Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Kedves Imre!

Hát sikerült beletenyerelnem a lekvárba. Ugye itt ez a ...-nap amire hívtalak elõadásra. Megyek a mûv házba mondom egy író-olvasó találkozót kéne beilleszteni a 28-i programba. Okés mondják ki az elõadó. Posta Imre. Úgy lefagytak, mint a számítógép.Addig osztottak szoroztak, hogy nem fér bele az idõbe, mert minden perc foglalt.Ebbõl is látszik, hogy jó úton jársz. Ha már ennyire fosnak tõled az nem véletlen!

Budapest visszakapja a vízmûveket

Suez és Judapest, meg a zsidó bárcás nénikétek! Minden pontban megállapodás született hétfõn a budapesti városházán a Fõvárosi Vízmûvek Zrt. kisebbségi részvényeinek visszavásárlásáról – tudta meg a Magyar Nemzet azután, hogy a fõváros delegációja fogadta a francia befektetõ Suez Environnement S. A. vezetõit.

Életmentõ gyógyszerek tûnhetnek el a polcokról

Amennyiben tovább csökkentik a gyógyszerekre fordított állami kiadásokat és növelik a gyógyszergyárak válságadóit, a jövõben egyre több életmentõ gyógyszer válik elérhetetlenné Magyarországon. Emellett csökkennek a kutatásokra, az orvosok továbbképzésére fordított összegek, a gyógyszeriparban pedig további munkahelyek szûnhetnek meg - írja az Index.

Goldman: kell az IMF pénze, különben magyar államcsõd fenyeget

Stabil növekedést jósolnak Kelet-Európának 2013-tól kezdõdõen a Goldman Sachs elemzõi: Magyarország mellett Csehország és Lengyelország profitálhat leginkább a nyugat-európai konjunktúra várható élénkülésébõl - mondta a GS Kelet-Európa szakértõje az APA osztrák hírügynökségnek. Mindamellett Magdalena Polan figyelmeztetett: vannak országspecifikus kockázatok.

A zsidó rituális gyilkosságok…rövid…jegyzéke

Ezt a kérdést szem elõtt tartva álljon itt El Joachim Amman: A zsidó rituális gyilkosságok…rövid…jegyzéke. Az alábbi kivonatos közlések teljes egésze megtalálható a Szittyakürt 2009. októberi számának 6 – 9. oldalán.

Soha nem volt ilyen közel a forint megszüntetése

Magyaros arcél és tényleg közel állunk a Forint megszüntetéséhez. Csaba László szerint 2016-tól be lehetne vezetni az eurót. Az IMF-tárgyalások csúszása kapcsán a köztévé mûsorában megjegyezte: a Valutaalap maga elé tolja az Európai Bizottságot, az pedig olyan kérdéseket vet fel, melyeknek a hitelfelvételhez semmi köze.

Lefejezték a MÁV-ot

Dávid ez is, no meg Morvai elõképe. Állítólag a holokamu-pénzt elkezdték kifizetni suttyomban a tetûhintásoknak csak nem beszélnek róla. Vezér nélkül marad a MÁV: Szarvas Ferenc, a társaság elnök-vezérigazgatója távozik posztjáról. Utódját már kiválasztották, de a Népszabadság úgy tudja, az új fõvasutas érkezéséig hetek telhetnek el.

A Fülöp-szigetek és az Egyesült Államok hadgyakorlatot tartanak Kína közelében

A Fülöp-szigetek és az Egyesült Államok megkezdte közös hadgyakorlatot a Dél-kínai-tengeren. A hadgyakorlat egy részét olyan terület közelében tartják, amelyet vitásnak tekintenek a Fülöp-szigeteken és Kínában.

Súlyos aszály Nagy-Britanniában

Nagy-Britannia 1976 óta nem látott, a legsúlyosabb aszályt éli át. Több mint 35 millió ember vízhiányt szenved. Számos területen korlátozzák a csapvíz használatát. Londonban 30 szökõkutat kellett kikapcsolni, köztük a leghíresebbet, a Trafalgar-téren is.

Holohazudozás, öngerjesztés, aztán egy kis Breivik

A holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapján "azon honfitársaink elõtt hajtunk fejet, akik a második világháborúban nem a harcok során estek el, hanem egy gonosz, gyilkos eszme német és magyar kiszolgálói miatt vesztették életüket" - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára.

Puskatussal vágta arcon a fegyvertelen tüntetõt egy izraeli katona

Az alábbi videót vasárnap tette közzé a Nemzetközi Szolidaritás Mozgalom a világhálón. A felvételen jól látható, ahogy az egyik izraeli katona puskatussal arcon vágja a 20 éves Andrea Ayas dán aktivistát, aki úgy zuhant a földre az ütéstõl mintha lövés érte volna. Az Izraeli védelmi erõ a többi aktivistát sem kímélte, sokat közülük a jerikói kórházba kellett szállítani.

Vannak új munkahelyek, de több mint 70 százalékuk közmunka

Márciusban a létrejött munkahelyek közel 80 százaléka továbbra is állami támogatás mellett megnyitott pozíció volt, ennek több mint 90 százaléka közfoglalkoztatást jelentett. Mfor.hu-háttér.

A britek fele kivándorolna

Elegük van A briteknek csaknem a fele komolyan foglalkozik a kivándorlás gondolatával, mert vagy az egekbe szökõ árakat nem tudja elviselni, vagy az idõjárást - vagy a többi britet.
A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - megbízásából készült országos felmérés kimutatta, hogy a lakosság 42 százaléka határozottan fontolgatja az ország elhagyását, további hat százalék pedig már aktívan tervezi is a távozást.

A Nemzetközi Valutalap üdvözli a jüan-árfolyam lebegtetési sávjának kiszélesítését

Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutalap elnöke április 14-én nagyra értékelte a kínai jegybanknak döntését, mely szerint kiszélesíthetik az amerikai dollár-jüan árfolyam lebegtetési sávját.

Elveszett évtizedtõl tart az osztrák jegybankelnök

Nagyobb a kockázata annak, hogy az infláció helyett a defláció közeli helyzet okoz problémákat az eurózónában - jelentette ki egy osztrák lapnak adott hétvégi interjúban Edwald Nowotny.
Generlsi id: 0.84 msodperc
83,436,815 egyedi ltogat