Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A kínai és az orosz tengeri erők közösen gyakorlatoznak

Chen Bingde, a Kínai Kommunista Párt Katonai Bizottságának tagja, kínai vezérkari főnök április 17-én délután telefonon beszélgetést folytatott orosz kollégájával, Nikolai Makarovval. A beszélgetés során jóváhagyta a közös tengeri hadgyakorlatot, amelynek dátuma április 22-27., helyszíne pedig a kínai Huanghai környéke lesz.
Chen Bingde elmondta, a két ország tengeri erői először gyakorlatoznak közösen, ezzel erősítve a két hadsereg közötti együttműködést és bizalmat. A gyakorlat célja az is, hogy megmutassa, a kínai és az orosz hadsereg óvja a világ békéjét és stabilitását.
Makarov elmondta, hogy jelenleg a két hadsereg gyakorlatának előkészítése zajlik, Oroszország készen áll arra, hogy Kínával együtt védje meg a térség békéjét.
Qian Lihua, a kínai védelmi minisztérium külkapcsolati irodája vezetőjének tájékoztatása szerint a közös hadgyakorlat szépen illeszkedik a kínai és orosz hadsereg közötti korábbi együttműködések sorába.
Link

Hozzászólások

# | Gelencsér Gelencsér - 2012 04 18 ¦ 14:13:14
Nyitom a linket és mit látok? Ezzel a címmel egy tegnapi keltezésű versikét
Ki lesz II. Orbán Kaya Ibrahimja?

Ha már a közös hadgyakorlatra nem is hívtak meg megfigyelőként, kárpótlásul ez is megteszi. Ne térjek el a tárgytól: már vártam, mert éreztem, hogy az orosz és kínai nem olyan hülye, mint sokan gondolták.
Megérzik a szagokat.......
# | zafir zafir - 2012 04 19 ¦ 00:35:33
Véletlenül éppen arra van dolga egy amerikai hadihajó rajnak is. Pontosan azokban a napokban tartózkodnak ott szigorúan csak barátkozás céljából egy vietnami kikötőben, a tengerészek vendégeként. Azok a napalmot elfelejtve örömmel fogadják majd a marineket. Ott lesz David X is, a helybéli amerikai nagykövet.
http://usa.chinad...081473.htm

Május 1-én elindul Dél-Kelet Ázsiába egy ameriai kórház-hajó. Csatlakoznak hozzá több ország hasolnló hajói , a franciáké és a hollandoké is. Japán hajó vezeti a konvojt teljes kotházi felszereléssel.USA-kormányból is lesznek ott vezetők.
Ez egy "jószolgálati" célú küldetés lesz. Na, ja. Hátha beleesik valaki a vízbe és ki kell menteni.
http://usa.chinad...078149.htm

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
62,815,687 egyedi látogató