Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mered érteni?

NaplóMivel már majdnem tavasz van, javaslom, hogy aki teheti foglalja el valami értelmes és fizikailag is karbantartó tevékenységgel magát. Szükség van rá. Ha jól értelmeztem az ENSZ „salamoni” döntését Líbiával kapcsolatban, akkor hamarosan megkezdődik a gigászok fizikai küzdelme is, immár álcaháló nélkül. A hadszíntér nem biztos, hogy a líbiai légtér lesz, de reményeim szerint nem várt frontszakaszok is nyílnak mintegy „véletlenül”. Mindez csak az avatatlanok számára lehet már meglepetés, de ők számosak, míg az értők ritkák. Tegnapi hír szerint Dél-Korea vámmentességet kapott az EU-ba orvosi műszer és egyéb ügyletek kapcsán, miközben azért legyen világos, hogy ma már az ÁU rendezi a dolgok zömét úgy, hogy a globális krach elkerülhető legyen. Ehhez szükséges némi áldozatot hozni, port felverni (ami lehet radioaktív, vagy annak tűnő), mert a hitelesség mindezt megköveteli. Az arab helyzetet az arabok rendezik, de háttér-eszközparkot kapnak hozzá innen-onnan, s ha jól csinálják, akkor rövidesen úgy tűnnek el a zsidók a térségből, hogy még Mózes sem tudná őket ott meg egyszer összeterelni! Koreáknak egyesülni kell,és a területen a konfliktuszónát fel kell tudni számolni!

Az USA-t lényegében most az EU helyettesít, mint üzleti partner Dél-Korea számára, de közben az elszámolás lehet, hogy Rubelban történik, mert közben az EU-t is a az ÁU kezdi kivásárolni a rotschildi lufihiteleiből. Ha véletlenül a két Korea egyesülne záros határidőn belül, akkor is marad a kereskedelmi egyezmény. A konfliktusok lezárását segíti elő a Dalai láma politikai lemondása is.
A CAHAL specnaz pár napja ellenőrzött egy libériai zászló alatt hajózó – állítólag török fegyverszállítmányt fuvarozó- hajót. A fedélzeten sok konténerben találtak vasakat, töltényeket, de rakéták is voltak ott, melyeket már stratégiainak nevezek cionék, s megemlítették, ha ilyesmi kerül Gázába, az veszélyezteti őket a teljes régióban. A gyártmányuk kínai és az iráni haderőnél is rendszerben vannak. Ezzel egyidőben egy Szíriába tartó gépet ellenőriztek a török hatóságok, s a röppentyűn Iránból származó fegyvereket leletek. Miután konstatálták a tényt, nagy dobra verve elengedték a fuvart. A két hírben az a közös, hogy iráni fegyvereke nem iráni területen találtak mintegy „véletlenül”, s üzenetük az értő botfülűek számára is azonos! Irán a régió vezető állama lett, s a felhatalmazást a fegyverek „lebuktatásával” demonstrálják, hogy a rettegő zsidó civilek még időben mehessenek a kijelölt betelepülési pozíciókba. Tudjátok, ez az a nyelvi kódolás, amit ez a „csökönyös és agymosott” magyar nem akar megérteni. Már mozdulhatna, de helyette retteg és így még elodázza a változást, ami elkerülhetetlen, de addig még sokat szenvedhet. Nézzük a dolog kellemetlen oldalát. A Japán gazdaságot elmosta a tenger. Persze nem mosta el, csak mégis, hogy azt lehessen rá mondani, hogy de! A tőzsdén zajlik a nagyobb csata, mert a lufipénzeket – szerintem – most váltják ki és át valós elszámolásra, s a katasztrófára való hivatkozással bármit be lehet adni és bármilyen „kárt” le lehet írni, „segély” formájában lepapírozni…de gondoljatok csak magatok bele. Ami nem mellékes, az az, hogy közben az USA-zsidókat is ki lehet szórni a szigetről, mintegy békés módon és nagyon rábeszélni sem kell őket, mert maguktól menekülnek. A lényeg a ma zajló eseményekben éppen ez.

