Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Sensus kommunis - a Mossad vezetőjét leváltották

NaplóNem tudod, feltűnt-e valakinek, hogy a rendőrség szokatlanul csendes. Nincs ORFK, BRFK és semmilyen egyéb nyilatkozat, sőt az ál-Pintér helyett is mindig egy hivatkozás „nyilatkozik”. Kontrát (lehet inkább Kontárt akartak írni?) friss „lebukása”, lányának pozícióba helyezése mellett most találtam egy hivatkozást a BRFK posztosának családi elkötelezettségére.

„Mikor lesz olyan vezetője vajon a BRFK-nak, amikor nem az ilyen kicsinyes visszaélésekről fog majd szólni a munkáltató és egy valódi szakszervezet viszonya?

Latabár Kálmán egy ruhagyárban dolgozott és xarul varrta fel az öltönyre a gombokat. Aztán úgy hozta az élet, hogy a saját maga által varrt öltönyt vásárolt meg és a selejtes munkájának minden kényelmetlensége a nyakába zúdult. A selejt bosszúja c. film vajon miért jutott eszembe ezen cikk elolvasását követően?

Aztán eszembe jutott még Móricz Zsigmond Rokonok c. remekműve is, amely a közigazgatásban már korábban teret nyert sógor-koma-jóbarát pozícióba jutásának közéletet fertőző hátterét mutatta meg. Milyen érdekes. A jelenlegi BRFK főkapitány édes anyukája a Fidesz - mint politikai párt - gazdasági szakembere, és amint a Fidesz kormányra jutott, máris jött a vezetőcsere a BRFK élén.

Ezt csak azért írom le, mert alig telt el egy-két hónap a BRFK élén történt vezetőcsere óta, a tutiba ültetett Főkapitány máris elfelejtette, hogy honnan jött és milyen körülmények változása következtében került ő a BRFK vezetői székébe. Nem tudom milyen szakember, azt sem, hogy rátermett-e a BRFK vezetői székére. Én csak azt látom, hogy a Fidesz jött és a Fidesz gazdasági szakemberének a fiacskája került kinevezésre a BRFK élére, aki most a legtöbb rendőrt soraiban tudó rendőr-szakszervezet részére juttatott 1 db(!) 20 nm-es iroda vonatkozásában mondja azt, hogy a BRFK működésének fenntartása érdekében a legnagyobb rendőrszakszervezet takarodjon ki onnan, ahol a legénységből több száz rendőrnek ad napi segítséget. Többek között olyan alkalmakkor, amikor korszerűsítésnek álcázva átszervezést hajtanak végre, és éppenséggel a rendőrök részére járó bevetési pótlék eltrükközését találta ki a BRFK új üdvöskéje.

Azt, hogy a politikai alapon kinevezett "rokonok" milyen minőségű munkát (vagy éppen porcelántörést) képesek véghezvinni, jól példázza a Kontrát kislányának "remekműve" amellyel porig alázta a Köztársasági Elnök Úr addig is erősen megkérdőjelezett nimbuszát.
Ifjabb Kontrát ugyanis 25 évesen lett az iskolapadból kikerülve a Felterjesztési Osztály osztályvezetője.
Vitézy Dávid pedig - aki Orbán Viktornak rokona - 25 évesen egy közlekedési szupercég vezérigazgatója.
A BRFK vezetője, akinek édesanyja a Fidesz egyik bizalmi gazdasági szakembere, megkapta a BRFK vezetését.

Ha legjobb tudásuk szerint alázattal végeznék a munkájukat akkor azt mondaná az ember, hogy az MSZP-s sáskajárás után csak jobb jöhet.
Azonban túl drága az az országnak, ha a pozícióba került rokonokból hiányzik még a minimálisan szükséges szakmai szerénység vagy alázat is.
Önmagában ugyanis az, hogy hány csillaggal rogyasztják meg a százvalahányadik ifjú rendőrtábornok vállát és az a tény, hogy a rendőrtábornokaink egy részének szakmai múltjai egyre inkább hasonlítanak egy huszadrangú Bud Spencer vígjáték délamerikai katonai juntájának operett tábornokaira, inkább szánalommal vegyes nevetségességet vált ki az emberből, mintsem azt a fajta csodálatot és elismerést, amelyet egy hiteles szakmai múlttal rendelkező magas beosztású rendőrtábornok vált ki környezetéből és a közvéleményből.

