Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A lassú halál, avagy fizess, hogy hamarább meghalhass!

TudományNézzük a fluorid kérdést: Míg a nátrium-fluoridot gyakran használják a patkányméregnek, a globalisták és eugenetisták úgy döntöttek, hogy fel kell hogy vegyék a vízellátásba is. A hiányos fogazatú csontvázak nem jól mutatnak a szekrényben, és az ADA figyelmeztetése ellenére, amely szerint kisgyermekekre fokozott kockázatot jelent a nevezett betegség ilyen formában történő "kezelése", a fogászati fluorózis. A "The Guardian" beszámolója szerint, a víz fluorid tartalma is rákot okoz.
Az oxfordi professzor, Julian Savulescu 2008-as, A "Fluorid és a jövő kognitív tanulmánya populációs szinten" a vízellátásról, illetve az ivóvízbe kevert "gyógyszerekkel kapcsolatban, tanulmányában azt állítja, hogy a fluorid, nem csak a fogszuvasodás ellen jó! A "lakosság vízellátása megnyitja a jövőt a szellemi képességek és egyéb funkciók javításához", vagy ahogy Salvescu írja:
"Fluoridálás a jéghegy csúcsát képezi. A tudomány gyorsan fejlődik, hogy kidolgozzon biztonságos, és hatékony kognitív fokozókat, gyógyszereket, amelyek "javítják a mentális" képességeinket. Évek óta, használ az ember "nyers" fokozókat, általában az ébrenlét elősegítése érdekében, mint a nikotin, a koffein és az amfetaminok. A fokozók egy új, hatékonyabb generációja van kialakulóban, a modafenil, Ritalin, Adderral és ampakines és a piracetam család. De egyszerre nagyon biztonságos és hatékony kognitív fokozók dolgoznak -mert szinte biztosan lesznek - az a kérdés merül fel, hogy azokat hozzá kell adni a vízhez, mint pl. a fluoridot, vagy a gabonafélékhez, mint a pl. folsav.
Valószínűnek tűnik, hogy széles körben elterjedt populáció szintű kognitív fejlesztés ellenállhatatlan lesz."
Az álom, és Savulescu érvei, hazugságon alapulnak, hogy a fluoridizálás, a lakossági vízellátásban már egy hatalmas emberi előrehaladás. Támogatja, az is a hazugságságot, hogy a víz fluoridació a 20. század top 10 közegészségügyi eredményei közé tartozik. Ehelyett, fluoridot összefüggésbe hozták a neurológiai hatásaival, pajzsmirigy problémák,
csontrák , sőt a vaksággal (India) is. Mi több, nagy része még csak nem is a jótékony, de annál mérgezőbb. A nátrium-fluorid, egy ipari hulladék származéka, és nagyon is halálos méreg.

