Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha kell, ha nem

NaplóA májusi vegyieső aranyat ér. Rá is vagyunk szorulva, mert az ezüst árfolyama két hét alatt 30%-ot esett. Remélem, ez összefügg azzal, hogy a TEVA részvényei is gyorsan átváltoznak részvétté és amint azt már a jól tájékozott és menekülőre fogott zsidajok szájából hallani, alátámasztja: nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehessünk, végre előrukkolt Kína is az eleddig majdnem titkos lopakodójával és kifutott az első anyahajójuk is és most a Sárga- tengeren cirkulál, vagy lehet, hogy rosszul olvastam és a Sargasso-tengeren és a zsiadajok sárgák az irigységtől. De csak azért, hogy még nagyobb legyen a világbéka lehetősége, Izrael is beüzemelte a 6. tengeralattjáróját, amit a németektől holokauszt-jóvátételeként kaptak ajándékba, bár korábban hivatalosan csak 3-ról volt szó, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A győzelem napját mindenesetre az orosz most is atommal ünnepli, s javaslom, figyeljen oda minden országos zsidó e tényre!


Ezért mondom én, hogy nem mindegy!

Link = Ami viszont az, hogy a pakisztáni delegáció éppen most jelenik meg Moszkvában és elég morcosnak látszanak az USA Obama bin Laden ellen eljátszott komédiájuk miatt és gyakorlatilag segítséget mennek kérni, vagy inkább SS-itséget? Összeáll végül hivatalosan is az Ázsiai Unió. Ezt előserkentendő éppen üzemanyag-krízis ütött be a Közép-ázsiai térségben, miközben két napja adtak hírt arról, hogy az Északi Áramlat gázvezetéke elért Németországba a Balti –tengeren keresztül. Olstein is éppen akkor járt arrafelé két napra, de most nem meccset nézett magánemberként, hanem cummantott egyet poliptikusként.
Egyre nyíltabban vállalja fel a világsajtó-zsidaj, hogy megemlítse, firtassa az orosz-kínai-indiai fegyverkezés témakörét és hidegháborús latolgatásokat melegítenek fel, fegyverkezési versennyel, ahogy azt szokás. Mert ugye a háborús előkészületek gazdaságélénkítő hatása elvitathatatlan. Az USA-ról szinte hallgatnak, de kimondják, hogy Anglia is csődben van, és a franciák meg csődben a líbiai háború miatt, már most. Kadhafi éppen most bombáztatott szét egy újabb saját olajtározót, csak a rend kedvéért. Hogy mekkora a baj, azt is mutatja, hogy ma már a titkos lelőhelyekről is beszélni merészkednek. Valami „pala-gáz” mezőről van szó, melyet felfedeztek és a pala réteg alatt lévő energiahordozóról szólnak, mely megmentheti Európát. Ha jól sejtem, akkor azt a világ művelt fele már tudja, hogy Európa jövője attól függ, milyen sebességgel lehet kikapkodni a vezető pozíciókból a szabadkőművesés és egyéb zsidókat és megvalósítani végre az általuk annyira áhított holokausztot, de most már sikerrel, nem csak a vicc kedvéért.
Olvasom, hogy Medvegyev sorra szabadítja föl a tábornokokat, pont úgy, mint a II.VH előtt Sztálin tette, mikor kiderült számára, hogy ezek zsidaj összeesküvők, akiknek dolga a nyugati fajtársaikkal összejátszva kellő időben letetetni a fegyvert a szovjet-orosz egységekkel és átadni a területet a „győzteseknek”. A haderőreform, rendőrségi átszervezés keretén belül most szépen szedik ki a serből a vodkát. Olyan pénzeket költenek fegyverre, amelyet csak úgy tudnék megindokolni, mint nem háborús előkészületeket. Csak a rakéta-technikára akarnak közelítőleg 77 milliárd Rubelt elkölteni a közeljövőben, de ki tudja valójában mennyi az annyi, viszont ma már nemigen emlegetik a Dollár-elszámolást semmilyen vonatkozásban.
A kínai haderő is belehúzott és úgy tűnik, hogy náluk is megvan a propaganda-felelős Göbbels, s most három hónapra betiltanak mindenféle agymosó tv-sorozatot, krimit, szappanos operettet. Helyette – ha jól tippelek- visszaszoktató, nemzeti öntudat-erősítő demagóg, ám hatékony kommunikáció folyik majd a csatornákon.
De a fricskáknak itt még nincs vége. Az USA figyelemelterelve a Mars-programot emlegeti és a Holdra akar űrbázist plántálni (planetálni), de ez most viccnek is rossz, mert jön a Nibiru, illetve a Marduk egyik bolygója. Vagy nem, de ettől eltekintve is a NASA elég szerencsétlen tökfilkók gyülekezete, globális zsidó pénzmosoda, amelyről most orosz források kezdik csöpögtetni, hogy nem is volt semmiféle Armstrong semmiféle Holdon. Cserébe viszont az amcsik a Gagarin-mítoszt kezdték ki, tudni illik azért, mert nem kerülte meg a Földet. Legalábbis nem űrpályán.
Na mindegy is. Ami viszont nem az, hogy a fukusimai atomsztori folytatódik és tényleg létezik egy kimenekítési terv, pont az, amelyet Zsirinovszkij emlegetett. Vagyis Japánt áttelepítenék a Tajgába úgy, ahogy van, ha már a Jégkorcsolya Műbajnokságot is megrendezték helyettük. No ez nem két nap és nem biztos, de az igen, hogy az orosz pátriárka ellátogatott Japánba pár napja. Nem a pápua aktivizálta magát most sem. Ha jól látom, akkor az a terület egyre látványosabban lesz antiszemita.
No lenne még sok minden, de nincs kedven annyit fordítani a cikkekből, mert a körvonalakat láthatjátok! Ma már nem cáfolják, hogy arra számíthatunk, hogy háború nélkül is olvadó jégsapkák alatt méternél magasabb tengerszint emelkedésre kell apellálni globális szinten. Úgy, hogy hegyre fel!
Ami az itthoni eseményeket illeti, itt is alakul a balett.

