Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A TMRSZ és ami mögötte van

NaplóNo hol is kezdjem, ha már a közepén vagyok? Emlékeztek még a hódmezővásárhelyi autó-balesetemre? A rendőrség által eredetileg kiszabott 40 ezres bírságot és az egyhavi jogosítvány-bevonást panaszomra a bíróság 25 ezerre csökkentette, de még mindig engem akartak kihozni szabálysértőnek. Most tárgyalásra kaptam meghívást (én kértem, hogy legyen, mert nem értek egyet a marasztalással), de hát csak az üzemanyag kerül lassan annyiba, mint a büntetés csak azért, mert ilyen remek a rendszer. Aztán éppen ma délelőtt a szigetszentmiklósi önkormányzatból is megjelent két hölgy, akik szolgálati autóval, sofőrrel érkeztek, hogy a hódmezőiek kérésére felmérjék a vagyonomat. Az autóról már tudnak (most lesz kifizetve 5 év után, ha előbb be nem dönti a hitelt), de van-e még más. Mondtam, hogy van még ásó és föld is annyi, ami nekik elég is lesz, de ne akarják inkább megízlelni…Szerintem értették, mert emberi hangon beszéltem és igazat szóltam.

De nem is ezért írok éppen most, mert ez csak a könnyedebb történet. A neheze meg tényleg emésztgetést igényel.
Nos, történt egyszer nagyon régen, hogy a rendőrség ügyet megszellőztetve könyveket írtam önköltségen és aztán az lett belőle, hogy most itt vagyok. No akkor ismerkedtem meg Szima Judittal és a TMRSZ-el, annak működésével, sőt elég aktívan részt is vettem a munkájukban, népszerűsítésükben, megismerve sok vezetőjét, olyan személyeket, rendőröket, akikkel talán lehetne is kezdeni abban a másik rendszerben, ami nem a jelenlegi. Nyilván megismertem olyanokat is, akik sok fejfájást okoztak, okoznak a mai napig is a normálisoknak, de sok mindent most nincs kedvem felsorolni. Lényeg az, hogy Juditot már vagy két éve ösztökéltem – látva a rendszer baját és azt, hogy a zsidók immár a szakszervezeteket is le fogják darálni- hogy stratégiát kell váltani és üljünk össze az értelmesebbjével kigondolni, mit is lehet tenni. Tisztában vagyok a Jóbbikos történetekkel, a vezetők személyiségével és a problémákkal Judit félelmeivel, vezetési stílusával és hát nem mindig szerencsés habitusával. Igen, vannak „kényes” ügyek is és régóta jeleztem szépen, majd egyre erősebben, hogy van(nak) mellette olyanok, akiknek nem lenne ott a helyük, mert minimum valamely szolgálathoz bekötött zsidajok. Ezt korábban ő is csodálkozással ismerte be és fel, mint ahogy a parlamenti zsidaj kettős állampolgárságúak sem véletlenül lettek megpiszkálva két évvel azután, hogy én ezt már megtettem. Judit nem mert lépni a tanácsaim ellenére sem, sőt azt észleltem, hogy bizalmi válságba keveredünk és ugyan én nem csinálok titkot szinte semmiből (persze van, ami nincs kidobolva, de az sem titok), az jött vissza, hogy infói szerint én be vagyok kötve. Érdekes ez, mert közben teljes mellszélességgel kiállt azért, aki viselkedésével erre minden alapot megadott és hiába jeleztük többen is, hogy rossz az irány és rossz tanácsokra hallgat. Ennek eredménye az lett, hogy kénytelen voltam egyre nyíltabb kritikákat megfogalmazni a tmrsz irányába, egyet nem értésemnek adva hangot azzal kapcsolatban, amit 2010 decembere óta részükről tapasztalok. Ugye azt nem kell megmagyaráznom, hogy a rendőrséget miért tartom maffia-szervezetnek és az is ténykérdés, hogy a rendőrök zöme gyáva, tehetetlen és ostoba, hovatovább maga is direkt bűnözői életmódot folytat, miközben a éppen bennünket, a rajtuk és nekik is segíteni szándékozókat velük tartják sakkban. Tudják, hogy végük, hogy a zsidók magáncégekkel cserélik le őket és a normálisabbját folyamatosan cserélik le, terelik el, miközben éppen a múlt év a nyugdíj és egyéb” járandóságaik” elvesztegetéséről szólt, de én erről (másokkal együtt) korábban hiába beszéltem nekik. Talán mostanra kezdik érteni az okokat és miért küldöm el a sok hülyét – ha rendőrnek is gondolja magát éppen- a sóhivatalba. Nem bántásból, hanem pedagógiai szándékkal, mert a szép szóból nem értenek!

