Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha a maci a "barátunk" be fog vinni minket a málnásba?

KülföldBunda orosz módra!

2011.12.04-én választások Oroszországban.
Senki sem lepödik meg, hogy Putyin kerül ki gyöztesen, hisz ezt már rég tudja az egész világ.
Mikor Medvedevet megválasztották elnöknek, már akkor látható volt, hogy a következö periódusban csak helycsere lesz. Putyin mindenhol jelen van, ennek ellenére a népszerüsége erösen visszaesett.
Sajnos az ellenzéknek a hangját elfojtják minden eszközzel. Rég bevált KGB módszerekkel.
Állami hivatalokban, cégeknél és iskolákban is kiadták az utasítást, hogy rá kell szavazni!
Hogy mit akar, vagy mit érez az orosz nép, senkit sem érdekel.
A helyzet nem változott és nem is fog, föleg Putyin hatalma alatt!
Moszkvában a korrupció uralkodik!

Hozzászólások

# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 09:51:35
Dübörög a "demokrácia"? Nem is kell meglepődni. Így a háborús előkészületek kellős közepén illik Putyinnak akár 90%-ot hozna, akár csalással is, vagy varázslattal, esetleg enyhe nyomásgyakorlással, különben nehéz lenne rávenni a szintén szétliberalizált, összezagyvált, elhülyített és fajilag igencsak felhígított nációt egy interre a vencióban. Ne hogy azt higgye bárki is, hogy kinn a nagy orosz sztyeppén csak úgy csokorszámra terem az értelmes ember, akikből nemzetvezetők, cárok lehetnek. Mit gondoltok, nálunk milyen lesz a "demokratikus" választás? Nos, ha rajtam múlna, akkor igencsak rövid!

Persze a putyini maci-országban csak az a kérdés, hogy mennyire cionvezérelt, vagy tényleg sikerült a nagy korrupciós, oligarchás (f)ösvényről letérdelve letérni a kijelölt lenini puty-ról. Szívesen venném, ha kételyeim cáfolatot nyernének, de erre mostanában nem lesz lehetőség, max, ha "megnyerte" a választásokat és akkor lehet már "tej"-hatalommal tenni a dolgát. Talán akkor már be meri vállaltatni a nexust.
# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 10:21:43
Tessék, erről beszélek! Kell az a kétharmad ott is. Most ilyen világot élünk. Demokrácia bármi áron, ugye?

A moszkvai újszülöttek harmada nem moszkvai
Belső, vagy külső migráns családok

A moszkvai újszülöttek harmada nem moszkvaiA moszkvai újszülöttek harmada nem moszkvai

A Moszkvában született gyermekek közel egy harmada nem moszkvai családokban születik, hívta fel a figyelmet a moszkvai duma egyik képviselőnője. Ljudmila Sztyebenkova főleg azt nehezményezi, hogy a más oroszországi régiókból vagy az Orosz Föderáció határain túlról érkező családok ennek ellenére segítséget kapnak az orosz fővárostól. A hölgy egyébként a moszkvai főpolgármester szociális ügyekért felelős helyettese.

Adatai szerint Moszkvában 2011 januárja és októbere között 10 százalékkal volt magasabb a születési arány a halálozási aránynál (a statisztikában ezt természetes szaporulatnak hívják, ami egészen pontosan a születések és halálozások számának különbsége), s tíz hónap alatt összesen 103.027 újszülütt jött világra. (A Moszkvára jellemző természetes szaporulat mértéke afrikai és ázsiai fejlődő országokéhoz hasonló.) Igaz azonban, hogy az újszülöttek családjainak csupán 9.2 százaléka olyan, ahol mindkét szülő külföldi.

(RIA Novosztyi)
http://www.oroszv...p;hid=2661
# | Arany Arany - 2011 12 04 ¦ 10:43:18
Akinek nincs hazája, az könnyen költözik...
# | Hullo Hullo - 2011 12 04 ¦ 12:22:40
Ott is a zsido diktal, nagy pofaval! Az orosz se kimelte testvernepeinket, a manysikat, hantikat, meg mas sztyeppei nepeket! A samanokat, gyogyitokat is uldoztek, gyilkoltak! Mocsok, eroszakos egy nep ok is, busulja a suly hogy a kulfoldi szaporodik naluk! Ott is aki mozdulna, pozitiv iranyban, el van hallgattatva! Orosz=saska nepek egyike!
# | joekaponya joekaponya - 2011 12 04 ¦ 14:25:11
mar elkene gondolkodni a szuletesen mivel szerintem az emberiseg idegen befolyas alatt all, csak ezt kevesen ismerik el. 20 eve a munka lehetosegek szart sem ernek. en azert meg jobban bizok putyinban es az eurazsiai unioban.
# | postaimre postaimre - 2011 12 04 ¦ 14:59:20
Moszkvában a hatóságok lezárták a Vörös-teret

A hatóságok előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a nem engedélyezett demonstrációkat feloszlatják.

