Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Már a rendőrszakközepesek is holokamuznak

Szia Imre!
Miskolci Rendőrszakközépiskola honlapja: Link Már itt is elkezdték...
De mit várjuk ezektől az akasztanivaló "magyar rendőröktől"? Link Link

RITUÁLIS VÁGÁS VAN

VÉRVÁD MÉGJOBBAN VAN
Épületes műsor zajlott le vasárnap este a Judatévén (DUNA). A műsorvezető a beszédhibás Betlen János volt, akinek édespapája a Szabad Nép nevű ávóslap egyik főcsahosa volt.

Aranyérmet kap Raoul Wallenberg

Az amerikai képviselőház egyhangúlag megszavazta kedden, hogy születésének 100. évfordulóján a legmagasabb rangú elismeréssel, a Kongresszusi Aranyéremmel tüntesse ki Raoul Wallenberget, aki a náci megszállás alatt legalább 100 ezer zsidó életét mentette meg Magyarországon.

Hess szerint a zsidók hipnotizálták Churchillt

Hitler helyettese, Rudolf Hess szerint a zsidók hipnotizálták Winston Churchillt, hogy a brit miniszterelnök negatívan közelítsen a Harmadik Birodalom felé – derült ki a Hessen végzett pszichiátriai vizsgálat jegyzőkönyvéből.

MEGÁLLAPODTAK IRÁNNAL

Megbékélés született az iráni nukleáris programról az Isztambulban valóra vált tárgyaláson.

Csúcsokat dönt az orosz gabonaexport

Kiheverték a 2010-es aszályt
Az orosz nyersanyagdömpingen ezen túl már nem csupán az olaj, a földgáz, vagy éppen a kőszén értendő, hanem a gabona is. Először exporttilalom, majd közvetlenül utána rekordtermés: Oroszország a 2011/2012-es szezon lezárulta előtt két és fél hónappal már több gabonát exportált, mint a tilalom előtti 2009/2010-es teljes szezonban.

A kínai és az orosz tengeri erők közösen gyakorlatoznak

Chen Bingde, a Kínai Kommunista Párt Katonai Bizottságának tagja, kínai vezérkari főnök április 17-én délután telefonon beszélgetést folytatott orosz kollégájával, Nikolai Makarovval. A beszélgetés során jóváhagyta a közös tengeri hadgyakorlatot, amelynek dátuma április 22-27., helyszíne pedig a kínai Huanghai környéke lesz.

Szivárgó kút az Északi-tengeren

A Total olajtársaság egyik Északi-tengeri fúrótornyán tegnap szivárgás kezdődött, melynek mértéke 1-2 kg gáz/sec, azaz naponta 165-330 ezer m3 gáz tűnik el, vagy egy része oldódik bele a tengerbe.
Az Elgin elnevezésű mező fúróplatformját és a szomszédos platformot kiürítették. Mivel ez a régió több mezőt is tartalmaz, és az innen származó földgáz az Egyesült Királyság ellátásának 7%-át adja, a helyzet nemcsak környezetvédelmi, hanem ellátási szempontból is veszélyes.

Együttműködési megállapodást írt alá a Rosznyefty az ExxonMobillal

Közös vállalatok létesítéséről, egymás projektjeiben való részvételről szóló megállapodásokat írt alá hétfőn az orosz Rosznyefty és az amerikai ExxonMobil.

Oroszország radarállomást telepítene Transznisztriába

Az Orosz Föderáció fenn kívánja tartani transznisztriai katonai jelenlétét, sőt radarállomást is létre kíván hozni a térségben, válaszul az amerikai haderő romániai jelenlétére és a Moldova és Románia közötti közeledésre – írta a moszkvai Nyezaviszimaja Gazeta.

Hillary Clinton: ‘We Are In An Information War, and We Are Loosing’

Szerintem is!Link

Körözés Patrubány Miklós ellen?

Nem jelent meg a vádlott Patrubány Miklós a mai bírósági tárgyaláson, mondta el sajtószolgálatunknak Kvacskay Károly a Pax Pannoniae Vagyonkezelő korábbi ügyvezető igazgatója. A bíró Patrubány Miklós büntetőügyében kiadható elfogató parancsról hivatalból dönt. A következő tárgyalást 2012. április 19-re tűzték ki, melyre ha kell bilincsbe hozzák be a többszörös vádlottat.

Lemondott a borsodi vezetés: nekiestek a Jobbik alelnökének

Borsodiak, nem kellene már lépnetek és agyonverni ezt a zsidócsürhét? A Jobbik teljes borsodi vezetésének lemondásáig fajult az a háborúskodás, amely Szegedi Csanád és a párt egyik országgyűlési képviselője és köre között zajlik - tudta meg a hvg.hu. Szegedi Csanád ellen etikai eljárást kezdeményeztek. A tét a Jobbik legfőbb bázisának számító Borsod ellenőrzése. A szemben álló felek valamennyien a párt radikálisabb táborához tartoznak. A hvg.hu ennek a belső harcnak a hátterét tárja fel.

Helló Imre!

Köszönöm hogy válaszoltál.Nagyon örülök neki hogy ennyi hiába való próbálkozás után végre sikerült elérnem téged. RohaDtul bonyorult ez az átkozott internet meglátszik hogy ez is zsidó találmány.Legalábbis én úgy tudom azok szeretik túlbonyolítani a dolgokat hogy nehogy egy átlagos ember is könnyedén tudja használni.Lehet hogy a te weboldaladon olvastam éppen hogy az Irániak lekapcsolódnak a világhálóról és saját hálózatot építenek ki.

Egy ideje olvasom már a lapotokat

fullon respekt Nektek amit csináltok és ahogyan csináljátok. Hiszem és tudom is, hogy az "Egy-ivású" (vagyis Istenből merítkezőek:)) emberek mindig megtalálják egymást amikor kell és ahogyan kell. Az MKH-ra írogattam régebben cikkeket. Küldök néhány linket ha esetleg lenne kedvetek, időtök olvasni vagy kikapcsolódni a sok(k) fajsúlyos téma mellett.:) Link
Generálási idő: 0.89 másodperc
67,461,557 egyedi látogató