Ezt még 209 januárjában hoztuk hírként.

„Felsőbb zsidó-körök döntöttek. Mindenképp háborúba viszik IZRAELT. A zsidó Elit kitelepítése folyamatos. CÉL-országok. Francia, Svájc, Német, Magyar, Görög, Argentína, Brazília, Ausztrália. Az USA + Anglia sorsára hagyva. A tőlük 2007 óta kilopott tőke bőven fedezi a széttelepítést. Direkt vesztes háborúra készülnek. Az IZRAEL-ben maradt ballaszt (csóró) zsidókat beáldozzák a HOLOCAUST mítosz érdekében és megszabadulnak ELTARTÁSUK költségeitől. A háború végén (max. 5 nap) teljes NUKLEÁRIS csapást terveznek a környező TELJES ARAB világ ellen. Így a később (kb. 20 múlva) visszatérők korlátlan terület + VÍZ+ OLAJ + GÁZ készlettel rendelkezhetnek! Egyetlen problémájuk, hogy az Oroszok + India + Kína ne reagáljanak a háború kezdeti négy napjára. Hasznuk 3- szoros. Megszabadulnak a csóró zsidóktól + az ARAB világtól + ÁZSIÁT totális ÓRIÁS nukleáris felhő takarja be, ami JÁRVÁNYOKAT + TORZSZÜLÖTTEK százmillióit jelenti, ezáltal erősen meggyengül a régió! A felhő nem ér körbe a bolygón (csak minimálisan), a folyamatos esőzés max. a Bering-szoros fölött végleg kicsapja! A ZSIDÓ ELIT eközben Európában biztonságban van, mivel a válasz NUKLEÁRIS csapások értelemsz4erűen IZRAEL területére irányulnak . Így még a maradék Arab lakosságtól is megszabadulhatnak. Ezt a tervet alapjaiban 2007 tavaszán az Észak-Skóciában ülésező Zsidó Világszövetség fogadta el. Akkor indították el a mára tetőző világgazdasági válságot. Első lépésként 10 milliárd DOLLÁRT vont ki az USA+ ANGOL kereskedelmi hálózatokból (főként a tengerhajózásból). Az alapterv részét képezi még –szükség esetén- egy Izrael elleni (így a háborút időzíteni tudják) általuk szervezett ál-támadás. Neutron bombákkal ez a terv megvalósítható.”
Link = http://postaimre.euroweb4you.eu/archiv/news.php?extend.723
Azóta volt Izlandon vulkánkitörés, radioaktív porral megintett mesének beadva, de pukkant el a mexikói öbölben is fúrótorony, most meg a felszaba-dult sugárzás éppen az USA nyugati partjait nyaldossa. Kicsit arrébb helyeződött a célterület, mert valakinek megszaladt a cerkája a katonai térképen. Mennyi ilyen sugárfertőzött zónát kellett rajzolgatnom , katonaként a kártán. Még nincs vége a történéseknek, mert a java még most jön, de annak függvényében, hogyan reagál az ellenerő. Mindenesetre a maci és Kína is bejelentette, hogy besegít Japánnak. Mivel a Nikkei és a Dow Johns szerintem elég szoros kapcsoltban van és azt a pár paradoxont valahogy fel kell oldani, ami a dollárt még megköti. Hogy mi is zajlik pontosan? A harmadik VH-t kerülik el éppen úgy, hogy a „szart visszalapátolják a tehénbe”, vagyis a zsidókat és a machinációikat valahogyan, de okosan kell semlegesíteni. Még ez is aránylag sok áldozatot követelő eljárás, de mindig jobb feláldozni pár tízezreket, mint százmilliókat, milliárdokat egy pusztító háborúban. Nem mondanám leírható veszteségnek, csak szükséges rossznak. Japánban a tudati átállást is elkezdik, hiszen szoktatják a fegyelemhez, a nincstelenséghez a puritán léthez az embereket, s ez elkerülhetetlen lesz nálunk is. Bizony, itt is lesz „cunami” és bizony sok halottal, „eltűnttel” lehet majd számolni.
No de lássuk csak tovább! Mindenki leállt az atomprogramjával és közben egyre nyíltabban feszegetik a HAARP-ot? Tegnap már azt vezették fel, hogy Izrael déli részén kellene egy atomerőművet építeniük, mert a másik kettő egyik sem békés célú, tehát katonai rendszerű dúsítást folytat. Miről is szól az a START3? Már kénytelen leszek elolvasni, bár a titkos záradékokban húzódik meg a lényeg ott is. Tán nem arról van szó, hogy le kell, hogy álljon Izrael is az összes atomprogival és esetleg a silók energia-ellátása is kicsit korlátozott lesz, miközben vagy aláírják és betartják a nemzetközi szerződéseket, vagy…
Ugye milyen érdekes ez az eseményhorizont? Szíriában éppen most vettek észre egy épülő atomlétesítményt, ahová a nemzetközi delegátust minden további nélkül eresztették be a honiak. Talán Izraelnek is le kellene tennie a fegyvert? Talán nagyon gyorsan magához kellene térniük? Talán. Tegnap egy haszid főrabbijuk már azt nyilatkozta, hogy sok külföldi rabbi adott ki zsidó tanúsítványt nem zsidóknak és úgy tűnik, hogy ezek valódisága emiatt megkérdőjelezhető. Még a végén kitalálják, hogy a „fene ette” askenázi nem is az, ami? Soros-Swartz megszűnik zsidó lenni? Mi lesz még itt, te jó Ég! Paksot is bezárják, s miután megvolt az átadás-átvétel, újra lehet indítani a gazdasági programot?
A hazai helyzet is alakul, de szinte senki nem akarja látni a fától a morfogenetikus mezőt. Alkotmányozunk vaze? Alkotmányozzunk, vaze! Szilinek saját alkotmánya van, amit be is nyújtott a zsidaja. Szájer, meg be is vette, a zsidaja, ahogy csak kell. No akkor figyelmezzetek rám Béláim! Halász úr párhuzamosítja éppen a görbét!