Nálunk, Magyarországon ez másképp működik. Jön az ifjú titán és azonnal felvonul az elefántcsont toronyba, gyáva még ahhoz is, hogy saját bumfordiságát megvédendő odaálljon a legnagyobb rendőrszakszervezet küldöttsége elé és férfiember módjára próbálja megvédeni a szakma becsületét. Erre képtelen, mert ő tudja legjobban, hogy honnan, miért és milyen "érdemek" alapján került abba a pozícióba amelybe emelték. Ehelyett elvtelenül visszatámad és olyan pitiánerségről ad tanúbizonyságot a köz pénzével bánva, amely világos képet és egyértelmű választ ad arra az egyszerű kérdésre, hogy mennyire alkalmas és méltó arra a pozíciójára, amelyre őt pártfogói odahelyezték.

Mert bármennyire is kényelmetlen, bizony az igazság az, hogy ezeknek a kinevezéseknek a zöme Móricz Zsigmond Rokonok c. remekművében ábrázolt jelenségek, forgatókönyvek alapján zajlik.

Csak idő kérdése, hogy a BRFK-n mikor születik majd olyan "dolgozat" mint a KOntrát lány tollából, és amelynek elolvasása láttán hasát fogja a nevetéstől a közvélemény jelentős része. Ez a torz és beteg döntés is mutatja, hogy vannak még guruló gyógyszerszemek a BRFK-n Gergényi után is.

A magyar rendőrség vezetőkiválasztási módszere tragikus, az alját hozza a felszínre fajsúlyánál fogva és az értékek lesüllyednek a fenékre. Sajnos.

Gratulálok a BRFK vezetőjének a szinten aluli bemutatkozásához!

siralmasan szánalmas
Folytatnám a gondolatmenetet, mert ezzel még nincs vége. A BRFK új "vezetője" szívesebben tárgyalgat a Lázár FIDESZ "honatya" által létrehozott és a BRFK-n működő 20 főt sem elérő RKDSZ-el, akinek rögtön irodát és egyéb juttatásokat adott már akkor, amikor a BRFK-n a tagsága 2 fő ha volt. Gondolom Lázár "honatya" óhajára cselekedte ezt a BRFK marionett tábornoka, aki a tábornoki rangját a politikai akarat alapján szerezte és természetesen most sem érdemei alapján. Jelenleg az az érdeme, hogy ő narancs színű, legalábbis ezt adja elő magáról családfája után.

A TMRSZ aki a 2000 fős dolgozót képviseli az már kemény falat neki, mert még talán belesülne a nagy szakmai érvelésébe, ezért aljas és nemtelen eszközökhöz folyamodik ő is. Sajnos a fidesz megint nem jól választott, mert hozzá képest elődje is különb volt valamelyest, de szakmai tudása nagyobb volt az biztos.”

http://www.tmrsz.hu/hirek-aktualis/1196-koltoztetes-bosszubol.html#comments
Link
Ha már a rendőrök is látják, hogy vezetőik akasztófavirágok, akkor a rendszerelméletek szánalmas bukása mellett az ügynökök működésének is befellegzett?
Nem régen Körösi Imrével volt beszélgetésem, több ízben is. Aztán a szavazósdi után hirtelen lebetegedett és agyműtéten esett át, már legalábbis állítása szerint. Lehet, hogy én is átestem, csak nem tudok róla? Az alábbi képet és gondolatot most kaptam!
„Kőrösi Imre a KOPONYA műtétje után, bő egy héttel, lám a Magyar orvostudomány immár újból a világ élvonalában.”

