Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szeretetlegesség

NaplóNos a tegnapi előadás egy kicsit másképpen alakult, mert a nagy szeretetben egyesülhettem isteni szent lelkemmel és megemeltem a szeretetrezgésszámom, miközben összes karmikus kötésem megszüntettem és most tiszta vagyok megint, mint a ma született bárány. Azért annyit sikerült gondolatként, üzenetként közvetíteni, hogy a jelenlegi magyarországi és világ-helyzetet a szellem erejével, de tűzzel és vassal –mint eszközök – lehet feloldani az eddigi bűneiből, ezért aki teheti, imádkozzon és tisztuljon, de közben tanuljon vívni és ne riadjon vissza a gondolattól, hogy a nagy tervben szerepe a harc, s a harc általi halál, illetve az ellenségre kimondott halálos ítélet végrehajtása. Egyelőre maradjunk annyiban, hogy a kegyelmi idő rájátszás időszakában a 25. órában vagyunk és csakis az igazság által, az valóság feltárása és kimondása, hirdetése és annak védelme, érvényre juttatása közben történhet üdvözülés karddal – és kinek-kinek küldetése és képességei szerint – az igazak harcának aktív támogatására alkalmas eszközökkel végrehajtott jogos önvédelmünk, örökségünk, tudásunk és közösségünk védelmének érdekében. Legyen kimondva, de a szeretetrezgés eredménye a sátán-fajzatok bármilyen eszközzel való, minden szinten történő ritkítását, s hatalmának megdöntését, szellemének ellenőrzését és fizikai testének porrá-zúzását kell, hogy jelentse. Már nincs elég káposzta és túl sok az "eszkimó" ahhoz, hogy ezt a tézist bárki, aki gondolkodni, érezni bír, félreérthesse. Vér lesz, nem kevés és nem túl soká, mert eljönni látszik a leszámolás ideje.

Már írtam egyszerűbben is, de még egyszer: A szeretet= igazság! Ami hamis, álnok, gonosz és nem teljesen igaz, ott nincs és nem is lehet szeretet, mert a hamisság félelmet szül, amely a szeretettel inkompatibilis. Ahol félelem van, ott a szeretet nem fér meg! A szeretet harc az igazságért, s mikor meglelted, győztél, akkor hozza el a békét minden szinten, mert a harc is több fokozatban zajlik, kívül, belül, alul és felül. Ahol a félelem uralkodik, ott kár a szeretetről papolni, s ahol a tudatlanság az úr, ott sem tud lábat vetni. A teljesség teljes embert, teljes lelket és ép szellemet követel meg, s bármelyik hiányzik, a csorba akadálya a megvalósult tökéletes tettnek, amely végső soron mindig küzd - elem, mint a szer-elem, de ha fél-elem vezérli, akkor elbuktál! A teljességgel megcselekedett tett, jelenti, hogy a Teremtő szeret, mert hagyod, hogy vezet.
A világ is így működik, s a félelem fékezi, elfedi, nyomorítja és a teljesség szeretete = IGAZSÁG szabadíthatja fel! Nincs más út! Mivel egy olyan háború kellős közepén tartunk most, amelyet már rég óta vív az elanyagiasodott és lezüllött, értékrendszert tévesztett és elbutított emberiség az életben maradásért, de felvetődik a kérdés! Mi az élet értelme, célja? Érdemes-e az eddigi megtapasztalt hazugságért bármilyen további áldozatot hozni, vagy végre bátor és önzetlen kiállással vállalni a valódi értékeket és kiemelkedni ebből a látszatlétezésből, hogy valóban létezhessünk? A kérdés a döntés! Csak egyéni súlyozással hozható meg egyetlen egyszer, és nincs több választásunk ebben a ciklusban. Kemény meccs ez és a szabad akarat nem csak fikció, hanem maga a próba! Lehet erről vitát nyitni, de valójában önmagunkra vagyunk utalva, amíg önmagunkat csak önmagunkkal azonosítjuk, de a mindenség segítsége ott áll lehetőségként, ajánlásként, amit vállalva egy olyan terv részesei vagyunk, amihez képest a földi hatalmak valójában nem igazán tudnak mit konyítani, mert ők is tudják, hogy a Terra csak a kamaraterem, de a nagyszínpad egészen máshol és másképpen van berendezve. Lehet ezt már sejteni, mert nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt az ember, vagy az annak látszó pénzpiaci szereplők eltervezték. A világi hatalmak most olyan szumót mutatnak be nekünk, hogy öröm nézni. Izrael bárkit megtámadna már, de egyelőre a pofája alapállásba van helyezve. Kicsit megkánikulázták és most meg is földrengésezték a csürhét, amiből kapott a cionista partner, Görögország is. Azt hiszem, hogy ha most Izraelt még sikerül lefékezni, nehogy a kurdokat teljesen felcukkolják a törökök ellen, akkor az a hadszíntér lassan kifullad, mert ugyan az angolszász zsidó bagázsnak is úgy kell a háború, mint egy falat kenyér. A napokban kaptam egy célzás arra, milyen bonyolult is a valódi helyzet, s miért nem lehet egyszerűbben rendezni.

