Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az elvetett kocka kikelt!

NaplóRemek megfigyelésem szerint, még tegnap este ment a csíkozás, de a ma reggel észlelt repülőgépek nem tudtak csak kondenzált csíkot húzni! Hogy is van ez? Légköri viszonyok? Amikor felhőnek látszó képződmény van az égen, akkor szignifikánsan megemelkedik a légtérben tartózkodó repülő és „füstölő” objektumok száma is, de tiszta időben ezek száma elenyésző, s felszaporodásukkal egyenes arányban növekszik a felhőképződés kiterjedése! Viszont most más kérdést szeretnék megvitatni. Egyik katona-hallgatóm előadás után odajött hozzám és mondta, hogy kantin-szintű pletyka ugyan, de beszélik, hogy „tükör-alakulatokat” akarnak létre hozni a „Magyar Honvédségnél”. Ennek lényege, hogy az alakulatnál szolgálatot teljesítők adatai, paraméterei, bankszámla-száma, TAJ és egyéb azonosítói tökéletesen megegyeznek, beleértve a születési adataikat is. No nem a paranoia kedvéért, de nyilván mindez arra az esetre vonatkozik, amikor harci körülmények között az egyik alakulat (feltételezhetően a magyar) katonája elesik, vagy elestetik, miközben az adataival a másik (vélhetően egy zsidó) tovább élheti világát. Nem is rossz ötlet, hiszen a személyiség-csere szükségeltetik a lakosság-csere programjának egyik lényeges elemeként a lehető legalattomosabb módon kivitelezni. Minő meglepő, hogy Elie Wiesel is ilyen kicserélt műfazon, de Pintér Sándorunkról is tudjuk ezt, miközben ki tudja még, ki él hamis személyazonossággal magyarként, közöttünk! Két napja egy romániai magyar Balogh-ról szólt a fáma, hogy Angliában Lovasként, csent személyazonosság alatt csinált focista és ingatlan-karriert, 6 esztendő leforgása alatt. Ugyan ki is ez a személy? A témában javaslom megtekinteni Richard Gere: Sommersby címmel leforgatott filmjét. Egy romantikus, de galád hazugság az egész. A magyar katonák zsidóval való lecserélését könnyebb kivitelezni, mint azt gondolnánk. Harci cselekményekben feláldozzák őket, s helyüket pótlandó, a holokamu kapcsán még a családjuk felszámolása után az örökségre is jogot formálhatnak. Halott, de mégsem az. Az, hogy ilyesmi még az ötlet szintjén akár felmerülhetett mutatja annak megvalósíthatóságának nem lehetetlen voltát.
Másik téma, az alsóörsi rendőr-gyilkosság, amely kapcsán felmerült valódi események hátterét „Raklap” oly remekül bemutatni volt szíves. Tegnap este a híradóban hangoztatták Savanya öngyilkosságból elkövetett elhalálozásának szomorú valóságát, miközben érintettsége a fenti ügyben nyilvánvaló. Milyen gyakran lesznek mostanában öngyilkosok ezek a zsidó-származású, bűnözői körökben mocorgó „mágusok”? Daróczi-szisztéma, de még nagyon elején járunk, viszont az ügyek igencsak begyorsultak. A 2006-os őszi események valódi okát nem meri kimondani egyik vinnyogó bizottság sem. Dobozi elismerte, hogy fogalma sem volt arról, mi is történik valójában, de nem a valóságot mondta el, hiszen –ahogy korábban már írtam nektek -, egyik rendőrtábornok barátja személyesen nekem említette, hogy hívta a TV-székház ostrom éjjelén és neki a teflonba szó szerint említette, hogy „köze sincs az eseményekhez, nincs beleszólása”. Ez már csak szánalmas magyarázkodás, amit a TMRSZ vezetése az események után felárt és érte a köztől bocsánatot kért a rendőrök nevében, s ezért Szimát meghurcolta az ügyészség. Dobozi mostani beismerése is egy vallomás, ami következmények nélkül nem maradhat, s nem is fog. Az In-Kal téma is dől a szekrényből, s kiderül a törvénytelenségek igen piciny része, de örülök neki, mert az sem kérdéses, hogy ebben a kérdésben is megelőzve a koromat, már 4 éve elmondtam a valóságot. Talán ezért is hallgat a rágalmazásos perében a tetűhintáztató bíróság. Vinnyog a főbíró és a főügyész is, mert a hulladék ömlését pár hullának is követni kell, ugyanis a nyilvános kivégzéseket törvénybe kell iktatni nagyon gyorsan és Baka is ott szerepel a listán Kovács mellett. Persze, ha addig véletlenül öngyilkosok lesznek, mert savanya nekik is a szőlő, hát akkor így jártunk. Nyakig Bene vannak a hurokban! Hagyó gyilok-hasonlata nem tréfa dolog, s az nekik már legyen mindegy, ki tartja a penge nyelét a kezében! A hóhérok már ki vannak választva és egyet lehet sejteni: FÁJNI FOG!
Na de nézzük az alkotmányozásos és királyválasztásos témát is újra, mielőtt felednénk, hogy mindennek több rétege van. A mózes1-en láttam meg, hogy a magyar királyokat népszerűsítő könyvkiadás jelet meg s korábban a magyar hadvezéreket bemutató hasonló kiadvánnyal szembesültem. Kicsit érzékeny vagyok a témára, hiszen a hazugságot nemzeti köntösbe öltöztetve így is szoktatnak a gondolathoz. Minden borítón ott a Szent Korona! Az alkotmányozási folyamatban, amit nem is akarok érteni, hogy mit akar itt alkotmányozni a megszállt országban a zsidó kézben lévő hatalom a nemzeti hülyeséget felhasználva ehhez, becsatolva a már felépített embereit, Morvait és olyan megvezetett, politikailag teljesen tájékozatlan, naiv de remek magyar embereket, akiknek élete értelmévé a jó szándékkal kikövezett butaság vált. Kicsit bosszant, hogy nem akarják átlátni a témát és a pápa mostani mocorgását sem értik. RAT Zinger (énekes patkány) beszédes névvel lett „megáldva” de tevékenységét remekül kifejezi. Nos a jujdejónak lassan, de biztosan befellegzik, de a sár ráfröccsen azokra is, akik másként tekintettek rá, mint ami. Már értem, miért volt bennem mindig is hatalmas ellenállás, hogy a bibloszi tekercsek hamisításaként született Bibliát elolvassam, pedig mindent olvasok és csak azért is, ami a kezem ügyébe kerül. Ilyen ez az ösztön – ÖS - ÉG! A templomokban is az építészet az ami lenyűgöz, nem az üress-ÉG, amelyet csökkenteni csak néhány valóban elhivatott hitgyakorló képes ott is csökkenteni! A téma ezzel még nincs lezárva.
Tegnap Obama kijelentette, hogy nem szeretné, ha Izrael megtámadná bármely formában is Iránt. Ezt tanácsolja, miközben az Iráni atomprogram megoldását másképpen képzelik már el! Ajvé! Mi történt a barackkal? Tán Ahmaninedzsad mostani bátor kijelentéseinek megalapozottsága tűnt fel neki végre, vagy rájött arra, hogy a maci és Kína nem lesznek elnézők és ők személye szerint is nem kicsit lesznek megregulázva egy ilyen támadás esetén. Törökország már azt is megengedheti magának, hogy Simont a Perecet „megalázva” a felső szintű találkozó feltételeként azt szabja, hogy kérjen Izrael bocsánatot a Gázába tartó hajón történt események