Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megelőző pozíció-manőverezés

NaplóSok-sok talányos kérdésre adott válasz-lehetőséget pár mostanában újra felelevenített korábbi tapasztalatom, amelyben főleg stratégia kérdésekre kerestem a megfelelést. Miért van az, hogy a folyamatos lebegtetés közepette a régi világrend mellett megjelenve a másik, átmenetet képezve úgy csúszik egymásba, mint a dokkból a vízre ültetendő hajó? Kutuzov tudott valamit Napóleonnal kapcsolatban, ami nem volt publikus, de eme tudás nélkülözhetetlenné vált a győzelemhez. Apropó, győzelem. Nem kérdés, viszont az, hogy ki éli meg és kinek a neve alatt valósulhat meg, az utolsó pillanatig titok marad, mert azok, akik jelenleg a hagyományos harcmodorban küzdenek, ilyesmiről ne is álmodjanak.

A rejtély, a lebegtetés, a pszichológia hadviselés igazi célja a demoralizálás, dezorganizálás és a szuggesztív elemek olyan rafinált alkalmazásában rejlik, amellyel viszonylag csekély befektetés mellett lehet nagyobb kárt okozni az ellenségnek, mint egy frontális támadással. Mindezt lényegében intellektuális fegyverekkel, eszközökkel és pszichológiai szabályszerűségeket megtartva érni el, nem kis művészet, hanem maga a Művészet. Az ellenség ezáltal önmagát belülről semmisíti meg, önmagán keresztül, mert a stratégia igazi célja az ellenállás lehetőségeinek csökkentése, megszüntetése, melyet a jó stratéga úgy érhet el, hogy sohasem egyetlen célkitűzés irányába halad, hanem alternatív célok sorával „ködösít” és így egy csapásra több legyet is üthet, míg a valódi cél mindvégig rejtve maradhat az ellenség szemei előtt. Ez a stratégia az alapja a háború bizonytalanságának és a politikai manővereknek, amelyek lélektani alapokon nyugszanak.
Mivel mostanában sokat emlegetik Hitlert, a zsidókat, holokausztot és emlékeztetnek a szélsőjobbos náciveszélyre, ezért nem árt tényszerűen szembe néznünk a stratégiával.
Hitler: Az igazi háborúinkat voltaképpen már mind megvívjuk, mielőtt a katonai hadműveletek elkezdődnének.
Lenin szerint: a legjózanabb háborús stratégia: addig halogatni a hadműveleteket, amíg az ellenség morális széthullása lehetővé és egyben könnyűvé teszi, hogy halálos csapást mérjünk rá.
De miközben egyre többet hitlereznek, megtalálják a leszármazottját és kiderítik, hogy mégsem lettek Barna Évával önégetők, mint mostanában a Kína „politikája” ellen tiltakozó tibetiek egynémelyike, addig Uljanov-Lenint szépen csendben perifériára tolják. Érdekes és tendenciózus mindez.

Múltkor egyik kedves olvasom megküldte Igor Panarin professzor nagyívű Putyinnak is szánt elemzését. Szokása szerint a Londoni titkosszolgálatra hivatkozott még a 9/11-es önterrorizmus kapcsán is és sok egyéb finomságot is megemlegetett, amely előre vetítette a most következő lépéseket. Gyakorlatilag megadta az irányvonalat az Orosz Birodalom régi-új szemléletének. Most nem írom le, miről van szó, de azt kell mondjam, megállja a helyét és a mostani irányvonal, mintha az írásában foglaltaknak megfelelően alakulna. De nem ezért jutott most eszembe, hanem az általa felvetett „lenini kérdés” miatt, ugyanis az örök kérdésre adja meg a formális választ: „Mit tegyünk?”

Persze nekünk most nem igazán lényegi a kérdés, mert látható, hogy amíg az oroszok gyűrik le magukról a bekerítés gyűrűjét, addig az elzsidósított Magyarország viszont egyre jobban be lesz kerítve. Jönnek-mennek a tüntetések Orbán mellett és ellen, de Párizstól kezdve, Berlinen keresztül szinten minden jelentősebb helyen már a „magyaroktól” visszhangos a sajtár és a Weidling. Persze tudjuk jól, hogy nem pont rólunk, magyarokról, hanem a magyarnak álcázott zsidó (ország) miatt és a készülődő cigány (ország) miatt megy a stratégiai pszichológiai elterelő hadművelet. Ma olvasom, hogy Sárközy-t lemagyarozta az algériai sajtó, amit kikérünk magunknak, mert ez egy zsidó-cigány és annyi közünk van hozzá, hogy szégyellhetjük magunkat amiatt, hogy hogy hivatkozási alapként a pedigréjében ott szerepel a magyar név.