„Kedves Barátom!
Március 14-én benyújtottam az Országgyűlés elnökének a Szent Korona Értékrend szerinti alkotmányozási jogszabály-csomagot (http://szkszhu.szksz.com/110314.html).
Ezután egy nappal (március 15-én) Szili Katalin is benyújtott egy tervezetet, tagadhatatlanul beadványom ellenlépéseként.
„Természetesen” beadványomat sehol nem említik, a hatalom igyekszik meg nem történtté tenni.
Ez új helyzetet eredményezett. Fel kell dolgoznom a Szili-beadványt, és az alkotmányozással foglalkozó parlamenti ülésnapokon a Szili-beadvány hatását is elemeznem kell. Ezzel olyan nagyságrendűvé vált a munkám, hogy nem vállalhatom a Párhuzamos Alkotmányozás napi nyilvános felvételeit, azokat az előkészítésnél alkalmazott módon, lakásomból fogom közvetíteni.
Természetesen, a szombati és vasárnapi heti összefoglalókat a városokban és az Andretti kávézóban változatlan időpontban meg fogjuk tartani.
A kialakult helyzettel foglalkozom a Párhuzamos Alkotmányozás tegnapi felvételén (Link).

A Párhuzamos Alkotmányozás (Link) mai (20 órakor kezdődő) félórás adásában a Szili-javaslat elemzését végzem.
Tisztelettel tájékoztatlak arról, hogy a Facebook-on létrehoztam a „Párhuzamos Alkotmányozás” nyílt csoportot.

Amennyiben úgy érzed, hogy aktív részese akarsz lenni az összehangolt munkának a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerint, légy tagja ennek a csoportnak.

Kelt Szegeden, 2011. Kikelet havának 18. napján
Szeretettel: Halász József”


Itt meg Bene mondja el, hogy a rendszer de jure illegitim. Tényleg? De meg vagyok lepve.

