Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

dr. Piros Attila dandártábornok hivatalvezető részére.

Alapbeadványom a rendörség dolgozóinak munkáját megitélő nyilatkozattételt irányzott meg, mint ahogy azt Ön 2012.03.12.-i levelében kiválóan idézte is. Azon hivatalok vonatkozásában, melyekre hivatali hatásköre nem terjed ki, ne értékelje. Ez azonban nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a hivatali hatáskörébe tartozó beosztottak munkályát értékelje.

A megszorítások ellen tiltakoznak

Szlovén közalkalmazottak sztrájkja
„Mi neveltünk benneteket (a kormányt), hol tévedtünk? Teszi fel a kérdést az egyik tiltakozó transzparense (fotó: Beta/AP) „Mi neveltünk benneteket (a kormányt), hol tévedtünk? Teszi fel a kérdést az egyik tiltakozó transzparense

Ismét sikeres gáztalálatot jelentettek Magyarországon

Ismét sikeres fúrásról számolt be a Penészlek térségében kutatási és termelési tevékenységeket folytató Ascent Resources Plc. A PEN-105A-jelű fúrás, amely a korábbi PEN-105 kúthoz kapcsolódik a vártnál jobb eredményeket hozott - számolt be a társaság közleményében.

Interkontinentális rakétát lőtt ki India

India első ízben hajtott végre csütörtökön sikeres kísérletet nagy hatótávolságú rakétával, amely képes mélyen behatolni Kína területére, elérni Pekinget és Sanghajt vagy akár európai városokat is - jelentették be Újdelhiben.

Tescóban bukott le a felszámoló, három évet kapott

Vesztegetésért letöltendő börtönbüntetést kapott két nagy, felszámolással foglalkozó cég munkatársa - írja legújabb számában a HVG.

Az USA kész együttműködni Oroszországgal a rakétavédelemben

Az orosz radarok jelentékenyen javíthatnák az amerikai rakétavédelmi rendszer lehetőségeit. Ilyen véleménynek adott hangot a kongresszusban Patrick O’Reilly altábornagy, a Pentagon rakétavédelmi ügynökségének vezetője.

Zsidók által elkövetett magyar holokauszt- Zalka M. laktanya és környéke

" A Zalka Máté laktanya - akkor is és Ma is - zord, állandóan zárt négy méter magas vaskapuja mögött az élve megnyúzott ellenzékieknek a holttetemeit csúsztatták a Dunába a Műszaki Egyetem csatornarendszerén keresztül, olyan neves zsidó intellektüelek ügyelésével, parancsára, mint a kiváló nevettető-felejtővé avanzsált dr. Komlós J. (ános), és a nagy műveltségű irodalmár, dr.Kardos elvtársak.

Miért is olyan fontos egy világrendőrség, pl. a NATO?

A szép új világrend felé
Globalizációról írni ma egyesek szerint egyenlő az antiszemitizmussal. Nem tudhatjuk, ez annak elismerését jelenti-e, hogy a globalizmust a zsidóság találta ki, erőlteti a világra, azt viszont tudjuk, hogy ma már óriási szakirodalma van, egyáltalán nem antiszemita amerikai elemzők munkái nyomán, és Amerikában is napirenden lévő téma.

Juhász Oszkár csak felkészülten háborúzna a Zsidesz rendőrei ellen

Ilyen nincs is, még ha akkor sem! Gyerekek, ez az én szövegem, elloptátok a "felforgató"-könyvet? Polgárháború? Zsidesz? Az én lehallgatási anyagom mikor hozzáTEK? Ja, hogy nem sokára, csak addig fel kell puhítani a közönyös véleményt. Értem. Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét.

Gárdonyi Géza a zsidóságról

A zsidósággal szemben azt a hibát követjük el, hogy azt követeljük tőle: ne legyen zsidó.
Az emberi faj tökéletesedésének plánuma isteni plánum mely megismerhető a népfajok különvérüségéről és különnyelvüségéről is.

A HITLERI ÁRJATÖRVÉNYEK

TELJES SZÖVEGE ÉS MAGYARÁZATA Dr. Molnár Ákos:
Ki árja, félvér, nemárja – félvérek és nemárják jogállása – nemárják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – harctéri szolgálatból eredő kiváltságok stb.

Érdekességek , amik elkerülik a figyelmünket

Az írásomban néhány érdekes összefüggést írok le.Nem fog mindenkinek tetszeni.
Tavaly, 2011 őszén a debreceni zsidó hitközség immár a tizenkettedik konferenciáját tartotta "Rólunk szól" címmel. A 160 résztvevőből 100 fő a jelenlegi, trianoni határokon túlról érkezett. Tehát a kongresszus határozottan Kárpát-medencei léptékben gondolkodik.

Feljelentés hazaárulás vádjával

NaplóOlyan nehezen veszem rá magam az írásra, pedig a kedélybetegségem sem újult ki és a lúdtalpamat is bakancs-kúrával kezelem. Az ujjaim nem klavia-túrára, tor-túrára vágynak, hanem bevetésre. Fegyver után sóvárognak, ez már egészen biztos és nincs kedvem küzdeni ellene. Térülök-fordulok és azon kapom magam, hogy bicskám nyitva, ahogy a szívem is nyitottan köny-vezik. Hamarosan el kell indulni mindenkinek. Elköszönni és nem térni haza addig, amíg egyetlen zsidóféreg, cigány és hitvány „magyar” a tiszta levegőt szívja. Tegnap egy volt rendőr-kollégával beszélgetve kaptam indíttatást, hogy fegyvert kell beszerezni. Eddig halogattam, de meggyőzött, hogy talpig vasban kell elindulni. Kezdetnek egy MP5-ös és egy Glock19-es megteszi épületharcászathoz is. Megkérdem a TEK-et, hogy adnának-e kölcsönbe, vagy el kell venni tőlük? Mint kiderült, a zsidók most 100 dollár/darab áron juthatnak AMD-hez, a központ fegyver-raktárakból.

Hulladék zsidó 'ügyész, bíró, rendőr' ganéku-paca

címzett: Orbán; Police; brfk; katonai; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.
Már egyszer tettem feljelentést ebben az ügyben is a tetves zsidaj ügyész - és rendőrseggeknek, de hát ez a Keresztes zsidó nem semmi kápó. Gyerekek, benneteket tényleg csak tűzzel vassal lehet megfékezni, úgy látom! Patkány zsidó horda, remélem hamarosan nem a jog mezején, hanem a hullaházban szemlézhetünk már benneteket! Úgy látom az alábbi felemlegetett nevek alapján, magyar nincs közte, ez mind egy szálig zsidó-féreg a javából. Csak stílszerűen: Halál rátok!
Posta Imre

Kettős gyilkosság Sopronban

Necces! Szolgálat, ti voltatok? Éppen fegyvert akarok beszerezni, kár volt idő előtt lelőni a poént! Egy lőtér vezetője és egy másik ember az áldozat. Kettős gyilkosság történt Sopronban: a lőtér vezetője és egy tag az áldozat. Részleteket későbbre ígér a rendőrség, de azt már tudni, hogy a gyilkosság során fegyvereket és pénzt zsákmányoltak.
Generálási idő: 0.79 másodperc
67,462,385 egyedi látogató