„Szia Imre!
Két új info!

Erdogan teljes mértékben uralja a gyémántkereskedelmet Törökországban. Maffia-metódus.
Korábban létezett egy terv ami lehet, hogy még ma is latban van. Mégpedig, hogy Törökország területet ad Izraelnek a Kurd vidékröl és ezzel megoldva a Kurd kérdést elfoglalja az Észak-Iraki Kurd olajmezöket!

Üdv,…”


Természetesen semmi nem biztos, de az igen, hogy a buli a régi módon már nem mehet így tovább. Túl sokan és a magasabb körökben is ráébrednek arra, hogy itt változtatni kell és nem is kicsit. Nem elég koncepciót váltani, hanem a mentalitáson és a gondolkodás minőségében is tudni kell valami egészen más eredményt mutatni.
„Azon összefüggő jelenségeket, amit az őslakosokra erőszakkal rátelepülő idegen söpredék provokál, támad és rombol, ezt nevezik TERRORIZMUSNAK. A terrorista idegen csőcselék csak addig tudja fenntartani röpke hatalmát az őslakos nemzetek felett, amíg a médiájuk által sikerül folyamatosan fenntartani azt a látszatot, mintha az őshonos nemzetek hazavédelme lenne a terrorizmus és a HAZÁJUKAT VÉDŐ hazafiak lennének a terroristák. Abban a pillanatban, amikor tükröt tartunk a vádlók (sátánfattyak) elé, azaz szembesítjük őket az IGAZSÁGGAL, rögtön megszűnik a virtuális hatalmuk .”

Nos valami ilyesmiről van szó. Bátran kimondani és tenni azt, ami már sokaknak nyilvánvaló, csak még nem merték megfogalmazni, kinyilvánítani.


„Szia Imre!

Augusztus 20-án este Debrecen környékén a repülők, ahogy az ország légterébe értek azonnal el kezdtek permetezni!
Naplemente környékén (Debrecenből nézve) Miskolc irányában a felhők között szivárványt láttam, aminek akkor nem tulajdonítottam jelentőséget, mindenesetre eléggé furcsa volt, mert nem esett az eső és nem is jelezték, hogy eső lett volna várható.
Másnap viszont a hírekben hallottam, hogy földrengés volt Miskolc környékén aznap reggel!
Korábban a Haiti-i földrengés előtt is láttak hasonló jelenséget az égbolton!
Úgy vélem ez a sok földrengés hazánkban, ahogy előre jelezted korábban, már tényleg nem a véletlen műve!

