OTP szolg-álltatás
Írta: postaimre - Dátum: 2012 04 20 ¦ 09:11:18
Tisztelt ügyintéző, a megújult honlapjukhoz tartozó OTP Direct szolgáltatásuk nem elérhető a számomra, holott eddig remekül működött. Bejelentkezésem után az sms kód beütését követően a gép teker és teker de ezt követően nem adja ki az bankszámlám paramétereit. Sokadik próbálkozás volt már sikertelen.
Teljes hír
Tisztelt ügyintéző, a megújult honlapjukhoz tartozó OTP Direct szolgáltatásuk nem elérhető a számomra, holott eddig remekül működött. Bejelentkezésem után az sms kód beütését követően a gép teker és teker de ezt követően nem adja ki az bankszámlám paramétereit. Sokadik próbálkozás volt már sikertelen. Posta Imre a felhasználó és számlaszámom az alábbi. 11773425 60624880 00000000 Telefonszámom: 20/9359052
Köszönettel!

Posta Imre

Válasz


Tisztelt Posta Imre!

Szíves elnézését kérjük, a levelében említett belépési probléma miatt. A hiba elhárítása érdekében bankunk mindent elkövetett, hogy az OTPdirekt internetes szolgáltatás újra zavartalanul igénybe vehető legyen.

Köszönjük türelmét és megértését.

Az OTP Bank NyRt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:

...
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság


címzett: Informacio

Kedves Tünde és Emese, a rendszer továbbra is sz@r. SMS megjön, de csak teker a csiga és nem enged be. Jó játék, élvezem, mennyibe került ez és melyik mocskos zsidó kapott mennyit belőle? Csányi jól van? Gondoltam szólok Anonimusznak, hogy heckelje meg a honlapjukat és legalább dobja fel valami frappáns felirattal, hisz használhatatlan! Szóval, nem a frappáns választ várom, hanem a frappáns működést,. ha már ezeknek a mocskos zsidóknak köteles vagyok fizetni ezért, bár a kötelet már a nyakukba kellene akasztani és fellógatni szépen sorjában őket.

No, legyen szép napja!

Posta Imre