Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zsidók által elkövetett magyar holokauszt- Zalka M. laktanya és környéke

" A Zalka Máté laktanya - akkor is és Ma is - zord, állandóan zárt négy méter magas vaskapuja mögött az élve megnyúzott ellenzékieknek a holttetemeit csúsztatták a Dunába a Műszaki Egyetem csatornarendszerén keresztül, olyan neves zsidó intellektüelek ügyelésével, parancsára, mint a kiváló nevettető-felejtővé avanzsált dr. Komlós J. (ános), és a nagy műveltségű irodalmár, dr.Kardos elvtársak.
Istenem! Micsoda könnyelmű pazarlás, persze akkor tájt még nem volt divatban az üzletszerűen-rutinszerűen végzett emberi testrészek átszerelése-transzplantációja, az arra érdemes kiválasztottakba. De ha lett is volna ilyen életmentő műveleti eljárás, az akkori pártvonalasan hű bolseviki elvtársak bizonyára méla undorral utasították volna el az átkozott osztályidegen burzsoák-kissé megklopfolt-máját, zúzáját (zúzva), cupákját !??
Ilyen "műveleti problémák" 2005-ben már nincsenek... bár ami a "kóserolást" illeti, a Talmud írástudó rabbijainak bizony szemet kell hunyniuk, ha egy-egy "étlapra alkalmas" netán fasisztoid alkatrész kerül terítékre, a titkos műtőkben. Avagy a XXI.században már darab-darab? "


idézet Szalay Attila " Az Angyali Doktorral a II.Vatikánisták pestise ellen " c. könyvéből.

Hozzászólások

# | zafir zafir - 2012 04 19 ¦ 21:17:28
Hány évet kapott a szerző, vagy fog kapni ezért könyvért?
Holnap nálunk is itt lesz majd a cenz ura.
De itt az idő, hogy feltárják a magyarok is a zsidók által elkövetett bűntetteket. Biztos vannak még ezen kívül, talán titkosítva , eldugva archivumok mélyén.
# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 21:43:32
Itt van bizony
# | Varuna Varuna - 2012 04 20 ¦ 14:30:19
Kínos kérdések a holokausztról olvasom
http://kuruc.info...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
62,795,095 egyedi látogató