Mára már ott tartunk, hogy ténylegesen háborús helyzet felé kell kacsingatnunk és éppen a tehetetlen és értetlen közegek erős hozzájárulása miatt. Ez is tény. Judit első bebörtönzése után felhívott és kérdezte, hogy miért nem álltam ki mellette. Elég indulatosan ecseteltem, hogy minden eszközzel próbáltam megérteni vele és a tmrsz-el, hogy rossz az irány és az eszköz és személyi gondokat látok, ezért hogyan is hagyhatnám jóvá utólag azt, amire tőlem nem kért felhatalmazást, sőt, amit kifejezetten elleneztem? Javaslatom is volt, ha az álPinyóval és a zsidajokkal már ilyen nexusba került, akkor a tmrsz váltson stratégiát és borítsa a rendőr-bűnözős történeteket és amit csak tudnak, hozzák nyilvánosságra, mert ha nem teszik, akkor ki fogják csinálni őket. Nem tették! Azt is elég erősen óhajtottam, hogy közvetlen bizalmasát, akire esküszik, Baracz Vilmost tegye már el, ha nem is láb alól, de valahová jó messzire, ahová sok bennfentes szerint is való, mert sokkal többen látják azt, hogy kárt okoz és terel, mint, hogy ez szimpla tévedés lehetne. Nem tették! Illetve igen, a megbízott vezetés – úgy látom – eltakarította és próbálja menteni, ami menthető. Nem akartam beleszólni ezekbe a kérdésekbe, mert úgy láttam, hogy Judit megrekedt és nem tud és nem is képes elrugaszkodni arra a szintre, amelyről az ügyek talán még „demokratikusan” is de kezelhetőek. Szerintem azért is van börtönben, mert ezt nem tette meg és jól tartotta sakkban és táplálta folyamatosan a félelem-igényét pont az, akire legjobban "támaszkodhatott". Persze lehet, hogy tévedek, de erre kicsi az esély.

Igen ám, de mostanra a TMRSZ és a többi szakszervezet is kényszerhelyzetbe került. Még szerencse, hogy ezt előre megírtam a RENDŐR SZAK-SZERVEZETT HÁBORÚ című könyvemben, amelynek létéről szerintem a tmrsz-es rendőrök zömének sincs fogalma. Igen, Judit naivság és/vagy a mellé ültetett ügynök remek munkát végzett. Az eredmény ez, hogy egy ügynökkel kevesebb és most olyan jogszabályi keretek közt kell egyáltalán a szakszervezet létéért küzdeni, ahol a korábban még megvalósítható célok is mind egy szálig zsidóellenesek. Akarom mondani törvényellenesek. Nem mondom, hogy Judit mindezt magának köszönheti, de rajtam már nem múlhatott több, hiába szóltam. Annyit értem el, hogy a TMRSZ-es belső körben is mindenféle pletyiket sikerült elterjeszteni rólam és most ott ülnek a kupac tetején és gondolkodnak serényen, hogy akkor mi is legyen. Csak bízni tudok abban, hogy kezdik érteni, hogy nem én vagyok az ellenség, aki előre szóltam (nem csak én láttam ezt, hanem sokan mások is), hogy ez így nem tartható, most viszont tényleg a rendőrség puszta léte lesz a tét, s ne csodálkozzon a hivatalos közeg azon, ha a megnyomorított magyar azon agyal, hogy az első rendőr vérével meszeli be a ház falát és fegyverét majd ő fogja használni arra, amire a rendőr nem volt képes, mert beosztottként félt a tetű zsidó ellenséges parazita főnökeitől. E már egy helyzet. Nos, ha a rendőröknek megjön az eszük én még mindig itt vagyok (egyelőre), mert ha valaki, akkor én megértem a gondjaikat mind szakmai, mint emberi-társadalmi vonzataival együtt, bár kevésbé vagyok toleráns az értetlenségükkel kapcsolatban. Azt sem bánom, ha nemkívánatos személy lettem ilyen-olyan kitalált okkal valamely közegben, ha végül azt csinálják, amit kell én már annak is örülök. Remélem csinálják!

