Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Csak a torka véres

Belföld

Dr. Magyari József elnök-vezérigazgató úr
részére
Vértesi Erőmű Zrt.

Tisztelt Elnök-Vezérigazgató Úr!


A közvetlen érintettségére figyelemmel a hivatalos tudomásszerzés érdekében csatoltan megküldöm az Euro Möbel Line Kft. ügyében az NBH által folytatott lehallgatási jegyzőkönyvekkel bizonyítottan Ön által megvesztegetett dr. Varga Miklós kecskeméti bíró által az utasításának megfelelően irányítottan - az anyósa cége a Novum Kft. helyett - kirendelt Duna Libra Rt. két felszámoló biztosának a 2010. május 04-i elítélésről szóló újságcikkeket azért, hogy a jogellenesen törvényi következmények nélkül hagyott bírákat érintő súlyos bűncselekmények kapcsán láthassa, hogy azok a továbbiakban nem maradhatnak a törvényi következmények nélkül.


ENSZ visszakozás

Külföld

Az ENSZ 45 személyt és szervezetet törölt "feketelistájáról"


Negyvenöt személy és szervezet nevét törölte az ENSZ a tálibokról és az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat tagjairól készített feketelistáról - közölte a világszervezet szankcióbizottságának elnöke.

Mi a háború valódi célja?

Napló

Úgy teszünk, mint az örök újrakezdők. Sok hibával, de kitartóan tekerjük az időkereket, hogy kitölthessük az időkeretet. Bevallom, nem bánnám, ha pár napra szabadságra mehetnék már, mert a gondolataimnak is jár némi fennkölt laza asszociációs rekreáció, de erre megint nincs mód, mert a háború közeleg és megdöbbenve észlelem, hogy nem csak cikkeink tartalmát, vonulatát, üzenetét, hanem szóhasználatát, címeit is kezdik átvenni a nagy nyugati kóser médiában, miközben idehaza is változást érzékelem. Lassan őrülnek ezek a majmok, nagyon lassan, de legalább szórják a pelyva mellé már a magot is néhanapján. A honlap költözésének oka a rendszer biztonságában rejlik, de ettől még nem lett egyszerűbb a dolgunk. El kell teljen pár napnak, hogy hozzászokjak én is és összeáljon a lap egésze a praktikusság és kényelmi szempontok paramétereinek mértékre szabásával.


Lézeres felhőkészítés

Tudomány

Megosztás - Mi ez?

Lézersugár segítségével is gyártható felhő, amely megfelelő viszonyok esetén esőt is adhat. Egy új kísérletben a nagyenergiájú sugárzás ionizáló hatást váltott ki a légkörben, ami elősegítette a vízpára kondenzációját.


Biztos, hogy Irán a célpont?

KülföldIrán elleni támadás a kaukázusi bazison keresztül, izraeli tervek szerint: A Török légifolyosó.
Egy héttel ezelőtt Izrael kiszivárogta a sajtónak hogy Saud Arabia engedélyezte a légifolyosó használatát, Irán megtámadására. Saud Arábia ezt gyorsan letagadta. Valójában ez csel volt Izrael részéről, valós terve, a támadás végrehajtása a Grúz Köztársaságon keresztül lenne, mely közel van Irán északi határához. Valójában Izrael nem számított a Török reakcióra, mely a flotta megtámadásábol fakadt, nemzetközi vizeken. Emiatt úgy tünik ez a terv meghiúsult.

Csak egy példa a pénzpocsékolásra

Belföld

Újabb meghökkentő pazarlásokra derült fény a Magyar Fejlesztési Bank által felügyelt társaságoknál - írja a Magyar Nemzet. A lap arról ír, hogy hazarendelték az MFB brüsszeli képviselőjét, akinek a korábbi vezetés luxuskörülményeket teremtett, de tevékenysége nem igazolta kinntartózkodása szükségességét.


A bioelektromosság tudományának eredményei /HAARP/

TudományMindannyian tapasztaljuk, hogy szervezetünk működése, közérzetünk és hangulatunk függ az időjárástól, a frontátvonulástól, a mágneses viharoktól. Kevesen tudják azonban, hogy ezekért a változásokért elsősorban a légköri elektromosság a felelős.
A szükséges következtetéseket, a légkörbe juttatott alumínium-por és a HAARP technologógia között, már bárki levonhatja!

Belépési nehézségek

FelhívásKedves Látogatók!

Bizonyára észrevettétek, hogy Imre honlapja új köntöst kapott. Az oldal már működik, holnap reggeltől már ide teszi fel a híreket. A régi oldal látogatható, olvasható, kommentezhető, a regisztráció viszont ott lezárult. Az archívum menüpontra kattintva érhetitek el. A regisztráció itt az új oldalon működik.
A belépés változott! A régi oldalon használt belépési név helyett használjátok a megjelenő nevet és a jelszavatokat, így fog beengedni a rendszer. Ha valami miatt mégsem tudtok belépni, használjátok a kapcsolat menüpontot.
A belépési és egyéb problémákkal küzködők olvassák a GY.I.K. menüpontot, folyamatosan frissítem a legtöbbször előforduló problémák szerepelnek majd benne, olyan ütemben, ahogy sikerül azt megoldanom.

Geoidmodell

TudományA Föld globális gravitációs erőterét nagy felbontással feltérképező európai műhold első két hónapos működése alatt gyűjtött adatokból állították elő a geoidmodellt.
Generálási idő: 0.66 másodperc
67,461,145 egyedi látogató