Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha kell, ha nem

NaplóA májusi vegyieső aranyat ér. Rá is vagyunk szorulva, mert az ezüst árfolyama két hét alatt 30%-ot esett. Remélem, ez összefügg azzal, hogy a TEVA részvényei is gyorsan átváltoznak részvétté és amint azt már a jól tájékozott és menekülőre fogott zsidajok szájából hallani, alátámasztja: nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Csak, hogy ebben biztosak lehessünk, végre előrukkolt Kína is az eleddig majdnem titkos lopakodójával és kifutott az első anyahajójuk is és most a Sárga- tengeren cirkulál, vagy lehet, hogy rosszul olvastam és a Sargasso-tengeren és a zsiadajok sárgák az irigységtől. De csak azért, hogy még nagyobb legyen a világbéka lehetősége, Izrael is beüzemelte a 6. tengeralattjáróját, amit a németektől holokauszt-jóvátételeként kaptak ajándékba, bár korábban hivatalosan csak 3-ról volt szó, de mi tudtuk, hogy 5 van, s most 6, de ez sem biztos. A győzelem napját mindenesetre az orosz most is atommal ünnepli, s javaslom, figyeljen oda minden országos zsidó e tényre!


Ezért mondom én, hogy nem mindegy!

Link = Ami viszont az, hogy a pakisztáni delegáció éppen most jelenik meg Moszkvában és elég morcosnak látszanak az USA Obama bin Laden ellen eljátszott komédiájuk miatt és gyakorlatilag segítséget mennek kérni, vagy inkább SS-itséget? Összeáll végül hivatalosan is az Ázsiai Unió. Ezt előserkentendő éppen üzemanyag-krízis ütött be a Közép-ázsiai térségben, miközben két napja adtak hírt arról, hogy az Északi Áramlat gázvezetéke elért Németországba a Balti –tengeren keresztül. Olstein is éppen akkor járt arrafelé két napra, de most nem meccset nézett magánemberként, hanem cummantott egyet poliptikusként.
Egyre nyíltabban vállalja fel a világsajtó-zsidaj, hogy megemlítse, firtassa az orosz-kínai-indiai fegyverkezés témakörét és hidegháborús latolgatásokat melegítenek fel, fegyverkezési versennyel, ahogy azt szokás. Mert ugye a háborús előkészületek gazdaságélénkítő hatása elvitathatatlan. Az USA-ról szinte hallgatnak, de kimondják, hogy Anglia is csődben van, és a franciák meg csődben a líbiai háború miatt, már most. Kadhafi éppen most bombáztatott szét egy újabb saját olajtározót, csak a rend kedvéért. Hogy mekkora a baj, azt is mutatja, hogy ma már a titkos lelőhelyekről is beszélni merészkednek. Valami „pala-gáz” mezőről van szó, melyet felfedeztek és a pala réteg alatt lévő energiahordozóról szólnak, mely megmentheti Európát. Ha jól sejtem, akkor azt a világ művelt fele már tudja, hogy Európa jövője attól függ, milyen sebességgel lehet kikapkodni a vezető pozíciókból a szabadkőművesés és egyéb zsidókat és megvalósítani végre az általuk annyira áhított holokausztot, de most már sikerrel, nem csak a vicc kedvéért.
Olvasom, hogy Medvegyev sorra szabadítja föl a tábornokokat, pont úgy, mint a II.VH előtt Sztálin tette, mikor kiderült számára, hogy ezek zsidaj összeesküvők, akiknek dolga a nyugati fajtársaikkal összejátszva kellő időben letetetni a fegyvert a szovjet-orosz egységekkel és átadni a területet a „győzteseknek”. A haderőreform, rendőrségi átszervezés keretén belül most szépen szedik ki a serből a vodkát. Olyan pénzeket költenek fegyverre, amelyet csak úgy tudnék megindokolni, mint nem háborús előkészületeket. Csak a rakéta-technikára akarnak közelítőleg 77 milliárd Rubelt elkölteni a közeljövőben, de ki tudja valójában mennyi az annyi, viszont ma már nemigen emlegetik a Dollár-elszámolást semmilyen vonatkozásban.
A kínai haderő is belehúzott és úgy tűnik, hogy náluk is megvan a propaganda-felelős Göbbels, s most három hónapra betiltanak mindenféle agymosó tv-sorozatot, krimit, szappanos operettet. Helyette – ha jól tippelek- visszaszoktató, nemzeti öntudat-erősítő demagóg, ám hatékony kommunikáció folyik majd a csatornákon.
De a fricskáknak itt még nincs vége. Az USA figyelemelterelve a Mars-programot emlegeti és a Holdra akar űrbázist plántálni (planetálni), de ez most viccnek is rossz, mert jön a Nibiru, illetve a Marduk egyik bolygója. Vagy nem, de ettől eltekintve is a NASA elég szerencsétlen tökfilkók gyülekezete, globális zsidó pénzmosoda, amelyről most orosz források kezdik csöpögtetni, hogy nem is volt semmiféle Armstrong semmiféle Holdon. Cserébe viszont az amcsik a Gagarin-mítoszt kezdték ki, tudni illik azért, mert nem kerülte meg a Földet. Legalábbis nem űrpályán.
Na mindegy is. Ami viszont nem az, hogy a fukusimai atomsztori folytatódik és tényleg létezik egy kimenekítési terv, pont az, amelyet Zsirinovszkij emlegetett. Vagyis Japánt áttelepítenék a Tajgába úgy, ahogy van, ha már a Jégkorcsolya Műbajnokságot is megrendezték helyettük. No ez nem két nap és nem biztos, de az igen, hogy az orosz pátriárka ellátogatott Japánba pár napja. Nem a pápua aktivizálta magát most sem. Ha jól látom, akkor az a terület egyre látványosabban lesz antiszemita.
No lenne még sok minden, de nincs kedven annyit fordítani a cikkekből, mert a körvonalakat láthatjátok! Ma már nem cáfolják, hogy arra számíthatunk, hogy háború nélkül is olvadó jégsapkák alatt méternél magasabb tengerszint emelkedésre kell apellálni globális szinten. Úgy, hogy hegyre fel!
Ami az itthoni eseményeket illeti, itt is alakul a balett.

