Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szent György-vonalak ( Ley-vonalak-morfogenikus mező )

TudományAz erőhelyek az úgynevezett szent tér kategóriájába tartoznak, hiszen ott magasabb rezgésű és erősebb energiák vannak jelen, mint máshol. Szentté azonban csak akkor válik, ha az ember ezt felismeri, és tudatosan arra használja, hogy ott kapcsolatba lépjen ezekkel a nagy energiákkal.
A természetben rengeteg erőhely van, ahol különböző minőségű és erősségű energiákat észlelhetünk. Általában az egyéni érzékenység dönti el, hogy kinek melyik a megfelelő, ki, mit él át ezeken a pontokon. Erőhely lehet egyébként a tengerpart, egy szikla, de akár egy szép kert is. A saját erőhelyünket úgy találjuk meg, ha megfigyeljük, hol érezzük magunkat jól, hol esik jól időzni, hol töltődik fel lelkünk, szellemünk, és hol enyhülnek testi bajaink.Régi tapasztalat az is, hogy azokon a helyeken, ahova sokan járnak gyógyulást remélve, lágyabb, inkább az érzésekre, érzelmekre ható, finomabb energiák tapasztalhatók meg. A magasan fekvő, nehezen megközelíthető helyeken, ahová kevesen jutnak el, erősebb, tisztább, elsősorban a tudatra ható energiák működnek.
Az ősi tudás nyomában Őseink – akik még sokkal szorosabb kapcsolatban voltak a természettel, mint a ma rohanó embere – könnyebben felismerték az ilyen helyeket. Megfigyelték, hogy
az ilyen tájakon a növényzet dúsabb, egészségesebb, magasabb, az állatok nagyobbak, a vizek tisztábbak, a levegő lágyabb, no és persze az ott élő emberek békésebbek, nyugodtabbak voltak.
Más esetben csodás jelek utaltak a hely különlegességére. Aradi Lajos Pilis-kutató szerint elterjedt volt az a hit is, mely szerint egy varázserejű állat egy egész nemzetet vezethet a csodálatos vidékre. Erre a magyar mondavilágban is akad példa, gondoljunk csak a turulmadár vagy a csodaszarvas legendájára.
A régebbi korok emberei a templomokat is olyan helyekre építették, ahol a legnagyobb pozitív energiák összpontosultak, hogy a hívők a szentélyben emelkedettebb lelkiállapotba kerüljenek.

Ha manapság valaki fel szeretne töltődni vagy újra vissza szeretne találni a természetbe, nem kell mást tennie, mint felkeresnie egy magyarországi erőhelyet, és ott feltöltenie lemerült energiaraktárait.

Andocs,
Badacsonytomaj,
Búcsúszentlászló,
Bodajk, Budakeszi,
Budapest – Gellérthegy,
Csatka,
Csobánka,
Dobogókő,
Dömös,
Egerszalók,
Esztergom,
Fertőszentmiklós,
Gencsapáti,
Gyöngyös,
Hédervár,
Gyula,
Kaposszerdahely,
Kékkő,
Mártaszentimre,
Petőfiszállás,
Röjtökmuzsaj,
Sümeg,
Szigetvár,
Székesfehérvár,
Varsád,
Vác,
Vértessomló,
Visegrád,
Zirc.


A Magyarországon található Szent György-vonalak, ide érdemes ellátogatni:
– Majki remeteség
– Pilisszentkereszttől nyugatra a cisztercita kolostor romja
– Pilisszentiváni Ördög-szikla
– Dömös mellett a Vadálló-kő
– Csodafa kápolna, mely szintén nem messze Dömöstől épült


Az ősi elképzelés szerint Szent György-vonalak vagy más néven sárkányvonalak hálózzák be a Földet. Kialakulásuk a Föld mágnesességére vezethető vissza. Ezek egyfajta rezgések, energiarendszerek. Ahol a vonalak keresztezik egymást, azok az akupunktúrás pontok, hasonlóan az emberi test akupunktúrás pontjaihoz. A töbszörös metszetek egyben szakrális, szentnek tekintett helyek.
Az energiakoncentráció hatalmas ezeken a területeken. Olyan erős az energetizáló tér, hogy pár perces ott-tartózkodás során képes feltölteni auránkat. Lakni ezeken a helyeken nem egészséges és nem ajánlott, a túl sok energia nem kezelhető az ember számára. A Kárpát-medencének egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Szent György-vonalak rendszerében, itt ugyanis az akupunktúrás pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön. Elsősorban templomokat, bazilikákat építenek ilyen pontokra. A papok a szent helyek építése előtt bemérték e vonalak találkozási pontjait, és meghatározott helyekre építették a templomokat. Hogyha hosszú ideig szeretnénk tartózkodni ilyen energetikai pontokon, az túltöltődéshez vezethet, melynek hatására ingerültebbek, idegesebbek, feszültebbek leszünk. A gyerekeknél túlzott aktivitás, állandó mozgáskényszer jelentkezhet túltöltődöttség esetén. A Szent György-kereszteződésekhez általában katedrálisokat építenek, míg a Ley-kereszteződéshez templomok oltára épül.