A bábukat lökdösik ide-oda, de arra kérek mindenkit, hogy ha tud, van képessége rá, maradjon helyben! A nagy kavarodásban csak—csak összeáll már a beavatkozási szint és színt is kell vallani. A csapatok kiképzése és gyakoroltatása most zajlik a Kaukázusban, Líbiában és Szíriában, de csendesebb vidéken kicsit Délebre tőlünk sem alszik már medvebocs. Ez egyfajta tánciskola és a lépések közben néha ugyan egymást is tiporják, de a rendszer fellazítása, dezintegrálása nélkül nem ébredhet rá az átlag, hogy sem egy milla-zsidós-f@szbukos és egyetlen „demokrati-kuss” platform, vagy leszélsőjobbozott zsidó-konglomerátum sem kerülhet nyeregbe már huzamosabb időre, hiába hozzák elő a vallási-hitbéli hagymázos, mézeskalácsot a vasorrú bábának a kipás fejével, ez a kérdés pusztán nem stratégiai.

Összefogás? Igen, vágyálom, amíg azok kavarják a lekvárt, akiknek dolga éppen ezt megakadályozni és jól is teszik, mert szemmel láthatóan sikeresen választják le, szűrik az értelmetlenséggel felruházott ilyen olyan vagy magyar, vagy magukfajta "nemzetvező" terelgetőket. Ez is stratégiai lépés. Kellemetlen, de szükségszerű. Stabilitást ezen a szinte ne várjatok, egyelőre nyargalunk egyenest a káoszba, a fejetlenségbe a törvénytelenségbe, igazságtalanságba, jogfosztottságba, de mindez csak illúzió. Már megvan a platform a palotaforradalomhoz, s ami ma van, már valójában nincs. Elsiklottunk felette, de januárban „Polt Péter és külföldi kollégái Jurij Csajka orosz legfőbb ügyésszel folytattak előbb megbeszélést, majd Dmitrij Medvegyev államfő fogadta őket Moszkva környéki rezidenciáján.”

És bizony erősödik a Rubel is és az ügyek itthon lassan, de biztosan egyfajta fordulatot vesznek. Miért lassan, hisz már múlt őszre állnia kellett volna a bálnak, de még mindig volt idő és még most is van és holnap is lesz, sőt olso the day after tomorrow.

Emlékszem, milyen sürgetőleg hatott rám egy egy szándékolt üzenet korábban, de ma már látom, hogy sem kapkodni, sem köpködni nem éri meg a pénzét, mert pénzben nem mérhető az érték, amit a stratégia hordoz. Nem a győzelemről van itt szó, mert az már megvan, hanem annak biztosításáról, ami utána következik és annak hozadéka. Az pedig már nem stratégiai, hanem „filozófiai” kérdés. Egy stratéga megnyerhet több csatát, de háborút csakis „filozófus” nyerhet, mert a valódi béke a háború legnagyobb ellensége. A macska vár, az egér rohangál.

Hozzászólások

# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 12:37:44
Végre egy jó hír! Indoklás nélkül leállították a légiforgalmat Minszk és Moszva között!
http://www.1tv.ru...ial/202517
# | kincses kincses - 2012 03 26 ¦ 15:12:23
Imre,ezek szerint már müködik a C vagy a D terv,hiszen a Kutatók sem egyeztettek hiába. A legnehezebb nekem RENDesnek maradni a káoszban.De így legalább tudom,miért is ÉLek,HALok.olvastad?
# | JohnUtaka JohnUtaka - 2012 03 26 ¦ 15:22:47
"sőt olso the day after tomorrow" - az "also" lesz.