Moszkvában a várható ellenzéki tiltakozások miatt az orosz hatóságok vasárnap, a parlamenti választások napján, lezárták a Vörös-teret és a mellette lévő Manyezs teret.

Az orosz rendvédelmi erők nem engedték be oda a Baloldali Front ellenzéki szervezet tüntető híveit, akik mindössze a Történelmi Múzeum előtti bazársorig jutottak el, de a rendőrség onnan is kiszorította őket.

A mintegy tucatnyi tüntető a szerintük törvénytelen választás ellen tiltakozott, amelyet nem tartanak átláthatónak és tisztességesnek. Két embert őrizetbe vettek. Sajtó értesülések szerint a rendőrség már a metró környékbeli kijáratainál megállította a vélelmezett tüntetőket.
http://www.hirado...eret_.aspx
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 12 04 ¦ 15:50:46
OROSZ VÁLASZTÁS: ELÉRHETETLEN A FÜGGETLEN MÉDIUMOK WEBLAPJA

Hackertámadás érte és ezért nem lehetett elérni a független Echo Moszkvi Rádió és több más orosz internetes kiadvány, illetve szervezet honlapját vasárnap, az oroszországi parlamenti választások napján.

Alekszej Venediktov, az Echo Moszkvi főszerkesztője az Interfax hírügynökségnek elmondta, hogy moszkvai idő szerint reggel 6 óra 40-től nem működik az internetes oldaluk, ezért hackertámadás miatt a legfőbb ügyészséghez, illetve az Orosz Föderáció Központi Választási Bizottságához fordulnak panasszal.

Venediktov szerint ez ismételten megkérdőjelezheti a parlamenti választások lebonyolításának tisztaságát, mivel ezzel azt próbálják megakadályozni, hogy be tudjanak számolni a választási visszaélésekről.

A Kommerszant című napilap internetes oldalán közzétett információ szerint az Echo Moszkvi Rádió weboldalán kívül nem érhető el a Golosz jogvédő szervezeté, valamint a gazeta.ru internetes újságé sem, amelyen korábban az úgynevezett Választási visszaélések térképét elhelyezték.

A Novoje Vremja internetes változata elérhető ugyan, de az ott közöltek szerint a parlamenti választások miatt a legfrissebb szám online változata csak december 5-én, az újság pedig december 6-án jelenik meg. A weboldalon az ellenzéki szervezetek tanácsait olvashatják a látogatók arról, hogy mit tegyenek, illetve mit ne tegyenek a választás napján, illetve egy telefonszámot is közöltek, amelyen a választási visszaélésekről tehetnek bejelentést.

Az Interfax hírügynökség jelentése szerint a választások előtt, szombaton 10 napos elzárásra ítélték a Más Oroszország szervezet egyik aktivistáját, a Golosz jogvédő szervezet munkatársait pedig Tomszk megyében nem engedték be a szavazóhelyiségekbe. A társadalmi szervezet vezetőjét szombaton feltartóztatták a seremetyevói repülőtéren és elkobozták a nála lévő számítógépet.

Oroszországban a törvényhozás alsóháza, a Duma új összetételére szavazhat az arra jogosult mintegy 110 millió orosz állampolgár. A választásokon hét párt indult.

http://www.magyar..._id=239111
# | Kaméleon Kaméleon - 2011 12 04 ¦ 15:55:04
Elveszítheti kétharmados többségét Putyin

http://www.origo....tasok.html
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2011 12 04 ¦ 16:54:00
Egy fontos orosz horgasz azt mondta nekem, hogy 24 zshiddaj orosz csalad kezeben van az orosz nagy birodalom, a többi meg csak fingoraszhat.
Putyint meg a zshiddajok rokanak hivjak, es azon mesterkednek, minnel elöbb ugorjon be az az urnajaba, nem pedig meg ott
valamit is ügyezzen.
Legjobb tavoli vizeken bevetni a csalit es meglatjuk mekkora marha hal akad majd ra.
# | valahun valahun - 2011 12 04 ¦ 18:15:50
Vajon miért gondolom azt, hogy ha meg lesz a kétharmad, ha nem, akkor is csalás. Talán csak nem azért, mert tudom, hogy nálunk is akármilyen eredmény született és születik majd választásokon, akkor is ugyanaz az infernális hatalom fogja a pórázt?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.76 másodperc
62,243,285 egyedi látogató