A líthium alkalmazásának kérdése már korábban is előtérbe került, és "jópénzért", kellően gátlástalan "tudós" személyében a választás Kurt NIMMO-ra esett, aki 2009 decemberében bejelentett egy új szorgalmazást, lítiumot alkalmazni a vízellátásban, mint hangulati stabilizátort:
Japán kutatók szerint, a "vizsgálatok alapján, a kis mennyiségű, ill. nyomokban előforduló lítium csak hangulatot változtat - igazán pozitív módon, anélkül, hogy rossz hatással lenne - és valóban befolyásolja a hangulatot és csökkenti az öngyilkossági arányt."
A bipoláris betegek mániás tünetei 60%-ban javultak a lítium hatására, mely jelentősen jobb arány, mint a placebóval kezelteké. A lítium szedésével a mániás betegek mániás rohamai ritkulnak, bipoláris zavarnál megszűnnek a hangulatingadozások. A lítium szedésének abbahagyásakor nagy az esély a visszaesésre, ugyanis a lítium profilaktikus szer, vagyis a tünetek kifejlődését akadályozza meg. Így a klinikusok tanácsolják a lítium szedését a mániás tünetek megszűnésével is. A lítium egyéb jótékony hatásához tartozik az is, hogy fokozza az antidepresszánsok hatását, ha terápiában együtt alkalmazzák. Nem teljesen világos még a lítium működési mechanizmusa, de valószínűleg az idegsejtek bipoláris zavarhoz vezető rendellenes működését, a neurotranszmitterek neuronokhoz kötődésének másodlagos hírvivő folyamataiban befolyásolja. Ezek a másodlagos hírvivő folyamatok sokfélék, ilyen folyamat során foszfoionozitidek termelődnek a neurotranszmitterek fogadása után. A lítium valószínűleg ennek a folyamatnak a működését befolyásolja, tehát ezt a fajta másodlagos hírvivő rendszert használó idegsejtek szinaptikus aktivitását változtatja meg.
Az is lehetséges viszont, hogy a lítium a nátriumhoz kötődve a nátriumionok tevékenységének közvetlen megváltoztatásával fejti ki hatását a bipoláris tünetek ellen. Ugyanis lehetséges, hogy a bipoláris zavart az agyi neuronok sejthártyáin való egyenetlen nátriumeloszlás okozza. A lítiumionok ha nem is tökéletesen, de képesek a nátriumionokat helyettesíteni, illetve befolyásolja a sejt tüzelése közben a nátriumionok oda-vissza mozgását.
Gyakorlatban a vér lítiumszintjének minimális növekedése, ill. csökkenése is már pörgős, vagy aluszékony hatást vált ki, amit a gyógyászatban nyugtatókként alkalmaznak. A hangulatállapot stabil jókedven tartása kétségtelenül elősegítheti az egyre rosszabb életkörülmények közé kerülő emberiség tűrőképességének növekedését, bár nagy mennyiségben a litium is méreg!
További megdöbbentő tény, hogy a népesség-szabályozást támogatja a Fehér Ház tudományos tanácsadója, John P. Holdren, és "érvekkel" is támogatja a vízellátáson keresztüli sterilizálást. A Népesség bomba írója, Paul Ehrlich, az 1977-es Ecoscience könyv szerzője megalapozta álláspontját.
Sir Macfarlane ajánlott egy titkos jelentést 1947-ből, hogy a biológiai és vegyi fegyvereket kell kidolgozni a cél érdekében, vagyis az élelmiszer-termények és a fertőző betegségek terjesztéséhez. 2009-ben a H1N1 kifejlesztésével, terjesztésével, majd a mérgező vakcinázással mindent álmuk kezd valóra válni.
A lassú halál technológiája elképesztő mértéket ölt világszerte, miközben a kiszolgáltatott népek kormányai vagy tehetetlenek az erőszakkal szemben, vagy részesednek a haszonból, vagy csatlakozni szeretnének a "túlélőnek" szánt "elit" tömeggyilkosok szektájához.
"Ma már majdnem 60 százaléka az amerikai lakosságnak, italok fluoridos vízében kapja az "áldást", beleértve 46 országot és lakosait, és az 50 legnagyobb várost", számolt be Scientific American's Dan Fagin környezetvédelmi riportere, valamint a New York-i Tudpmány Egyetem igazgatója, az egészségügyi és környezeti jelentési programban.

A rossz példa ragadós! Az USA kíméletlen erőpolitikájával, a világ legfőbb rablójává vált az utóbbi 150 évben. Hagyománnyá vált csalások, kényszer, megvesztegetés, embargók, és saját maga provokálta fenyegetésekkel, a világ szinte minden országának megtámadása. A National Geographic-on elborzad az ember az agyhalott, katonai akadémiát végzett, anyahajókon szolgáló pilóták orbitális baromságain, amikor hazájának megvédésének tekinti az afganisztáni drogtermelés fenntartásáért folytatott harcot, Irak lemészárlását és kifosztását, a számukra céltalan, és csak halált jelentő fegyvereladásérti harcot, más haszna reményében! Az EKB, IMF és FED bankpolitikája kimeríti a legsötétebb aljasság, leglealacsonyodottabb, már emberinek sem nevezhető tevékenységét. Napóleon, Szatalin vagy Hitler, tehetségtelen kezdők voltak, a Rockefellerek, Rotschildok, Efraim leszámazottak, Izrael és az EU vezetéséhez képest!