Kossuth tér, 2011. március 16.
dr.Bene Gábor:
"Jogi szempontból a jelenlegi állam, a jelenlegi parlament,
a kétharmad, az összes intézmény, az egész Magyar Állam illegitim..."
Link = http://www.youtube.com/watch?v=7uuvx8qH2Wg
De, hogy tetézzem a dolgot, itt van egy alábbi írás is, ami szintén a szegedi (de nem Csanád) térfélen pattogó labdát passzolja, ide-oda.

„Imre, gondolom Te is megkaptad Siklósi András március 15-ei nemzeti ünnepre küldött anyagát, mivel teljes hálózatának küldte. Azaz még sokunknak elküldte, akik valamikor is kapcsolatban álltunk vele. Eddig nem is lenne még ezzel semmi gond, csak ismét azzal a személlyel van, aki kakukktojás továbbra is, ám ennek ellenére régóta, és továbbra is mellette tündököl.. Íme a levél..

Siklósi András
Kedves Barátaim és Harcostársaim!

Március 15-re készülve a teljes hálózatomnak küldöm 2 prózámat és egy verscsokrot.
Az ünnepre szóló írás bátor ellenállásra buzdít, mindenki erőt, kitartást meríthet belőle. Megtoldottam még egy általánosan érvényes, mindenkor aktuális válogatással legmarkánsabb politikai verseimből.
A másik cikkben legsürgetőbb feladatainkat próbáltam összefoglalni, melyeket mindenképpen meg kell oldanunk, ha meg akarunk maradni a Kárpát-medencében. Egyfajta nemzeti minimumot fogalmaztam meg, nem törődve ellenségeink s a kishitűek, megalkuvók esetleges ellenvéleményével. Ajánlom gondolataimat szíves figyelmetekbe. Közvetlenül utána (és direktben is) csatoltam két előadás linkjét (az első az enyém, a második Toroczkai Lacié), melyek a szegedi kávéházi estünkön hangzottak el; érdemes őket letölteni.
Kérem, hogy a most küldött anyagokat is a szokásos módokon terjesszétek, sokszorosítsátok, közöljétek.

A magyarok Istene áldjon meg benneteket, s vigyázzon egész nemzetünkre!
Testvéri üdvözlettel Siklósi András

Nemzetpolitikai Klub a Szegedi Közéleti Kávéházban
Az elhangzott stratégiai előadások meghallgathatók a linkekre kattintva.

vitéz Siklósi András költő, író, a Turul Szövetség elnöke, a Tárogató főszerkesztője: A magyarság sajátos küldetése és legfőbb kerékkötői

Toroczkai László újságíró, a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, a Magyar Jelen főszerkesztője: A Nemzeti Ellenállás múltja, jelene és jövője

Engedjetek meg még egy két további fontos észrevételt és megjegyzést a levél után. Tóth-Tutsek-Toroczkai László jól tudjuk ki, ismerjük mint a rossz pénzt, számtalan leleplező írás megjelent róla az oldalon is, tehát őt már nem kell különösebben bemutatni.. Ennek ellenére a figyelmeztetések ellenére Siklósi András mellett továbbra is ott van, mindig feltűnik, szóval ők tudomást sem akarnak venni semmiről. Egy srác írta egyszer az oldalon hozzászólásként, hogy kilátogatott a Toroczkai Toro által rendezett magyar szigetre, ahol Siklósi Andrásnak is volt előadása. Az első évben még simán Siklósi András volt, a második évben már vitéz Siklósi András néven szerepelt. Érdekes ez is, hogyan lesz mostanság valakiből egy csapásra vitéz. Régen még érthető volt ez, ha bajvívásban valaki jeleskedett, vitézül cselekedett, vitéz lett. No de manapság hogy is van ez?.. Egy további intő jelet is leír még, amit az előadásán tapasztalt. A gyerekek megérző képességét ismerjük, nos egy kislány az előadása közben felkiáltott: "nem, ez csúnya bácsi, nem igaz".. Azt hiszem érdemes ezeken elgondolkodni, ezek több mint elgondolkodtatóak...”

