Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az ólomköpenyes, acélmagvas sárgolyó

NaplóMegelőlegezem az írást, mert állítólag két-három óra múlva indul az oldal. Kémvírus-támadás érte a felületet, de majd pontosabbat a szakemberek írnak erről. Nem is értem az okát, viszont tippem van, hogy ez most nem az NBH ehetett, mert meg lehetnek lőve, hogy napok óta hülyén néznek csak ki a fejükből, mert senki nem mondja meg neki, mi történik a világban és miért. Persze ez nem így van, de ők tudják, hogy igen. Tippem szerint a debreceni keverék zsidó-rendőrök és Jóbbikos feljelentgetők dolgoztak kicsit össze, mert nem férnek a kipájuk alá, de az ügyet még vizsgáljuk, viszont ajánlom figyelmébe a külföldi szolgálatnak a Varangy klán és a kóser lali "cigós" városának fakk-abátos hullajelöltjeit. Kicsit oda kell rájuk figyelni, mert nem tudják hol a határ és egyre veszélyesebb vizeken evezgetnek. De nem is annyira az ellenséggel kapcsolatban szereztem újabb tapasztalatot, hanem a „barátaimmal”, melyek közül párra tényleg ráillik lassan a mondás: „A barátaimtól ments meg Uram engem, az ellenségeimmel magam is elbánok.”

Nos, most is kiderült, hogy olyanok is elkezdtek kombinálni, akiknek ez korábban sem ment, és még jó szándékkal is bírnak. A legrosszabb fajta a szorgalmas és jóakaratú hülye. Kitalálták, hogy én állítottam le az oldalt, mert így akarok „lelécelni”, s mindezek az elemek bizony az ügyért tesznek mindent és azt sem látják, hogy amit most tesznek azzal önmaguknak és direktben ártanak. Na mindegy, a természetes kiválasztódás helyettem is dolgozik!

Ne lepődjetek meg, ha újból kiírja az oldal a hibajelet, vagy más üzenetet, és ne érdeklődjetek- kérlek – nálam. Jól esik, de teljesen fölösleges aggódnotok. Ha jók a meglátásaim, az alsó szint zsuidómaffiája kezdte el a munkát és ezek annyira hülyék, hogy nem tudják, mindezzel a vezetőségüknek ártanak, nekünk meg csak reklámot csinálnak azon keresztül, hogy bosszúságot okoznak sokaknak. Ezen kívül pedig végre kiszabadultam a kertbe és a szemem is pihentethettem a direkt UV-sugárzásnak a szabad ég alatt kitéve. Szóval, nem nyüszögni, nem aggódni és nem pánikba esni, ha nincs oldal, hanem pihenésnek felfogni. Bevallom, nekem már nagyon nem hiányzik a tájékoztatásnak ez a formája, s inkább csak magamnak összegzem a meglátásaimat, hogy még pontosabbak lehessenek.

Mivel holnap este már Székelyudvarhelyen tartok előadást, majd Marosvásárhelyen és Csíkszeredán is – no meg közben pár másik településen -, ezért azt javaslom, hogy az oldalt használjátok a cikkek lementésére és az archívum naplóbejegyzéseinek alaposabb átböngészéséhez. Gyakorlatilag minden le van írva, ami most történik.

Fukushimában bevallották, hogy menthetetlen a reaktor és az elolvadt mag (kb. 18 ezer tonna olvadék) olvad bele a földbe és szivárog a talajba, vízbe minden, ami az egészségre nem annyira „ártalmas”. Éjjel már csak-csak világít arrafelé a tenger. Mivel hűteni nem tudják megfelelően, ezért a robbanásveszély fennáll, s ha ez magától elszáll, akkor nem csak Japánnak van vége, de betesz Kínának és az egész régiónak, de talán a teljes bolygónak is. Persze ettől még csendben felettünk is megnövekedett a sugárzási szint, de erről ne beszéljetek senkinek, nem kell a pánik!
Pakisztán beállt a maci mögé és Kína tovább vásárolgatja fel az adósságot Európa-szerte. Irán az orosz fegyverek vásárlásához ragaszkodik és Afganisztánból tényleg el kell takarodjanak a zsidók.
Spanyolországban rengés volt, Isztambulban meg készülnek rá, tehát lesz, s ha lesz, remélem telibe vágja Izraelt is, bár addigra a ferihegyi külön El-Al terminállal szemben a géppuska állványokat fel kell szerelni, hogy a sok „menekülőt” kellő fogadtatásba résesíthesse az igaz „antiszemita” magyar. Háború van és még nagyobb lesz. PONT!