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Imrém, örülök, hogy egészséged töretlen, s remélem az emlékezeted digitalizált lenyomatát, amit ígértél, hamarosan terjeszthetem a közérdek figyelembevételével! Várom az adathordozót!
Különös, hogy Ilkey Csaba kutató is hirtelen sokat veszített állóképességéből, de ugye Kozenkai halála után (ahol állítólag nem volt koporsó sem), már semmin nem lepődök meg. Már csak Tőke Péter töretlen Orbánizmusa és szadulókőműves-leleplező mozzanatai hullámtörte, igazzságtépte Peter Scheldonhuanja kell, hogy kicsit kiborítson néhány félrevezetettet. Péter, ajánlom figyelmedbe az alábbiakat!


„FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) AZ állítólagos "rendszerváltozás" után AZ SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot "élete főművének" tartó, Magyar származású amerikai milliárdos támogatásával végezhette el külföldi tanulmányait. Orbán (Orsós) izraelita nagyanyai származásával alkalmas személynek találtatott. A Nemzeti Kerek asztal tárgyalásain 1989-ben néhányadmagával "képviselte" a fiatal demokrata érdekeket, hogy 1989. október 23-án AZ ország népének megkérdezése nélkül, áldásukat adják, AZ 1949. évi XX.-as törvényként, szovjet erőszak hatására beiktatott 1936-OS, buharini Alkotmány mintájára készült, 1989-ben adaptált, AZ MSZMP által módosított "ideiglenes" Alkotmányra!

A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek "jutalékát", és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem! Flaisz Ferenc, a "Kakas", csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a későbbi belügyminiszteri szék reményében hűen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhető a kiskunhalasi kiserdőben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendőr "öngyilkosságok" is!

Orbán, Soros kegyeltje, számára jó tanítóra lelet. A FIDESZ hatalomra jutása előtt ismeretséget köthetett, az alvilág összes szereplőjével, akik összehangolt tevékenységét Pintér mesterien irányította. Pintér ugyan 1996-ban lemondásra kényszerült, ami olcsó ár volt ahhoz képest, hogy Olaszországban, a nemzetközi maffiabűntársai 20 év börtönbüntetéseket kaptak, de beletenyerelt az akkor éppen hatalomban soros Horn-Kuncze duó olajügyleteibe is. Kuncze félreállította ugyan, de a tranzit maffiakereskedelmet továbbra is felügyelte, Szemjon Mogiljevics-el, a magyarországi orosz maffia fejével, aki jelenleg Putyin úr jóvoltából Nyugat-Szibériában "vendégeskedik". Orbán és "csapata" szorgalmasan gyűjtötte be a bűnözői körök megvesztegetési pénzeit, miközben kegyeket gyakorolt! Soha annyi benzinkút nem nyílt Bács-Kiskun Megyében, mint az 1991-1995-ös években!”

http://s79.freeblog.hu/archives/2010/05/04/Posta_Imre_Fidesz_hivoknek/
Link

Aztán ezt is, ami ugye félelmetes végkövetkeztetései okán önmaga is egy vádirat!