„Kedves Imre!
Szeretnék egy információt átadni neked, ma hallottam, hogy a Kecskeméti repülőtéren van egy repülő állandó készültségben arra az esetre ha Orbán Viktor "dobbantani" akarna ha olyan szituáció alakul majd ki. Szerintem elég megbízható a forrás, kis emberektől származik, de én ennek utána járni nem tudok.
Sok sikert a munkádhoz!
Szép napot!...”


Nos, Ferihegy közelebb van, vagy akár Tököl is, bár végigdöngetve az M5-ön, vagy helikopterrel is kb. 20 perc, míg el tud szállni, ha közben ki nem lesz lőve.
Örömmel láttam, hogy sokan rá vannak akadva a rendvédelmisek demenstruációjára, amit elég sikeresen tamponált a bélügyi felelős álcája.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&feature=player_embedded#at=257

Tessék figyelni, mit mondanak a Pintérnek látszó tárgynak? Ezek már majdnem radikálisak s közben ellobban egy Dávid-csillagos lepedő is? Kicsit megkéstetek fiúk, de üdv a csapatban, s remélem, hogy felfogjátok – no még nem most- hogy nem a pénzetekért kell tüntetni, s tűntetni sem érdemes, viszont ha már elkezdtétek, hiba abbahagyni. Én némi csodálkozással néztem a videót és hallgattam élő telefonos közvetítésben is az ott elhangzottakat, mert úgy látom Szima Judit is keményen beszélt, ám hazament mindenki. Kb. egy éve csodálkozva és felháborodva hívott fel, hogy most szembesült csak vele, hogy katonai objektumot az In-Kal őrzi. Másik ilyen emlékezetes beszélgetésünk egy Pintér-által összehívott értekezlet után történt, mikor is megerősítette azt a szóbeszédet, hogy ez a fickó nem Pintér Sándor. Később a TMRSZ közgyűlésen sok-sok rendőr vágta rá, hogy így van, most meg ott beszél mellettük valaki, aki nem Pintér és akit el lehet küldeni a k. anyjába és mosolyog csak zavartan. No ez az a körülmény, amiért csak legyintek és azt mondom, hogy bár fölösleges, de a köröket meg kell futni. Normális ember már felfogta, hogy ez a teljes bagázs agyon lesz lőve, s az az idő, amit most még elbohóckodnak, kitolódik azáltal, hogy asszisztálnak ilyen-olyan lózungokat himbálva és hitelesítve a hiteltelen személyeket éppen azok, akik állítólag a köz javáért tesznek. Nem könnyű ez a politika kérem!

Sokan emlegetitek a Képíró Sándor ügyét is, amelyre már rá akar épülni a zsidó média és itt vannak a kis takony sárgacsillagos hullazsáktölteléknek való provokátorok, hogy menjünk csak oda minél többen ramazurizni. Nem értették meg sokan, hogy nem így működik ez, illetve pontosan így nem működik.

Ahogy Gyöngyöspata esetében is CIA-Mossad beavatkozásról beszélnek, úgy ezen ügyek is ugyanabba a cionista bölcsődébe futnak össze.

