Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

RITUÁLIS VÁGÁS VAN

VÉRVÁD MÉGJOBBAN VAN
Épületes műsor zajlott le vasárnap este a Judatévén (DUNA). A műsorvezető a beszédhibás Betlen János volt, akinek édespapája a Szabad Nép nevű ávóslap egyik főcsahosa volt. A meghívott vendégek kitértek a Tiszaeszlár-i gyilkosságra is, amit annakidején a zsidók eltussoltak a bíróság megzsarolásával és azt hazudták a lapokban, hogy az ártatlan zsidókat véres gyilkossággal vádolják a magyarok, amit ők ugye nem szoktak csinálni. A három gennyes vendég tökéletesen megfelelt az elvárt szerepnek, ami egy ávós koncepciós perben is elment volna, ha ők lettek volna a hamis tanúk.

Kép: középkori és újkori zsidó rituális gyilkosságok, korabeli lapokból
Jankovics Marcell (kultúrtörténész, rajzfilmrendező) a sok hazudozás közben ugyan fölhozta a zsidók kóser állatvágását, de mindegyik szereplő tagadta, hogy a drága jó zsidók ilyen gyilkosságokat elkövettek volna. Czakó Gábor a szellemi toprongyok kiválósága azzal jött elő, hogy édesapja ugyan elveszett a szovjet gulágok poklában, de a drága jó zsidóknál kizárt dolog, hogy ilyen tetteket elkövettek volna. Czakónak még véletlenül sem jutott eszébe az ÁVO kínzókamrái ahol savkádtól kezdve emberi húsdarálóig minden volt. Persze ezeket a tényeket a tévé nem mutatja és a zsidó ÁVÓ-sokról szóló négyrészes sorozatot sem adják le a tévék, ezen a neves holo-évfordulón.

Volt az adásban egy Börcsök Mária nevű írónő is, akire a bányarém jelző is túlzottan hízelgő lenne (képen), aki habzó szájjal mocskolta a magyarságot és történelmünket.
Link

Hozzászólások

# | Gelencsér Gelencsér - 2012 04 18 ¦ 14:02:14
Rálinkeltem, ezt találtam: "A blog keresett oldala nem létezik." Mérges lettem és véletlenül megbillent az újom. Ott ez volt:
Építsd birodalmadat harcolj a hatalomért.
Én meg úgy gondoltam: Légy résen. Amúgy pedig véletlenül találtam rá egy oldalra, ami tele volt a zsidók által elkövetett ismert sakterbűnökkel. Most szerettem volna megkeresni az inkriminált oldalt. Ime az eredmény: "A kért oldal szerintünk károsítani fogja a számítógépét vagy el fogja tulajdonítani a személyes adatait. Látogatás csak saját felelősségre." Ez már önmagában is árulkodó, egyenlő a beismeréssel.......
# | kukackac kukackac - 2012 04 18 ¦ 14:10:57
# | Gelencsér Gelencsér - 2012 04 18 ¦ 14:28:34
Kukackac Barátom! Köszönöm a listát és annak minden betűjét. Azért beszámolok róla, hogy a tegnapi irományok között megtaláltam, amit kerestem. Itt van a címe:
"A zsidó rituális gyilkosságok…rövid…jegyzéke"
Bocsánatot kell kérnem Imrétől, amiért az általa jegyzett névsor hollétét elfelejtettem, de mint szakpszichológus, talán megérti, hogy a memóriafajtákból alapból kettő van: rövidtávú és hosszútávú. Úgy látszik, 66. évemben a vizuális memóriám még működik valahogy, de a rövidtávúval már vannak bajok. Mégegyszer köszönöm segítőimnek, hogy "sínre tettek", na nem úgy, mint sokan gondolhatják...............
# | Nemphrot Nemphrot - 2012 04 18 ¦ 14:30:25
Ha Grünberger Eszter tűnt volna el nyomtalanul,akkor is így makogna a sok magyargyűlölő?
# | quidesz quidesz - 2012 04 18 ¦ 14:49:33
Minap Steiner nevű azt recsegte aki "gój" létére salommal köszön meg kell büntetni??? Steinerke avval mi legyen aki zsidó létére magyar nevet meri felvenni?? És pösze-mösze létére beszélni meri a magyar nyelvet?Aki nem beszéli a magyar nyelvet helyesen TAKARODJON a parlamentből,és a tv-ből! Valakinek meg lenne a link ahol megnézhető az alkoholista Betlen műsora megköszönném.
# | satu satu - 2012 04 18 ¦ 15:42:49
Quidesz!

Itt a link:
http://www.dunatv...szoba.html
# | quidesz quidesz - 2012 04 18 ¦ 15:50:04
http://kuruc.info... A zsidó oldalon találtam meg Steiner bregekését
# | quidesz quidesz - 2012 04 18 ¦ 15:50:57
satu lekötelezett!
# | Karahun Karahun - 2012 04 18 ¦ 20:35:24
ezek a rasszista , antiszemita , náci magyarok csak a zsidajokkal bibelődnek szónok
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 15:02:25
Tudatosan szerkeztenek olyan műsorokat, amelyekben szinte kötelező rágalmazni saját magunkat, a magyarokat, egyben jó színben feltüntetni a zsidókat. Természetesen mindíg akad erre gyenge jellemű, nem gondolkodó alany, aki ezt vállalja. Néhány évvel ezelőtt még én sem gondoltam volna, hogy a média agymosásra szolgál, de ma már játszva fedezem fel a manipulációs szándékait, az elrejtett mondatokat, a jelképrendszert.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
62,795,696 egyedi látogató