K/6487.
Írásbeli választ igénylő kérdés
Dr. Szili Katalin
az Országgyűlés elnöke részére.
Helyben
Tisztelt Elnök Asszony!
A Házszabály 91.§ (2) bekezdése alapján bejelentem, hogy írásbeli választ igénylő kérdést kívánok feltenni
Dr. Polt Péter
legfőbb ügyész úrhoz
"Hogyan és miért tűnhettek el az ügyészség kezén magas szintű fidszes- és maffia-kapcsolatokkal bíró cégek büntetőügyének iratai?"
címmel. A választ az Országgyűlés ülésén kívül, írásban kérem.
Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!
Tudomásomra jutott, hogy a Környezetvédelmi Minisztérium - jogtalan haszonszerzés végett különösen nagy kárt okozó csalás, valamint közokirat-hamisítás, továbbá egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmények elkövetése miatt tett - feljelentése alapján az Országos Rendőrfőkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatósága (ORFK SZBE IG) nyomozást folytatott le az Industrial Plastic Corporation Műanyagipari Kft. (IPC) és a PAPP-ÍR Feldolgozó és Kereskedelmi Kft. (PAPP-ÍR) ügyvezetői, Papp László és Pappné Tótin Tímea ellen.
Az ügy előzménye, hogy az Industrial Plastic Corporation Műanyagipari Kft. a környezetvédelmi miniszterének döntése szerint állami támogatásban részesült, így jogosultságot szerzett a Környezetvédelmi Alap Célelőirányzat (KAC) által biztosított rendszeres támogatás felhasználására.(A támogatási szerződés megkötésére azonban csak 2001. február 21-én került sor azzal, hogy a szerződés kezdő időpontja 1999. január 1. napjában került meghatározásra.)
A nyomozás befejezését követően 2003. április 15. napján a nyomozó hatóság a keletkezett iratokat - többek között különösen nagy kárt okozó csalás és közokirat-hamisítás tényállásában - vádemelési javaslattal a Fővárosi Főügyészségnek megküldte.
Az ügyészség azonban még nem emelt vádat, hanem 2003. augusztus 18. napján a Budapesti V.-XIII. Kerületi Ügyészség a nyomozati iratanyagot további nyomozási cselekmények folytatása végett visszaküldte az ORFK SZBE IG-re.
Ekkor derült ki, hogy az ügyészségek kezén elveszett a nyomozati iratok egy példánya és a mellékletek közül több kötet is!
Hogy egy folyamatban lévő büntetőeljárás ügyiratai eltűnhetnek az ügyészségen már önmagában is felháborító, és - legalább is remélem - példátlan, amely ha csak a jéghegy csúcsa, akkor erős kétséget ébreszt az ügyészségek háza táján uralkodó viszonyok megítélésében. Ám igazán akkor válik figyelemreméltóvá az eset, ha jobban megnézzük a gyanúsítottak és cégeik hátterét és összefüggéseit. A kirajzolódó képben egyaránt szerepelnek a magyar és az ukrán szervezett bűnözés, az olajmaffia kulcsszereplőjeként elhíresült figurák, és a jobboldal, a Fidesz vezető politikusai, volt kormánytagok, a Fidesz gazdasági holdudvaraként ismerté vált cégek és személyek.
A PAPP-ÍR Kft. ügyletei kapcsán gyanúsított ügyvezető Papp László a Phone Elektrik Kft.-ben 1999-2000-ben együtt szerepel a társtulajdonos Garamvölgyi Gábor és Lakatos Csaba mellet Pálocska Jánossal, továbbá Sándor Líviával, a "Papa" olajügyek kapcsán elhíresült Sándor István lányával. A Garamvölgyi - Lakatos - Pálocska tulajdonosi hármas ismétlődik a Ferken Invest Kft-ben is. A korábban a sajtóban megjelent információk kapcsán azonban még érdekesebb az összefüggés a Stips Kft.-vel. Az olajügyekben is érintettként szereplő Pálocska János vállalkozó, Sándor István ("Papa") alezredes barátja, aki abban az időben lett Dávid Tamás olajos vállalkozó tulajdonostársa a Stipsz Kft.-ben, amikor a "Papa" olajügyekben nyomozott. Pálocska János előtt - Leonid Goldstein néven - Leonid Stecura Pavlovics (Loncsik), az ukrán-orosz maffia egyik vezetőjeként ismert vállalkozó volt a cég egyik tulajdonosa, akivel Sándor István koronatanújaként is találkozunk a Clodo-ügyben.