miatt! Elküldték Simont ahová való és a zsidó felsőbbrendűségi kompexus most csorbáját szenvedi! Be sajnálom. Irán javaslata szerint a törökökkel közösen „iszlám autó” gyártását szeretnék megvalósítani. Komoly egységbe rántotta a zsidó-veszély a területet és ez nekünk sem közömbös. Kár kételkedni abban a „forró őszben”, mert október közeledik és a folyamatok már nem megállíthatóak. Mivel belpolitikai kérdések nincsenek, ezért arra sarkallok mindenkit, hogy próbáljon meg leszakadni a az ilyen porhintésbe. Gazemberek és fél-idióták porhintése és önámítása mindaz, amivel operálnak. A megoldásról holnap írok egy kimerítő összefoglalót.
Már azt hittem, hogy mára ennyi, de most kaptam meg a tegnapra szóló „behívómat” a gárdonyi rendőrkaptárba, zsidó-kézivezérelt paradicsomba. Gondolom, Kiss Imre „oszlopdöngetésével” van kapcsolatban az ügy, s éppen most hívott vissza a „nyomozással megbízott kislány”, s mondtam el, hogy a főnökei is szórakozzanak a jó édes nénikéjükkel és ugráltassák a csak a maffiózó barátaikat. Kislány kissé besérült, mert fogalma sincs neki sem, mibe keveredett, de tényleg elegem van a hülyékből és naiv álmélkodásból. Mentsvárként már felajánlotta, hogy bemehetek a szigetszentmiklósi kaptárba is megtenni a vallomásomat, aminek örülnék, mert a helyi cigány-zsidó maffia azért közelebb van, mint a gárdonyi. Felajánlottam, hogy leírom a vallomásom és elküldöm, hogy a papír gyarapodjék, bár szívesen beszélek pár megfélemlített rendőrrel, hogy mielőtt fejbe lesznek lőve az idiotizmusuk miatt szolgálati fegyverrel a kiserdőben, öngyilokként, esélyük legyen gondolkozni! Most hívtak vissza, hogy egyeztetnek az itteniekkel, mikor is menjek megtenni a „vallomásomat” az ügyben. Kicsit felment a pumpám, de legalább most két rendőri alkalmazott elgondolkodhat azon, hogy mit is tesznek valójában. Úgy legyen! A rendőri bűnözőkkel amúgy is tele már a csukám. Tegnap kaptam hírt, hogy jelenleg a FIDESZ színeiben díszelgő, MOL alkalmazott Farkas Zoltán, korábbi szeghalmi olajnyomozó karrierje is érdekes alakult annak idején. Rossz nyelvek szerint a MOL beosztását annak fejében kapta, hogy leszáll az olajos ügyekről és hallgat. Hajrá FIDESZ! Nos, mindezt természetesen bizonyítani is lehet alkalom adtán, de az az alkalom is eljön, mondták nekem a sugalmazók! Nem kicsi ám a tét, mert éppen ma a TEMPO-s Mindának volt tárgyalása Pataki bíróval, aki már egy aránylag piti ügyben sem mer ítéletet hozni, mert fél, hogy ezzel indítja be a többi ügy precedensét! Viszont cserébe átvette a vádiratot, amelyet Minda az ügyészség helyett nyújtott be, mert ugye azok a bűnpártoló kis zsiráfok egyedei nyakig ülnek a korrupciós ügyek sűrűjében. Olaj? Szintén forrás mondja, hogy a KEHI elnöke (kecske-káposzta effek-tus), Monostori Lajosné, aki APEH alelnök volt és férjének olajos ügyeit intézte, úgy, hogy az ellene szóló vizsgálatot megszüntette, anyósa a sukorói ügyletben perbe fogott Tátraynak! Még futok egy kört a kérdésben, de nem csodálkoznék rajt, ha Csányi rokonsága is benne lenne mindebben, ugyanis erre van nagyobb esély, mint arra, hogy az információ kamu! Majd az ál-Pintér kinyomozza ezt is! De lehet, hogy napokon belül sok egyéb meglepetés is vár még ránk!

