Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Imre!

Hát sikerült beletenyerelnem a lekvárba. Ugye itt ez a ...-nap amire hívtalak előadásra. Megyek a műv házba mondom egy író-olvasó találkozót kéne beilleszteni a 28-i programba. Okés mondják ki az előadó. Posta Imre. Úgy lefagytak, mint a számítógép.Addig osztottak szoroztak, hogy nem fér bele az időbe, mert minden perc foglalt.Ebből is látszik, hogy jó úton jársz. Ha már ennyire fosnak tőled az nem véletlen! Nagyon nem lepődtem meg, mert a műv. ház vezető egy komcsi időkből ittmaradt kövület! Épp ezért feltett szándékom, hogy csakazért is össze fogok hozni egy fórumot valamilyen úton -módon egy más helyen. Hagy kapjanak agyvérzést!
Áldás
...

Válasz
bubó doki 9:56 (0 perce)

..., ugye erre is számí-totál! Nem meglepedő ez sem, de ha félnek, jól teszik, bár jobb ha rettegnek. Szólj időben, ha "zúzni" kell és van kinek az agyát bú-tolni. Fegyveretek legyen, a többit már annak csövén keresztül kell szemlélni.

Áldás!
Imre

Hozzászólások

# | lucifa90 lucifa90 - 2012 04 17 ¦ 17:52:26
Irasaid utan itelve a radikalisabb magyarok köze tartozol - zuzni ugyan nem kell, de apr. 19.-en a kilakoltatasok ellen demonstraciot szerveznek. A felhivas a Feher Kemenyseprök oldalan megtalalhato. Gondolkozz a dolgon! Itt a vegrehajtoi csalasok, manipulaciok stb. ellen tüntetnek millio magyar erdekeben, akik devizaalapu hitelt vettek fel - de azokat is vegrehajtas fenyegeti, akik lassan mar nem tudjak vagy eddig sem tudtak a horribilis összegü közüzemi dijaikat kifizetni a multiknak.
Nos - mutasd meg, milyen igazi hazafi vagy!
# | kiszehajtás kiszehajtás - 2012 04 17 ¦ 19:35:44
A radikális, ám gondolkodó magyarok inkább arra az egy alkalomra készülnek, amiért ide születtek. Egy ilyen tüntetésnek csak annyi az "értelme", hogy minden résztvevőt beazonosítsanak a szolg-állatok emberei.
Vagy talán azt gondolod, hogy odamegy egypár száz ember, és ettől majd megijednek a végrehajtók, és nem árvereznek el több lakást?
Ahhoz a jelszavak, meg táblák igencsak kevesek!
# | KTimi1 KTimi1 - 2012 04 17 ¦ 20:00:03
Lucifa a luciferi mézesmadzag, a kuk klux klánjával. Sad

Olvastam az oldalukat, de nem győzött meg, egyrészt miből fizetik az ügyvédeket, akik jó ügyvédek kapcsolatokkal és nyertes ügyeik lesznek. Egy magyar törekvésnek, de embernek sincs erre lehetősége! Ők a kapcsolataikkal megoldják.
Ingyen, jószándékból nem dolgozik egy tapasztalt ügyvéd sem, másrészt nem zsidóznak, továbbá a Magyarok Szövetségével bratyiznak és még jó néhány zsidó vezetésű érdekvédelmi szervezettel, mozgalommal és szövetséggel...
# | talpi talpi - 2012 04 18 ¦ 07:45:04
Adjon az Isten!
Kiszehajtás. Teljesen igazad van. Semmire nem jó, mint a szalámizásra és arra, hogy elhitesse a sok emberrel"ezzel a módszerrel tehet valamit" Az égvilágon semmit, mint azt, hogy előtérbe kerül a problémái pedig semmit sem haladnak a megoldás felé. Egyféle, "dobbal-veréb" fogás, melyben a hitelkárosult a veréb és aki a dobot veri, marhára jól érziu m,agát, holott, muzikalitásból, nagyon "siratófalas" az "elő"képzettsége.
# | lucifa90 lucifa90 - 2012 04 18 ¦ 12:31:03
KTimi1,
a legegyszerübb modszer: a billentyük ütögetese, a kifogasok keresese, miert nem veszünk reszt valamiben. Aki valamit tenni akar - megtalalja a modjat. Aki semmit nem akar tenni: az talal kifogasokat. Egy tünteteshez, tiltakozashoz semmifele ügyvedre nincs szükseg! S ha arra varsz, hogy meggyözenek - kizarolag teged es egyedül - akkor sokaig kell varnod, nagyon sokaig. Eger var ostromanal Ali pasa rozzant akolnak nevezte Magyarorszagot, birkaknak a benne lakokat! Ha tudna, mennyire igaza volt. Szidni az internet ismeretlen homalyabol masokat nevtelenül - hat ennel könnyebb modszert nem ismerek. Ha abbol indulok ki, hogy minden szervezet, egyesület, stb. összefonodik az "ellenseggel" - akkor jobb, ha mindenki otthon marad es tovabb irogatja a hülyesegeit s arra var, hogy majd masok elinteznek mindent: vagy sikerül, vagy nem.
Ami pedig a mezesmadzagot es a ku-klux klant illeti - ritka nagy marhasag!
# | lucifa90 lucifa90 - 2012 04 18 ¦ 12:43:13
Kiszehajtas:
Ha szerinted parszaz ember tablakkal, tüntetessel tiltakozik a vegrehajtok törvenytelensegei ellen - biztosan keves ahhoz, hogy valami megvaltozzon. Az meg meg kevesebb, ha te vered a billentyüket, kritizalsz, hogy szerinted igy nem jo. Az a baj, hogy semmifele olyan javaslattal nem alltal elö, hogy kellene csinalni, hogy valtozzon. Erdekelne, ha bövebben kifejtened az allaspontodat arrol az "egyetlen alkalomra valo felkeszülesröl, amiert ide születtek". Milyen alkalomra gondolsz? Vagy varni kellene meg nehany szaz evet, mire kihuzzak a talpad alol a talajt, elveszik a fejed fölül a tetöt, az alsogatyadat - akkorra jön el az alkalom, amiröl beszeltel?
Örülnek neki, ha megosztanad velünk a "tapasztalataidat" - s nemcsak a vakvilagba irogatnal.
Tal[khmm]k tennem fel a kerdest: mit javasolsz a szalamizas helyett? S elarulhatnad: mit tettel te eddig az embertarsaid erdekeben tenylegesen! - s nem csak kritikakkal?
A tapasztalataidröl es a tetteidröl olvasnek szivesen! A javaslataidrol - mi a teendö szerinted?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
62,815,538 egyedi látogató