Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Usztyinov marsall hallasz?

NaplóKözeleg a kikelet, s ki Keleten kell az nyugodtan nyugszik. Még lök köbkilométer havat a rendszer, de aztán erősen nekitavaszodhatik, olyan gátpróbáló módon, áradó vizesen, katasztrófa-helyzettanilag. Harcjárművekre, kétéltűekre, és kétélűekre fel! A politikai gátszakadás sem reménytelen eset. A rendszert szedik elemeire, hogy elementáris erejű rázkódás ne nagyon érje a kimerült jellemeket. Persze csak óvatosan operálnak, de teljesen átlátható módon.

Bár nem hiszem, hogy a belhelyzet bárkit nagyon még meghat, mert ez szánalmas színjáték, semmi több, de végig kell rágni a csontokat, hogy ne maradhasson rajtuk több cafat.
Mozgósítva vannak az ifju zsidók az egyetemeken, de minden (p)árt összefogódzkodva és hátsó CIA-Mossad-Nbs támasszal építgeti a Jóbikot. Az,. Hogy az álPinyó vitába száll Vonával, aki még csak nehezen hihetően sem Zzrivecz, már a hülyeség netovábbja, de hát ideje volt már. Talán erre kellene rákérdezniük előbb? Hé, téged hogy is hívnak és honnan szar-mazol? Ki vagy egyáltalán? Pintér született Berta, de hát ez meg teljesen middegy, hogy kicsoda, micsoda, mert maga a csoda, hogy még van. Sitt Pali is partiba lesz vágva, ügy tűnik és az apostolok királyának lován mehet vissza szabadkőművesnek Madridba, ahol mindegyik eddigi „köztársasági elnök” zsidajunk fel lett avatva. Ezek a spanyol zsidók, kazár zsidók tudnak valamit, meg kell hagyni.

A pápuáról is beszélik, hogy dögrováson van ezért most rovással írt hazugságot, biblio-tk-t ajándékoztak neki, de most nem Dankó és Sánta húzta a talpalávalót neki, hogy „Elindultam szép hazámból…”
Minden összefügg mindennel, csak meg kell látni a kapcsolatot.
Nos, akkor hol is tarunk most? Elhúzódó válságot ígérnek, s ebben bizony van valami. Ez a háború elhúzódásának is az ára, ugyanis, miközben háborúról beszélnek, közben azért megy a diplomácia a legmagasabb szinten és ez nem rossz üzlet, miközben a látszatot fenntartják. Csak késik, csak tolódik, csak nem akarják elindítani. Stratégia ez és nagyjából két éve lett lefixálva a menet-trend.
Mondok egy példát! Az internettel kapcsolatban megy a pánikkeltés, de közben azt olvasom, hogy Ukrajnában a „hackerek” 34 millió állampolgár személyes adatait hozták nyilvánosságra. Ezek a csúnya kalózok mire nem képesek, miközben a múlt évben Izraeltől kezdve az orosz-ukránokon keresztül mindenki ráfeküdt erre a vonalra. Nem az van, hogy a kettős és többszörös identitásúak kiszedegetése és felderítése zajlik? Csak ártatlanul megkérdezem, mert ugyan az én adataimat nyilvánosságra hozhatják, de ha kiderül, hogy azzal rendszeresen visszaéltek mások, akkor az csak így derülhet ki. Bizony elég bonyolult ez a képlet, mert mindenhol ott vannak a beszivárogtatott ilyen-olyan izraeliták és egyebek.

Na közben azért a fegyverüzlet jobban megy, mint valaha. Ugyan eltart még egy darabig, amíg a rendszer készen áll az „átváltozásra”, de mi ezt gyorsítva éljük meg, mert kicsit előrébb látunk, de bizony mindez még idő. Tavaszra lehet valami jóbikos „puccs” egy morvais feltéttel, hogy a zsidó alkotmányt gyorsan megerősítsék, de közben dogoznak a királyságon is, ez ugye nem kérdéses.