"Magyarországon további fontos helyek; Gyula- a legerősebb energiaközpont, itt megjelennek a gyógyforrások is - Szentendre, Lenti, Százhalombatta, Bélapátfalva, Esztergom, Tata. Szentes - ahol öt templom és a főutca is egy erővonalon helyezkedik el. Orgondaszentmiklós falu helyén mára csak két kunhalom maradt, a Kis-és Nagy Orgonda. Szintén híres a a püspökladányi Boldogasszony halom, melyen egy Árpád-kori kápolna maradványai láthatók.
Kiemelném még Kunágotát, ahol egy nagyon érdekes hiedelem él mind a mai napig. A közeli Cikó-dombról, azt tartják, ha valaki a tavaszi napéjegyenlőség éjszakáján kimegy oda, a tündérek elragadják a lelkét. Cikó a gólya népies elnevezése, és tudjuk, hogy a gólya a Rák havának, középső holdház jelzőállata, amely 90°-os szöget zár be a napéjegyenlőségi Kossal. Ekkor tetőzik az erővonalak erőssége, és ha ezt figyelembe vesszük, már nem is tűnik annyira fantazmagóriának mindez."


Forrás: Nagy energiájúnak tartott helyek Magyarországon

Hozzászólások

# | hurkoa hurkoa - 2011 09 05 ¦ 23:08:47
Tudtam hogy jó helyen vagyoktorna
# | Skorpió58 Skorpió58 - 2011 09 06 ¦ 00:10:26
Ez ide illik!

Az emberi faj rejtett történelme http://vimeo.com/.
# | Skorpió58 Skorpió58 - 2011 09 06 ¦ 00:20:39
Ez ide passzol,Az emberi faj titkolt történelme
http://vimeo.com/...
# | porcica porcica - 2011 09 06 ¦ 01:39:31
Azért azt sem lenne szabad figyelmen kívül hagyni, hogy amióta a HAARP működik, ezeknek a vonalaknak a helye, és ereje igen megváltozott. 2007-óta nem lehet őket stabilan megtalálni, hisz a Föld elektromágneses terében olyan anomáliák vannak, amik komoly hatással vannak az ilyen erőközpontokra is. Sajnos a Föld alaprezgése sem képes állandó lenni, ami ugye az élet alaprezgése itt a világunkban, az élő szervezetek alap regenerációjához ez elengedhetetlen pedig, az un.Shumann hullámokat a geológusok is képesek mérni, épp egy magyar, soproni geológusnő elemezte ezt az elmúlt években, és bizonyította, hogy komoly anomáliákat mutat ez az alaprezgés is, már pedig, ha az alapoknál gondok vannak, akkor a többi is vele hangolódik. E miatt nem képesek sem a kristályok, sem a gyógynövények megfelelően funkcionálni, és a szervezet is e miatt regenerálódik lassabban, vagy falsul.
# | porcica porcica - 2011 09 06 ¦ 01:45:22
Ja, és az sem zárható ki teljesen, hogy a Földet azért ütik a HAARP-pal, hogy elhangolják, és így is ártsanak az életnek. Hisz a gonoszéknak nem jó az, ami a jóknak épp megfelelne, talán a földregések ereje, ami kimozdította a bolygót a az eredeti helyéről, és a tengelyének az elmozdítása is erre irányult. Egy biztos már semmi sem úgy működik, mint kellene!
# | Hullo Hullo - 2011 09 06 ¦ 02:41:55
Erdelyben is nagyon sok, szentnek tartott hely van...erdekes modon Karoly herceg "bekoltott" Haromszekre, ugyanis Malnasfurdon, meg Szeben megyeben vett birtokokat....ugy tartjak, hogy a Deli-Karpatok, pontosabban Brasso megye nagyon eros energetikai kozpont, es Karoly herceg pont ott vasarolt birtokokat! Valami biztos hogy van, a legutobbi jegkorszak idejen is Erdely erintetlen maradt, tuleltek az emberek gondmentesen a nehez idoszakot....
# | Hegel Hegel - 2011 09 06 ¦ 11:00:32
porcica énis erre gondoltam, minden szinten ártani!

Ugyanis az alacsony rezgésekkel félelmet lehet gerjeszteni és az emberi testi lelki energiát is elvenni!
DE!

Akár otthon kellemes sarkot kialakitva is meglehet a békét teremteni meditációval csendes elfoglaltsággal szemlélődéssel.
Aki zsufoltan él egy parkban is megteheti.
Volt mikor nem volt nyugodt otthonom egy téren a padon készültem fel az érettségire meg ha esett a postán...ki lehet zárni a világot ha zavaró!

Akarni kell az erőt magunkba és van!
# | Hegel Hegel - 2011 09 06 ¦ 11:01:41
Vas megyében Vasvár szentkút.
# | Koré Koré - 2011 09 06 ¦ 11:43:41
Hegel! meghajol
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2011 09 06 ¦ 12:06:54
Skorpió,

Ami felháborító, hogy a "modern?" történelem tudomány nem csak titkolja az emberi faj igaz történetét, de próbálja eltüntetni a hivatalos hazugságokat cáfoló leleteket is!
Jó példa erre a Klaus Dona által is említett különleges csontvázak, koponyák , amelyek a máltai múzeumból, még különlegesebb módon eltüntek.
Képzeljük csak el! 1902-ben, Máltán felfedeztek egy csodálatos földalatti templomot(Hypogeum), amelyben találtak több mint 7000! meghatározatlan emberi csontvázat.
Ez a gazdag lelet ,a 20-ik század folyamán teljesen elntünt,hihetetlen módon, nyoma veszett. Néhány koponya még látható volt évekkel ezelőtt a máltai múzeumban, de ma már valószínű azok is egy rejtett dobozban porosodnak.
Nagyon nem szeretik az igazságot manapság!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 4.36 másodperc
64,272,796 egyedi látogató