Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szarvasi előadásom

Hozzászólások

# | harcos anya harcos anya - 2010 08 04 ¦ 10:30:25
Tegnap este megnéztem....lebilincselő stílusban, lendületesen beszél Imre: érthető, tiszta világos gondolatok ,mondanivaló...GRATULA!!
ti pedig terjesszétek!!!,mint a MAG-ot...én már megtettem..;)
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 04 ¦ 13:15:34
Kedves Imre!

Előzetesen szeretném elmondani magamról, hogy soha, semmiféle párt tagja nem voltam és nem vagyok, a Jobbiké sem. Mindig is az önálló gondolkodásra képes, független emberek álltak hozzám közel, akiknek nem egy párt adta ki utasításba, hogy miként is kell gondolkodni. Természetesen nem kizárt, hogy a jövőben társuljak valamely mozgalomhoz, de annak nagyon tisztának kell lennie, az elmúlt 20 évem során ilyennel nem találkoztam.

De amire ki szeretnék térni a videója kapcsán. Teljesen megdöbbentett a Gaudi-Nagy Tamásról és a Morvai Krisztináról szóló mondatai, akik élharcosainak adták ki magukat Budaházy kiszabadításáért.

Na szóval egyre jobban erősödött bennem az, amit Ön többször is hangoztat, hogy "senki és semmi nem az, mint akinek/aminek látszik".

A videójában említette, hogy öt éve égette meg magát, addig fogalma sem volt róla, hogy mi történik. Én négy éve égettem meg magam a "magyar" GAZSÁGszolgáltatásban, ami azóta is éget. Na én ettől fogva talán csak azt hiszem el a "közszolgálati" és a kereskedelmi TV-knek, hogy ma éppen milyen nap van, kedd, vagy szerda, de még annak is utána nézek a naptárban. Tehát hírekről csakis a net néhány oldaláról informálódom.

Említette a videón elhangzott beszédében a következőt:

"Amíg kétségek között vagy, nem tudod, hogy kivel beszélsz"

Úgy vélem, hogy nagyon sok átb ... tt ember él ebben az országban, akik pedig vágynak az igaz szóra.

Kedves Imre!

Talán sokak nevében kérdezem a következőt Öntől. Melyek azon emberek ismérvei, akik tényleg azok akik, akiknek valóban hinni lehet, akik nem hátsó szándékkal mondják azt amit mondanak, akik nem bort isznak és vizet prédikálnak? Szívesen olvasnék, - de talán mások is - neveket, hiteles emberek neveit, akikre érdemes odafigyelni.

Feltételezem azt, hogy neveket nem szeretne írni, már az is nagy segítség lenne, ha például megírná a hiteles emberek ismérveit, akik tényleg azok, amiknek látszanak.

Köszönettel: Csiza Csaba, aki teljes mértékben az, akinek látszik.

(Egy közösségi portálon sok információ van rólam, a saját nevemnél, ha valakit érdekelne. Ez nem önreklám akart lenni, mindössze az ottani soraim, dolgaim, teljesen őszinték)
# | foispan foispan - 2010 08 04 ¦ 14:15:06
Végignéztem. Értékes gondolatok, némi friss információval. Olvasom a honlap minden írását és hozzászólásait, azért bátorkodtam ezt a kicsit modortalan szófordulatot használni az előző mondatban. A hazánkban folyó disznóságok azért ismertek a világ más pontjain, mármint a felvilágosultabb elméknek. Történt egyszer Tumbában, amikor iskolafogászatra kellett vinni a gyermekeimet. A fogász iraki arab, az asszisztens török nő. Kérdezi az orvos, hogy honnan jöttünk. Válasz: Magyarországról. Maguk zsidók??? Nem, mi magyarok vagyunk. Csak azért kérdeztem, mert onnan csak zsidók szoktak jönni Svédországba. Nem nagyon tudtam megcáfolni...:(
# | GERRY GERRY - 2010 08 04 ¦ 15:58:49
Szervusz Csaba (aki teljes mértékben az, akinek látszik) :D

Ha nem haragszol, akkor maradnék a tegezödésnél, ha jól megnézel, akkor láthatod, hogy én is az lennék akinek látszom.