Itt van pl. Bi-Nuni zsidó agykövet nyilatkozata is. Az egy dolog, hogy a vízfolyásnál is jobban mondja a hazugságot, de nem ezért hivatkozok rá.
Link = http://atv.hu/videotar/20110506_mi_fenyegeti_izrael_fuggetlenseget
Minden jel szerint nagyon nem tudnak mit kezdeni az antiszemitizmussal. Ez a szerep a Jóbbikra, a saját pártjukra van kiosztva és ha megfigyelitek, simán benyelnek mindet, ami innen, vagy a jövőnk.info oldalról áramlik feléjük, pedig ez már dózis. Csak azon a terepen magabiztos ez a parazita népség, ahol az ellenfele vezetői is az ő irányításuk alatt áll, vagyis álvezetőkről van szó. Elég világos a helyzet. Ezek csakis önmagukkal tudnak jól lesakkozható meccset vívni.
Miközben írok, kiderült az ég, így be is fejezem, kimozdulok a napra, ki a kertbe! Kedden előadásom lesz Budapesten, itt a program. Aki tud, jöjjön, aki nem, az küldje el azt, aki még nem volt.

2011.05.10 19:00 - 21:30 óra Budapest

Előadásom a Bujdosó Székely vendéglőben
XIX.Szabó Ervin u. 37. /Kőbánya-Kispest megállónál/

Péntek 13-án már Erdélyben van szervezett előadásom egészen 16-a estig bezárólag. Húzós lesz, de nem vagyok babonás.

Hozzászólások

# | Hullo Hullo - 2011 05 09 ¦ 07:09:20
En ugy latom, az egeszbol csak egy nagy Mega-nepirtas lesz, kinai+amerikai tervek alapjan! Tul sokan vagyunk, nagy igenyekkel, s a sarteke mar nem birja! Abszolut egy olyan regim kell nekik, hogy a paraszt dolgozzon, mint az allat, se tudasa, se hite Istenben ne legyen, egyszeruen human robot! A kozeposztalytol irtoznak, a muvelt emberektol, mert csak muvelt ember tudja biralni satani munkajukat! Meg akarjak tepazni, gyeriteni Europa, Azsia, neadjisten Amerika felso-kozeposztalybeli, gondolkodo reteget!
Egyelore csak bolcskodnek ezzel a sok mega-szuper-hiper fegyverrel, lassa a paraszt, feljen, nekik mi van! Szerintem a haboru kesik, mert az angolszasz vilag nagyon le van pattanva, a kinai ugy megszedi a segguket, meg az orosz, hogy abbol koldulnak!
# | zafir zafir - 2011 05 09 ¦ 08:24:57
Készülödnek Moszkvában az Győzelem napjára.
Kedvező időjárási feltételek kialakítására már a 90-es években kidolgoztak egy módszert.
Az esőfelhőket 50-100 km-es körzetben szétporlasztják speciális szállítógépek segítségével.
A gépek csomagterében van a folyékony nitrogén porlasztó rendszer, a farokrészben az ezüstvegyület patronokat kilövő berendezés.
Alkalmaznak még száraz jeget (szénsav granulátum), cement-, zsírkőé és gipszport. Ezek nem károsítják a környezetet.
Ezután a felhő feloszlik. Ilyen elven működhet a csíkozás is, legfeljebb más anyagokkal.
http://eco.rian.r...72636.html
# | postaimre postaimre - 2011 05 09 ¦ 08:29:54
Koré, elemeiben ez lehet nem mese és nagyjából passzol a dátum is, no meg a marsi kitelepítés. Nem hiába lett a hadisten Mars, mert ott elég nagy volt a gebasz és onnan elég harcos arcosok jöttek vala. Az is bizonyos, hogy több "humanoid" faj lett itt összeterelve. Ami a merkaba-történetet illeti, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, viszont nem kizárt, hogy az említett faj nem fejlettebb, de ahogy itt is, lopni, plagizálni tudó lélektelen gyilkosok.
# | parlagfu parlagfu - 2011 05 09 ¦ 08:53:26
Nem kellett volna a rendetleneknek dolgukvégezetlenül hazamenni, hisz ha szólnak kölcsönadom a sátram. Igaz "06-ban kicsit széttépték de még jó.
Koré Szerintem a merkabátort üldözött rabszolgák lopták el a marson és azzal diaspermálták magukat a Földre, csak nem értettek hozzá és ittragadtak. Mózes volt a pilótájuk.
# | Hullo Hullo - 2011 05 09 ¦ 09:11:15
Ami a Bermuda haromszognel van, egy hatalmas kristaly, az atlantiszi idokbol, elsullyedt a szigettel,es meg mindig mukodokepes, mas bolygon elo testvereink szepen orzik! A foldi emberek genetikajaba tobbszor beavatkoztak, van tobb vervonal, van a mienk, a sziriuszi, kituno minosegu genetika, van azonban drakoi is, fantaziatokra bizom, kitalaljatok, kikrol van szo......kb. 6000 eve probalnak bujdosni, mindenesetre a "huvos kek ver" fogalma se veletlen....drakoi, kegyetlen kek ver, tessek szepen vegignezni Nyugat-Europa uralkodocsaladjain.....kilog a lolab, ugy-e? Sajnos a Gilgames-i vervonallal nem tudom mi lett, 12 gyerek volt kevert, felig human, felig sziriuszi...nem baj, a genetika nem kallodik el, jeluk a lila om-jel, ezzel szuletnek a beavatottak, a mi verunk....
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 09 ¦ 09:15:10
Nem tudtam szó nélkül hagyni:
emailon kaptam arra reagáltam egy idegen nevű valami Patrubányi oktatja Morvait okán:Kedves Mindenki!