De mindazért, amit most leírtam, nem ragadtam volna tollat. Judit börtönbüntetése esélyt ad a tmrsz –nek arra, hogy magasabb szintre lépjen. Ha ezt nem teszi meg, akkor itt van vége. Ez ebben a vonatkozásban sorskérdés és esély, nem pedig baj, bár Judit egyéni sorsa nyilván ettől még egyelőre necces. Nem tette azt, amit kell, ezért most más kap esélyt. Rengeteg ügy lehet most a tarsolyban, amivel fogva van és Baracz Vili lehet a kulcsa ennek, mert korábban a Jóbbik tájékán és most nem kizárható módon éppen az MNA-nál(nak-nek) tekeri a kíntornát. Ha tekeri, hát tekerje minél jobban, mert ezzel a letisztuláshoz segít, bár, ha módomban áll és összehoz a sors vele, egy kiadós demokratikus nyakalást azért szeretnék eszközölni a BAR-BÁR-on, remélve, hogy a TMRSZ vezérkar már tudja, ki van még ott zsidaj-mossados-nbh-s, mert olyan nincs, hogy egyedül legyen egy ilyen szervezetben.

A TMRSZ ügyeit az MNA is jó ideje figyelemmel kíséri. Ugyan én jeleztem a gondokat korábban is a kommunikáció kettősségének stratégiai és taktikai paramétereivel kapcsolatosan, de hál istennek nem én vagyok a szakértőjük. Pedig lehetnék, de hát úgy vagyok immár lassan, mint Pistike, aki gyerekként komp szeretett volna lenni, de aztán felnőttként még sem komplett! Juditot az alapszabály értelmében egyelőre le kell cserélniük és sok egyéb döntésre is a jogszabályi háttér kötelezi a tmrsz-t, amelynek vezetői gárdája most akar megszabadulni a rájuk szabadított „árnyéktól”. Én ezt tudom, ezért nem is piszkáltam őket. Ez így logikus és helyes. A többit meg csak megértik és cselekszik is józan ésszel.

Az MNA reakciója viszont némi magyarázatra szorul. Már ha szorul. Az eljövendő időben a rendőrök és ami még megmarad belőlük stratégiai partnerséget tenne indokolttá. No ehhez jó érzék, időzítés, szándék és helyzetfelmérés, felderítés és pontos információk szükségesek. No meg bizalom, nem is kicsi, persze azt azért gyémántáron mérik a mi köreinkben és igencsak deficit van belőle így is.
Sajnos az utóbbi idők eseményei, történései, azt támasztják alá (egyelőre), hogy elég nagy hiányosságoknak vagyunk bőségében és feltételezésem szerint ennek egyik oka lehet az a forgatókönyv, amely Juditot is odajuttatta, ahol van. Itt is tudjuk, hogy a belső ellenség a legveszélyesebb, de ezt ugye nem kell tovább ragoznom. Bár még nem tisztázódott a vezetők között, ám úgy érzékelem, hogy nem biztos, hogy a megfelelő tanácsadók sertepertélnek az említett szektorban, vagy másik lehetőségként adott, hogy a tanácsok jók, csak azokat nem úgy értik a címzettek, ahogy kell. Ez igencsak reális lehetőség, ugyanis az oskolában ezen a szinten az is próbának számít, ha kiszúrod, hogy nem minden tanítás arról szól, hogy megfogadd, hanem azt hivatott eldönteni, hogy mennyire okultál az eddigiekből. Magyarul: észre kell azt is venni, hogy a tanító három leckéje közül melyik az az egy, amit azért adott, hogy azt megvalósítsd, és melyik kettőt adta azért, hogy tesztelje, hogy mit is értettél meg az eddigiekből. Alacsonyabb szinteken a parancsok mechanikus végrehajtása kötelező és akkor buksz, ha nem vagy rá képes, de magas szinteken pontosan fordítva működik!