Idehaza a sok „rendvédelmis” keveri a fekáliát, de ami tetszik benne, hogy ezek az ÁVH-s beépítettek és zsidók lettek olyan bátrak, hogy nyílt leveleket írogatva anyázzanak és szítsák a békét. Szánalmas „rendőr-csürhe”, nem érdemelnek más, mint akasztófát, s előtte alapos átvilágítást. Az biztos, hogy már kezd nyiladozni a pofájuk, mert már a zsebükön keresztül érzik a bajt, de nagyjából semmit nem érnek, csak egyenként és csakis a „vezetőiktől” teljesen elszigetelve. Ami most megy, azt Lázár és az ál-Pinyó stábja koordinálja, szakszarvezetés címszó alatt. Amíg nem dezertál, vagy amíg nem zendül, hazaáruló szemétnek kell tekinteni az összes „rendvédelmis” marhát és nyivákolásukat nem támogatni, hanem az arcukat leköpni kell! Érezzék csak a gondoskodást, s hogy mi vár rájuk a változást követően. Bizony érzik ezt már ők is és a normálisabbja retteg, de még nem eléggé, mert még mindig képes végrehajtani a zsidó parancsát és még mindig nem lőné fejbe a „vezető” zsidaját, miközben a magyarokat sanyargatja. Ezekkel ne számítsatok, rájuk ne számítsatok, ők nem számítanak. Porhintás, amit onnan láttok! Az a pár normális „rendőr” már nem az, hanem EMBER. Könyveket írtam róluk, kik ezek és sajnálni egyetlen „rendőrt” sem kell, de ha láttok egyet-egyet és módtokban áll, akkor nyugodtan rúgjátok arrébb, mint egy darab kutyagumit. Ezt bőven kiérdemelték és örülhetnek, ha csak ennyivel megússzák. Nem fogják! Annak a párnak, aki már tudja mi a dörgés és beállt a sorunkba nem kell félni, a többivel pedig laza kézmozdulattal kell ugyanúgy elbánni, mint a zsidó ellenséggel. Nem lesz kár egyikrt sem. A szakszervezeteknek meg eleve végük volt, de lehet még hörögni és eljátszani a hat tyúk halálát egy ál-Pinyóval való hablatyolással.

Orbán most is fedezetlen pézzel gazdálkodik, de a most kapott üzenet ettől többet is mond:

„Randvédelmis mélyholokausztos csürhe- Orbán jegyrendszerre készül + NBH-nak a menekülő repülőn a helyjegyek elfogytak!!

Május 25-ig eldől, hogy a Hispán rengés előrengés volt-e!!

Államkassza üres. Orbánék fedezetlen pénzt nyomtatnak. A zsidó horda Nyugatot már lerabolta, már csak itt lophatnak.
Az anya és családsegítő központok /ADOMÁNY_GYŰJTÉS/ kivétel nélkül izraeli+ amerikai zsidó irányítás alatt állnak! SENKI egy fillért se adjon egynek sem. A kórházaknál kihelyezett inkubátorokban 99,7% -ban cgány és izraelbőll repülőn becsempészett zsidó purdékkal van tele. 17 éve csinálják. A kormány államilag intézi a nyilvántartásukat –szupertitkos program/ BNS bizonyítja! A program költségeit a Kulturális Minisztérium számláiban rejtették el főleg. Érthetőbben: purdé utódaikat magyar pénzen neveltetik + telepítik !!

A magyar rendvédelmisek felkészültek a „kis-közép és nagy hatótávolságú átállásra”, de csak miután a lakosság leélése már reménytelen! Majd ők viszik az új kor zászlaját?! Görényhorda helyezkedik!

Mi van rühes rendvédelmisek ?! „Nem a zsömle lett kisebb, csak a pofátok nagy?” Mikor tüntettek a 40 ezerből élő nyugdíjasokért? – akiknek pénzéből föl lettetek nevelve? MOCSKOS undorító férgek.”