Tavaszra viszont a roncshajók is pozícióba állhatnak és a megegyezés szerint el lehet kezdeni a kiszelektált csapatok, hadifelszerelés módszeres likvidálását. Ugyan a veszély fennáll, hogy az usa-zsidó körül véve Ázsiát Irán totális felszámolása mellett kissé megplutóniumozza Kínát és Oroszországot is, mert esélyük ez, hogy mintegy 400 rakétával egyszerre támadva totális megsemmisítést eszközölnek ki és ehhez viszont indokul egy iráninak mondott atomtámadást kell kiprovokálniuk. Ennek az akciónak a lényege az lenne, hogy az USA kimaradjon a hadicselekményekből, mert elég lenne Arizónára egy megfelelő nagyságú atomtöltet és az USA-nak vége. Csak a barlangok és az egyre szaporodó bunkerek nyújthatnának némi menedéket. Napi szinten olvasok erről elemzéseket, de hát nyilván a folyamatos feszültségben tartás eddig is jó hidegháborús üzleti fogásnak bizonyult. Úgy vélem, hogy az ifjú Kennedy sem lett véletlenül bedobva éppen most a köztudatba és talán hamarosan felbukkan újra Schwarzenegger is. Ez így lenne logikus húzás.

„A flották mozgó nukleáris támaszpontok! Pozícióba értek! Usztyinov marsall- 1986 – fiúk egyetlen esélyük van. Globális bekerítés. Fiatal orosz tisztek a folyosón. A vén hülye megint dumált. Irán csak casus belli. A flották Ázsia ellen vonulna, így zsidó+ usa védve lesz, mert a háború nem a saját terülten lesz megvívva. Ugyan a flottákat nevetve ki lehet lőni, hisz arra is szánták őket, de az indított 4000 plutónium rakétát már nem lehet csak úgy kilőni.”

Usztyinov marsall, kop-kop, tetszik érteni?

Következtetés: No para! Akinek meg kellett érteni, hogy a homokozón túli világ nem olyan szabályok szerint épült, mint ahogy a lapátolók ezt gondolják, azok még kaptak kis időt. Nem sokat, de kaptak. Egyre tisztább a képlet. Az oroszok kénytelen-kellettlen, de stratégiailag össze kell dolgozzanak a NATO-val, ahogy a törökök, indiaiak és kínaiak is. Igazi háború nem az országhatárok mentén, hanem etnikumok között zajlik és a térképek újra lesznek rajzolva. Ehhez húzzák most be a huzalokat, csatornákat, hogy működhessen. A liberális álca alatt keményen oda van és oda lesz baxva, de úgy, hogy fájjon.

Ami személyes ebben, az annyi, hogy a kutatók jelezték, hogy a munka zajlik és a döntések olyan irányba mutatnak, hogy Magyarország és szövetségesei (értsd:zsidók) ki vannak zárva a technológiák átadásából. Nem kaphatnak sem űrhajózási, sem TDR adatokat a hidegkémiához, viszont 5 éven belül az egész bolygó megkapja a gravitációs generátorokat. A döntés indoklása: Több millió vizsgálat zajlott le a bolygón az elmúlt 40 évben mind társadalmakra, országokra, férfi, női tudatra lebontva, amelyekbe egyik kormány sem volt bevonva. A bolygón jelenleg nyersanyagháború zajlik. A tartalékok 7 milliárd ember számára max. 40 évre elegendőek, de folyamatosan és érezhetően csökkennek. Azok az országok, amelyek elfogadták a nemzetközi együttélés szabályait, maximális támogatást kapnak űrnavigáció és újfajta hajók terén.. (Én magam ugyan nem tudom van-e egyáltalán ilyen „ország”. ) De végleg ki lettek zárva drónháborúzós, holokaszutozó „magyar vitéz” hordák. Továbbá vége annak a gyakorlatnak is, hogy 20 éves mucuskák és 78 éves nagymamák demokratikusan szavazgatnak! …Talán csak egy példa arra, hogy mire vitte eddig az emberiség: A Hidrogén atom protonja felszínén g=78000km/sec. Mától ez a szint az etalon. Az ún. határozatlansági relációt a kutatók régen megoldották és megjegyzik, hogy az ezen a honlapon publikált „pályarotációs” cikkből azóta 200 doktori született, az eredeti forrás megjelölése nélkül, pedig innen tudhatták meg először, hogy valójában milyen hosszú is egyetlen év. Ezúton meg is köszönik az olvasóknak a téma kifejtésében a részvételeteket! Kellemesen meglepődtek.