Egyébként kíváncsian várom, hogy az év végén (12. 21.) mivel rukkolnak elő HAARP-ilag, csak hogy hihető legyen a show.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 15:49:58
Utaka, egyszerűbb lett volna írnom, hogy Übermorgen, vagy zavtra, de igazad van, also, du hast recht.
Most egyébként úgy tűz a nap, hogy az egyszerre vagy 15 gép, ami fenn van itt is az égbolton, nem győzi permettel. Égeti a bőröm, pedig hideg van és napszemüvegben is határeset, de mintha belefájdult volna a fejem.

Kincses, nem tudom ez melyik néven futó terv, de a világháborúkat így vívták, legalábbis a "kettediknek" nevezettet, ami a "háromadik". A türelmi idő azért kell, mert mire lövészet lesz, addigra a pszichológiai hadviselés teljes spektrumát latba kell tudni vetni és még nincsenek mindig készen. Egyébként ettől azért is bonyolultabb, mert látható módon a paktumok megszülettek. Emlékeztek rá, mikor megtámadta Hitler Lengyelországot, azzal nyugtatta a vezérkarát, hogy ezzel egyidőben Sztálin is megtámadja, mert ez volt a titkos záradéka a Molotov-Ribbentrop nyomatéknak. Ja, azt is mondotta a vezérkarának, hogy nyugodjanak meg, a "nyugati hatalmak" nem támadnak rájuk ezért. Persze, mert így volt lezsírozva. No, Kincses, ez is le van már zsírozva és ha nehéz is nyugodtnak lenni (én sem tudom teljesen átérezni), vergődni csak akkor érdemes, amikor beleszólásunk lehet, ám egyelőre csak jelezni akartam, hogy lehet.
# | kincses kincses - 2012 03 26 ¦ 16:00:26
Imre,Love
# | livia livia - 2012 03 26 ¦ 19:31:28
Nagyon úgy néz ki, hogy valamit kitalálnak. Folyamatosan sokkolják az embereket, és csak nagyon kevesen látják , hogy az egész manipuláció. Még mindig benyalják a terror, és iszlám, és...hülyeségeket., megy a terelgetés.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 20:16:41
Livia, a TV2-n "tények" címszó alatt híradó, ami rendőrség, tűz, gyilkosság, halál, bűnügy, rendőrseggi, ügyészseggi sóvivők, katasztrófálisak, büntetés, bírság és tömény horror, majd egy órában, nap, mint nap. Fel nem robbant bombák, balesetek, közterület-felügyelet, ilyen büntetés, olyan bírság és Azurák zsidó a kommentelő majd egy órában.

Nevettünk, mert nincs oep-recept, aztán mégis van, de szoktatnak hozzá, hogy recept-felírási és gyógyszarászati gondok lesznek. Veszélyes hulladék és minden, ami félelmet gerjeszt. Én már úgy félek, hogy legszívesebben a zsidómégiát és az összes tetves csicskájukat minden zokszó nélkül küldeném pokolra.

Apropó, pokol. Most kaptam jezést Ferihegyről, hogy szögesdróttal az 1-es terminált lezárták és a hírek szerint katonai célokra alakítják át, a civil forgalmat Debrecenbe, Pécsre irányítják át. Mindez Júniusra esedékes. Inváziós célokra remek döntés, ha bejönni, vagy, ha kimenekíteni akarnak. Itt van a tököli reptér is a mossad bázissal, kéz alatt. Bizony, mindez a pszicho-háború része és megmosolyogtató, viszont Goebbelstől sokat tanultak ezen a téren.
# | postaimre postaimre - 2012 03 26 ¦ 20:23:55
Most meg éppen a Szálasi-bunkerről beszélnek, Kőszegen és a holokamu -tetveknek (áldozatoknak) állítsanak emlékhelyet.
# | kukackac kukackac - 2012 03 26 ¦ 20:25:36
Ha ül és vár az a baj, ha mozdul az is baj lesz!

4.bp.blogspot.com/-42a4Jgke5IQ/T261ms2WycI/AAAAAAAA778/s3HBs_nDR7Q/s1600/gazprom-ksst.gif
# | kelta248 kelta248 - 2012 03 26 ¦ 20:35:24
Nem félek, tudom, és hiszek benne , hogy egyre több magyarnak nyílik ki a szeme. Mi nem vagyunk palesztínok!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.12 másodperc
62,414,082 egyedi látogató