Nem tudtam szó nélkül hagyni:


IN SOLIDUM
latinszó - magyarul: egyetemleges: egy mindenkiért, mindenki egyért/

Mi magyarok mindig nem in obscuro ejtsd in obszkúró "nem kúrjuk el a
dolgokat" a szó latin magyarul jelenti: titokban, alattomban - nem
titkosítunk, lehet hogy hiba volt, a föld népeinek olyan szerkentyűket
találtunk fel amit ellenünk fordítottak, holott nem azért adtuk. Mi
in nomine dei azaz Isten nevében Jézus Krisztus urunk tanítását
követve az idők végezetéig fejtsük ki tevékenységünk és a jövőben is
fogjuk. A kegyelem a megbocsátás számunkra erény. A magyar szavainkat
a matematika logikájára építve -
in optima forma magyarul jelenti: a legjobb alakban, a legjobb módon,
kellő módon vagy alakban - amint illik, ILLENDŐEN alkalmazzuk./ soha
nem bántóan, támadólag, mást sértve, meg stb. mert tudjuk, hogy azt
ellenkező esetben ellenségeink feltudják használni ellenünk...


Nem az én dolgom - reszortom magyarul feladatköröm ezt mind leírni ,
mert nem engem ért a vád, de a magyar nyelv érdekében, amíg a
magyarverést bárki elkövetheti - a cigánybűnözés kizárólagosan egy
fajra utal. szinte stigmatizáltja azt, ami által támadási felületet
adunk ellenségeinknek,

Mi magyarok soha nem adunk támadási felületet alkalmat és lehetőséget
a támadásra mi védekezünk, és ha már minden kötél szakad oda baszunk,
de akkor nagyot.

Úgy hogy kedves idegen nevű, ismeretlen számomra, ne hintse itt a
rizsát magyar szavak értelmezését illetően.

Mi nem konspirálunk magyarul jelenti összeesküvést sző:
összeesküvésben részt vesz, titkolódzik: titokban valakivel
összebeszél - annál az oknál fogva, hogy nyelvünk tudása zsigereinkben
van akarva akaratlanul igazat beszélünk. Ha ez nem így lett volna,
akkor titkainkat megőriztük volna, árulóinkat írmagig kiirtottuk
volna, különben volt rá egyszer példa... A magyar királyra rátámadt
egy család tagja tettlegesen sérülést is okozva, ha jól emlékszek a
FLEMICIN család volt, de azt se teljesen maradt életbe közülük...

A bűnözés olyan szó amit bárki elkövethet, ezért általános azaz
konsternációs latin szó magyarul jelenti: általános, zavart keltő
megdöbbenés, elképedés, megrökönyödés/ Ugye érti Uram, ha ezt még
ragozzuk hozzá biggyesztünk egy népet a felsoroltakat felfokoznánk,
mint ahogy az élő példa is igazolta, ellenünk felhasználták - de nem
mi találtuk ki - ellenségeink találták ki ezt a szót, és mindig
állandóan kitalálnak szavakat amivel ártani tudnak.

