Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Last chance

NaplóTetszik, nem tetszik, az van, hogy a Világ új formát ölt, ami a régire kell hasonlítson, de optimális esetben annak korhű másaként, örököse kell legyen. Igen, az örökösök visszatérnek. Kissé bonyolultabb a kérdés, attól, hogy belemélyedjek ezért csak megvillantani szeretnék pár monumentumot. Momentum please! Tegnap néhány cikket fordítottam angolból, és sokkal többet olvasgattam oroszul, s vagy kettőt németül is. Elég jól kezdik felfejteni Maya fátylát és van itt már pusztító földmozgás, cunami, a naprendszerbe betörő bolygók, kettős nap, és földön kívüliek és UFO-k minden mennyiségben. No nem tisztázásképpen, de jön a Marduk, illetve mi is megyünk feléje. Ez van, ha két csillagrendszer találkozik. Ebből persze még lehet 2012-is, meg anomáliák meg látomások, rezgésszint-emelkedés, földrengések, pólusváltás, sőt még a „Nibiru” is megjelenhet látótávolságban, bár mindegy hogyan nevezzük. Bizony jönnek a hírek a Hold-ról is szépen és már hivatalosan firtatják a tudós körök, hogy az USA nem is volt ott,

Armstronggal és nélküle sem, de hát ugye erről is írtam már eleget. Meg arról is, hogy nem vagyunk egyedül és tevékenységünket megfigyelik, elemzik és ha kell, beavatkoznak erők, amikkel jobb lenne nem „balt lépni”, mert csúnya vége lesz. Minderre most a Pápua is rátenyerelt egy laza kézmozdulattal és hamarosan tán azt is kijelenti, hogy az ún. keresztény vallás valójában zsidó vallomás és judaizmus az eredetije. Most megjelent könyvét menedzselve még jöhetnek a meglepetések sorra, s kiderül hogy semmi nem az, aminek láttatták. Áprilisra (Húsvétra), bizony az új alkotmánynak nevezett zsidó Talmud, amit a zsidó parlament meg akar alkotmányozó rabbinátusával „kereszteltetni” olyan szánalmas próbálkozása ennek a hazug társaságnak, hogy már örömmel látom, hogy sokak tenyere nem remegne meg, ha a kötél végét ők fognák, melyen ezek mind –kivétel nélkül- rángatóznának. Ennek az ideje jön el, nagyjából úgy, ahogy mi ezt meg akarjuk élni. Ha figyeltétek, Magyarországról hírek szinte nuku, de az angol ifjú hercegi párt mutogatják rendesen. Április végére teszik a menyegzőt Charles és Kate között, s ha jól sejtem, ekkor a királynő le is mond a javára. Fiatalítás jön a teljes palettán a kékvérű rotschildi „dinasztiákban”. Ebbe a körbe kapcsolják be Magyarországot is és hirtelen kitalálnak egy Árpád-házi rejtett Dávid-házi –szarházi vonalat is és összekapcsolják a pusztulófélben lévő Izraelt és az EU –t is, mint régi-új kolóniát. Megváltozik az ország neve, államformája, sőt lassan tán mégiscsak előkészítik a pénznem-váltást is? Elég összetett lépéssorozat ez, így könnyű elveszni a részletekben, de könnyítsünk rajta.

Tegnap arról olvastam, hogy 2012-ig 170 ezer!!! Állami alkalmazottat küldenek el az oroszok és építik át a teljes közigazgatásukat. Nos, ezt nekünk is meg kell tenni a teljes mostani társaságot illetően, mert a zsidókat, ügynököket, korrupt hazaárulókat valahogy ki kell emelni a rendszerből. Fájni fog. De nem jobban, mint az ezt megelőző katarzist, ami a jelenlegi parlamentáris áldomrácia címszó alatt a zsidók porfészkévé tette az Ország Házát. No azt meg ki kell füstölni, de nem tömjénnel, hanem attól kicsit azért hatékonyabb Ciklon B-vel. Ahogy Egyiptomban, úgy Líbiában is elhárították a „Nyugat” beavatkozásának direkt módját és lényegében önmaguk kezében van most önmaguk sorsa, persze megtámogatva innen is és onnan is, nehogy elrontsák a zsidótlanítást. Sokan nem akarjátok még érteni a játékot, amely úgy hangzik: „Ügyes vagy, de innen már átveszem én!” Hogy ki kezdte, az sem mellékes, de lényeges az, ki tudja és hogyan befejezni! Nos, a tegnapi egyik cikk az Elefántcsont-parton történő elnöki viszály, öldöklést és Obama rosszallását taglalta. Vergődnek ott is, mint Líbiában és beavatkozni nem avatkozhatnak be mégsem. A Nigériai helyzet csak most alakul még, de ehhez kell az előétel a térségben, hogy meglegyen a hivatkozási alap.
Zimbabwe csak most gyúr rá a polgárháborúra, de jönnek szépen sorban, ahogy elő van írva a recipe. A másik cikk az arany-ezüst árkalkulációról szólt és azt firtatta, hogy az ezüst arányaiban jobban drágult, mint az arany és talán nem is az arany, ami arány lesz, hanem a Silver. Arany a Nap, ezüst a Hold.