Gyerekek, ennyi nemzeti vezető nem keveredhet egy helyre és lehet ennyire „radio” aktív? Vagy ha mégis, akkor tán még a Jóbbikos képviselő, akik valójában vármegyés Zagyva is ide csatolható. Most meg az alkotmányban véletlenül a vármegye-rendszert kell visszahozni. Nem tudom hová teszik a gondolkodók a sütni valójukat, de elő kellene már rukkolni vele, mert a körmükre ég a talmudista mutatvány. Összefogás helyett itt összefogdosás lesz és nem maradhatnak ki a szórásból a Kövérkés Lacák mellett a már jól ismert nemzeti terelgetős emberkék sem. Ugyan miért nem a lényeggel foglalkoznak? Ugyan nem képesek felérni ésszel, vagy az a dolguk, hogy más se jöhessen minderre rá? Én a „vagy”-ra adom a voksom. Nem az a baj, hogy megannyi nemzeti szerveződés van, amelyet ide-oda vezetgetnek, hanem az, hogy azok, akik megérthetnék, mi zajlik még mindig tekerik a kíntornát ott, ahol tudhatják, hogy kárt okoznak.

Nagy lesz a pofon!
Csökkentenek minden szociális ellátást és gond van a fizetésekkel, nyugdíjakkal, miközben az infláció is inflálódik. Ez még semmi! Alkotmányba akarják foglalni, hogy az államháztartási hiány nem lehet magasabb, mint 50%. Minő véletlen, ennyivel adták át a szoc-szadesz zsidóknak a fidesz zsidók az orrmányzást 8 éve, mert ugye ez véletlen. Tudjátok mit jelent ez? Azt, hogy mivel alaptörvényben van, hogy nem lehet nagyobb a hiány, ezért gyakorlatilag teljes elvonásokkal redukálhatják a költségvetési hiányt az állampolgárok magyar részén behajtva a fennmaradó részt. Nem hiába beszélték korábban, hogy mindenkire az országban (feltéve, hogy 10 millióval számolunk, ami nem igaz) 2 milliónyi adósságtreher esik. No ezt most gyors elvonásokkal meg is oldhatják úgy, mint Romániában is tervezték. Mivel az alkotmány legitimmé tette a zsidó parlament zsidó vezetőinek magyarok feletti uralmát és egy monarchi-kuss rendszer bevezetését, ezért senkinek nem lehet egy szava sem, vagy ha lázadás van, akkor jönnek a zsidó katonák, akiktől meg a nemzetiek juj de nagyon félnek, a nem nemzetiek, meg nem is tudják, hogy vannak. A zsidó több gyereket akar a sajátjaitól, hogy szavazhasson? No ez tetszeni fog, de tényleg választmányi bizottsegg legyen a talpán, ha megfejti az alábbi rejtélyt.

„Szöveges matematikai feladvány a választási törvényen ötletelő félnótásoknak
"A siófoki háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen Szájer József kezdeményezésére ismét elővették a gyerekek után járó plusz szavazat ügyét. (...) a választójogi módosítási javaslat a 18 év alatti gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait juttatná gyermekenként egy plusz szavazathoz."
Eddig a hír, ami már önmagában is csodálatos, de a derék honatyák figyelmét azért mégis felhívnám egy speciális esetre. Íme:

A 14 esztendős L. Eszmeralda a választások két fordulója között fogja világra hozni második gyermekét. Az édesapja, L. Gáspár Sátoraljaújhelyen, az édesanyja, L.-né L. Szamanta Kalocsán tölti börtönbüntetését, a közügyektől mindketten el vannak tiltva.
Kérdés: hány szavazati jog jár a 14 esztendős L. Eszmeralda után, ki jogosult helyette szavazni az első, illetve a második fordulóban, és hányszor?”