Igaz, a közösségi portálokon nem látszom, mert - tudod - az a sok-sok ember engem zavarna, meg a sok-sok kukkoló is (vannak ám!) De föleg azért nem megyek közösségi portálra, mert ott elkezdeném magam festeni... az meg nem lenne jó.

Félre a tréfával, itt már megszoktam és valamennyire megismertek az itt beregisztráltak persze én is öket.
Azért - egyszer kíváncsi lennék arra, ha az itt olvasók írnának rólam egy rövid véleményt, mennyire fedné a saját kis énképemet?
De talán jobb ha nem tudom meg soha...

Ami téged illet és ahogy írsz, elképzelhetö, hogy pont olyan vagy amilyennek leírva láttatod magad, de akkor sem lehetsz biztos abban, mások szemében is ugyanez a képed jelenik meg. Ezért talán nem is fontos a dolog. A fontos az, hogy önmagadat ismerd meg és saját véleménnyel legyél a világról.

Most jött el az ideje, hogy leírjam miért is döntöttem úgy, hogy "billentyütollacskát" ragadok...

Ezért a mondatrészért: "...már az is nagy segítség lenne, ha például megírná a hiteles emberek ismérveit, akik tényleg azok, amiknek látszanak."

Máris írok Imrének, hogy engem ki ne hagyjon véletlenül (lehet név szerint is), amikor válaszol neked! Persze nem hagyhatja ki a többi Admint és regisztrált tagot sem. Sajnos bele kell írnia a listába azt a néhány általunk nem igazán kultivált és különbözö álneveken bereggelö, minket sértegetö egyént is akik - a saját véleményük szerint - folyamatosan igazukat hangoztatják ha kell ha nem...

Egy kis segítséget azért tudok neked mondani:
Politikusoknak, Jogászoknak - ha kérdeznek se hidd el egyetlen szavukat!
A magam részéröl, maradok a tudatalatti jelzéseimnél és a HIT mellözésénél.
A bizalom az egyetlen luxus amit megengedek magamnak, neked is ezt javaslom.
Ez, egyfajta önvédelem és az évek tapasztalata alakítja ki a második védelmi vonalat. A harmadik a saját véleményezés képessége. Ezt fejleszd ki önmagadban. Beszélgess - ezért vannak itt sokan - azokról a dolgokról amit olvasol, írd meg nekünk amit hallottál és nem tudod mit gondolj róla, közösen esetleg meg tudunk válaszolni néhány kérdést, talán még annak megoldására is megkapjuk a lehetöséget...

üdv
gerry
# | aragorn aragorn - 2010 08 04 ¦ 16:43:09
Kösz Gerry!
Szeretlek... de ahogy látom ez egyoldalú mint Virgil és a csellója között...:P
# | enid enid - 2010 08 04 ¦ 17:08:34
Csizi Csaba!
Istenhozott az oldalon!

En szemely szerint ugy vagyok vele, hogy ha magamrol akarok beszelni akkor mindig masrol beszelek... ;) (Fontos ennek a megertese) Nem adom meg az egonak a lehetoseget.
Ha valakit szeretnek megismerni hasonlo modon jarok el.

Hogy masok mit gondolnak rolam, nem ram tartozik... az o gondjuk.

itt mod van sok jo eszmecserere ilyen forrasbol-forrasba alapon is
:)
# | GERRY GERRY - 2010 08 04 ¦ 18:06:52
aragorn - a cselló rendkivül simulékony egy zeneszerszám! Különösen egy Virgil (na jó akkor virgin) kezében... na csak kerülj a közelembe!;)
# | Csiza Csaba Csiza Csaba - 2010 08 04 ¦ 20:04:33
Kedves GERRY és Többiek!

Úgy értettem, hogy tényleg az vagyok, akinek látszom :) (legalábbis remélem), hogy nekem soha nem adta egy párt sem utasításba, hogy hogyan is kellene gondolkodnom, tehát soha semelyik párt tagja sem voltam. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy valamivel is rosszabb ember lenne nálam, aki valaha belépett bármelyik pártba, mert bizony nagyon sok embert megvezetett, átb ... tt a hazug média, a politikusok.