„Kedves Imre!
Szeretnék egy információt átadni neked, ma hallottam, hogy a Kecskeméti repülőtéren van egy repülő állandó készültségben arra az esetre ha Orbán Viktor "dobbantani" akarna ha olyan szituáció alakul majd ki. Szerintem elég megbízható a forrás, kis emberektől származik, de én ennek utána járni nem tudok.
Sok sikert a munkádhoz!
Szép napot!...”


Nos, Ferihegy közelebb van, vagy akár Tököl is, bár végigdöngetve az M5-ön, vagy helikopterrel is kb. 20 perc, míg el tud szállni, ha közben ki nem lesz lőve.
Örömmel láttam, hogy sokan rá vannak akadva a rendvédelmisek demenstruációjára, amit elég sikeresen tamponált a bélügyi felelős álcája.

Link = http://www.youtube.com/watch?v=5UEjRww3Yho&feature=player_embedded#at=257

Tessék figyelni, mit mondanak a Pintérnek látszó tárgynak? Ezek már majdnem radikálisak s közben ellobban egy Dávid-csillagos lepedő is? Kicsit megkéstetek fiúk, de üdv a csapatban, s remélem, hogy felfogjátok – no még nem most- hogy nem a pénzetekért kell tüntetni, s tűntetni sem érdemes, viszont ha már elkezdtétek, hiba abbahagyni. Én némi csodálkozással néztem a videót és hallgattam élő telefonos közvetítésben is az ott elhangzottakat, mert úgy látom Szima Judit is keményen beszélt, ám hazament mindenki. Kb. egy éve csodálkozva és felháborodva hívott fel, hogy most szembesült csak vele, hogy katonai objektumot az In-Kal őrzi. Másik ilyen emlékezetes beszélgetésünk egy Pintér-által összehívott értekezlet után történt, mikor is megerősítette azt a szóbeszédet, hogy ez a fickó nem Pintér Sándor. Később a TMRSZ közgyűlésen sok-sok rendőr vágta rá, hogy így van, most meg ott beszél mellettük valaki, aki nem Pintér és akit el lehet küldeni a k. anyjába és mosolyog csak zavartan. No ez az a körülmény, amiért csak legyintek és azt mondom, hogy bár fölösleges, de a köröket meg kell futni. Normális ember már felfogta, hogy ez a teljes bagázs agyon lesz lőve, s az az idő, amit most még elbohóckodnak, kitolódik azáltal, hogy asszisztálnak ilyen-olyan lózungokat himbálva és hitelesítve a hiteltelen személyeket éppen azok, akik állítólag a köz javáért tesznek. Nem könnyű ez a politika kérem!

