Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Juhász Oszkár csak felkészülten háborúzna a Zsidesz rendőrei ellen

Ilyen nincs is, még ha akkor sem! Gyerekek, ez az én szövegem, elloptátok a "felforgató"-könyvet? Polgárháború? Zsidesz? Az én lehallgatási anyagom mikor hozzáTEK? Ja, hogy nem sokára, csak addig fel kell puhítani a közönyös véleményt. Értem.
Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.

Gyakorlatilag ugyanúgy ítéli meg a Jobbik esélyeit egy polgárháborúban Juhász Oszkár, a párt gyöngyöspatai polgármestere és az a férfi, aki magát a Jobbik országos vezetősége által kinevezett kampányfőnökként határozta meg egy hosszú megbeszélésen. Juhász, a kampányfőnök, valamint két, feltehetőleg a Magyar Gárda utódszervezetéhez, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülethez tartozó polgárőr a közelgő időközi választással kapcsolatos teendőket vitatta meg 2011 májusában.

Az atv.hu birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint a polgárháború kitörését az egyik polgárőr vetette fel, amire a kampányfőnök kijelentette: nyilvánvaló, hogy lesz polgárháború. „Ezzel nincs gond, mert előbb-utóbb úgyis megtörténik, de akkor kell megtörténnie, amikor a mi nyereségünkkel végződhet.”

Juhász Oszkár egyetértően és magyarázatképp hozzátette: a polgárháborúnak akkor kell megtörténnie, „amikor megfelelően fölkészültek vagyunk létszámban, technikai felszerelésben, mindenben”. Juhász tavaly májusban még nem látott esélyt a győzelemre: „Most úgy lenyomnának minket, mint a bélyeget. Hétezer olyan rendőrük van, aki állig föl van fegyverezve, és hithű a Zsideszhez. (A Zsidesz a zsidó és a Fidesz szavak keveréke - a szerk.) Negyvenvalahány ezer a rendőri létszám, de hétezer, aki olyan aktív, hogy jól kiképzett, az az övéké. Mint a bélyeget, úgy lenyomnának most minket” – magyarázta Juhász, aki egyébként meglehetősen trágár hangnemben tanácskozott társaival.

Juhász kampányfőnöke ugyanakkor az időtényezőre is felhívta a jelenlévők figyelmét. „A későbbiekben sem lesz arra idő, hogy hetekig-hónapokig háborúzzunk. Itt néhány napon belül le kell darálni azt a fajtát” – mondta a férfi, és mivel a beszélgetés jelentős része a cigányokkal kapcsolatban folyt, feltehető, hogy a ledarálandó fajta kifejezéssel is rájuk utalt. A polgárháború kimenetelét nemzetközi összefüggésekbe helyezve a kampányfőnök kifejtette: „Három-négy napon belül az Egyesült Államok mint a világ csendőre akkora katonai erőt tud Magyarországra hozni, amivel nem bírunk el.” Legfeljebb akkor – tette hozzá -, ha a légierő irányítása „olyan, hozzánk közel álló személyekhez kerül, akik garantálni tudják, hogy nem száll fel a repülő.”

A kampányfőnök szerint egy amerikai beavatkozás során nem kétséges, „hogy a zsidó élni fog a lehetőséggel abban a pillanatban, hogy indok nélkül ránk lehet lőni.”
A beszélgetés során Juhász Oszkár azt is elmondta, hogy polgármesterré választása után jelentős változásokat tervez Gyöngyöspatán, és ennek anyagi fedezete is megvan: a Jobbiknak vannak külföldi kapcsolatai, „ahonnan olyan pénzeket tudunk behozni Gyöngyöspatára, amiről nem is álmodtok, hogy honnan, meg mekkora pénzeket tudunk mozgósítani” – lelkesítette beszélgetőpartnereit. Magyarázatképpen pedig hozzá tette: azért fog a Jobbik sok pénzt pumpálni Gyöngyöspatára, mert különösen fontos számára, hogy az általa vezetett településen bizonyítson.

A titokzatos külföldi kapcsolatokat nem fedte fel Juhász, azt azonban elmondta, hogy olyan, akár külföldi őrző-védő erőket lehet a településre hozni, hogy aztán „egy dzsipszi sem teszi be a lábát. De még egy kormányügynök sem, mert lecsavarják a f*-t” – vázolta fel a szebb jövőt.

A megbeszélés egy pontján szóba került a Fidesz cigánypolitikája is. Ezzel kapcsolatban Juhász kampányfőnöke azt mondta: „A Fidesz megcsinálta a Farkas g..-t, Farkas Flóriánt, aki a szolnoki alvilág egyik kiemelt alakja, 1,2 milliárdért ült nem régen.”