Kincses, ez neked szól! „KINCSES, Ön tanult fizikát. Vezesse már le Newton 2. tételét (egybevetés). Azt az eredményt kapja , hogy a Nap-Föld erőtér egyensúlyi pontja = 235 ezer km. A Hold 400 ezerre távolodik el?! Ezt tanítják ma is. Logikus, hogy kint áll valamiféle „Istenke”, aki teniszütővel mindig visszairányítja.”

Ez pedig egy elég határozott indulati töltésű üzenet!

TAVASSZAL minden indul! Elég volt a hülyékből!”

Hozzászólások

# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:15:01
Nos Newton 2:
Newton második törvénye – a dinamika alaptörvénye [szerkesztés]

Egy pontszerű test lendületének (impulzusának) a megváltozása egyenesen arányos és azonos irányú a testre ható, 'F' erővel. Az arányossági tényező megegyezik a test 'm' tömegével.
A törvény képlettel kifejezett formája:

ahol
F az erő vektora
I a test impulzusa (itt m a gyorsítandó tömeg, v a sebesség vektora)
t az idő
Az összefüggés megmutatja, hogy minél nagyobb egy testre ható erő, annál nagyobb a test lendület változása.
Általános esetben mind a sebesség, mind a tömeg időtől függő mennyiség, tehát

Ez az összefüggés akkor is érvényes, ha a tömeg idővel változik (például egy rakéta esetében). Egyszerűbb alakot kapunk, ha feltételezzük, hogy a tömeg állandó, így a dm/dt tag nullával helyettesíthető. Az ekkor kapott
F = ma
egyenletet hívjuk a dinamika alapegyenletének (megkülönböztetendő Newton II. törvényétől). A dinamika alapegyenlete definiálja a tömeg fogalmát, amely a testek állandó jellemzője, az erő és a gyorsulás arányának meghatározója.
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:15:36
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:16:28
Bolygók pálya-egyenleteit Kepler törvények írják le: http://hu.wikiped...%C3%A9nyei
# | aramis1960 aramis1960 - 2012 02 17 ¦ 13:31:01
Következő bibi van mind az általános mind a speciális mind a newtoni fizikával kapcsolatosan: mégpedig tömegközépponttá zsugorítja a kiterjedt testet, ami [khmm] nem az! A kvantumfizika és az elektrondinamika pedig nem kiterjedt testekre vonatkozik és nem is analitikus módon írja le a dolgokat ellenben a relativitás elméletekkel és a newtoni mechanikával..... Szóval össze lehet hozni: titok egy sorba fejtés... E=mc2 az csak a szinguláris megoldás a belső szerkezetről nem mond semmit a valóság E=X*mc2+X2*mc2+X3*mc2.... Xn*Mc2 formaban felírni...
# | zafir zafir - 2012 02 17 ¦ 13:32:29
Már előre reszektünk a tavasztól. Az oroszok is kijelentették, hogy atomot fognak használni, hogy távoltartásk az őket érő fenyegetést.
http://en.rian.ru...29091.html
# | Varuna Varuna - 2012 02 17 ¦ 13:46:11
Az utolsó mondatokhoz szólnék hozzá.

...a Nap-Föld erőtér egyensúlyi pontja = 235 ezer km. A Hold 400 ezerre távolodik el?! Ezt tanítják ma is. Logikus, hogy kint áll valamiféle "Istenke", aki teniszütővel mindig visszairányítja."...

Ez egy fogas kérdés. Valahogy minden abba az irányba mutat hogy égi kísérőnk egy műbolygó (mű-hold). Úgy hallottam hogy a fény-árnyék határvonalon (terminátor) műszeresen igazolhatóan van egy kis ide-oda játéka a forgásnak, tehát mesterségesen van a Földhöz szinkronizálva ráadásul nem is olyan régen (néhányszáz éve). (?)