Sokan emlegetitek a Képíró Sándor ügyét is, amelyre már rá akar épülni a zsidó média és itt vannak a kis takony sárgacsillagos hullazsáktölteléknek való provokátorok, hogy menjünk csak oda minél többen ramazurizni. Nem értették meg sokan, hogy nem így működik ez, illetve pontosan így nem működik.

Ahogy Gyöngyöspata esetében is CIA-Mossad beavatkozásról beszélnek, úgy ezen ügyek is ugyanabba a cionista bölcsődébe futnak össze.

Itt van pl. Bi-Nuni zsidó agykövet nyilatkozata is. Az egy dolog, hogy a vízfolyásnál is jobban mondja a hazugságot, de nem ezért hivatkozok rá.
Link = http://atv.hu/videotar/20110506_mi_fenyegeti_izrael_fuggetlenseget
Minden jel szerint nagyon nem tudnak mit kezdeni az antiszemitizmussal. Ez a szerep a Jóbbikra, a saját pártjukra van kiosztva és ha megfigyelitek, simán benyelnek mindet, ami innen, vagy a jövőnk.info oldalról áramlik feléjük, pedig ez már dózis. Csak azon a terepen magabiztos ez a parazita népség, ahol az ellenfele vezetői is az ő irányításuk alatt áll, vagyis álvezetőkről van szó. Elég világos a helyzet. Ezek csakis önmagukkal tudnak jól lesakkozható meccset vívni.
Miközben írok, kiderült az ég, így be is fejezem, kimozdulok a napra, ki a kertbe! Kedden előadásom lesz Budapesten, itt a program. Aki tud, jöjjön, aki nem, az küldje el azt, aki még nem volt.

2011.05.10 19:00 - 21:30 óra Budapest

Előadásom a Bujdosó Székely vendéglőben
XIX.Szabó Ervin u. 37. /Kőbánya-Kispest megállónál/

Péntek 13-án már Erdélyben van szervezett előadásom egészen 16-a estig bezárólag. Húzós lesz, de nem vagyok babonás.

Hozzászólások

# | gabesz gabesz - 2011 05 08 ¦ 21:22:38
koré a pályák összegubancolódnak de ez nem valaminek a vége hanem egy új kezdete lehetne.Bárcsak ott tartanánk már a megújulásnálangyal
# | Koré Koré - 2011 05 08 ¦ 21:45:22
Imre, akkor egy helyen háromszögeltük az erjedt hínáros gázböfögő tengert? Meg az anomáliákat.
---
Bocsánat a témán kívüli kiegészítésért!