Négy évvel ezelőtt, 1996. október 1-én Bozóky Imre ügyvéd (aki a Fidesz-kormány alatt lett a Magyar Labdarúgószövetség elnöke) és felesége ingatlanforgalmazásra hozta létre a Stipsz Kft.-t. Két hónappal később a tulajdonosok Dávid Tamás olajos vállalkozót bízták meg az ügyvezetői teendők ellátásával. A kft. tulajdonába került egy üzemanyagtöltő állomás, melyet Dávid Tamás egyik cége, a SZ.E.T. Bt. bérelt. A Stipsz Kft. székhelyét ekkor "Kiskunfélegyháza, Aranyhegyi benzinkút" cím alá helyezték át, tevékenységi köre megváltozott. Dávid Tamás korábban egyik tulajdonosa és vezérigazgatója volt a D and T Rt. elnevezésű olajos cégnek, melyet a rendőrség alapos gyanúja szerint a Conti Car Kft. érdekeltségi körébe tartozó személyek vásároltak meg. Tóth László, a D and T Rt. egykori másik tulajdonosa vallomása szerint a Conti Car-csoport és az Energol Rt. tulajdonosai e cégben végeztek olajforgalmazást a közterhek megfizetése nélkül (ezt az érintettek a büntetőeljárás során tagadták). A D and T Rt. az olajos szakmában jól ismert társaság volt. A cég említett korábbi társtulajdonosát, Tóth Lászlót az olajosok a szakma "eszének" tartották. (Tóth László az olajszőkítéssel foglalkozó Hung-Itália Kft. egyik vezetője is volt, később börtönbüntetésre ítélték.)
Sándor István alezredes, aki ebben az időben olajügyekben végzett felderítő munkát, az egyik lapnak korábban úgy nyilatkozott: Dávid Tamással a Conti Car-csoport sértettjeként ismerkedett meg. Tóth László említett vallomása szerint a Conti Car-os vevők Dávid Tamásnak nem fizették meg a D and T Rt. teljes vételárát. Az érintettek elmondása szerint a Conti Cár 1996 nyarán szerezte meg Dávid Tamástól a D and T Rt.-t. Dávid Tamás ezt követően került a Stipsz Kft-vel kapcsolatba.
Bozóky Imre, a Stipsz Kft. alapító tulajdonosa a Világgazdaságnak elmondta: Dávid Tamás .- régi ügyfeleként -. vállalkozást keresett. Mivel a Stipsz Kft. addig semmiféle tevékenységet nem végzett, felajánlotta a céget megvételre, így lett 1996. december 27-én Dávid Tamás a Stipsz Kft. ügyvezetője, 1997. január 10-én pedig -. Keles Selim kecskeméti lakossal együtt - a cég tulajdonosa.
Néhány nappal a tulajdonosváltás után a Stipsz Kft. tevékenységi köre bővült: gépjárműüzemanyag-kereskedelem is a profiljába tartozott. Ugyanezen a napon bérleti szerződést kötöttek Zsengellér Gábor szegedi lakossal: a tulajdonos a lakásából bérbe adott a Stipsz Kft.-nek egy nyolc négyzetméteres szobát, amely a cég székhelye lett. Ennek nyomán a kft. illetékességből átkerült Bács-Kiskun megyéből Csongrád megyébe, és így -. Vincze István jövedéki osztályvezető igazolása szerint - 1997. március 12-én a vám-és pénzügyőrség Csongrád megyei parancsnokságára nyújtottak be kérelmet jövedéki engedély megszerzésére. (A Stipsz Kft. olajtároló kapacitása a Taipusz Kft.-tői bérelt telepen volt, Bodaszőlőn. A Taipusz Kft. volt a tulajdonosa az Első Magyar Olajtároló Rt. elnevezésű cégnek, amely szintén olajforgalmazással foglalkozott.)
