Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már a rendőrszakközepesek is holokamuznak

Szia Imre!
Miskolci Rendőrszakközépiskola honlapja: Link Már itt is elkezdték...
De mit várjuk ezektől az akasztanivaló "magyar rendőröktől"? Link Link

Hozzászólások

# | zafir zafir - 2012 04 18 ¦ 12:42:25
A gengszterváltás előtt az volt a problémánk, hogy nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani, nincs demokrácia. Most ebben a "nagy" szabadságban még törvények is korlátoznak bennünket abban, mit higgyünk el, és mit tagadhatunk. Nem szólhatunk az ellen, ha egy népcsoport megkeseríti az életünket. Lassan már illegalitásba kell vonulniok azoknak, akik azonos véleményt osztanak.
Jobban jártunk? Aligha.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 18 ¦ 12:56:38
Hát igen, ez történt velünk. A zsidók helyett bejöttek a zsidók, ez az ő hazájuk mi felesleges páriák vagyunk!
Azért őrömmel láttam hallottam a második filmben oda odamondtak az emberek a rendőrnek, sajnos az középosztálybeli emberek állnak meg és mondják meg igazukat.
Nem kell ordibálni és tüntetni, csendben felkészülni mentálisan és fizikálisan!
A rendőrökkel kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, még nem döntöttem el, mind tetű vagy mind tetű!?
Szövetségesnek nem tartom egyiküket sem!
# | Gelencsér Gelencsér - 2012 04 18 ¦ 12:59:44
A kiskutya is a nagykutyától tanul ugatni. Ez fontos dolog, nem vicces, mert az állatok is kommunikálnak valahogy. Legfeljebb mi nem értjük őket.
Ami pedig a köveket illeti: csak nem készülnek ezek is valami dobálózásra?
# | Ubul Ubul - 2012 04 18 ¦ 13:11:15
Megvilágosodtam!
Nem a zsidó az ellenség. Ők szegények csak a rabtársaink a Föld nevű börtönbolygón. Legalább is ezhttp://tttweb.hu/...amp;id=139 szerint.
Csak azt tudnám, miért ők a kápók.Mi van?
# | postaimre postaimre - 2012 04 18 ¦ 13:23:50
Bizony, elég szűkre szabott ez a játéktér. A jujdejó-baromság-kereszténysegg igehírdetése szerint a zsidók a "kiválasztottak", pedig megölték Jézust, így bűnösek és átkozottak, miközben Jézust zsidónak tanítják a zsidók, ezért erre varrj gombot! A rendőrök nem mindegyike hülye, de zöme gyáva és fogott, reménytelen eset. Rosszabb verzió az, ha nem takarodik az útból, mert akkor ha magyar, ha zsidó, keresztül kell menni rajta, mintha nem is lenne. Ezek a mostani manőverek legalább olyan sokakat ébresztenek fel, mint amennyit továbbra is altatnak. Az biztos, hogy a húrnak el kell pattanni! A rendőrszakközepesek közt is egyre több a zsidó, hisz települnek be, ezért lassan ezt a degenerációt úgy, ahogy van géppuska-cső elé kell állítani kérdések nélkül. Ha van köztük magyar, az úgy is kiderül, mert pár társával, főnökével remélem végez addigra, mire rá kerülhet a sor-tűz.
# | Nemphrot Nemphrot - 2012 04 18 ¦ 14:20:26
Sokszor hallom,hogy vannak magyar érzelmű rendőrök is.Nem találkoztam még olyannal!Ha voltak olyanok,a 2006-os események után leszereltek.Nagyon sokszor lökdöstek,ütöttek,durván,megalázóan motoztak,kergettek,lőttek bennünket könnygázzal,ideggázzal! Aki mindezt átéli,annak nehéz bemesélni,hogy csak parancsra teszik.Azért csinálják mindezt,mert élvezik,mert agy mosott janicsárok!
# | victorya victorya - 2012 04 18 ¦ 14:20:56
Több Miskolci Rendészeti Szakközépbe járót ill. ott végzettet ismerek. Az egyik közös tulajdonságuk, azon kívül, hogy s*gghülyék, az hogy van némi közük a drogokhoz, vagy fogyasztók, vagy dílerek. Az egyikőjük mesélte, hogy volt egy zsidó csoporttársa, aki tartotta a sabbathot, sokakat kiforgatott a pénzéből,mindenfélével üzletelt. pl: reggelente kávét főzött a többieknek és drága pénzért árulta...stb. Ez 2009-ben volt, azóta hemzseghetnek a zsidók a suliban, ezért is holohamuznak olyan serényen.
# | quidesz quidesz - 2012 04 18 ¦ 15:18:11
Az ember fia megnézi ezeket a videókat Szálasi Ferenc mártír halált halt nemzet vezető,idején egy ilyen rendőrnek menyi ideje lett volna a testületben.1-2 perce. Na ezeket az időket kell vissza hozni megteremteni.
# | Hegel Hegel - 2012 04 18 ¦ 15:51:47
Hat alom a hetedik alom főlőtte, de nem hatalmaskodni hanem a hetediknek csak azért lehet hatalma a többiek felett mert önmaga felett kéne lennie 1 x! és az a szolgálom a csoportomat ahogy Attila vagy más M. királyok a hatalmukat a nép érdekében nem pedig ellenében használták.

A hatalomnak való használása helyetti visszaélése nem más mint az önbizalom hiányának kompenzálása.

Azt tehetek veled amit akarok..az ám de ővele meg a felette álló rangban..és bármikor ő is ugyan annyi mint akikkel ő méltatlanúl bánt!

Ezt egy alacsonyabb rétegben felismerni????ja igen
Pedig erre kaptak lehetőséget a sors nevü diszpécsertől.
# | kukackac kukackac - 2012 04 18 ¦ 17:11:21
Rendőrszakközepesek műszeres mérése:

1.bp.blogspot.com/-oUQ1U-ivOzQ/T46pYlZfGoI/AAAAAAAABSw/pFZbaJ7wbWQ/s1600/Bovine_Excrement1-1.gif

Angol felirat: tehénszar tisztaság mérő Grin

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 3.23 másodperc
61,993,659 egyedi látogató