Van még kérdése valakinek, miét kell „alkotmányozni” és miért van ott a Jóbbik és kik ezek az „emberek”? Bene a Kossuth téren kijelenti, hogy a rendszer illegitim, Zazri-Vona (vagy ki tudja ki) Marosvásárhelyen Kövérrel egyidőben a Székely autonómiát egyezteti Szegedi kannácskával, miközben a román parlamentben már kezdik felfogni, hogy a „magyar” zsidó alaptörvénnyel nekik is végük? Dudházy készül az amnesztiára? Jön az EU-fória? Semmisségi törvényt iktatnak hatályba, amely visszamenőleg is érvényes lesz az elkövetett cselekedetek vizsgálhatatlansága mellett? Miért nincsenek az olajos ügyek nyilvánosságra hozva és miért pont egy Lázár neve fémjelez egy leleplező honlapot, amit most odadobtak szt- tisztek leleplezése gyanánt gumicsontnak nekünk Tudjátok már hogy kiút a harc lesz, ezek nem takarodnak el önként, s meg sem engedhetjük nekik ezt. Ma már annyi hiteles bizonyíték van számon tartva, ami alapján a teljes jelenlegi „elit” elítélését követő kivégzése nem csak jogilag, de erkölcsileg is igazolható és igazolandó. De tudjátok mit? Szerintem nem lesz mindenhol bírósági ítélet sem. Épp tegnap patkoltatták el az egyik fideszest az M3-on. Ugyan mi annak az esélye, hogy a véletlen ebben közrejátsszon?
Pillanat! Még valami eszembe jutott. A zsidó Morvai interpelenkázott a zsidó Brüsszelben a Himnusz-gyalázás miatt, mikoris „rendőrök” vezettek el Himnuszt éneklőket a márciusi megemlékezésről. Akkor nem tudtam mi volt a cél a provokáción kívül, de Morvai megadta a választ. Csináltak alá egy hintalovat, amin most nyergelhet és lesz itt médiai is ahogy a Jóbbiknak mostanában. Ha balóul ütne ki a fidesz-zsidók dolga, még a jóbbik zsidók lehetnek álnemzeti és jogvédő, meg amit akartok. Próbálkoznak a szerény-képességűek, de ez már elég kétségbeesett vergődés náluk is. Egyik értékelő-elemző csapat szerint Brüsszel vagy Ádertól, vagy Balónét látná szívesebben a magyar „trónon”, de Áder „fafejű” és nem tud beszélni, viszont „zseni”, ezzel ellentétben Morvai kapcsolatai és beszélőkéje remek, és könnyen irányítható. Mik vannak? Még a végén Krisztike neve felmerül, mint Közt. Elnök, ha Smittet most SZT-tiszti kategóriába vágják gyorsan? Vannak itt tervek csőstül, de remélem, hogy a kombinációk száma is rohamosan fogy, ahogy a türelmünk is végtelenül véges.

Hozzászólások

# | gabi gabi - 2011 03 18 ¦ 16:46:13
Lehet, hogy tényleg Krisztina királynénk lesz, aki férjül emeli maga mellé/alá Leventét?
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 18 ¦ 17:35:19
„Szöveges matematikai feladvány a választási törvényen ötletelő félnótásoknak "