Juhász erre reagálva azt állította, hogy Farkas Flórián arra bíztatta a helyi cigányvajdát, hogy csináljanak balhét, legalább pofoztassanak meg egy cigánygyereket, mert csak akkor tudnak a szélsőjobbosok ellen fellépni, ha balhé van.

A Jobbik jelenlegi polgármestere a beszélgetés során a „buzi újságírókat” is kárhoztatta, mert olyan mondatokat adtak a szájába, melyeket ő el sem mondott: „Azt adták le, hogy Juhász Oszkár a Magyar Hírlap kérdésére azt mondta, hogy az a cigány genetikailag sérült, hibás, aki akar dolgozni, mert szerintem egy se akar dolgozni.” „Az egy dolog, hogy ez körülbelül 80-90 százalékukra igaz”, tette hozzá Juhász, ám végső soron arra hívta fel harcostársai figyelmét, hogy rasszizmus vádjával akár börtönbe is lehet kerülni, ezért beperli a Magyar Hírlapot.
atv.hu
Link

Hozzászólások

# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 14:55:18
Megint az A(az a bizonyos)TV
Ennyi erővel több százezer ( esetleg millió) lehallgatási anyagot is közzé lehetne tenni.
Még jó hogy nem vagyunk Palesztina.
# | Klotild Klotild - 2012 04 19 ¦ 15:24:51
Rémes! Shock
Szeszák Úr tudna Gyöngyöspatáról sokat mesélni.
http://magyarmagv...ndoni.html
Az alábbi tavalyi:
http://www.youtub...x--GojqNEY
# | zafir zafir - 2012 04 19 ¦ 18:15:35
Polgárháború? Holnap összeül a Nemzetbiztonsági Bizottság.
http://atv.hu/bel..._bizottsag
# | Laci44 Laci44 - 2012 04 19 ¦ 19:24:00
A mi malmunkra hajtják a vizet.
# | Hegel Hegel - 2012 04 19 ¦ 19:39:40
Ennyirre kéne már az a polgárháború?
# | postaimre postaimre - 2012 04 19 ¦ 20:10:10
Zafir, "meg vagyok döbbenve"! Jézus Mária, most mi lesz? De mennyiszer szóltam, írtam, jeleztem nekik, felhívtam személyesen Kontrátot is vagy 3-szor a "polgárháború" és a zsidó betelepülők, Táborfalva és a cigánygyilkosságok ügyében. Demeter Ervinnél személyesen voltam az Őrezred zsidaj korrupciója, In-Kal miatt az első könyvemmel és annyit mondott, tudnak mindent, figyelemmel kísérik, de most mit csináljanak? Ezeket Vonóstól egy tömegsírba kell elnyugtatni, kicsúszott a kezükből az irányítás, pánikolnak. Nem szabad könnyet ejteni miattuk, ha arra kerül a sor. Selejt mind egy szálig!
# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 20:25:09
http://www.youtub...re=related
egy kis ízelíltő .
kell a plgárháború , kell a hely
# | Alexandros Alexandros - 2012 04 19 ¦ 20:27:26
Imre! azért ordít a szűk látótér szemlélettől az egész gondolat menetük! A nagy" nemzetközi események időbeni zajlása fogja ütemezni a hazai eseményeket. Ha meg a határokon kívüli zsizsik ellenes erők támogatást is nyújtanának, azok sem a Jobbikot tartanák elsődleges és egyetlen csoportnak.
# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 20:32:07
nem nem. a jobbik csak a " jobbik " de ugyanolyan
# | postaimre postaimre - 2012 04 19 ¦ 20:38:55
Alex, Erdogánék már egy évet "késtek" így is.
Alex, most őszintén, szerinted ebben az országban mennyi "aggyal" lennénk képesek azonos szinten beszélgetni? Lica most gyalulta le Norvégiában Jeszenky maradék agyát, pedig ő ott most nagyon nagy követ és volt külügyér, de itt bármelyikőtök kenterbe vágná a nemzetközi és a belügyi kérdésekben is. A jóbik egy faló, ezt mindenki tudja Keleten és ha tettek bele pár szút, hát az nem baj. Felnyergelik, cüccögnek hozzá, klappolnak a nyelvükkel, mintha trappolna az a ló és azt hiszik, hogy már táltoson ölnek. Sem a perzsa, de az oszmán és az orosz sem hülye. Jókat nevetnek, hidd el. Emlékeztek pár hete Vona mellé ment onnan a jóbikos samec és valami lehallgató készülékekről is esett szó. Úgy látszik, most volt ideje a köhögésnek. Én mindig viszem a teflonomat és direkt "élvezem" hogy hallgatják, ahogy ízesen ecsetelem az élet sava-borsát. Pont lesz@rom.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.21 másodperc
62,795,701 egyedi látogató