És mit nem írtak másutt erről a helyről? Hogy a háromszög mélységeiben - a csillagállások szerinti ritmusoknak magatehetetlenül engedelmeskedve - egy félig döglött mesterséges merkaba van a tengerfenékbe fúródva. Amikor beszorultan éledni próbál időszakonként, olyankor a felszínen hajók és repülők tűnnek el, vagy olyan optikai és egyéb rendellenes helyzetbe kerülnek, hogy a műszereik is kiakadnak.
A látomásos mese szerint még az atlantiszi idők végefelé készült el ez a szerkezet, de csak féligmeddig sikerült az eredeti tudást felidézni, vagy szokásosan megölték a tudót(?), s így sajnos a t á v o z á s i k í s é r l e t nem sikerülhetett egy olyan fajnak, akik ezt jóval megelőző időben, a mindenütt szokásos előzetes engedély megkérése nélkül(!) valósággal "betörtek" a földiek közé, és éppen Atlantisz területén. (Akkor még egy jól működő ugyanilyen gépezettel érkeztek.) Itt éppen a természetes fejlődés egy korábbi fokozatán nevelődött csodás tudó papnők vezetésével az akkori emberiség.
Ugyanis a tönkretett, lakhatatlanná vált Marsról kellett fejvesztve menekülniük ezen idegeneknek, és már akkor is csak ők élték túl, vagyis a technika hívei, s a bajok előidézői...
Beleavatkoztak tehát a természetes fejlődésbe Atlantiszon is eléggé durván, abszolút lélek nélkül, sőt kigúnyolva azt.
Az író úgy jellemzi, mintha egy 8 éves kislány szűziesen tiszta, ártatlan lelki alkatába egy kegyetlen koros nagybácsi durván belepofátlankodott volna. És egy bizonyos elég hosszú idő elteltével betelt a pohár és a sziget főpapja szigorúan távozásra szólította fel őket.
Sajnos, mivel nem sikerült az újabb mű-merkaba elkészítésének tudásához mindent összeszedniük, ezért a sikertelen indítási kísérlettel egy nagy, kozmikus kihatású katasztrófát okoztak - ezáltal a Földet is lefokoztatva ártatlanul egy sokezer éves próbaidőre karanténba juttatva, bár a megsemmisítés is szóban forgott - és, főleg borzalmas következmény, hogy ők is dühöngve köztünk r e k e d t e k !!!
Hát, ez vagy egy mese, vagy a jelek ezt igazolják. Nem tudni!
Viszont a gépezet megjavításához egy távolabbi konkrét időpont alkalmas lesz majd.
Talán lelépnek akkor véglegesen? Vajon a Földet bosszúból addigra képesek lesznek e tönkretenni búcsúképpen?
A karantén időtartamát kegyelemből kapta a Föld és az egykori emberiség...
Akadtak ugyanis hárman, akik kiálltak a földiekért és vállalták a segítség nyújtást minden tudásuk latbavetésével. Ők valószínűleg - kb. 13 ezer éve - versenyt futnak folyamatosan az Idővel és az itt maradt lelketlenek ártó ellenhatásaival...
# | kincses kincses - 2011 05 08 ¦ 21:56:28
Na Koré, te minek/kinek drukkolsz?Smile
# | Koré Koré - 2011 05 08 ¦ 22:39:02
Ó, Kincses,
Még csak tíz éve hallottam ezeket, s még nem döntöttem el, mert hátha csak mese az egész! Wink
# | mozes mozes - 2011 05 08 ¦ 22:50:53
Jó kis cikk, megint jól összefoglaltad a dolgokat:)
# | kincses kincses - 2011 05 08 ¦ 22:58:31
Koré, te hány éves vagy, hogy még nem hiszel a mesékben?Pfft
# | Koré Koré - 2011 05 08 ¦ 23:01:51
Kincses, még pár évvel 70 alatt! Wink
# | kincses kincses - 2011 05 08 ¦ 23:06:33
akkor azért kezdjél el!Winkén már 7 alatt elkezdtem! megéri!Pfft
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 09 ¦ 03:36:48
Szevasztok!

18/2006 - nál írom ide a szakszervezeti oldal után: Mi is volt 2006-ban - véletlenek már pedig nincsenek:

az írásom: terjeszd! Légyszí...#4 id. kiss lászló 2011-05-09 02:19
Szevasztok!

Tegnap az ATV -ben beszélt a izraeli nagykövet asszony elmondja: a kérdésre a válasz, meg kell vizsgálni kipénzeli őket, nem jó dolog vallási hit mögé bújva és az által irányítani cselekményeket.
A történelmi vallások elfogadhatók és tisztelhetők –

Na tessék ma meg olvasom, hogy két muszlim
Vallási vezetőt leszállítanak egy repülőgépről, hol is? Az agymosott Amerikában, vajon kik lehettek?