A megoldás szerintem az, hogy a nyugatról "haza"települő romákok vezetői a 15 ezer ojrós fejpénz mellé kapnak plusz szavazati jogot, mert a szülők nem tudnak szavazni, illetve az unoka után is kapnak még 1 szavazati jogot, mert az is 18 éven aluli, amit az Olstein emberei megvásárolnak pízért, amit aztán el lehet inni sarki talponállóban, ezzel is pörgetve a GDP-t. Pfft
# | H H - 2011 03 18 ¦ 19:06:02
Való igaz, ami itt van nálunk az már sok, túl sok a jóból.. Ennyi nemzeti vezető ami már itt van kis hazánkban nem keveredhet egy helyre mindig és lehet ennyire aktív.. Nagy részük Jobbikos és Vármegyés, de hát a kettő már régóta egy.. Ki fog itt valóban dolgozni, valódi munkát is végezni, kérdezem én?.. Választ is adok rá rögtön, ők biztosan nem fognak továbbra sem dolgozni, hiszen jól jövedelmez nekik a hazafiaskodás, a nemzetieskedés. A munkára továbbra is maradunk mi, csendesebb de valódi magyarok.. A szegedi eseményekről én érdekes módon nem is tudtam, hiába élek a városban, viszont akkor éppen dolgoztam. Tóth-Tutsek-Toroczkai viszont ott van mindig mindenhol, ahol csak kell. Két Jobbikos megyei képviselője van Csongrád megyének, Tóth Péter és Tóth László, igen ez a Tóth László az a Tóth-Tutsek-Toroczkai László. Róluk Jókai Mór egyik regénye jut eszembe: A két Trenk címmel. Két szlovák származású izraeli szálon magyarkodik, ez tényleg nagyszerű.. Én már semmin sem lepődőm meg, Tóth-Tutsek-Toroczkai közös előadást tart Balóné Morvai Krisztinával, aztán Toroczkai újságában, a magyar jelen főoldalán már Budaházi-Budavári ír vezécikket, míg a második oldalon Toroczkói a "mi magunk címmel".. Hát ez nagyon Schwarz-Morvai Krisztinás vonás: "magunkfajta-mi magunk", a nem magunkfajtáktól. Van itt már minden mint a búcsúban: Jobbik, Hatvannégy Vármegye, Betyársereg, Magyar Jelen, Turul, Tárogató stb..
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 18 ¦ 19:57:57
"Épp tegnap patkoltatták el az egyik fideszest az M3-on. Ugyan mi annak az esélye, hogy a véletlen ebben közrejátsszon? "

0% az esélye! Mostanra már az újságok is lehozták, hogy szándékos volt!
Kámikáááázeeeeeee!

http://www.origo....autos.html

Vajon az ipsét hogy vették erre rá?
# | pyro master pyro master - 2011 03 18 ¦ 20:19:46
Magy1, akár még örömmel is tehette, nem gondolod? De lehet ezer más módja... zsarolás, gondoskodnak a családjáról, szóval sok a módja.
# | dengizin dengizin - 2011 03 18 ¦ 20:41:07
Ha valóban eltették láb alól, az a kérdés:miért?
# | jano jano - 2011 03 18 ¦ 21:34:32
Dengiz
Kérlek alássan nem mindegy? Itt azon van a hangsúly hogy megdöglött.
# | livia livia - 2011 03 18 ¦ 21:48:03
Jó összefoglaló! A türelmünk tényleg véges! Meddig tart még ez az idióta szemfényvesztés, és az ámokfutás? Jó, fussanak, de a saját pénzükön, a saját örömükre, s mondanám: egészségükre! De csak a saját bőrüket vigyék a vásárra.
# | Hegel Hegel - 2011 03 18 ¦ 22:07:20
Valahol az a ördőg már régóta jár nekik! mondjuk tőlünk mohácsi vész óta tuti.....ha igaza van Szaniszlónak, aztán ügyi hogy örvendtek a veresiszapnak nahát!....csak azé..egy klasszikus mintha ezt mondta volna aki kardot ránt kard által vész el...Haaarp vörösiszap vagy atomreaktor cunamival tök mindegy....
# | Klotild Klotild - 2011 03 18 ¦ 23:13:07
Ez nem akciófilm volt, ahol pontosan kiszámítják, hogy mikor és hol kell a két kocsinak ütköznie.
Szerintem véletlen, hogy pont egy politikus ült abban az autóban, amelyikkel ütközött.
Nem szabad már mindenbe összeesküvés elméletet vélni.
Aztán lehet, hogy a nincs is 3 gyereke, nem is volt ittas, és pontosan kiszámított akció volt.
Szerintem akárhogy tagadják, Diana hercegnőt is kivégezték, mert egy arabbal randizott. Ma is élne, ha a partnere európai.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
65,806,469 egyedi látogató