Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tescóban bukott le a felszámoló, három évet kapott

Vesztegetésért letöltendő börtönbüntetést kapott két nagy, felszámolással foglalkozó cég munkatársa - írja legújabb számában a HVG.

Jogerősen háromévi börtönre ítélte és ugyanennyi időre eltiltotta foglalkozásától a Győri Ítélőtábla Nagy Zoltán vezette tanácsa a Kossuth Holding Válságkezelő és Felszámoló Zrt. felszámolóját, Kovács Pétert, ami a 69 éves felszámoló számára a pályája végét jelentheti.

Az ítélet múlt héten nyilvánossá lett indoklása szerint 2008 májusában a budaörsi Tesco kávézójában tíz civil ruhás nyomozó figyelte árgus szemekkel, ahogy a pénzcsapdába csalt Kovács Péter az asztal alatt átvette a nejlonzacskóba csomagolt ötmillió forint kenőpénzt.
Link

Hozzászólások

# | Klotild Klotild - 2012 04 19 ¦ 21:33:54
Felszámolónak, rendőrnek, adóhivatali revizornak, politikusnak, BKV ellenőrnek, ítélet - és egyéb végrehajtónak csak perverz lelkületű ember megy. Aki fogékony a szadizmusra, gonoszságra, stb...
# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 21:45:38
Ha nem volt kéznél egy Nokiásdoboz.
Martonyi bácsi nem szereti a tolvajokat
# | zafir zafir - 2012 04 19 ¦ 22:46:18
Megvizsgálhatnák már a többi felszámolást, végelszámolást és csődeljárást lefolytató cégek tevékenységét is, mert eddig ezek minden gyanú felett állnak. Csak a Tempo írt egyszer valamilyen szabálytalanságról velük kapcsolatosan.
Mivel itt lehet cenzné is, elmondom, mit hallottam : Az a vagyonfelügyelő, vagy csődgondnok, aki simán le tudna zárni egy céget végelszámolással, mert a cégnek sem követelése, sem tartozása nincs, ha elég " ügyes", átminősítteti az általa folytatott eljárást felszámolási eljárássá. Ha azzal ( a felszámolási eljárással)"elbütyköl" 2 évig, ( ha van tennivaló a céggel, ha nincs, nyilván a kötelező rutin bevallások vannak), 200 ezer Ft munkadíj üti a markát az államtól.
Némelyik ilyen cég, mondhatnám a legtöbbje, túl van terhelve munkával, a lezárandó és felszámolásra váró cégek száma viszont folyamatosan növekszik. Ez a romló gazdasági helyezt miatt van, de nem kifejezetten azért ,is.
# | kincses kincses - 2012 04 19 ¦ 23:31:29
az állam nem szereti a konkurenciát...
# | Hegel Hegel - 2012 04 20 ¦ 06:23:26
69 éves felszámolót itt tették tajra hogy más is hozzáférhessen a bilihez!
Mertmár nagyon sürgős volt....kellett neki és többett igért a leadásából!
# | tillati tillati - 2012 04 20 ¦ 09:42:00
Ez a Ti véleményetek ...de a történet nem erről szól.Többnyire sajnállak benneteket, ha itt ezek a vélemények és meglátások, akkor a körön kívüliek mit érzékelhetnek, még saját magukat sem ,az pedig nem semmi ...a semmivel meg hogyan lehet harcolni, a harcolni valóval, ezen helyzettel már csak ezt érdemes tenni GrinGrinGrin és már ezt semAngry
hát ez vanHelló
# | postaimre postaimre - 2012 04 20 ¦ 09:54:33
Tillati, nem véletlen tettem fel. Persze, régi ismerősök köszönnek vissza a hold-ingben és nem véletlen buktak meg "kicsiben". Sajnos abban igazad van, hogy úgy, ahogy itt a "belső kör" lát dolgokat, más nem is képes, de mi azért, mert benne vagyunk, nem "csak" olvassuk őket, ezért is értjük. Ezt ne is várd el mástól, de tudod te már ezt is.
# | kincses kincses - 2012 04 20 ¦ 09:58:23
Tillati,csapda volt.igen,és? Volt kinek felállítani.Innen vajon sokan besétáltak volna?
# | postaimre postaimre - 2012 04 20 ¦ 10:02:58
Kincses, arról van szó kóhn-krétan, hogy a Kossuth Holding, mint felszámoló, nem is számolhatna fel, ezt a Tempó-sok már évek óta bizonyították. Ennyi, és nem több, de valahogy fel kell vezetni a történetet Minda és a Tempo nélkül. Attila erre asszociált, ha nem tévedek.
# | Arany Arany - 2012 04 20 ¦ 10:08:13
Sok évvel ezelőtt, amikor még nem tudtam a Tempóról, és még sok minden másról, már akkor is éreztem a híreken keresztül, ahol a Kossuth-holding megjelent, ott kő kövön nem maradt a KÖZ számára! Kipusztíthatatlanok.... Vannak, akiknek szükségük van rájuk...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.33 másodperc
62,795,612 egyedi látogató