A harmadik az USA gépipari exportjának bevételeit illusztrálta a múlt évre vetítve. Óriásit „kaszáltak”, de csak kuncogtam magamban, mert ma már tudjuk, hogy sok érintett ország, aki vett tőlük valamit (Moszkva 60%-al emelte a korábbi vételt) „értéktelen” dollárral fizette ki őket, vagy értéktelen értékpapírokkal…, na de ez sem lényeges. Lassan, de biztosan beérik az idő az intervencióra, de Olsteinnék verjék csak még magukat és csinálják meg a kúriákat, vármegyéket és összpontosítsák ide a cigányokat minden irányból. Olaszban 15 ezer Eurót kapnak, ha elköltöznek Romániába. Nem ők, hanem a vajda, de mivel a cigányállamot létre kell hozni ezért a többi állam is hozzájárul ehhez bőven a pénzünkből. Futja rá, nem? Az alkotmánynak nevezett közröhej talmudi iromány és az azt követő államforma vármegyésítése értelmet ad Torockai-Tóth –Tutsek vármegyés ügyködésének is. Ez volt a dolga, no meg egy kis balhé keverése ott, ahol kell. No majd csak kiköhögi a kisfiú, ha a saját betyárjai értelmesebb része – remélem ilyen is van, de ha nincs, mert nem futja, akkor van jelentkező rá- kiköhögtesse belőle a kottát.

Nekem sem Zazri-Vona, sem ő nem kérdés, ahogy Morvai, Drábik, Tőke és a többiek, akiket itt már kicsontoztunk. Szóval, a cigányoknak is jut autonóm vármegye, még országnak sem kell hívni egyelőre, hisz saját kúrjája van, saját bírókkal kúrják meg és át azt akit akarhatnak. Tudom, hogy nehéz megérteni, de jobb az, ha hagyják Soroséknak megcsinálni a zsidó és cigány összevonást, mert egyszerűbb az összegyűjtött szemetet is bezsákolni. Ezt el kell tudjuk addig is viselni, s én meg még azt sem bánom, hogy közben gyakorlatilag előkészítik a terepet annak a rendnek, amely már velük nem számol. Sok apró részlet kerül éppen most a helyére a Jóbbik vonatkozásában, de most látszik hogy a bírói és ügyészi gyakorlatot, rendőrséget ostorozó, annak hibáit feltáró, az igazságtalanságokat de jure a végpontig vivő személyeknek is megvolt a maguk szerepe abban, hogy ez a változás egy kvázi-közakaratot képezzen le. Igen, akarjuk, hogy a rendőrség, az ügyészség, a bíróság és a közhivatalok változzanak, s ezt mi akarjuk, s ők, csak eleget tegyenek ennek, de közben teljesen elzsidósított egységek ülhessenek a még szarványosan magyarok által betelepített székekbe is. Alap kérdés tehát az, hogy a gond a hivatalokkal, vagy azok eddigi szerepével a zsidók által ide navigált helyzetével van-e. Igen. Keresd a zsidót tehát bárhol is van és csípd nyakon s el ne engedd, amíg szusz van benne! A nemzeti egység-keresés is ugyanitt tart. Amíg szabadkőművesések, zsidók és bizonytalan forrásból élő törtetők települnek rá minden kezdeményezésre, ami jó irányt, jó szándékot képvisel –és ezt a szervezők hagyják – addig kár vacakolni velük. Akik már készen állnak, azok hallgatnak, illetve csendesen beszélnek, mert sejtik, hogy a közeljövőben a szerep a fegyvereké lesz itt is.

