Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dr. Piros Attila dandártábornok hivatalvezetõ részére.

Alapbeadványom a rendörség dolgozóinak munkáját megitélõ nyilatkozattételt irányzott meg, mint ahogy azt Ön 2012.03.12.-i levelében kiválóan idézte is. Azon hivatalok vonatkozásában, melyekre hivatali hatásköre nem terjed ki, ne értékelje. Ez azonban nem zárja ki annak lehetõségét, hogy a hivatali hatáskörébe tartozó beosztottak munkályát értékelje.

A megszorítások ellen tiltakoznak

Szlovén közalkalmazottak sztrájkja
„Mi neveltünk benneteket (a kormányt), hol tévedtünk? Teszi fel a kérdést az egyik tiltakozó transzparense (fotó: Beta/AP) „Mi neveltünk benneteket (a kormányt), hol tévedtünk? Teszi fel a kérdést az egyik tiltakozó transzparense

Ismét sikeres gáztalálatot jelentettek Magyarországon

Ismét sikeres fúrásról számolt be a Penészlek térségében kutatási és termelési tevékenységeket folytató Ascent Resources Plc. A PEN-105A-jelû fúrás, amely a korábbi PEN-105 kúthoz kapcsolódik a vártnál jobb eredményeket hozott - számolt be a társaság közleményében.

Interkontinentális rakétát lõtt ki India

India elsõ ízben hajtott végre csütörtökön sikeres kísérletet nagy hatótávolságú rakétával, amely képes mélyen behatolni Kína területére, elérni Pekinget és Sanghajt vagy akár európai városokat is - jelentették be Újdelhiben.

Tescóban bukott le a felszámoló, három évet kapott

Vesztegetésért letöltendõ börtönbüntetést kapott két nagy, felszámolással foglalkozó cég munkatársa - írja legújabb számában a HVG.

Az USA kész együttmûködni Oroszországgal a rakétavédelemben

Az orosz radarok jelentékenyen javíthatnák az amerikai rakétavédelmi rendszer lehetõségeit. Ilyen véleménynek adott hangot a kongresszusban Patrick O’Reilly altábornagy, a Pentagon rakétavédelmi ügynökségének vezetõje.

Zsidók által elkövetett magyar holokauszt- Zalka M. laktanya és környéke

" A Zalka Máté laktanya - akkor is és Ma is - zord, állandóan zárt négy méter magas vaskapuja mögött az élve megnyúzott ellenzékieknek a holttetemeit csúsztatták a Dunába a Mûszaki Egyetem csatornarendszerén keresztül, olyan neves zsidó intellektüelek ügyelésével, parancsára, mint a kiváló nevettetõ-felejtõvé avanzsált dr. Komlós J. (ános), és a nagy mûveltségû irodalmár, dr.Kardos elvtársak.

Miért is olyan fontos egy világrendõrség, pl. a NATO?

A szép új világrend felé
Globalizációról írni ma egyesek szerint egyenlõ az antiszemitizmussal. Nem tudhatjuk, ez annak elismerését jelenti-e, hogy a globalizmust a zsidóság találta ki, erõlteti a világra, azt viszont tudjuk, hogy ma már óriási szakirodalma van, egyáltalán nem antiszemita amerikai elemzõk munkái nyomán, és Amerikában is napirenden lévõ téma.

Juhász Oszkár csak felkészülten háborúzna a Zsidesz rendõrei ellen

Ilyen nincs is, még ha akkor sem! Gyerekek, ez az én szövegem, elloptátok a "felforgató"-könyvet? Polgárháború? Zsidesz? Az én lehallgatási anyagom mikor hozzáTEK? Ja, hogy nem sokára, csak addig fel kell puhítani a közönyös véleményt. Értem. Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfõnökével és Szebb jövõs polgárõrökkel gondolta végig egy elõbb-utóbb bekövetkezõ polgárháború kimenetelét.

Gárdonyi Géza a zsidóságról

A zsidósággal szemben azt a hibát követjük el, hogy azt követeljük tõle: ne legyen zsidó.
Az emberi faj tökéletesedésének plánuma isteni plánum mely megismerhetõ a népfajok különvérüségérõl és különnyelvüségérõl is.

A HITLERI ÁRJATÖRVÉNYEK

TELJES SZÖVEGE ÉS MAGYARÁZATA Dr. Molnár Ákos:
Ki árja, félvér, nemárja – félvérek és nemárják jogállása – nemárják állampolgársága, házassága, hivatalviselése – harctéri szolgálatból eredõ kiváltságok stb.

Érdekességek , amik elkerülik a figyelmünket

Az írásomban néhány érdekes összefüggést írok le.Nem fog mindenkinek tetszeni.
Tavaly, 2011 õszén a debreceni zsidó hitközség immár a tizenkettedik konferenciáját tartotta "Rólunk szól" címmel. A 160 résztvevõbõl 100 fõ a jelenlegi, trianoni határokon túlról érkezett. Tehát a kongresszus határozottan Kárpát-medencei léptékben gondolkodik.

Feljelentés hazaárulás vádjával

NaplóOlyan nehezen veszem rá magam az írásra, pedig a kedélybetegségem sem újult ki és a lúdtalpamat is bakancs-kúrával kezelem. Az ujjaim nem klavia-túrára, tor-túrára vágynak, hanem bevetésre. Fegyver után sóvárognak, ez már egészen biztos és nincs kedvem küzdeni ellene. Térülök-fordulok és azon kapom magam, hogy bicskám nyitva, ahogy a szívem is nyitottan köny-vezik. Hamarosan el kell indulni mindenkinek. Elköszönni és nem térni haza addig, amíg egyetlen zsidóféreg, cigány és hitvány „magyar” a tiszta levegõt szívja. Tegnap egy volt rendõr-kollégával beszélgetve kaptam indíttatást, hogy fegyvert kell beszerezni. Eddig halogattam, de meggyõzött, hogy talpig vasban kell elindulni. Kezdetnek egy MP5-ös és egy Glock19-es megteszi épületharcászathoz is. Megkérdem a TEK-et, hogy adnának-e kölcsönbe, vagy el kell venni tõlük? Mint kiderült, a zsidók most 100 dollár/darab áron juthatnak AMD-hez, a központ fegyver-raktárakból.

Hulladék zsidó 'ügyész, bíró, rendõr' ganéku-paca

címzett: Orbán; Police; brfk; katonai; Nemzetbiztonsá.; Nemzetbiztonsá.
Már egyszer tettem feljelentést ebben az ügyben is a tetves zsidaj ügyész - és rendõrseggeknek, de hát ez a Keresztes zsidó nem semmi kápó. Gyerekek, benneteket tényleg csak tûzzel vassal lehet megfékezni, úgy látom! Patkány zsidó horda, remélem hamarosan nem a jog mezején, hanem a hullaházban szemlézhetünk már benneteket! Úgy látom az alábbi felemlegetett nevek alapján, magyar nincs közte, ez mind egy szálig zsidó-féreg a javából. Csak stílszerûen: Halál rátok!
Posta Imre

Kettõs gyilkosság Sopronban

Necces! Szolgálat, ti voltatok? Éppen fegyvert akarok beszerezni, kár volt idõ elõtt lelõni a poént! Egy lõtér vezetõje és egy másik ember az áldozat. Kettõs gyilkosság történt Sopronban: a lõtér vezetõje és egy tag az áldozat. Részleteket késõbbre ígér a rendõrség, de azt már tudni, hogy a gyilkosság során fegyvereket és pénzt zsákmányoltak.
Generlsi id: 0.76 msodperc
83,441,679 egyedi ltogat