Nos, remélem a TMRSZ nem érti félre az MNA ügybuzgalmát és azt is remélem, hogy mindkét szervezet vezetősége nem érti félre önmagát sem. Éppen ideje lenne! Nem engedhetünk meg magunknak tudatlanságból elkövetett szarvashibákat! Ha hibázunk, akkor azt tegyük tudatosan, számolva annak várható és kifejezetten kívánatos következményeivel!

Nos, aki úgy véli, hogy hiba volt most billentyűzetet ragadnom, az hajtsa vére a parancsot és nyomjon egy DELETE gombot!

Hozzászólások

# | jano jano - 2012 01 12 ¦ 14:50:58
Van itt vagy 10-ezer nemzetben, Szent Koronában gondolkozó rendvédelmi dolgozó. Egy bizonyos szint alatt. A testvéreink. Ha csődbe megy az ország, van 3-rom hétre való élelmiszer, mert nincs feldolgozó és élelmiszeriparunk. A múlti kamionok nem jönnek be, mert nincs fizetőeszköz. Az édes bátyám azt mondta három hétig tartani, fogják, teszik, amit lehet. Viszont utána sem lesz élelmiszer ennek a 900-ezernek. Viszont fegyverük lesz. Mi meg megmutatjuk, hol vannak a lepecsételt raktárak, csak hát, ezek bizony nem adnak, mert nem olyanok, mint mi. Látjátok testvéreim saját szemtükkel. Itt vannak a képek, lássátok.
Testvéreim félre álnak hisz csakis testvérétől remélhet kegyelmet nemzetének tett szolgálatáért. Választásuk nincs hisz látták most is mit hoz a dölyfös remélt kegyelme.
# | postaimre postaimre - 2012 01 12 ¦ 15:20:58
János, van? No, ha igen, akkor talán több is, de legalább annyi, amennyi elég lesz, hogy maradjon is valaki a végére. Minden esetre nekem nem igazán jön be a "Majd a végén kiugrunk a bokorból és azt mondjuk, hogy NI!" verzió. Ha nem is a józan észben, de az életösztönben bízom, hogy beindítja a barát-ellenség felismerő rendszert mindenkiben és ha már ölni kell, akkor a nemes ügyért, önmagáért, családjáért, nemzetéért, fajáért teszi!

Lassan mehetnénk egyet sétálni! Szép tavaszi idő van.
# | kincses kincses - 2012 01 12 ¦ 16:54:04
Imre, ez az életösztön harca lesz a biztonságvággyal. aki nem képes az áldozatra, az veszít. aki képes, az, vagy az övéi - nyernek. Na ki is mondta ezt valahogy így?...mindegy is. most nem tudni kell majd. csak megtenni. A Tér Erő legyen velünk!olvastad?
# | Spectator Spectator - 2012 01 12 ¦ 18:55:01
Az biztos, hogy nagy roham lesz az AMD-kért, amik nem Intelek, de nem is processzorok. Sajna mások is tudják a raktárak pontos helyét, jó lesz résen lenni.
# | postaimre postaimre - 2012 01 12 ¦ 20:26:13
Spec, ma is ráerősítettek arra, amit már múlt ősszel megírtunk. Beszedték az objektumvédelmi fegyverzetet a rendőrségtől és a gépkocsikat is felszerelték megfigyelő aparáttal. Ebből az átlagrendőr sem arra következtet, hogy őket akarják megvédeni, hanem a "dezertálóktól" retteg a tetves zsidaj és ormánya. Aki akart közülük az érthetett és igen is az életösztöne be kell indítsa az agyát, még ha nehezére is esik. De ha menekülőre fogja az nem megoldás. Ha ellenünk fordul még inkább, az biztos halál lesz számára.
# | paralizátor paralizátor - 2012 01 12 ¦ 21:36:13
No hát én árgus szemekkel figyelem a rendőr szomszédomat kukkoljuk csak, de inkább csak a kiscsaládját látom, mer szegény éjt nappallá téve dolgozik.
Leadja a szolgálatot, aztán megy szántani, vetni... kérdés, arat-e és ha igen, mit. Remélem nem engem Smile

