Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Csak a torka véres

Belföld

Dr. Magyari József elnök-vezérigazgató úr
részére
Vértesi Erõmû Zrt.

Tisztelt Elnök-Vezérigazgató Úr!


A közvetlen érintettségére figyelemmel a hivatalos tudomásszerzés érdekében csatoltan megküldöm az Euro Möbel Line Kft. ügyében az NBH által folytatott lehallgatási jegyzõkönyvekkel bizonyítottan Ön által megvesztegetett dr. Varga Miklós kecskeméti bíró által az utasításának megfelelõen irányítottan - az anyósa cége a Novum Kft. helyett - kirendelt Duna Libra Rt. két felszámoló biztosának a 2010. május 04-i elítélésrõl szóló újságcikkeket azért, hogy a jogellenesen törvényi következmények nélkül hagyott bírákat érintõ súlyos bûncselekmények kapcsán láthassa, hogy azok a továbbiakban nem maradhatnak a törvényi következmények nélkül.


ENSZ visszakozás

Külföld

Az ENSZ 45 személyt és szervezetet törölt "feketelistájáról"


Negyvenöt személy és szervezet nevét törölte az ENSZ a tálibokról és az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat tagjairól készített feketelistáról - közölte a világszervezet szankcióbizottságának elnöke.

Mi a háború valódi célja?

Napló

Úgy teszünk, mint az örök újrakezdõk. Sok hibával, de kitartóan tekerjük az idõkereket, hogy kitölthessük az idõkeretet. Bevallom, nem bánnám, ha pár napra szabadságra mehetnék már, mert a gondolataimnak is jár némi fennkölt laza asszociációs rekreáció, de erre megint nincs mód, mert a háború közeleg és megdöbbenve észlelem, hogy nem csak cikkeink tartalmát, vonulatát, üzenetét, hanem szóhasználatát, címeit is kezdik átvenni a nagy nyugati kóser médiában, miközben idehaza is változást érzékelem. Lassan õrülnek ezek a majmok, nagyon lassan, de legalább szórják a pelyva mellé már a magot is néhanapján. A honlap költözésének oka a rendszer biztonságában rejlik, de ettõl még nem lett egyszerûbb a dolgunk. El kell teljen pár napnak, hogy hozzászokjak én is és összeáljon a lap egésze a praktikusság és kényelmi szempontok paramétereinek mértékre szabásával.


Lézeres felhõkészítés

Tudomány

Megosztás - Mi ez?

Lézersugár segítségével is gyártható felhõ, amely megfelelõ viszonyok esetén esõt is adhat. Egy új kísérletben a nagyenergiájú sugárzás ionizáló hatást váltott ki a légkörben, ami elõsegítette a vízpára kondenzációját.


Biztos, hogy Irán a célpont?

KülföldIrán elleni támadás a kaukázusi bazison keresztül, izraeli tervek szerint: A Török légifolyosó.
Egy héttel ezelõtt Izrael kiszivárogta a sajtónak hogy Saud Arabia engedélyezte a légifolyosó használatát, Irán megtámadására. Saud Arábia ezt gyorsan letagadta. Valójában ez csel volt Izrael részérõl, valós terve, a támadás végrehajtása a Grúz Köztársaságon keresztül lenne, mely közel van Irán északi határához. Valójában Izrael nem számított a Török reakcióra, mely a flotta megtámadásábol fakadt, nemzetközi vizeken. Emiatt úgy tünik ez a terv meghiúsult.

Csak egy példa a pénzpocsékolásra

Belföld

Újabb meghökkentõ pazarlásokra derült fény a Magyar Fejlesztési Bank által felügyelt társaságoknál - írja a Magyar Nemzet. A lap arról ír, hogy hazarendelték az MFB brüsszeli képviselõjét, akinek a korábbi vezetés luxuskörülményeket teremtett, de tevékenysége nem igazolta kinntartózkodása szükségességét.


A bioelektromosság tudományának eredményei /HAARP/

TudományMindannyian tapasztaljuk, hogy szervezetünk mûködése, közérzetünk és hangulatunk függ az idõjárástól, a frontátvonulástól, a mágneses viharoktól. Kevesen tudják azonban, hogy ezekért a változásokért elsõsorban a légköri elektromosság a felelõs.
A szükséges következtetéseket, a légkörbe juttatott alumínium-por és a HAARP technologógia között, már bárki levonhatja!

Belépési nehézségek

FelhívásKedves Látogatók!

Bizonyára észrevettétek, hogy Imre honlapja új köntöst kapott. Az oldal már mûködik, holnap reggeltõl már ide teszi fel a híreket. A régi oldal látogatható, olvasható, kommentezhetõ, a regisztráció viszont ott lezárult. Az archívum menüpontra kattintva érhetitek el. A regisztráció itt az új oldalon mûködik.
A belépés változott! A régi oldalon használt belépési név helyett használjátok a megjelenõ nevet és a jelszavatokat, így fog beengedni a rendszer. Ha valami miatt mégsem tudtok belépni, használjátok a kapcsolat menüpontot.
A belépési és egyéb problémákkal küzködõk olvassák a GY.I.K. menüpontot, folyamatosan frissítem a legtöbbször elõforduló problémák szerepelnek majd benne, olyan ütemben, ahogy sikerül azt megoldanom.

Geoidmodell

TudományA Föld globális gravitációs erõterét nagy felbontással feltérképezõ európai mûhold elsõ két hónapos mûködése alatt gyûjtött adatokból állították elõ a geoidmodellt.
Generlsi id: 0.23 msodperc
83,436,047 egyedi ltogat