Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ragyogás, vagy gagyogás?

NaplóTegnap gyönyörű napunk volt, de sikerült rásegíteni egy kis hegesztéssel, hogy még fényesebben villódzon előttem a világ. Nem is maradt el mára a kötőhártya-gyulladás, pedig már este kamilla teás csepegtetéssel kúráltam. Még nincs kész a fatároló teteje, ma még rá kell dolgozni a lobbra, hátha holnapra már denevér üzemmódban közlekedhetek. Baj az, hogy a pálcák régiek, a vas rozsdás! Lica, telefonos segítséget kérek!
Apropó, tegnap éppen egyeztettünk Strauss Kohn ügyében és mikor megállapításra került, hogy azért lett most szexuálisan félretéve a vén zsidaj, mert elég dollár-ellenes kijelentései voltak az utóbbi időkben, és ez már egy belső érdekkörnek nem tetszett, akkor megállapítottuk, hogy az Új Világrend már nem jön nekik össze a tervezett formulában. Viszont a MOL ügylettel kapcsolatban is sikerült összelogikázni a valódi szándékot és azt, amiről Olstein lehet, hogy még nem is tud, bár remélem, hogy beavatta a grúz elnök az orosz hadviselkedés szabályaiba, hátha elmeséli a rabbinátusnak is, hogy egy nap alatt ki lehet ám pucolni akár a Pilistből is Judapestet bezárólag akármennyi zsidaj.
Na szóval, azt tudjuk, hogy az orrmány hazudik! De mi van akkor, ha Strauss-Kohn kiiktatása mögött az van, hiogy az IMF-et kivásárolta az Ázsiai Unió – ahogy ezt korábban írtam, csak akkor az országok hiteleivel kapcsolatban. Mi van, ha az IMF már valójában maci kézben van, ahogy egyre több hírt lehet arról is olvasni, hogy az orosz vállalatok és oligarchák szokatlan aktivitásba és nyereséggel kezdtek el tevékenykedni. Ha így van – márpedig erre komoly esély van-, akkor igen leleményesen alakulhatnak a dolgok. Kohn helyett most nem éppen egy Grünt látnának szívesen a pozícióban – bár a látszatot egy ideig mág érdemes fenntartani, a vezetőt meg bármikor bebuktathatják. A MOL -ügylet IMF hitelből való állami kivásárlása egyébként több sebből is véres hurka. Nem csak az IMF financiális háttere miatt és azon oknál fogva, hogy teljesen zsidó-kézben lévő magánvállalat, miközben az „államhoz” vajmi köze volt. Most örül Viktor, hogy ezt most megcsinálták helyette – no meg a Jóbbik is üdvrivalgott a stratégiai hülyeséghez, de radikálisan ám -, és ezt jól is tette. Az orosz SZURGUTNYEFTYEGAS ugyan ki lett vásárolva, de több sebből is vérzik a történet, melyet éppen a zsidaj hitelesített. Ilyen tranzakcióra nem lehetett volna felhasználni az IMF –hitelt, amit most valószínűleg már éppen az IMF kapacitálására Olsteinék hívtak le, hanem az is a bibi, hogy nagyjából 25 % fölé került az állami- részvényesi monopólium a MOL-ban, akkor kötelező vételi ajánlatot kell tenniük a teljes csomagra is!

„Amennyiben egy részvényes, vagy több azonos részvényesi csoporthoz tartozó részvényes együttesen a Társaság ?A? sorozatú törzsrészvényeinek több mint 25%-át megszerzi, az adott részvényes, vagy a részvényesi csoport tagjai a Társaságban lévő részesedésük arányában együttesen kötelesek nyilvános vételi ajánlatot tenni valamennyi a Társaság részvényeinek több mint 25%-os részesedést meghaladó részére. A nyilvános ajánlattételt a mindenkor hatályos értékpapírokra vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kell megtenni azzal, hogy a vételi ajánlatban a részvényekért ajánlott ellenérték nem lehet kevesebb, mint a nyilvános ajánlattételi kötelezettség beálltának időpontjától visszafelé számított egy naptári év legmagasabb tőzsdei ára. A nyilvános vételi ajánlat kizárólag akkor tekinthető sikeresnek és az ajánlattevő a 25%-ot meghaladó tulajdoni aránya tekintetében csak akkor jegyezhető be a részvénykönyvbe, ha az ajánlat elfogadásával az átruházott részvényekkel az ajánlattevő tulajdonába kerül az ajánlat tárgyát képező ?A? sorozatú törzsrészvények legalább 50%-a. Nyilvános vételi ajánlat esetén az ajánlattevő köteles a saját üzleti tevékenységére vonatkozó információt, valamint a Társaság jövőbeni működésére vonatkozó elképzeléseit nyilvánosságra hozni. A Társaság Igazgatósága a nyilvános vételi ajánlat közzétételétől számított 10 napon belül köteles az ajánlattevő üzleti elképzeléseire, illetve a nyilvános vételi ajánlatra vonatkozó véleményét nyilvánosságra hozni.”

