Álomadósság
rta: postaimre - Dtum: 2011 05 03 ¦ 12:58:13
2011. májusa – ha jól következtetek- be fog kerülni a történelem fekete-fehér nagykönyvébe, de nem azért, mert a török (egyébként nemzetközi anticionista) flotila szándékszik megtörni a gázai blokádot, mert addigra talán csak az a pár zsidó hajó fog ott keringeni, amik azokkal a likvidálandó zsidókkal lesz megrakva, akik útjában vannak már a Netanjahu-féle vonulatnak és a palesztin, no meg a cionista érdekeknek is. Talán akkora megnyitják Egyiptom felõl is az átjárót, miközben a Boszporuszt új „csekkpoint” építése címszó alatt lezárja az oszmán. Romániának már befellegzett, Ukrajnában pedig mesterségesen tartják az alapfeszültséget, összehozva a szevasztopoli katonai kikötõ kérdését az energiapolitikával. Nem tudom feltûnt-e, hogy a zsidó mûsorszolgáltatók török sorozatokat kezdtek el szórni az éterben a brazilokat kicsit háttérbe szorítva!


Teljes hr
2011. májusa – ha jól következtetek- be fog kerülni a történelem fekete-fehér nagykönyvébe, de nem azért, mert a török (egyébként nemzetközi anticionista) flotila szándékszik megtörni a gázai blokádot, mert addigra talán csak az a pár zsidó hajó fog ott keringeni, amik azokkal a likvidálandó zsidókkal lesz megrakva, akik útjában vannak már a Netanjahu-féle vonulatnak és a palesztin, no meg a cionista érdekeknek is. Talán akkora megnyitják Egyiptom felõl is az átjárót, miközben a Boszporuszt új „csekkpoint” építése címszó alatt lezárja az oszmán. Romániának már befellegzett, Ukrajnában pedig mesterségesen tartják az alapfeszültséget, összehozva a szevasztopoli katonai kikötõ kérdését az energiapolitikával. Nem tudom feltûnt-e, hogy a zsidó mûsorszolgáltatók török sorozatokat kezdtek el szórni az éterben a brazilokat kicsit háttérbe szorítva!
No, az hogy közel egy hete a Wikilika arról cikkezett, hogy az Al-Kaida atombombát rejtett el Európában, s ha megölik a „górét” akkor fel is robbantja, már gyanús volt. De mielõtt megölték, elõtte még Csárli táncba vitte Katát (mert azt könnyû volt), s ezt követõen, idõzítve, Putyin szigorú intése ellenére (szintén egy másfél hetes hír) megölik Kadhafi kisfiát és annak családját – de állítólag maga Kadhafi volt a célponty-, s Mubarakra kimondott halálos ítéletet emlegetnek. S mintha csoda történt volna, magát Oszama bin Ladent is likvidálják, Obama szeme láttára. Bár ez nem biztos, mert ugyan hazugság, de a News Foxosok ezt tudják is, s talán nem véletlen, hogy Obama bin Laden haláláról beszélnek, s mindezt Obama állítólag amerikai állatpolgáráságát bizonyító hamis okirat megjelenése után. Cion-cion, van benne rácion! Most dicsekedik az USA izraeli nagykövetsegge, hogy két órával a hírek megjelenése elõtt már tudtak róla, de nem hozták nyilvánosságra. Milyen aranyosak, nem?