Tehát nem mondjuk, hogy magyarbűnözés, itt felsorolva a Föld összes
népe, utána, vallásra nem mondjuk például, hogy kereszténybűnözés, meg
stb. Ellenben van egy láthatatlan megfoghatatlan valami ami ezeket
kitalálja azzal a hátsógondolattal, hogy bomlasszon, összeugrasszon -
káoszt teremtsen és utána rajta uralkodhasson. Eddig csinálta. Miért
Eddig, mert lebuktak és már nem tűrjük többet azoknak az oligarchiának
az uralmát akik ily módon uralkodtak felettük sok-száz ezer éven
keresztül...

AZ indító gondolattal meg is tudjuk valósítani: EGY MINDENKIÉRT,
MINDENKI EGYÉRT!

Védjük és óvjuk egymást, egymáson segítsünk, egymást ne zsigereljük
ki, legyen lelkiismeret furdalásunk, amikor jóllakunk, és szomjunkat
oltsunk, hogy a Föld más részén milliók meg milliók éheznek,
szomjaznak, sőt bele is pusztulnak sokan... háborús fészkekről nem is
beszélve... a fájdalom és nyomorúság tombol, mert tomboltatják...

Ez nem emberi magatartás, ha hagyjuk, hogy így legyen,
megvalósulásának gátlóit pedig a XXI. sz- ben büntessük. Embert
semmilyen formában nem ölhetünk, sem közvetlenül sem közvetetten.
Teremtsük meg azt a környezetet és lehetőséget a javak igazságos
elosztásával, a gépesített robot világában, hogy ilyen elő ne
forduljon, megtudjuk tenni, a tudás tár úgymond a tarsoly tele van
kész és még nem kész ötletekkel...

NEM UTÓPIA. NEM MESE. EZ A VALÓSÁG!

2011. MÁJUS. 09-ÉN 07:50 ÓRAKOR

id. Kiss László
# | honvedesku honvedesku - 2011 05 09 ¦ 09:29:32
Spari! Ne idegeskedj,lassulj le,nyomozz a dolgok után!Patrubányrol sok minden kereng
ö az MVSZ titok-ára de lehet hogy csaucsesz-
nek a pénzkamarása is volt?.Szoval kutakodj ezügy
felé is...
# | postaimre postaimre - 2011 05 09 ¦ 10:09:40
Spari, nincs fontosabb kérdés, amiben Patru baninak állomást kell foglalnia, mint egy zsidó hisztije a cigányozással kapcsolatban? Mondjuk írhatnak a szeplőtlen fogantatásról is egy nyílt levelet, csak semmi zsidózás ne legyen benne.
# | Hegel Hegel - 2011 05 09 ¦ 20:18:56
Koré!
Bolyki Tamástól olvastad a Magyarok rejtélyes élete...Őstörténetünk titkai c könyvet ott van amit a hsz-ben megjegyeztél. Most olvasom.

"Feltartóztathatatlan áradatként zúdultak a páncélos vitézekre; engesztelhetetlen gyűlölet hajtotta őket. Valaha csupán irigyelték Ata-Isis polgárainak életét, a birodalom kultúráját, ám az évszázadok teltével ez az irigység feneketlen gyűlöletbe csapott át. Féltékenység és harag keveredett bennük; azok az érzések, melyek a primitív, elmaradott népek gyermekeit mindig is a fejlettebb, magasabb rendű kultúrák ellen űzték. Amikor a vadak nem képesek elérni embertársaik szintjét, azonnal elpusztításukra törnek. Ha a tudás nem lehet övék, mert nem tudják befogadni, inkább ne legyen senkié. Ha ők nem tudnak birodalmat építeni, hát lerombolják a többit, hogy ne kelljen nap mint nap azzal szembesülniük, amit soha nem érhetnek el...
Két világ csapott hát össze, vívta élethalálharcát Arany Város falai közt. Egy öreg, évezredes kultúra, amely már elkényelmesedett, elszokott a mindennapi küzdelemtől, és amely talán már túljutott fejlődése csúcspontján, nem álltak előtte új kihívások, de még nem érte el a lassú hanyatlás időszakát - és az új, primitív világok, melyeknek múltjuk még nem volt, éppen csak ki¬emelkedtek az ösztönlét mocsarából, ám máris helyet követeltek maguknak az uralkodó fajok között. A civilizáció még nem érin¬tette meg őket, némelyik törzsük tagjai még embereknek sem voltak nevezhetők; karmaikkal és fogaikkal akartak életteret kivívni maguknak".


Pontosan ez megy még ma is..évezredekkel később..hogy tudott ennyit fejlődni az agyuk a sárkányéknak?
# | Koré Koré - 2011 05 09 ¦ 22:02:15
Hegel,
ezt a könyvet nem olvastam még. Sokat kell még pótolnom. De értem amit beírtál.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.08 másodperc
62,815,582 egyedi látogató