Anonymus végrehajtó jelentkezik!
Írta: postaimre - Dátum: 2012 04 20 ¦ 20:06:09
Kedves olvasók, remélhetőleg egyre több belső információt megtudhatunk a végrehajtók világából. Ígéretet kaptam, komoly és fontos információk megosztására, amelyek alátámasztják azt, amit eddig is tudtunk, hogy szervezett bűnszövetkezeti formában, összeesküvés folyik a "devizahitelesek" ellen. Kezdésnek egy kis humoros segítség, a kilakoltatások ellen. Fontos, hogy ne veszítsük el, humorunkat és ne roskadjunk össze.
Teljes hír
Kedves olvasók, remélhetőleg egyre több belső információt megtudhatunk a végrehajtók világából. Ígéretet kaptam, komoly és fontos információk megosztására, amelyek alátámasztják azt, amit eddig is tudtunk, hogy szervezett bűnszövetkezeti formában, összeesküvés folyik a "devizahitelesek" ellen. Kezdésnek egy kis humoros segítség, a kilakoltatások ellen. Fontos, hogy ne veszítsük el, humorunkat és ne roskadjunk össze. Eddig is mindenkit lebeszéltem arról, hogy hadakozásba kezdjen a kilakoltatáshoz felvonultató rendőrökkel, ezt mindenkinek el kell kerülni és meg kell előzni. A következő tipp ebben segíthet, ha valaki mégis húzni szeretné az időt és egyben a végrehajtó idegeit is próbára tenni.

Anonymus szerint, amikorra megkapja valaki a kilakoltatás időpontjáról az értesítést, haladéktalanul gondoskodjon arról, hogy egy cimborája előtte bejelentkezzen az adott címre, majd mikor megérkezik a végrehajtó, akinek birtokában van Átvert Jóska névre szóló kilakoltatási végzés, akkor az ajtót már Betyár Sándor nyitja ki és készségesen felmutatja a személyi igazolványát és lakcímkártyáját. Ezekután végrehajtó és fullajtárjai, nem tehetnek mást, mint futhatnak beszerezni egy új végzést Betyár nevére, de addigra meg gondoskodni kell arról, hogy Ravasz Marci legyen az új lakó hivatalosan, mert a kilakoltatás névre szól. Előbb utóbb biztosan ezen is változtatnak, de addig is éljen vele az akin ez segít, egyszer majd röhögve mesélünk erről a kálváriáról.

Kásler Árpád
Kelt, Gyulán 2012.03.14.-én