Viccet félretéve, mióta gyakrabban találkozunk, kevesebbet beszélünk, mint mikor alig. Nem tudom miről is beszélgethetnék vele. Saját lábán áll-e, visel-e gerincmerevítőt? Nézni azt egyenesen tud.
Totál kezdek paranormálatlan lenniGrin
# | Pataki István Pataki István - 2012 01 12 ¦ 21:42:45
Menetelni?Szó sem lehet róla,ahhoz láb köll.Harcolni fogok szívem még van!
"Acél karok vas marok,de a lábaim [khmm]"
# | postaimre postaimre - 2012 01 12 ¦ 22:26:00
A kérdés sajnos nem csak szakmai és erkölcsi, de örülök, ha végre belehúznak! A becsület nem lehet vita tárgya. Mi is az? Ezen a szinten ha tetszik, ha nem a kérdés egyértelműen politikai és csakis az. A többi meg majd kiderül, ha itt az ideje.

A TMRSZ ügye szakmai, vezetőjük melletti kiállás pedig becsületbeli kérdés


A TMRSZ-t illető írások kapcsán kapott észrevételekre válaszolva szükségesnek tartjuk leszögezni az alábbiakat. A szakszervezet tevékenységét kizárólag szakmai kérdésnek kezeljük, ahogy nyilvánvalóan ők is akként tekintenek munkájukra, Szima Judittal együtt. A szervezet törekvései mind a főtitkár letartóztatása előtt, mind azután szakmai síkon mozogtak, tehát az ott történő esetleges változásokat nem politikai, hanem a szakmai kérdésnek tekintjük. A letartóztatott főtitkár melletti kiállást pedig becsületbeli ügynek.

Szima Judittal nem politikai nézetazonosság alapján, hanem szakmai érdekvédő tevékenysége alapján értettünk egyet, politikai nézetekről soha nem egyeztettünk. Tulajdonképpen ilyen nézeteit, ha vannak, nem is ismerjük – de tőlünk akár munkáspárti is lehetne. A szakszervezetek dolga, hogy minden politikai nézettől mentesen kiálljanak a sajátjaikért. Szima Judit ezt tette – ennek ellenére (vagy talán épp ezért) a szakmai önállóságot nem támogató hatalom foglya lett. A TMRSZ-t szintén szakmai tevékenysége okán kísértük figyelemmel, velük kapcsolatot nem ápoltunk.

Az, hogy a szakszervezet a főtitkár jogellenes letartóztatása után milyen úton indul tovább, belügyük. A felelősségük nagy, mert a rendőrtársadalom nem csupán egy aktatologató szervként tekint rájuk, hanem a rendőrök becsületének utolsó védőbástyájaként. Az, hogy ezzel a bizalommal hogyan sáfárkodnak, az ő felelősségük. Ahogy az is, hogy kezelik vezetőjük letartóztatásának kérdését.

A magunk részéről továbbra is tiltakozunk egy becsületes ember jogellenes letartóztatása miatt. Elítéljük, hogy koholt vádak alapján meghurcolnak valakit, azért mert következetesen kiállt a sajátjai mellett. Elítéljük, hogy elszakítottak egy édesanyát árván maradt kislányától, és egy ápoló leánykezet a gondoskodásra szoruló beteg édesapjától. Elítéljük, hogy egy hivatalosan gazdasági bűncselekményekkel vádolt szakmai vezetőt olyan szigorított körülmények között tartanak fogva, mintha minimum terrorista lenne.

Számunkra teljesen mindegy, a szakszervezeten belül ki értett egyet az általa vitt irányvonallal, ki nem, illetve milyen érdekek harca zajlik, vagy nem zajlik házuk táján. Marad-e az érdekképviselet a Szima által elindított úton, vagy beolvad az arctalan masszába, esetleg még markánsabb arculatot ölt – ez rájuk tartozik, illetve a rendőrtársadalomra.