Üdv.:”


Azért nem lesz egyszerű az eligazodás, mert minden hazugságról ki kell derüljön, hogy mit volt hivatott takargatni. Olsteinék most az alkotmánnyal kavarnak és a szentfazék zsidók hamarosan kijelentik azt, amit az MFNK oldalán is fenn van, s amit a hágai feljelentésünkbe is belefoglaltunk. Bizony érvénytelen a jelenlegi tákolmány és Olstein és zsidó haveri-üzletköre, Netanjahuval és Sorossal hiába veri magát mert egyetlen tollvonás sem kell ahhoz, hogy akasztófára kerüljenek, mint hazaárulók a teljes nomenkalviatúrával. Értem én, hogy ez kellemetlen nekik, de hát bűnöző gazembereknek ez jár ki. A helyzet azon túl a nemzetközi szerződéseket is érinti, s mondhatnám, hogy a teljes emberi világra kiterjedő hatással bír. Erről majd később, de közben figyeljétek meg a cigánygyilkolászásos történetet, amiben a nyomravezetői díjért is bejelentkeztem, de a nyomorék NNI elutasított, pedig hát már az is kiderült, hogy az egyharmad NBH és most a KBH-tól is minimum 53 személyt zavartak el ezek miatt a Mossados ügyek miatt és most azt is feszegetik, hogy nagy baj lesz, ha kiderül, hogy az állam tudott róla. Persze, hogy tudott, hiszen az NBH-nak megküldött bejelentésem megküldtem Bajnainak és Olsteinnak, meg Sólyomnak is, de ha azt vesszük, hogy már jóval korábban arról beszéltem, írtam, hogy mindezt a kazár-zsidók generálják, akkor már éppen elég ok, hogy most végre hulljanak a fejek, ha már a 100 millát nem akarják a tetűhintások ideadni!
Ügy hallom, Svájcban is megy a nyomozás a konzulnő és a bűnöző magyar maffiózó ügyében, amit már egy évvel ezelőtt itt megpengettünk. Már a bulvár is kezd ráhajtani, de erőlködik a titkosszolgálat is, pedig nem kellene, hiszen múlt év májusában személyesen mondtam el az esetet az egyik ottani tisztnek, s a mieink meg még korábbról tudhatnak róla.
Jó hírem is van. Most jelentkezett egy Jobbik-kzeli ismerősöm, aki már könyvet akar írni a Jobbikról. Eléggé fel van paprikázva. Meglátjuk, hogy mi alakul ki belőle, de ha írni kell, akkor egy pár nap alatt összehozok egy elég tárgyilagos anyagot abból amit már én is tudok, s ha van tőke, akkor mehet a nyomdába, amit momentán az APEH-al a kis „honfoglaló zsidó barátaim” tönkre tettek. Nos, mivel hamarosan és demokratikus keretek között a hatályos törvények betartásával, macsétával lesz egy pár barom agyonvágva és meglincselve (APEH-os, rendőr, bíró, ügyész , politikus-maffia és még van választék), ezért megreszkírozhatjuk, hogy belenyúlunk a Jobbik-Fidesz-MSZP-SZDSZ-MDF-LMP full-zsidó bagázsának a zsebébe és a Mossadtól kérünk kölcsön, hogy támogassa meg az Alexandra-Libri zsidó-hálózatokban való terjesztését annak, amit csak kevesen tudhattak meg idáig. Mivel Jobbikos az illető, ezért sok története van, de lassan a Révay-t is kiadhatnánk mindarról, amit érdemes lesz olvasni a magyarnak, hogy meg tudja különböztetni önmagát a liberál-buzi izraelita szemfényvesztéstől. Hajrá SZERETET! Ja, meghalt egy MAGYAR (nem zsidó!) katona Afganisztánban, mert ugye megtámadták a terroristák! Hamarosan több is fog, ahogy a rendőrök közül is. Ez egy ilyen ősz lesz!