No ennyit a belhelyzetről, bár röviden rávilágítva csak annyiról van szó, hogy a „rendvédelemben” ki akarják gyorsan kapkodni a még normális magyarnak mondhatót és lecseréltetni egy zsidajra, mossadosra. Ehhez kell nekik a cirkusz, amit megad nekik most a szakszervezeti műbalhé. Tényleg idióták, miközben a lakosság zömét az ő közbenjárásukkal juttatták ilyen helyzetbe. Elmúlt az az idő, mikor még hitelesen lehettek volna. Ma már a TMRSZ minden nyűglődése is ugyanolyan jelentéktelen és káros, mint a többié, de ygy legalább tiszta a képlet. Pár napja az egyik kedvenc szakszervezetemből hívtak reggel telefonon és a kedves női hang arról akart győzködni a sablonszöveggel, hogy támogassam a demonstrációt. Gyorsan tisztáztuk, hogy nem tudja ki vagyok és mikor kértem, hogy előbb járjon utána és tekintse tárgytalannak a hívást, csak erősködött. Lényeg, hogy szegényt sikerült megsérteni rendőr mivoltában, mert a töppedt „radikális nemzeti” agya nem fogta fel, hogy munkaidőben, állami költségvetésen szervez olyasmit, amit a saját pénzén és szabadidejében eszébe sem jutna, mert most is parancsot teljesít, de nem tudja, hogy aki a parancsot adta, az miben egyezett meg azzal, akivel az egyezkedés látszatát elő kell majd adni. Színjáték mindez, viszont jó hírem az, hogy nem akarok meggyőzni egyetlen rendőrnek látszó surmó agykárosultat sem, hogy fogalma sincs semmiről, de még az ábrázata nagy. Remélem nem sokáig. Akkor sem lehet ezekkel összefogni, mert amint helyzetben érzik magukat, azt hiszik, hogy azzal a két agysejtjükkel máris ugathatnak, ahogy eddig. Na ezekből gyorsan fel kell rángatni párat az első fára a zsidajok mellé, aztán még jó néhányat közszemlére, hogy tudják a helyüket.

A káosz egyik részről növekszik és az ál-Pinyó, Gyurcsótány, Olstein jól rájátszik arra, hogy leépítsék, leszalámizzák a maradék demokratikus rendszer illúzióját is. No erre rá kell még tenni pár lapáttal és a forrongó üstre rá lehet tenni a fedőt, hogy a túlnyomás alatt megpuhuljon a legkeményebb zsidó mágnes Miska is. Nem lesz könnyű mérkőzés és egyre csak durvulni fog, de ne feledjétek, a zsidó ellenség kioperálása a nemzettestből elkerülhetetlen és aki fegyveres rabszolgaként még mindig felvéve a bogár-ruhát és szuszpenzorral felszerelve képes oda állni a zsidó és saját népe közé, ahelyett, hogy az MP5-össel, Parabellummal és Glockkal és minden mással egy rövid gázt adva gyorsan lekaszálja a parlamenti emberszabású ellenségeinket, azt annak kell tekinteni, ami!