Hogy mennyit kell velük majd lőni, az kérdéses, de a militáns megközelítés ma már nem utó – hanem előpia, mondhatnám: wellcome drink! A Feláldozhatók című akciófilmben Stalone az első pár percben mondja el, hogy „last chance”. Ez az a film, amiben Swarzi-ról elhangzik, hogy elnök akar lenni és Buda és Pest-ként mutatkozik be Stalone és Statham az egyik jelenetében. Igen, ez az utolsó sansz és nincs több. Addig is permetezik az eget kitartóan és jön az eső, de várhatóan még havzik is majd, hogy az ásó helyett még legyen mit lapátolni. No, miután Japánban cumami volt, azt is tudni lehet, hogy ezt mindig cupapi fogja követni, s Okinawán is a bázist derékba törik, mint a ropit még egy ilyen tengerrengetéssel, de tudom, hogy addig is sajnos a lakók lakolnak a lakájok helyett. Ez van, ezt nem kell szeretni, de attól még nincs jobb!

Hozzászólások

# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 11 ¦ 16:06:32
# | postaimre postaimre - 2011 03 11 ¦ 16:26:12
A szemtanúk arról beszéltek, hogy a felhők változtatták a színűket és valószerűtlen volt a táncoló felhőkarcolókkal együtt. Ez biza lehetett egy jó kis olajfinomító-aprító löket.
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 03 11 ¦ 16:46:51
Itt az ideje, hogy megmutassák a japánok, hogy ők mit tudnak.
# | ssman ssman - 2011 03 11 ¦ 17:32:13
fsavanyu! A harakirire (Sepuku) gondolsz? Smile
# | fsavanyu fsavanyu - 2011 03 11 ¦ 17:51:59
ssman! HÁT? Valami nagyon demokratikusra.
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2011 03 11 ¦ 18:17:03
"Az orosz haditengerészet jelentése szerint erős a gyanú, hogy azt a katasztrófát egy úgynevezett "tektonikus fegyver" használata okozta. Ezt "mesterségesen előidézett földrengésnek" is lehet nevezni.

Pár évvel ezelőtt azt mondta egy bankár: "Majd ha Japán összeomlik, akkor kezdődik az igazi összeomlás a világgazdaságban."
http://www.jovonk...vetelekkel
# | Hegel Hegel - 2011 03 11 ¦ 18:33:02
Imre jó az ha a összes eu idetoloncolja a cigányait?
Sztem nem férnek el baz megyében aztán ha nincs kaja kivándorolnak a megyéből és mire elérik pestet onnan addigra 1 párb után még 5 puja csorog...
Nem gondolom hogy ez ellen nem kéne nagyon harciasan fellépni elegen vagyunk eddig is az országban nem kéne a dologtalanok számát nővelni! Melóra meg nem lehet fogni ezeket a déli népeket.
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 03 11 ¦ 18:38:22
Hát persze, hogy "tektonikus fegyver" volt!
Egy évvel ezelőtt tesztelték is!
Emlékeztek még?
Egyszerre volt földrengés a chilei és a japán partoknál!
Akkor úgy irányították a szökőárakat, hogy összeütközzenek és kioltsák egymást! Bizonyíték erre, hogy a chilei partokat a rengés után több mint 10 órával öntötte el a víz!
http://postaimre....xtend.1013
Tehát akkor az ellencunami (a cupapi Grin ) erősebbnek bizonyúlt! Viszont most az árhullám közvetlenül a közelben lévő partok felé volt irányítva!
Angry
# | Koré Koré - 2011 03 11 ¦ 18:57:01
Sz-M! Így volt, emlékszem. Egyedül fejtetted meg.
Jó k...a kis "játék" hülye gyerekeknek!

Fsavikám,
aztán meddig szórakozhatnak még szerinted ezen a vékony tojáshéjon?
# | Magy1 Magy1 - 2011 03 11 ¦ 19:38:39
Zsiráf HAARPogás, figyelemelterelés az arab(Szaud Arábia-i) helyzetről, ami a világ egyik legnagyobb olajkitermelője!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
65,806,383 egyedi látogató