Hozzászólások

# | fsavanyu fsavanyu - 2010 08 23 ¦ 15:07:04
IMRE! Legyen minden úgy, ahogy leírtad. Ne tűrjük, tovább a kifosztást, hülyitést, a rabszolgaságot.
# | bibor1 bibor1 - 2010 08 23 ¦ 15:52:42
Ezek ellen kell fellépnünk .... http://www.youtub...7saol9YJ-s gondolkozzatok el semmi nem az aminek látszik http://www.youtub...re=related ...ezek írányítanak ... Istenem segitsd a látásunkat... egyre tisztábban kell lássunk ,nincs mese !!

" A hüllöszem effektus is lehet ilyen, hiszen a képfrissítést és a tömörítést tekintve a legkülönlegesebb hely a retina és környéke. A pislogás nagyon gyors, gyorsabb mint bármely más testmozgás, így a tömörítési hibák a szem környékén jönnek elő legelőször.
A szembogár pedig a legsötétebb helye a képnek..."
# | kincses kincses - 2010 08 23 ¦ 15:53:11
Imre, izgalmas lehetett az a tegnapi előadás, de hát nem lehet (nekik) minden pofon mellé forgalmi rendőrt állítani. mivel nekem is vannak jobbikos barátaim, előgyezném azt a könyvet, ha lehet.
P.S. miért hat a meglepetés erejével újra meg újra az a tény, hogy a cselekvő szeretetet szigorú, igazságos és kíméletlen, de sohasem bosszúálló, hanem irgalmas és kegyelmes azokkal, akik méltóvá válnak rá(lemondanak az újabb igazságtalanság elkövetéséről örökre). a hétfejűnek NEM maradhat meg egyetlen feje sem. Süsü barát, nem sárkány. neki maradhat az az egy. ezt minden Óvodás tudja már.:)
# | Miksakutyó Miksakutyó - 2010 08 23 ¦ 15:56:58
Kutyaként nem tudtam regisztrálni.)
Kedves Imre! Már nagyszülőként is "öregecskedőben", kicsit szkeptikusan olvasom soraidat vérről, lincselésről. Arra lennék kíváncsi, hogy mindezt ki fogja végrehajtani, mert kétségem sincs afelől, hogy más módon nem lehet a "rendszerváltást" végrehajtani, a honfoglalókat elűzni!
Természetesen nem neveket szeretnék itt olvasni:), csak azon gondolkodtam el, hogy 56-ban, amikor az ország még nem volt erkölcsileg ennyire lepusztítva, amikor az emberekben még élt az összefogás értékének becsülete, akkor sem lehetett sikerre vinni egy forradalmat! Most hol van olyan erkölcsileg elkötelezett, felfegyverzett tömeg, amely sikerre vihetné ezeket az álmokat? Körülnézek szűkebb és tágabb környezetemben és egyetlen embert nem látok, aki tudná, hogy mi történik a hazájával, azon belül vele, aki képes lenne feláldozni a kényelmét, akár az életét, hogy kiebrudalja ezt a hazaáruló csőcseléket!
Alexandráshoz csak annyit fűznék információ bővítés gyanánt, hogy a gengszterváltás körüli években utcai könyvárusként kezdte, a városban több bádogkasztniból árulták a könyveit, melyeket rendszeresen feltörtek (már akkor is kultúrára szomjazott a nép gyermeke) és hatalmas kártérítési összegeket zsebelt be a biztosítótól, rendszeresen.Innen indult ez a senkiházi...
# | LOVAGINA LOVAGINA - 2010 08 23 ¦ 16:31:22
Olvassuk csak el,Miksakutyó legutolsó mondatát!
-Nem ugrik be?-"Az örök zsidó"c. film!
# | pálos1200 pálos1200 - 2010 08 23 ¦ 16:41:03
Kedves Miksakutyó!