Az Oszamának mondott személy tetemét éppen ezért gyorsan be is zsákolták és iszlám szertartás szerint a Perzsa-öböl hullám-sírjába temették. Köztudottan mindez így rendben is van, mert egyébként meg a DNS-vizsgálata már kimutatta, hogy õ, õ volt, csak már nincs, mert õ sincs. Ez már a vicc kategória alsó széle-közepe, de inkább alatta!
Most aztán lehet kivonulna Afganisztánból, Iránból…, mert „meghalt a cselszövõ”, vagy legalábbis valami kevésbé hozzá hasonló. Szaddam halála elõtt, mikor erõs felindulásból kivégeztették Csaucseszkut, még legalább odafigyeltek a hitelesség látszatára. No mindegy, már szerintem direkt hibáznak, ez pedig azt jelenti, hogy a lebukásukkal helyzetet akarnak generálni, bellit a casusnak, hogy legyen oka minden normálisnak agyoncsapni az abnormális zsidó-parazitákat és bennszülött kollaboránsait. Ez pedig elég ok a muszlimok lázongására és a most elszaporítani hivatott tenorcselekedetekre, no meg azok egyre erõszakszervezetesebb országonkénti lereagálására. Zsidóék keverik a lapokat, de nem biztos, hogy az aduk ott vannak, az ász meg már rég nem a „kiskanász”. Nem megyek bele az elemzésbe, mert kiderülne hamar, hogy a legutóbbi marokkói robbantás után a Gibraltári-szoros is még szûkebb lett. Úgy tudom, hogy tele van szonárral és ott egy hal sem tud észrevétlen átsiklanni. De így volt már ez a II. VH idejében is, csak azóta fokozták a technikai blokádot. Tessék megtekinteni a Das Boot, címû alapmûvet.
Link

Tudjátok mennyi izraelita tengeralattjáró, német, USA, olasz, francia, angol és egyéb víziszörny van, amelyet oda kell szögezni, ahol van és ha rosszul mozdul, vagy a kapitánya csak sandán tekint, akkor ronccsá kell lõni nagyon rövid idõ alatt, hogy ne érkezzenek még végig gondolni sem, mi történt velük. Párat valószínûleg hamarosan likvidálnak, a többinek meg van a legénységnek esze, akkor feltartott kézzel önként mennek és verik agyhelyen saját vezetõiket, zsidajaikat, akik ilyen helyzetbe navigálta õket. Mert bizony nem kétséges, hogy a magát zsidónak nevezõt minden országban meg kell tizedelni, s a maradékot meg elküldeni egy „csak oda” holokauszt kalandtúrára, hogy ebbõl már csak tanuljanak.
Nem tudom Amszterdamban hogy áll a gyémánt-kereskedelem, de az Elefántcsont Gaby-Gaby partyknak is vége, s mint fõ gyémántos lelõhely, Dél-Afrika Köztársaságának el-BRICKS-esedése óta biztosan kezdenek már vakarózni a tetûhintások, mert más lett a nóta kvóta.

Szerintem a nagyok a háttérben jól megegyeztek, s a pálya az, hogy aki elbaxta, annak kell helyére tenni a dolgokat úgy, hogy elpucolja saját hulladékát. Ezt kell tenni a NATO-nak, AZ EU-nak és az USA-nak is. De mindebben van egy-két csavar, hogy erre ne jöjjenek rá egykönnyen a befektetõ kisiparosok, mert akkor viszont kitör a pánik. Félni nem kell, mert olyan sikeres volt az agymosás az emberiség zöménél hogy képtelen felfogni elemi érdekeit is, nem csak a való igazságot.

No de térjünk csak „haza”, ide Magyarországra. Olstein Viki nem kis bajban van, ha már a honlapon megjelent elõrehozott választásokra reagál nyilvános beszédében. Tetszik nekem, szépen lehet terelgetni. Viki! Ül! Fekszik! Tükörbe néz! Csomót köt! Mestergerendát keres! Kötelet erõsít! Stokira áll!...- ha nem megy, akkor kapsz segítséget. Gyurcsány ott lesz melletted, ne aggódj!

Gyöngyöspata! Lex egyenruha és rendcsinálás! Nos, én ma is abban vagyok és holnap is a lencsemintásat veszem fel. Kedvelem. Kényelmes, strapabíró, s hadiállapotban elõnyös viselet, de nyugi, nem masírozok, nem csoportosulok és nem keltek félelmet emberekben. Aki ember, az mind tudja, hogy ez ma természetes viselet, s hogy a zsidó és cigány mit ajvékol össze az ugyanúgy nem érdekel, mint azt sem, hogy a kmesszetben a júdeai-kazáriai szekta mit szavazott meg. Csendben kell cselekedni, gyorsan és pontosan. Nem szabad félelmet kelteni, mert ha kezd ébredezni a zsidaj, hogy a hurokban már benne a nyaka, még elkezd ficánkolni és megfojtja magát. Isten ments! Vannak arra már elegen, hogy ezt megtegyék. Errõl a B'nai B'rith, CIA-Mossad, MAZSIHISZ, Likud és a hazai zsidó pártok már gondoskodtak. Bizony csak ésszel, de utána tûzzel-vassal lehet a férgeket a helyükre tenni!