Nem akartam ide belinkelni a saját weboldalamat, ha valakit érdekel, megtalál egy közösségi portálon, ha valaki elolvasná, érezhetné, hogy én mondom amit érzek, és kendőzetlenül. Nekem a GAZSÁGszolgáltatással gyűlt meg a bajom, az ottani bűnözőkkel. Ma épp 5 levelem jött, 2 bíróság, 2 ügyészség, 1 gyámhivatal, szóval nem unatkozom, de én sem hagyom békén a bűnöző bírókat, ügyészeket, rendőröket, az a minimum, hogy a nevükön nevezzem a bűncselekményeikkel. Persze az "igazságszolgáltatás" bűnözése és a politikai elválaszthatatlan, csakis bűnözői politikai vezetés enged meg és tart fenn magának bűnözőkből álló GAZSÁGszolgáltatást, hiszen érdeke azt fenntartani.

Előző bejegyzésem apropóját az adta, hogy nagyon szimpatizáltam és szimpatizálok Budaházy György gondolataival, na mondom magamban, hogy mennyi mindent megtesz Morvai és Gaudi a kihozataláért, erre végignézem Imre videóját, aztán elég érdekes dolgokat hallottam. Emiatt is kérdeztem már rá, hogy mik az ismertetőjegyei egy hiteles embernek.

Üdvözlök minden idelátogató jószándékú embert, és köszönet Imrének ezért a fantasztikus weboldalért.
# | hamu hamu - 2010 08 04 ¦ 21:26:12
hallgatom az előadást: "ne igyál több sört..." :)
# | Ata Istar Ata Istar - 2010 08 04 ¦ 21:40:46
Kedves Imre!


Úgy gondolom, hogy rendkívül korrekt amit csinálsz. Ez jó, nagyon jó!

Biztos vagyok benne, hogy a bennünk és körülöttünk ható Isteni erők egyre fokozottabban átveszik, átvehetik a hangsúlyt. Ehhez persze kell a napi szintű felelősségteljes és komoly döntés, hiszen ez nem bábumozgatás!!! ( Azt az "árnyékhatalom" csinálja.)
Az igazság-keresés tekintetében a világ mindenféle megmozdulása csak még inkább indukálja bennünk az EGYETLEN lényeges vágyat, ami pedig az örök- LÉLEKből buzog. Ha ez így van - már pedig így van - akkor annak hatása és eredménye is van (volt is és lesz is örökké)!

Ma nagyon komoly esély van arra, hogy úgymond: az egész emberiséget 'meg lehessen menteni' - elsősorban szellemi-lelki értelemben véve. Egyrészt vannak emberek vagy közösségek akik ezen tudatosan dolgoznak, másrészt van rengeteg ember, aki önkéntelenül "rá-rezonál" minderre - úgymond "önállóan dolgozik a jó ügyön".

Mindaz, amit az ego-val, a bűnfogalommal, a lélek halhatatlanságával kapcsolatban elmondtál az ( jelenlegi tudásom szerint) nagyon helytálló. A részletek most itt nem fontosak. A szellemi aktualitásokban az ember még inkább és még pontosabban kaphat iránymutatást.

Másik nagyon fontos amit mondtál: "Nem kell félni!" Lehet és kell is okosnak lenni (okkal élni), gondosnak, előrelátónak lenni, de félni? NEM kell, nem kellene. Akkora törvényszerűségek hatnak körülöttünk és bennünk és olyan biztosan és pontosan, hogy azt hétköznapi tudattal fel se érjük! De nem ismerjük tényleges szabadságfokunkat sem!!! Na ezért is vannak sajna krízishelyzetek. Voltaképp az emberiség tanulási és tudatosodási folyamatáról beszélhetünk, melynek során mindenki teszi amit tud vagy tudni vél, amiben hisz vagy nem hisz.