A Föld Nap körüli pályája is izgalmas, mert ez egy ellipszis aminek 2 fókuszpontja van és ebből csak az egyik a NAP, a másik helyen nincs látszólag semmi. A Szent Korona pantokrátor képén és a kereszttel fontosnak tartották ezeket eleink közölni, bizonyára nem véletlenül. (Rumi Tamás írt erről egy mélyenszántó könyvet.)

nagyonjo.com/rumitamas/phpfusion/images/news/cimlap.jpg

A Teremtő mellett lévő szimbólumokat - a két fókuszpontot - megnézve, ismerős számok jönnek elő, s ott az Ikrek-Bika-Orion (a "Hórusz szem" helye az égen) a palástján ábrázolva és a Tejút (Milky Way=119), a (fekete) lyuk és ezzel szemben a Nyilas (Archer) szerepében a Teremtő. (Egy magyar szó kezdődik csak "LY"-nal a LYuk, aminek a rovás jele egy mandorla forma. Angolul HOL-E=40 -> római XXXX -> 6666 -> 1296(0)) pihi

nagyonjo.com/rumitamas/phpfusion/images/articles/napholdabra3.jpg
Precessziós kód: http://nagyonjo.c...ticle_id=4

8 x 162 = 1296(0) év (6*6*6*6, fél Világév, amely számtalan kőműves szimbólumról előbukkan, így pl. a mostani olimpiával is összefüggésben)
8 x 162 x 4 = 5184 év (a maják 1 korszaka amely 2012.12.21-kor ér véget, s legutóbb ekkor - régészeti leletekkel alátámaszthatóan - hatalmas éghajlati változás történt)
8 x 162 x 4 x 5 = 25920 év (1 Világév)
# | Kaméleon Kaméleon - 2012 02 17 ¦ 13:47:57
"Az ún. határozatlansági relációt (https://docs.goog...-sfe6ida0Q , http://www.uni-mi...rn1/10.htm) a kutatók régen megoldották és megjegyzik, hogy az ezen a honlapon publikált "pályarotációs" cikkből azóta 200 doktori született, az eredeti forrás megjelölése nélkül, pedig innen tudhatták meg először, hogy valójában milyen hosszú is egyetlen év. Ezúton meg is köszönik az olvasóknak a téma kifejtésében a részvételeteket! Kellemesen meglepődtek."

Ez azért ütős egy kommunikáció! Kezdem őket nagyon csípni akik a háttérből szórják!

Tehát akkor az a"200 doktori" átvizsgálása fog most megtörténni forrással: (http://ch-serverh...14&m=7 , http://www.ch-ser...1#comments) Nemzetközileg feltüntetve, megjelölve!!!

Most lesz igazán nagy figyelem, ha igaz.. !!!
# | porcica porcica - 2012 02 17 ¦ 13:51:20
Lehet, hogy én vagyok annyira naiv, és buta, de akkor mi Magyarok megint rosszul fogunk járni, a tetves zsidók miatt? A [khmm] rossz helyre születtem, és szültem, pedig annyira igyekeztem. Ez nem igazság!Shock
# | jabutrilla jabutrilla - 2012 02 17 ¦ 14:06:52
Köszönöm kedves Imre.A kutatóknak meg a pontos megerősítést.
http://data.hu/ge...izator.zip
# | postaimre postaimre - 2012 02 17 ¦ 14:41:00
A helyzet ezzel a fizikával, hogy mostanában derül ki, hogy nem is olyan egyszerű "eltalálni" még a Holdat sem, nemhogy a Marsot. le is fújtak minden ilyen programot. Talán nem véletlen. Hogy mi mennyi, nem tudom, nem az én dolgom, de úgy tűnik, hogy korábbi jelzéseik beélesednek.
porcica, amíg a "magyar" valójában zsidóképviselet, ne is várj mást, és kifejezetten óhajtottam, hogy eszük ágában se legyen az orrmánnyal tárgyalni erről.
Majd ha lesz magyar kormány, az más helyzet.
Attila, mi ez a link?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.06 másodperc
64,273,888 egyedi látogató