„Ma reggel Lajosmizsérûl jöttem vonattal (mert éjjel ellopták a benzint a vasból), és a következõ beszélgetésre lettem figyelmes:
"...nemsokára nem kell ennyit dolgoznunk, mert jönnek a zsidók, és akkor sokkal jobb lesz.
A magyarok meg mehetnek a rákba!"

No komment”

Az egyenruhás rendelet is olyan, mint a többi! Jó lesz majd a zsidókkal szemben, mert ha magyar rendõr komolyan kezd kekeckedni, akkor a fejét a kerítése oszlopára kell tûzni demokratikusan és szeretettel, miután a családi vonatkozásaitól már a szeme láttára lett megfosztva puszta baráti gesztusból. Ma már nem jön be a vicces és "jófej magyar rendõr" duma. Aki hülye, magyarellenes zsidóbérenc és még zsidó is, azt simán elõ kell készíteni öngyilkosságra. Úgy is mennek most is tüntetni! Tudatosítsátok már bennük is, a jegyzõkkel és a többi idiótával, hogy lehet hepciáskodni, de nem érdemes!
Link

Csak keményen fiúk-lányok és figyeljetek oda, hogy ha azt mondja nektek az zsidaj államtitkár, hogy oszolj, akkor tessék oszolni, mert nem kaptok fizetést! Remélem nem vagytok már annyira idióták, hogy a gõzlevezetés cirkuszában elvesztek és – ha másra nem is jó ez a pofavizit-, legalább megtapasztaljátok, hogy semmire sem jó és semmire sem vagytok jók. Jó lenne, ha különítményetek elkezdene magánerõbõl dolgozgatni és bizonyítanátok, hogy tudtok ti, ha akartok! Ha ti nem tudtok, majd tud más, csak akkor már késõ számotokra.

No de nem is ez a lényeg, hanem amiért ma klaviatúrára indultam az a következõ még meg nem erõsítetthír. Három is van belõle, de lehet válogatni, egyelõre szabadon.

Ahmadinedzsad lemondatásának híre annak zsidó származásával függhet össze, melyet korábban már lebegtetett a sajtó. Bár még most sem biztos a dolog, de hamarosan háború lesz és ott már nem szerepelhet bizonytalan pedigrével. Azt hiszem Vitya is ilyen sorsra jut – ha igaz a hallomás.

Putyin nem régiben „megtérdeltette” a zsidajok fõrabbiját Moszkvában. Bár nem olvastam ezzel kapcsolatosan megjelentetett tudósítást, azért arra tudok gondolni, hogy mindez Netanjahu moszkvai látogatása környékén lehetett, amikoris neki beígérte a „demokratikus” katapultot.

Ám mindez lehet kacsa is, viszont a libát most hozom!

Folyamatosan tudósítottam arról, hogy Kína megjelent Görögországban, majd pedig Portugáliában és Spanyolországban is. Korábbi híresztelések szerint itt komoly felajánlások, pénzügyi stabilitást biztosító hitelkiváltó tranzakciók kerültek szóba. Most úgy tûnik, hogy mindez úgy zajlott, hogy Kína kivásárolta az említettek tartozását. Valószínûleg a „háttérhatalom” megegyezett, hogy az USA és EU kifizethetetlen tartozásait Kína átütemezi és amivel neki tartoznak, azzal jóvá íratja azt, amivel az egyes országok tartoztak Rotschildéknak, az IMF-nek az Európai Központi Banknak, Világbanknak a FED-nek. Valódi pénzmozgás nélkül, a váltók kiváltásával mindez egy laza mozdulattal megvalósítható.

