nevezett tételek létezhetnek a Földön, hogy:
"...A NEM ZSIDÓK KÖZT EGY SINCS, KI EMBERNEK NEVEZTETNÉK."
Gyöngyösi Zoltán
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 08 02 ¦ 17:17:43
gabikám!
Ha a pénzed hiánya az akadály akkor mi jelentősége az időpontnak?
Mindenesetre hitelt e célból se vegyél fel!
Ha készletezel, azt ne a multiktól,hanem a kisboltokból.
De nehogy megsértődj,nem volt szándékom,csak a logikailag látom az ellentmondást a felvetésedben.

gyuszuSS
# | Koré Koré - 2010 08 02 ¦ 17:34:52
Gabi,
pakolj össze egy-két hátizsákot
a legszükségesebbekkel, mintha utaznál....
Soha, de soha nem felejtem el azt a hirtelen
beleérzett állapotot, amikor a déli határainkon
háború volt. Itthon: látszólag béke.
Mégis gyomorba markolóan felötlött bennem, pedig nem éltem át háborút, hogy én most mit tennék.
Vedd úgy, hogy egy "képletes" futáskor mit szednél össze, ha sokáig távol kellene lenned otthonról.
Bocs, ha nevetségesnek tartjátok. Vállalom.
# | Kurszan Kurszan - 2010 08 02 ¦ 17:38:06
Gabi, privátba érdeklődj, hogy ki lakik közel hozzád, és esetleg tud e segíteni, ha baj lesz....
Természetesen, ha hozzám laksz legközelebb, akkor számíthatsz rám!

Áldás!

Kurszan
# | Szkíta021 Szkíta021 - 2010 08 02 ¦ 17:38:35
Piskóta!
Te teljes ellentmondásba keveredtél önmagaddal a szösszeneted végére! Ha te is ebben a világban élsz, miért nem elemzed folyamatosan az eseményeket?
Az átlag ember tudásával ez hasztalan lenne, ehhez több kell. Előlegezd a bizalmat hogy Imrének és jó néhányunknak meg van. Azért mert te másként látod, nem biztos hogy nálad a bölcsek köve. Kioktatni pedig végképp nem kell senkit.
Áldás, Szkíta021
# | Koré Koré - 2010 08 02 ¦ 17:41:28
Szkíta021,
olvasd el újra Piskótát, és figyeld a két bekezdés közötti különbséget. A második elejét! Légy szíves.
# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 02 ¦ 17:41:38
Pénznélkül is fel lehet készülni, lelkileg, kapcsolat keresés, ismerősök. Ha háború lesz, ennivaló is lesz. van ennivaló az országba. Ha sugárveszély lesz akkor teljesen mindegy mennyit tartalékoltunk A magyarember segít ha tud. Csak municíó is legyen a harcosoknak amennyí kell!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 20% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 53% [8 szavazat]
Jó 27% [4 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 1.22 másodperc
62,814,865 egyedi látogató