A Szima Judit melletti kiállást erkölcsi kérdésnek tekintjük. Függetlenül attól, követett-e el szakmai hibákat vagy sem, és függetlenül attól, hogy a szakszervezet vagy saját döntése alapján marad-e hivatalában vagy sem? Az igazságot és becsületet képviselők mellett (legyen szó szakmai, politikai vagy bármely más síkról) mindig kiállunk. Legyen az Jobbikos vagy Munkáspártos, rendőr vagy cipész. Ez fennáll mindaddig, amíg erkölcsi normáinkat meg nem sértik. Szima Judit esetében ez nem történt meg.

Szabadságot Szima Juditnak!

Bánfalvi Béla – Jövőnk.info
# | talpi talpi - 2012 01 12 ¦ 23:59:42
Bajtársak! Mindent a maga "idején"" s nyugodt szívvel, mert a Nemzet nem bocsát meg.l Nem árt odafigyelni a "csomagolásra", lévén a zsákba macska sosem biztos, egy viszont igen. Mi nem játszuk, s nem is szeretjük alátványos tüzijátékot. Nem szórakozni, tenni születtünk. " A Haza, mindenek előtt" s a benne élő Nemzet az alapja. Lehet gyorsan gondolkodni, de nyílt szívvel, mert az idő véges, már le is járt-elkéstél :(
Szebbet! Isten tartson!
# | spartakusz spartakusz - 2012 01 13 ¦ 06:04:07
Imre tökéletesen értem amit írtál - de ez még csak úgymond a jéghegy csúcsa, elkezdődőtt a módszerükkel az úgy mónd "kicsinálásuk" és ne reménykedj hiú ábrándokban mert én mind ezen már keresztül mentem és megtapasztalásból határozottan írom neked. Ma megyek - emlékszel írtam: "...az akasztásra szánt ember hiába fordul a hóhérjához kegyelemért, az nem tud adni mert az is parancsot hajt végre..." megteszem mert hiába írtam a temponak nem segít - nem segít senki - mert tudom, hogy "...segíts magadon az Isten is megsegít..." bölcs magyar mondást...

Igen feljenetést teszek ellenük ma. Holott nem bízok bennük, hogy saját maguk ellen és a javamra ítélkezzenek - majd a jövőben- leht hogy 10-15 év múlva, de meg kell tennem mert szereteim elfognak ítélni, hogy meg se mertem tenni...

Vigyázz magadra a csapdákat ismerd fel - mindent elfognak követni, hogy ellehetelenítsenek úgy mint engem - tudod harcom 1987 óta folytatom, nem kevés ideje...

Ha a büntetést ki fizeted akkor azt úgy veszik elismerted a bűnösségedet - ha nem fizeted ki -

trükkjeikkel milliós trtózást varak a nyakadba - ez által veszélyeztetve a családod is - meg stb. nem írom úgy is todod - mert okos és talpra esett embernek ismertelek meg ismeretlenül...

Nem vagyok rá büszek, hogy rendőr voltam - de nem szégyelem kimondani azt senkinek, hogy az voltam, esküm a haza szolgálatát haza népének védelmére tettem le - ezt akkor a főkapitány helyetesnek is elmondtam Hévizen 1987-ben akkor is ilyen parázs helyzet volt - rendszer változtatás érzéssel...

Ma a hitvallásom nem válltozott...

Hiszem és tudom azt, hogy a valóság az valóság - nem ismerem az igaz és a hazug szavakat mert azok a valóságot ölik meg, olyan formában, hogy aki az igazat vallja már mind igazágnak hiit igazát a hazugot öli, a hazug ugyan ez elv alapján az igazat. Tehát a valóság csak egy van.

Ugye érted? Értened kell mert érted is írom.

Hogy ma mi lesz - nem tudom - a bíróságon panasz nap van - kitálalok elöttük... az ügyről innetől fogvam adjál nyílvánosságot mert mindenről tájékoztatást küldök neked a honlapra...

SZER-E-TETT

id. Kiss László
2012.01.13.

ui: nem vagyok babonás, ha bár édesanyám azt mondta amikor még élt a 13 szám üldöz bennünk-

péntek 13. és 13 óra nem semmi...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.39 másodperc
62,815,028 egyedi látogató