Lassan de biztosan a tudomány is igazolja a tudat és anyag mélyreható összefüggéseit. Az emberiség tagjai között létrejön egy "kritikus elválasztódás" mely bevonzza ezeket az irdatlan erejű társadalmi és geológiai, bio-szferikus és kozmikus változásokat. Sok ember ezek láttán elkezd spekulálni. Jön az ego, ráhelyezkedik a tér-idő síkra és elkezd méregetni, latolgatni: hogy jó neki, hogy tudna ebből jól kijönni? Sehogy..... :), illetve egyetlen módon: LÉLEK-JELENLÉTTEL, tudatos és intelligens módon, önmaga odaadásával, napi szintű odafordulással a Teremtő felé, ÖNMAGA legnagyobb mélysége felé, ezáltal a MINDENSÉG felé amellyel való kapcsolatának milliószorosan mély tudatára - rá fog ébredni!

Mindez az ébredés lehet nagyon nagyon kemény, vagy esetleg kevésbé, folyamatos vagy villámcsapás- szerű - teljesen az egyéni lehetőségektől, adottságoktól függően, ugyanakkor nagyon sok kollektív vonatkozással! Hiszen összetartozunk másokkal...

A hatalmas krízisben azok csapódnak legerősebben a sziklákhoz, akik a centrifugális hatások miatt a legkülső peremek felé sodródnak, mert nincs közepük vagy mert nincsenek tudatában annak, tudatukban nincs ott a MAG, a közép ereje!

Szerintem e tekintetben is helyes amit teszel, mert az IGAZSÁG keresése és felfejtése révén és ennek a folyamatnak a nyilvános, világos vállalása mentén segíthetsz másoknak is, hogy a tudatuk sokkal jobban mint eddig valaha is: a középpontot keresse és erősítse! " Minden jó adomány felülről való!" Ez a 'felülről' egy magasabb energiatérre és dimenzióra utal, egy magasabb létvalóságra aminek a kapcsolódási pontja pedig a MAG. Ehhez senki, semmilyen evilági pusztító energia nem tud hozzáférni - csakis ISTEN. Minél inkább tudja valaki létrehozni életében azt az attitűdöt, körülményt ahhoz, hogy ez a MAG kibontakozhassék és felnövekedhessék, annál inkább tudja például az elkerülhetetlen krízist jól megélni és ebben másoknak is indirekt vagy adott esetben direkt módon segítséget nyújtani. És persze összefogni - ha csak lehet.

Jól tetszett mondani: "nincs veszteni valónk." Senki és semmi nem választhat el minket Isten szeretetétől. Egyedül mi magunk dönthetünk rosszul, ügyetlenül vagy bután. De ma már ezt sem feltétlenül hagyják egyedül az emberre, hiszen már teljesen maga alá szart - ráadásul akkorát, hogy úgy kell már belőle erővel kihúzni.....


Egy dolog jut még eszembe amire vigyázni kell: az Igazság mellett ott kell lennie a Szeretetnek( Jóság) és az Igazságosságnak! Azaz: önzetlen érzésnek, gondolkodásnak és akarásnak (cselekvésnek). Ez egy háromszög aminek lehetőleg egyenlő oldalúnak kell lennie. Nagyon sok társaság, csoport, szervezet, ember bukott már el azért, mert csak egyiket vagy másikat kultiválta! Barátsággal: ezt fontosnak tartom megjegyezni.

És igen: ne Imrének hinni csupán, nem őrá kell hallgatni vagy hagyatkozni - vagy bárki másra. Hallgatni befelé, nagyon nagyon mélyre és keresni a nagyon szelíd, nagyon finom "hangot" és hagyni azt a lelketek mélyéből megszólalni és teljesen megnyilvánulni! Így lehet összefogni és megtapasztalni: össze érnek ezek a 'hangok' mindenki más hozzátok hasonló lelkületű halk belső hangjaival felerősítik egymást és hatalmas, Új VALÓSÁGgá fognak duzzadni a tudatban és az életben!

Tisztelettel és barátsággal:


Ata Istar

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.84 másodperc
62,414,305 egyedi látogató