Nyugodj meg, hogy vannak emberek, akik a hazájukért sokmindenre képesek.
# | Csipi Csipi - 2010 08 23 ¦ 17:43:58
Bent már készen vagyunk.
Én úgy vélem felfedezni, kezdenek felébredni a megvezetettek. No nem eléggé, de már láthatóan.

Csak egy dolgot nem vesznek figyelembe: akinek már kinyílt a szeme, azét már életében nem csukják le. (mondjuk a probléma egyéb úton is megoldható, mert a szem máshogyan is lecsukható, a pofa máshogyan is befogtatható, de ez már az ő játszóterük)

A ki velejéig fertőzött (maga is fertőztet), az egy kalap alá vehető a zsarnoksággal.

Szép szavak Imre.

Bíbor:Rég sejtettem már, hogy oka van a Gordonka sűrű pislogásának is!
# | Nyilas Nyilas - 2010 08 23 ¦ 18:34:18
felvetődik a kérdés! Mi az élet értelme, célja? Érdemes-e az eddigi megtapasztalt hazugságért bármilyen további áldozatot hozni, vagy végre bátor és önzetlen kiállással vállalni a valódi értékeket és kiemelkedni ebből a látszatlétezésből, hogy valóban létezhessünk?

- Feltehetjük a kérdést úgy is, érdemes-e életről-életre vállalni a létezést, miközben életről-életre tapasztaljuk, hogy az "istentelenség" ellen semmit nem tettünk előző életünkben, tapasztaljuk hogy újult reményekkel újra és újra testet öltünk, bízva abban, hogy majd most másképpen mint eddig, teszünk is valamit a gonoszság ellen, miközben sejtjeink súgják, hogy menekülni kellene ebből a gonosz világból, aminek közönyös vagy szenvedő téglájává váltunk, miközben azt is tudjuk, hogy dolgunkvégezetlen nem mehetünk el ebből a világból. Felmerül a kérdés, van-e lehetőség a szabadulásra a létezés örök körforgásából, amikor nemhogy törlesztenénk eddigi karmikus adósságainkat, hanem még szaporítjuk is azokat. Felmerül a kérdés, szabadulhatunk-e a testetöltések mókuskerekéből, ha csak tapossuk a pedált, de semmit nem igazítunk a "kormányon"? Van-e értelme létezésünknek, ha a világ sorsának jobbítására egy hozzászóláson kívül nincs számunkra hely? Mehet-e úgy tovább, eddigi útján a világ, ha én is, te is, ők is kezdünk elhatárolódni? Változatlan marad-e a világ, ha felébredünk kábultságunkból és felismerve rabszolga helyzetünket, megkeressük és használjuk a szabadulás megmaradt lehetőségeit? Ugye tudjuk, hogy én, te, mi, ti és ők tesszük lehetővé, hogy kihasználjanak bennünket, rabszolgának tartsanak? A tőlünk elvont jövedelemből pénzelik a megfigyelésünkre használt eszközök fejlesztését, a fegyverek gyártását, a kiirtásunkra szánt vakcinák előállítását, az éhínséget kiváltó természeti csapások előidézését. Kell a fegyver is, de a leghatékonyabb eszköz kisemmizésünk ellen az önállóságra törekvés és megvalósítása. Ez nem megy máról holnapra, mert az ideút is évszázadok-évezredek óta tart. A leigázásunk szellemi téren vette kezdetét, ezért a szabadulásunk sem nélkülözheti a szellemi megalapozást és öntudatunk állandó fejlesztését. Lehet, háború lesz, fegyveres összecsapások, belső villongások. De amit mindig szem előtt kell tartanunk nekünk és utódainknak, a következő:

- 1.) - Nemzeti vallás, amely a magyarságnak, a MAG népének üdvtörténeti szerepén és a világegyetem működésének lehető legtökéletesebb leírásán alapul. Ez a "vallás" a HIT erejével képes lesz nemzetcsaládunk tagjai számára természettudományos műveltséget adni, amely segítségével a természeti erőket és társadalmi törvényeket alkotó módon alkalmazni lesz képes akkor is, amikor az ismeretek már nem lesznek levezethetőek laboratóriumi kísérletek alapján. A tudásnak a HIT-en kell alapulnia, mert nem lesz mindig lehetőség a bizonyításra. Az ismeretek érvényességének igazolására elegendő a működés helyességének megállapítása. Az üdvtörténeti szerep a magyarság elhivatottságának tudatosítására szolgál, ennek révén alkalmas a nemzeti öntudat felépítésére és a más nemzetektől való megkülönböztetésre.