Link

Bár ez a döntés még 2000-ben történt és azóta kiderülhetett, hogy mégsem, de akinek kedve van, az járjon maga utána.
Link
Abban biztos vagyok, hogy itt olyan dobások vannak még, amire a kevésbé Bologató Jánosok is csak hegyezni tudják a fülüket. Ugyan már cáfolják a 25%-os híreket, de ha tagadják, akkor igaz is lehet, de a további lehetőséget, trükköt meg nincs kedvem elmondani, mert van még bőven.

Viszont itt még nincs vége a történetnek, mert Viktor éppen a Dél-Koreai vezérkarral tárgyalt, s korábban Kínával, ahol most volt egy sorozatos robbantás a KORMÁNYZATI NEGYEDBEN! Ez pedig arrafelé szokatlan. Ugyan mi lehetett az oka, fogalmam sincs róla!
Szóval, amikor Ban ki Mun nemrég végigloholta Európát és Moszkvában kötött ki, akkor még csak az ENSZ-ről és annak szerepéről volt szó. Azért ne feledjük, hogy Korea erősen Kína befolyása alatt áll és ahogy az USA gyengül, mindez úgy erősödik Dél irányába is. Mit ad isten ő is dél-koreai származású, sőt korábban diplomata volt a dél-koreai külügyminisztériumnál. Elég összetett a játék, de hamarosan akár kéksapkásokat is láthatunk errefelé, ha erősen figyelünk. Elég erősen szövődik már az a kapcsolati háló, amelyből a zsidaj gazdasági „elit” nem igazán tud kikecmeregni, de ez legyen az ő bajuk. Nem igazán tudok már ehhez mit szólni, bár kedvesem tegnap este megjegyezte, hogy mi van, ha az Ázsiai Unió mögé álltak be és csoportosultak át Rotschildék, hogy most így rejtőzködjenek? Válaszom szerint akár ez is esélyes, de csak nem nagyon, viszont, ha így is van, akkor sem tehetünk mást, mint amit eddig és eztán. A legnagyobb dolgok nem ezen a szinten dőlnek el.

Nos, tudom, hogy önmagában ez senkit nem nyugtat már meg, mert fogy az erő és csökken az anyagi „tehetség”, de hát mindez az erőpróba is. A tudatlanság próbáját, az intrikát és az ostoba beszólásokat is tudnunk kell elviselni közben. Sajnos a „nép” nélkül a népet megmenteni nem lehet és a nép még mindig nagyon sötét. Nehezen értik meg, hogy mi és miért zajlik itt. A rendvédelmisek is egy ilyen példa. Amint kapnak egy kis koncot, vagy csak ígéretet rá, már be is dugulnak és nincs sem nemzetmentés, sem radikális igazságkeresés. A nyuggerekkel is ez van és a nagy tömegben tobzódó lebutított rétegekkel. Az ő ébredésükhöz a kétségbeesés jól jöhet. Most egy rendőrtiszt lőtte szét a fejét, s talán nem is segítettek neki – bár ez sem biztos, majd egy már majd két hete elhalt „magyar” ügyvéd kerül elő Brüsszelből a szállodai szobájának kádjából (szerintem zsidaj volt), de már van aki a parlament előtt önakasztással is próbálkozik. Béláim, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik! Az, hogy elhallgatnak s nagy lazán „beszámíthatatlannak” titulálnak a zsidaj körök, méltó bizonyítéka annak, hogy nem kicsit van félsz bennük. Lehet is, mert ma már nem mehetnek biztosra semmiben. A látszatot még fenn tudják ideig-óráig tartani, de ha most kezdenénk el aprítani az ellenséget, még nem igazán érteni a sok-sok média-kergemarha, hogy nem kellene beleszólnia a nagyok dolgába.