Hozzászólások

# | elias elias - 2011 05 12 ¦ 17:39:27
Némi indulatot érzek a hangodban ... Wink
# | Gelencsér Gelencsér - 2011 05 12 ¦ 17:47:42
Érdekes, lehet, hogy korán nyitottam, mert én vagyok a 41-ik nyitogató. Olyannyira felbosszantott a Posta Imre oldal megheckelése, hogy hangosan ordítottam igen durva dolgokat, elküldve az összes szóbajöhetőt a jó.....k---ba. Külön bosszantott nejem, aki hallja a billentyűzet halk zaját: már megin kinek írsz! Majd egy szép napon beállítanak...stb. Szarok rá. Összeveszés lett a vége.
Nos ami a lényeg, a látogatók pszichéje és összetétele: egyik része csakazértis keresi, hogy hol lehet a honlap és durva dolgokat gondol, vagy ordít. Azt mondja, csakazértis. Ehhez a társasághoz tartozom én is. A másik: behúzza fülét-farkát, öncenzurát és pofa be helyzetet vesz fel. Aki öncenzurál, az öncsonkít. Aki nem jut információhoz, az egy fajta önkéntes analfabéta. Aki pedig nem kíváncsi, hogy mi is van körülötte, az pedig menjen a "birkanyájba". A cigányok és a zsidók pedig szibériába. A nyugat pedig csak jajgasson a muzulmánok miatt. Arra pedig legmélyebb zavaros álmomban sem gondoltam, hogy EGY POSTA IMRE KÖSZÖNÉS NÉLKÜL FOGJA KALAPJÁT ÉS LEBORÍT. Inkább gondoltam arra az eshetőségre, hogy akarata ellenére "vendégségbe" ment. Hál' Istennek ez nem így van. Egyelőre ennyit. Kitartást, erőt és egészséget mindenkinek. Sándor
# | Honey Honey - 2011 05 12 ¦ 21:14:44
Aha...
kerecsenpróba... Smile
# | gabi gabi - 2011 05 12 ¦ 21:21:13
Nekem is jól esett ez a kis pihenő.
# | gabesz gabesz - 2011 05 12 ¦ 21:23:50
Érdekes inkább az hogy mindenki rögtön Imre fizikai lekapcsolására gondolt pedig már párszor előfordult hasonló oldaltámadás ezért inkább az első gondolatom az volt hogy próbálkoznak megint a sz*arevők de ez is a "játék" részeCool
Azt meg hogy egy páran már a "lelépésről" írogattak inkább nem kommentelem...
# | gabesz gabesz - 2011 05 12 ¦ 21:26:56
Azért is átverem a moderálási algoritmustbohóc
# | postaimre postaimre - 2011 05 12 ¦ 21:33:49
Nos, a család kifejezetten örült, hogy nincs oldal. Megértem őket és nekem is jól esett. "sajnos" már van, de ez jó, csak néha helyettesíthetne valaki, de túl sok jelentkező nincs, ahogy látom. A találgatásokat ne firtassuk. Most akarom visszavásárolni az életbiztosításom, mert nincs értelme, a pénz meg kell, mert télire fa tüzelésű kályha kell és befejezni a megkezdett és félbe maradt munkákat, no meg anyósomnak egy szobát kialakítani a garázs helyén.
Ha kinyírnak, akkor úgy sem fizet a biztosító.
A sündérek, NBH és a többi hulladék már nem igazán üzembiztos és képes, bár elborult alsóbb húgyagyú lehet köztük, aki veri a nyálát, de ahogy megy fel az adrenalinom, úgy rúgnám már fel őket, ha zsidaj, ha nem, hogy le sem esne. Akinek esze van (ez a kisebbség), már nem moccan, a vezetők meg csak sasolnak és nem tudják, hogy léphetnek-e vagy nem léphetnek, s ha léptek, akkor azt végig is vihetik, vagy ha rosszul döntöttek, akkor elmennek vadászni és nem jönnek vissza. Ölég bonyolult ez a világ, kérem alássan és teljesen nemnormális. Ha bajom lesz, azt megtudja mindenki nagyon gyorsan. Ha oldal eltűnik, nem aggódni. Úgy is háború lesz, szokjátok a filinget.Pfft
# | kukackac kukackac - 2011 05 12 ¦ 21:46:27
Hitgyülis díszzsidótól: csak az életképesek maradnak!Mi van?Tisztában vannak vele mi következik. HÁBORÚ!Shock
# | professor professor - 2011 05 12 ¦ 22:48:53
Ház, meg fütéskorszerüsítéshez :

http://szabadener...
# | livia livia - 2011 05 13 ¦ 00:11:05
Szia Imre! Alig vártam, hogy újra olvashassalak! Az életbiztosítás akkora bukta, én is visszavettem, csak ők járnak jól, jól kitalálták, és hiába, mert minket nem tanítottak meg a fondorlatokra, így persze, hogy sok csapdába beleestünk, mert hittünk a becsületben. A köd elszállt régen, rájöttünk, hogy jól be lettünk csapva! Most voltam egy vállalkozási agytágítón, nos, az indulatok hatalmasak, mert próbálták ránk tukmálni, hogy mindenki saját maga tehet arról, ha bajba kerül, s nem okolhatja a környezetet, hanem alkalmazkodni kell hozzá. Nos, valahol igaz, de ha a környezet direkt rájátszik a másik eltiprására, lásd időjárás, rossz politikai döntés, helytelen törvények? A másik, amin felkaptam a fejem: alakult egy naná kipás csapat, aki megtanítja a magyarokat,"sic" a pénzzel bánni, mert nem tudnak takarékoskodni. A hülyék! Hol élnek, a holdon? Miből takarékoskodni? Nevetséges bohócok, osszák be azt a pénzt, amit ma egy átlag magyar keres!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.19 másodperc
62,814,287 egyedi látogató