- 2.) - A HIT-nek egyéni szinten szabadságot kell biztosítani, mert szabad emberek közössége képes csak szabadságot biztosító társadalmi rendet létesíteni. Isten bennünk van. Mindannyiunk teremtője a VILÁGEGYETEM URA, mindenkiben képviselteti magát, mindenkihez szellemi-lelki érettségének megfelelő módon épít kapcsolatot. Embernek Istennel való egyéni kapcsolatát támogatni szükséges, de uniformizálni káros. A nemzeti vallásnak a VILÁGEGYETEM URA felé kell mutatnia, de a természettudományos tényeken kívül mindenki érettségének megfelelő mértékben fogja fel létezését.

- 3.) - A TERMÉSZET-ben való létezés alkalmat ad arra, hogy ISTENNEL mint a VILGEGYETEM URÁVAL való harmóniát mindenki saját életében képes legyen megvalósítani.

- 4.) - A TEREMTÉS-ben mindenki egyenlő. Ez a tétel pedig azt jelenti, hogy ISTENNEL mint a VILÉÁGEGYETEM URÁ-val való harmóniát egyetlen teremtmény sem korlátozhatja.

- 5.) - Önellátása a kisebb közösségeknek, amely önállóságuk és szabadságuk alapja kell legyen.

- 6.) - A vágyaknak, mint a kísértés megnyilvánulásainak ésszerű korlátozása szükséges. Könnyen belátható, hogy jelenlegi, alávetett helyzetünket magunk okoztuk azzal, hogy a bennünk ébresztett vágyak megvalósításának hívását követtük. Az önkorlátozás nem csak erény, de szükségesség is, hogy önállóságunk elébb szellemi, később anyagi szinten is megőrizhessük.
# | Miksakutyó Miksakutyó - 2010 08 23 ¦ 19:28:10
Kedves Lovagina!
Én nem láttam a filmet, csak reménykedem DVD-n való kiadásában. ( Jud Süss is némi betekintést enged...)

Kedves pálos1200!
Sajnos én már pár hónapja nyugodt vagyok, de ez a tehetetlenségből adódó kényszernyugalom. Tudom, hogy vannak sokan, akik a hazájukért sok mindenre képesek, az életük feláldozásával is. Aggodalmam értük van. Hiszen tudjuk, a török kb. 150 évig, a szovjet is kb. 50 évig élt a nyakunkon.
# | livia livia - 2010 08 23 ¦ 20:11:08
Afganisztánban bűzlik valami, sokkal több a magyar áldozat, csak elhallgatják! Mi a fenét keres ott a magyar? Csak suttogva, de már négyszáz közel van az áldozatok száma. No, ennyit ér egy magyar élete! Ha a tizede igaz, az is sok! Van itthon is elég tenni való! Katona-közeli vette suttogóra a dolgot, nem a kisujjamból szoptam! Off! Múlt hét óta legalább hatszor támadták a gépemet, most is próbálkoznak, mert kegyetlenül hullámzik, vibrál a képernyő. Egyelőre kiírja: Trója...etc, és berakja a karanténba, de ez már sok, január óta nem volt problémám.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 20% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 20% [1 szavazat]
Jó 20% [1 szavazat]
Átlagos Átlagos 20% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 20% [1 szavazat]
Generálási idő: 0.74 másodperc
62,814,622 egyedi látogató