„Imre,

Olvastam a zsindexen, hogy az Oroszok (Moszkva) a Balaton vonzásában lévő repteret (charter) járattal látták el, ezt bizonyára te is tudod.
Az a kérdés ütött szöget a fejembe, hogy lehet-e, hogy a Maci hozzánk akarja kipostázni az ottani zsidó diaszpórát?
Visszavesszük (/kapjuk) a MOL csomagot, napokkal később repülőjáratot jelentenek be a Balatonra - nekem ez valahogy büdös, kiindulva abból, hogy a Macinál, Moszkvában is van zsidó elég. (pénzügyi nagyváros,gyémánt kereskedelem, kommunizmus stb.)
Te mit gondolsz erről? Vajon bedobtak minket a levesbe?
Tisztelettel:”

A diplomácia építi le a zsidó kapcsolatokat. Most Belorussziában buktattak meg egy külképviseletes kujont, de ezzel nem áll meg a lavina. Talán arról is olvashatunk nem is oly soká, hogy a keresztényinek nem nevezhető családi népnevelést folytató miniszterelnököknek jobb lenne, ha szépen elsomfordálnának bal szélen. Meglátjuk! Az mindenesetre biztos, hogy a a zsidóknak nevezett szektát fel kell számolni egyszer s mindenkorra, s max mutatóban hagyni belőlük az utókornak, erős felügyelet mellet, hogy láthassák az emberiség egyik kitenyésztett lépfenéjét.

Erről jut eszembe az USA és Izrael kapcsolata is. Nézzétek csak meg jól ezt a címert, s főleg azt az aranysárga csillagot a sas feje fölött. Usrael, a maga valójában.

URL képfeltöltés,Képtár fotóidnak,képeidnek

Úgy néz ki, hogy Obama erősen koncentrálni kezdett arra, hogy nem akarja zsákban végezni a zsidajok miatt és most futtatják fel Schwarzit is, de van már másik szinesbőrű jelölt is a pozíciójára.

Nagy kerek egészben nem állunk rosszul, de nagyon nehezen érti meg az izraelita, hogy neki már lőttek!

De lássunk néhány lényeges, magyarabb gondolatot is, amire most leltem éppen. A szent szavunk eredeti jelentésén gondolkodtam, mert ugye kötelezően Szent Bibliaként emlegetik a hazugságuk könyvét, mert Róma hazudott az elejétől fogva. Arra a következtetésre jutottam, hogy az eredeti jelentése SZEM, vagy SZEMET szó lehetett, ami passzolna a piramis mindent látó szemének szabadkőműves jelentésével.
A másik ilyen szó a kereszt szavunk, amelyet az angolban sokszor csak egy „X” –e jelölnek. Valószínűsítem, hogy eredetileg a KERESD szavunk lehetett, mert azért nem csak a kereskedelem, hanem a szellemi útkeresés mellett a pályák keresztezését is jelentheti. Különös módon a „Nibirut” az angol planet X-nek nevezi, amely most elvonatkoztatva tőle azt jelenti a kereszt-X fogalmával, hogy akkor látható szemmel (szent), mikor keresztezi a pályánkat), tehát ott is keresendő, ahol keresztez! Az oroszban az iszk –aty jelentése, a keresni, melyben az iszk, amely az „iksz”, az aty, pedig jelentheti az „át”, „odaát” jelentéssel is bírhat. Persze sokféle megközelítése is lehet az adott témának, de most éppen ez jutott eszembe!