Hozzászólások

# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:26:41
+ a konyhasó!
A nátrium káliummal való helyettesítése?
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 07:39:37
Klotid! A fluorid és a líthium az ivóvízről szól! Magyarországon, magyar kézben nem sok utánsózást igénylő fordított ozmózis elven működő vízszűrő található (még).
# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:50:15
A folsavat hogyan lehet túladagolni?
Vízben oldódik, a fölösleg, mint a C vitamin eltávozik.
Vagy a liszt megköti és ezért okoz túladagolást?
Nem tudom.:(
Eddig úgy tudtam, hogy magzatvédő vitamin, és a vas felszívódásához szükséges.
# | Klotild Klotild - 2010 08 06 ¦ 07:51:14
Jaja, a vízről szól. Csak eszembe jutott.
# | Tom V Tom V - 2010 08 06 ¦ 08:20:58
Hoztad a jó, 'ütős' formádat Tulok.
De már magában az hogy foglalkozol ezzel a nehéz témával elismerést érdemel, mert a bonyolultsága miatt nehéz közelhozni az emberekhez. Ha ez nem lenne elég, akkor a tárgy, azazhogy az elit az emberiség nagyrészének módszeres, jó előre kigondolt és egymás közt megtárgyalt kipusztításán mesterkedik, (aminek csak egyik vállfaja lenne a táplálék és vizek mérgezése) egy sokkhatást és teljes hitetlenkedést vált ki a legtöbb olvasóból.
# | Koré Koré - 2010 08 06 ¦ 08:39:56
Kedves Tulok,
és mit tudsz mondani a fordított ozmózis elven működő víztisztítóról?
# | Tulok Tulok - 2010 08 06 ¦ 08:50:14
Tudom, hogy nehéz, rágós téma ez Tom. V.! Sokak számára "kínaiul" is van, de a hipochonderek kivételével a tárgyilagos szemlélő, környezetében is beazonosíthatja a felsorolt hatásokat. A konklúziót mindenki levonhatja, mint pl. én is: mióta nem használok fogkrémet, nem romlottak tovább a fogaim! Nem kellett kihúzatni egyet sem, és igaz hogy sárgás színűek, nem fehérek, de az egészséges csont sem fehér! A tiszta vízről most gondoskodom, és az étkezésből is száműztem a TESCO-s vackokat (ez amúgysem okozott gondot rávaló hiányában). Sajnos a ránkszórt mérgek ellen még nem tudunk tenni, de majdcsak lesz az ellen is "gumicsirkénk"!

Kore! Csak annyit, hogy az egy tízezred mikronos szűrőn még a baktériumok sem tudnak áthatolni, ezért szükséges utánsózni a belőle nyert vizet. Utána még célszerű egy aktívszén-szűrőt kötni, hogy friss víz "jellege" legyen!
# | spartakusz spartakusz - 2010 08 06 ¦ 09:33:52
Sziasztok!

Ma 65 évvel ez előtt , most 08:28 van amikor írom e sorokat tehát 15 perccel ez előtt dobták le HIROSIMÁRA AZ ATOMOT.

Szörnyedt el és okosodj... nulla perc alatt 242 ezer embert ölt meg, rá három napra úgy szintén NAGASZAKIBAN 80 EZER EMBER -

tulajdon képen mit akartok? TUDUNK RÓLATOK - TUDUNK ARRÓL, HOGY MIT AKARTOK - ÉS HA MÉG IS ELKEZDET VESS MAGADRA - EZ AZ ÜZENET!

ÁLDÁS+
# | Arany Arany - 2010 08 06 ¦ 09:44:53
Kedves spartakusz!

Köszönöm az üzenetet, sejtettem, hogy így van, de jó a megerősítés...

Szeretettel
# | vadrozsa vadrozsa - 2010 08 06 ¦ 10:55:45
Tulok!
Köszönöm ezt a remek összeállítást.
Gratulálok!:)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 29% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 71% [5 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Generálási idő: 1.68 másodperc
64,274,242 egyedi látogató