De nem ez a lényeg. Pár hete nagyhirtelen új „Magyar” Államkötvények jelentek meg a piacon és a híresztelés szerint fogyott, mint a feltuningolt árú cukor, viszont cserébe az eddigi kb. 2000 milliárdos államadósságunk is megsokszorozódott.
Pár napja arról adtak hírt, hogy Kína a MÁV-ba tolt be egy nagyobb összeget, és közben katonai delegáció is volt nálunk. Nos, következõ lehet a helyzet. A kiadott államkötvények egyik részét maguknak a zsidóknak kellett megvásárolniuk a tõlünk kilopott pénzbõl, miközben Kína az oroszok „közvetítésével” cserében kifizette értéktelen dollárokkal az államadósságunkat. Bizony! Pár napja egy titkos összejövetelt emlegetve lebegtetik a hírt, hogy Putyin személyes jelenlétével megszületett a paktum. NINCS ÁLLAMADÓSSÁGUNK! Illetve nincs a zsidók felé, mert azt az ÁU állta. Innen kezd érdekes lenni a meccs, ugyanis Obama bin Laden halálhíre meg feltornázta a Dollár árfolyamatát! Alig tudom követni magam is az okfejtést. Ez a május rázósnak ígérkezik. Ha igaz a hír, akkor azért, ha nem akkor azért, mert egyelõre még a zsidaj nem mondott le a polgárháborúnak álcázott katonai kivitelezés beindításáról, bár ha jól gondolom, akkor erre szükség van, mert ha nem vonul be pár NATO-EU egyenruhás „rendfenntartó”, akkor hogy tudják álcázni a betelepített zsidó egységek kivonását. Tudjátok hogy megy ez? Bejön tíz tank, de kivonul másfél ezer páncélozott harcjármû. No majd meglátjuk, mit okoskodtak össze!

Ha a hír igaz –legalábbis lényegében-, akkor hamarosan látszata is lesz, mert ennek feltételei vannak és nagyon szigorúak, de nem csak pénzügyi, hanem katonai részrõl. Aki fizet, az diktál. Új bankok jönnek, régiek mennek.
Ami az igazán nagy kérdés, hogy ha ezt meglépték, ezzel Olstein retorikáját és Tel-Aviv ideológiai alapjait vágták ketté, mert most ugye a GDP-nek nevezett pénzmosoda kb. 80%-a megy az államadósság törlesztésére és ezért van megszorítás és csõdhelyzet, meg minden, ami ezzel össze sem függhetne (pl. munkanélküliség és cigányszaporítás, zsidó betelepítés), de ha kiderül hogy már NINCS államadósság, mert HUN rokonaink a parazita zsidajt kivásárolták, akkor most mire fognak hivatkozni eztán? Mindenki tudja, hogy a fizetésébõl két cigányt és másik két zsidaj holotúlélõt tart el, s ezért nem juthat elõre, ám most tényleg kicsit zavarban vagyok a jövõt illetõen. No annyira mégsem, csak azt mondom zavaromban. A végét mindenesetre kivárjuk, sõt ha módot találunk, akkor meg is sürgetjük ennek az egész tranzakciónak. Most jut csak eszembe, hogy a jemeni vezetés (elnök) is egy hónapot kért még, hogy hivatalban maradhasson. Miért? Utána úgyis vége a dalnak, vagy csak akkor kezdõdik el igazán? A pápua meg most lett boldoggá! De összejöttek a lelki szegények!

Mivel ajvékolva örvendenek a kanadai választásokon a konzevatív párt gyõzelmének és a cionista Steven Harper miniszterelnökségének, ezért úgy vélem, hogy sokan fognak innen is oda menekülni. Kanadából pedig most akarják kitoloncolni a sok cigányt, aki évekkel korábban „kimenekült” és most felszaporodva mintegy 1000 családról hallani, aki ezek a toleráns zsidók kitoloncolnának Magyarországra. No kaftán, ezt gonbold újra!
Talán éppen ezért zárták ma le gyakorlatnak álcázva a telavivi repteret és talán véletlenül most reppent fel elõször hivatalosan is a Szu-35C. Remélem nem hiába!