Izraeli állampolgár? - amerikai állampolgár? vagy mind kettő? Valószínű mind kettő.

Az új országban is sikeresnek ítélik munkájukat a rendőri vezetők.- Olvasom: Milyen újországban, milyen rendőri vezetők?
- ebben van valami – mert nem a végzi szót, írja – Lehet, hogy elítéli saját vezetését?

3 millió hektár magyar föld átjátszva az idegennek. HOPPÁ, EGYÁLTALÁN KIÉ EZ A FÖLD?


A kis bevezető után rátérnék a cikkem írására. MOST 2011, május 09-én 01: 21 órakor,

Hatóra múlva az irodába lesztek! HAT – NI – FOG – TOK?


Az írás:


HŐSŐK VOLTATOK!


Hősök voltatok, hősök vagytok, hősök lehettek a jövőben, történelmet írhatok, nevetek bekerülhet a történelemkönyv ekben aranybetűkkel, ha ELMONDJÁTOK:

- Tudjuk, hogy csak egy színjátéknak voltunk szereplői, ebben a játékban csak eszközül lettünk felhasználva, jó lehet, aki ezt nem tudta, szívvel-lélekkel hit benne, - Tudjuk ön az egyetlen olyan miniszter /közszolga/ akinél:
önnél nem valósult meg az a népi bölcselet, hogy a legnagyobb bűnözőből lesz a legjobb pandúr/ mert ön az egyetlen a világon, akit köztörvényes bűnök alatt vád közben, miniszterré avanzsáltak.

Ha önnel tárgyalunk - bűnözővel tárgyalunk, és mi is lesüllyedünk a bűnözők szintjére - ezért nem tehetjük, egyébként is ígéretét soha be nem tartotta, annak lett áldozata.

De miután a tegnapi demon - strálás dobogóján kifogta a szelet a lendületből és ide invitált bennünk a jogtalanul bitorolt irodába - azt most mi foglaljuk el - mi a nép. Ezennel letartoztatom, közismert nevén, mint olajmaffiózó vezér!

MOST nyilatkozzon, kicsoda ön? Mert ítélete valószínű halál lesz. Hogy hívják, kinek a megbízását teljesíti? Igazolja magát!

Tudomására hozzuk, hogy játékuk eredményeként tetézték a bajt, külföldön hamis képpel reklámozzák Magyarországot. Ezt is beszoptátok. Izrael idegen állam nemzeti zászlaját égető képet Magyarország bűnének állítottátok be. Magyarország jó hírnevét mindenhol mocskoljátok. A jelképek a narancs a szegfű és a hetaxgramma a rajtunk uralkodók bitorlok szimbóluma volt jelképezve, és jelenleg is az - és azt demon – stráltuk – és nem más idegen állam szimbólumát -

Csak ezért 12 év jár a jelenlegi törvények szerint is. A kamu nagyon megsérült itthoni "zászló égetés" - jó lehet kívánságotok teljesítése szerint - a csapdába bele sétáltatok nagyokosok és bele estetek - magyarul beszoptátok.

Még hatóra vissza van 08:00 - óráig megjelenéseteki g - mivel tudom, hogy nem meritek a fentieket elmondani - pedig tudhatnátok, amit én leírók azok valós tények nem hazugok, és ami a legfontosabb - bizonyítani is tudom, úgy hogy hivatkozva rám név szerint OLVASSÁTOK FEL NEKI EZT A ÍRÁSOMAT!

Azt is tudom, hogy megrémültek, annyira, hogy követeléseiteke t teljesíteni fogják, de mi lesz a néppel - gondoljál erre is. Én míg meg nem halok a népemet szolgálom a magyar népet a békés emberek közösségét, megalkuvás nélkül - gondolj erre mikor döntésed meghozod - IS.- T - EN TUDOM! ÉS LÁTOM!
2011. május 09-én. 01.52 órakor
spártá és kus…

Szeretettel:
id. Kiss László
Idézet
# | spartakusz spartakusz - 2011 05 09 ¦ 04:12:44
Koré hát nem tudod - mesében van a valóság...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.08 másodperc
62,815,927 egyedi látogató