Hozzászólások

# | Mate Mate - 2011 05 26 ¦ 17:30:05
A kereszt szavunkkal kapcsolatban én mást is hallottam..
Géczy Gábor előadásban..
Kör-oszt -> Kereszt..
Miért? Mert a régi magyar mellkeresztek is kör alakba vésett keresztek voltak...
És mit csinál a kereszt a kör közepén?
Kör oszt.. Kört oszt... Felosztja a kört..
Amely kör megfelel egy évnek, a négy pont pedig az évi 4 napéj egyenlőségnek..

De, hogy ettől függetlenül neked, vagy Géczynek, vagy mindkettőtöknek van-e igaza azt most így nem tudom..
# | nyergestamas nyergestamas - 2011 05 26 ¦ 17:34:08
Úgy tudom, hogy a kereszt szavunk a KÖR-OSZT-ból származik, ahol egy kör van négy részre osztva, keltáknál, meg itt-ott még így maradt fenn, mi azóta elhagytuk a kört, meg az egyik szárat meghosszabbítottuk. No, azóta nincs is meg az egyensúly (egyen, vagyis a középponton levő súly, vagyis lényeg).

Jelenleg a naprendszerben 8 bolygót tartanak számon, de ez csak azért van, mert bevezették a törpe-bolygó elnevezést, aminek definíciójába a Plútó is beleesik. Ez 2004 óta van így, előtte 9 bolygó volt. A planet x-et először emlékeim szerint a 80-as években nevezték így (ne kövezzetek meg, ha mégsem) ergó inkább a 10. bolygóra utal a római számként funkcionáló X.

Nem tudom, ez összeegyeztethető-e Sitchtin 12. bolygó című könyvével, de gyanítom igen, mert ő a sumér hagyományokból indult ki, ahol a hold, és a nap is bolygóként volt számon tartva, így jött ki a tizenkettő. Az X-nek ezen túl lehet egy áthallása is, mint megjelölt, különös jelentőséggel bíró.
# | Talpas961 Talpas961 - 2011 05 26 ¦ 18:03:02
Nem vallana nagypályás játékosra, ha Iván a zsiráfjait csak eddig bírná kivetni magából. Innen könnyen visszamásznának az ablakon.
# | gabi gabi - 2011 05 26 ¦ 18:07:36
Mate, napéj egyenlőség csak kettő vanWink
# | postaimre postaimre - 2011 05 26 ¦ 18:10:51
A Kör Osztó már ismert megoldás (Lásd: Kiss Imre, Puzdrakereszténység), de kevésbé ismert a Kereszt kegyelme = Kereskedelem vélelmezett összefüggés, ami logikus és még helytálló is. A kör-ker-kör-kar...szinte minden jelentésében ugyanazt is jelenti.
Talpas, nem is arról van szó!
# | RDM RDM - 2011 05 26 ¦ 18:24:14
Nem lehet kellemes érzés. Jobbulást Imre.
Itt van a folytatás a filmekből...
http://vimeo.com/...
http://vimeo.com/...

Más:
Tud valaki "hiteles" anyagot (bármit) küldeni arról az ingatlandepo és -bazar pont com ügyről? Hallott valaki róla? (Állítólagos csalásról)
Volt itt már róla szó?
Előre is Köszönet!
# | Szofi Szofi - 2011 05 26 ¦ 18:31:16
Az a brüsszeli ügyvéd Szenes Andrea párja volt, aki piros ruhában nevetgélve nyilatkozta ezt.
# | zafir zafir - 2011 05 26 ¦ 18:40:08
Tudom, hogy már volt itt fenn, de ismétlés a tudás anyája:
http://hunszkita....extend.494
# | mozes mozes - 2011 05 26 ¦ 19:08:14
Ja azt a riportot én is láttam, szenes nem kicsit zsidó:)
Nagy a titkolózás a halála miatt, kíváncsi vagyok ki számolt le vele.
# | hurkoa hurkoa - 2011 05 26 ¦ 19:56:42
Erről jut eszembe az USA és Izrael kapcsolata is. Nézzétek csak meg jól ezt a címert, s főleg azt az aranysárga csillagot a sas feje fölött. Usrael, a maga valójában.

Szent málnabokor! Pont ma nézegettem a címert.

Hátsó nézetben
http://en.wikiped...everse.svg

bővebben:
http://en.wikiped...ted_States

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.46 másodperc
62,815,095 egyedi látogató