Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gárdonyi Géza a zsidóságról

A zsidósággal szemben azt a hibát követjük el, hogy azt követeljük tőle: ne legyen zsidó.
Az emberi faj tökéletesedésének plánuma isteni plánum mely megismerhető a népfajok különvérüségéről és különnyelvüségéről is.

Ha egy-nyelv és egy-nemzet volna a világon, a szellemi vezetők egyféle virágai volnának annak a nemzetnek. A német filozofusok és Goethe nem kelhettek olasz ágyból, s az olasz festők és szobrászok ha porosz anyától és apától származtak volna stb.

Ahogy az egyes ember a születése előtt való kilenc hónap folyamán évmilliók grádusain halad végig, születése után pedig ha eléri a lelki fejlődés legmagasabb fokát, a mindeneket átölelő altruista ember fokára jut, - épp igy a nemzetek is. - Már most hogy a zsidóság nehezebben bír feljebb jutni a lelkiség grádusain, néha sulyossá válik helyzete.


A zsidó baj nálunk azért is megoldhatatlan, mert a rossz zsidók ellen küzdve bántjuk a jó zsidókat is, akik szívükben már magyarok és megkereszteletlenül is keresztények. Vagyis: bene van már az európai népek etikai egységében.

Viszont meg, ha ezekre való tekintettel foglalkozunk a zsidó kérdéssel, a rossz zsidók (az idegenséget fentartó mások elszegényítésével gazdagodásra törő, kereszténygyülölő zsidók) tovább-hatalmasodnak és rontanak bennünket. A kettőt elválasztani nem lehet, mert a vallásuk egybeköti őket...

A baj tehát csak ugy orvosolható, ha a jó zsidók maguk kívánják. Akkor maguk különödnek el a rosszaktól és ők találják meg majd legjobban a módját is, - hogyan indittassék ismét haza a babiloni 40 ezer.

Hozzászólások

# | quidesz quidesz - 2012 04 19 ¦ 20:47:28
Imre ezt most magara vettem Gárdonyilag ezért elnézést de olyan nincs hogy jó zsidó meg nem jó zsidó,vagy hogy jó szabadkőműves,vagy nem jó szabadkőműves.Ezek egy kaptafára készülnek,Zalatnay is zsidó rendben,meg a parlament 99%-is az is rendben,de hogy is rendben.Meg Koós is az meg Máté Péter is az istenem meddig tart ez még????
# | Karahun Karahun - 2012 04 19 ¦ 21:00:48
Kós , Koós , Kósa, Kóser .....
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2012 04 20 ¦ 05:07:34
Egy fele zsiddaj van,
ha bajban van akkor nem zsido,
ha valamit el akar erni akkor zsido,
minden darabja ellensege az emberisgnek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
63,461,625 egyedi látogató