Hozzászólások

# | gabi gabi - 2010 09 21 ¦ 16:06:46
Ezek kockát vetnek, chemtraillel permeteznek és jövőre kinő a metélt tengeri, hogy nekünk legyen mit aratni!
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 16:10:56
Az érdekes meg a csányival csak az ,hogy a kocsis BKV a csányi hugával él eggyütt ,ezek nem szarnak a kútba csak a kávára, utánna meg belepiszkálják.A vádirat meg bent van a biróságon, a Pataki meg ma kénytelen volt jegyzőkönyvbe venni.A TÁTRAINAK AZ APJA MEG VALAMI RENDŐR NAGYKUTYA a Pintér mellett ,A TÁTI TASTVÉRE MEG A VARGA MISU SZEMÉLYI TITKÁRA ...Vanto vább mondjam még... Angry
# | postaimre postaimre - 2010 09 21 ¦ 16:21:11
Itt felettünk most nincs repülő és érdekes, mert csík sincs, nemhogy párhuzamos légifolyosók!
gabi, ez így is van!

tillati, azanyja, hogy mit tudnak ezek. Két kérdés merül föl bennem! A bűnözők csak egymással szaporodnak, házasodnak, kopulálnak ezek szerint, vagy pedig véletlen és fertőzés útján terjed ez is mint a hepa, az AIDS, vagy a HINI. Ne menj a közelükbe csak védőruhában és lángszóróval. A napalmosat tudom ajánlani, de a benzines sem rossz. Majd kérünk a MOL-tól humanitárius célokra! Érted? Célokra!:P
# | Hegel Hegel - 2010 09 21 ¦ 17:02:59
A két héttel ezelőtti öngyilkos rendőrt és b családját hozzávetőlegesen ismerem.Elég nehéz természettel áldotta meg őket egyenként is az úr!
Aztán sok öngyilkosságnak tünő dolog sokkal inkább figyelemfelkeltés vagy zsarolás akar lenni oszt belecsuszik a számitásba nemkivánt szitu!
Itt talán az ital is besegitett hogy ne legyen elég figyelmes magával az életével szemben.
Nem irigylem azt a fiatalt aki ugy nő fel hogy örökké parancsot kell teljesitenie, aztán hova megy a megélhetésért?-további parancsteljesitésre.
Hol itt akkor a lélek szabadsága?
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2010 09 21 ¦ 18:02:48
Na ennél többet nem is érdemes mondani, mint itt alább e versben. Nem tart már soká...

Alföldi Géza - Üzenem

Egyszer mindenért felelni kell,
egyszer minden számadásra kerül,
mert él még bennünk a törhetetlen hit,
hogy nem mindég a szemét marad felül...

Bár ma még csak káromkodni hajt is
a tehetetlen, meddő akarat,
megmozgatja a nehéz hidakat is
az ár ereje, ha gátja szakad.

Pedig egyszer ez is bekövetkezik,
elsodor megfontolást, józan okot
a megalázott szívben égiglobbant harag.
S a legény, ki eddig dallal szórakozott

a virágban terhes réteken,
a gazda, aki izzadva kapált,
az asszony, aki kenyeret dagaszt:
eljön kiosztani a megérdemelt halált!

Egyszer minden mocskos patkányra
rászakad az örök rémület,
s ti, akik ma mégis rajtunk rágtok,
tudjátok meg: nincs könyörület!...

Kérges markunk ököllé duzzad,
fáradt szemünk mintha villám volna,
s megismeri büszke úrmagunkat,
kifosztott fajtánk minden árulója.
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 18:23:36
.ecsém.....
Kinek üzengetsz te itt??:|
# | valahun valahun - 2010 09 21 ¦ 18:27:07
Csaba! A gond csak az, hogy ital nélkül ez a valóság.
# | postaimre postaimre - 2010 09 21 ¦ 18:37:33
csabapapa, de hiányzott már a sok bölcsességed. Párom szerint nem iszok eleget, s ki vagyok száradva, mint a pergamen! Egyébként tőlem a kocsmáros és az összes szeszesital-gyártó csődbe is mehet. A témára ha nem tudsz fókuszálni, esetleg cáfolni, akkor igyál inkább, hátha magadhoz térsz!
# | tillati tillati - 2010 09 21 ¦ 18:55:35
Tillati
kérdezett valaki téged????????? Ecsém...

Ez még rendben lenne...vakagér, de ezt megelőzően téged ki a lófasz kérdezet,úgy gondolom letekerted a cérnádat idő előtt:(
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 09 21 ¦ 19:20:27
csaba!

Aztán miért nem takarodsz már el a halál faszára?
Mi qrva szarnak tolod vissza állandóan ide azt a moslék cigány pofádat? Meg se kérdezd miért vagyok szemtelen! Azért mert egy sz@r szemét sz@ralak vagy!
Na tirhulj innen, amíg szépen vagyok te csicska!
:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 25% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 50% [2 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 1.42 másodperc
62,814,994 egyedi látogató