Eközben Sándor István alezredes nyomozást folytatott a Conti Car és az Energol (így a D and T Rt.) ellen. Egyik legfontosabb informátora és tanúja Dávid Tamás volt, akivel ennek nyomán közelebbi kapcsolatba került. 1997. március 24-én a Stipsz Kft.-ben egy figyelemre méltó üzletrész-eladásra került sor: Dávid Tamás 50 százalékos üzletrészének felét eladta Leonid Goldsteinnek, Keles Selim pedig a saját üzletrészének felét Kosrioutchenko Guennadinak. A Leonid Goldstein néven szereplő hamis útlevél tulajdonosa Leonid Stecura Pavlovics (Loncsik), akit az ukrán-orosz maffia egyik vezéralakjaként ismernek (Stecurát ezen a néven egy alkalommal el is fogta a rendőrség). Loncsik Sándor Istvánnal kapcsolatban állt, később pedig a "Papa" koronatanúja lett a Clodo-féle bombagyár ügyében. Dietmar E. Clodo ezzel kapcsolatban azt állította, hogy Loncsik volt a "bombagyáros" (ő finanszírozta és irányította a laboratóriumot), Sándor István segítségével pedig félrevezette a rendőrséget. A Conti Car elleni eljárás során pedig felmerült, hogy Sándor István részben a Loncsik vezette ukrán maffia érdekében lépett fel a konkurens alvilági csoportokkal szemben. A "Papa" mindezt cáfolta. Ezzel nem ért véget a cég adásvétele: 1997. május 2-án Dávid Tamás és Keles Selim visszavásárolta Leonid Goldstein és az ugyancsak ukrán Kosrioutchenko Guennadi üzletrészét. Majd 1997. szeptember 26-án Keles Selim az olajforgalmazással foglalkozó Stipsz Kft. 50 százalékos üzletrészét eladta Pálocska Jánosnak, akit Hegedűs László ügyvéd, Sándor István jogi képviselője, a sajtóban nemrég a "Papa" barátjának nevezett (az üzletrészek adásvételét Bozóky Imre ügyvéd bonyolította).
Pálocska János rendőrségi körökben az ukrán maffia embereként ismert. 2000 novemberében már előzetes letartóztatásban volt: ugyanabban az ügyben - Molnár Péter veszprémi vállalkozó felrobbantásával kapcsolatos eljárásban - vették őrizetbe, mint Sándor Istvánt. A "Papa" az olajbizottság előtt tett vallomásában beszélt arról is, hogy nyugdíjazása után Pálocska János telkén nyaralt. Pálocska János más közös cégben is szerepelt a "Papa" lányával, Sándor Líviával (Cash-Mayer Kft.).
Egy másik szálon érdekes összefüggést fedezhetünk fel. A PAPP-ÍR Kft.-ben szereplő, Gyenes Péter (akinek kézbesítési megbízottjaként is Papp László volt feltüntetve) 1997 és 2000 között tulajdonos a Germex Kft.-nek, amelynek ügyvezetője Zubek János társtulajdonosa is volt a Zuter Kft.-ben. Zubek János nem más mind Rack László és Valenta László tulajdonostársa a Vertikum Kft.-ben.
Az a Valenta László, aki Pintér Sándornak, az Orbán-kormány belügyminiszterének nem csak kabinetfőnöke, hanem korábban tulajdonostársa is volt a Preventív Security Rt.-ben és - szintén Rack Lászlóval együtt - a RPV Kft-ben is. A Pintér Sándor nevével fémjelzett Preventív Security egyébként újabban, mint a Terror Háza és az üllői úti FTC-pálya újsütetű őrzőjeként ismert, intenzív terjeszkedést folytató céget is ismerhetjük, amelyet a Defend egyik örököseként emlegetnek.
Pintér Sándort pedig azt hiszem nem kell Önnek Legfőbb Ügyész Úr bemutatnom - úgy tudom, hogy már korábban is rendkívül jó volt az együttműködés önök között, melyet több Ön által is elismert nem hivatalos közös teázás is bizonyít.
De Leonyid Steicura, Sándor "Papa" István és Pintér Sándor mellett a PAPP-ÍR Kft.-vel kapcsolatba hozható Tasnádi Péter és az olajos ügyekben elhíresült Conti Car csoport is. A fent említett Gyenes Péter igazgatótanácsi tag volt a H-Build 2000 Rt.-ben, amelyben tulajdonos volt a Conti Carhoz kötődő Radnai László és Csüllög Zsigmond is, valamint mindhárman tulajdonosok voltak a H-Buil(t)d Kft.-ben is. Utóbbiban később társtulajdonos lett dr. Ruffy Varga Gábor, Frank Imre pedig ügyvezető, akikkel ugyanezen felállásban találkozhatunk a Kőbánya 35 Kft.-ben is. Ám Ruffy Varga Gábor tulajdonosa volt a Kőbányai Vásárcsarnok Kft.-nek, és ott társtulajdonosa volt az a Frank Imre, aki nem csak a már elített H-Buil(t)d Kft.-ben és a Kőbánya 35 Kft.-ben, de a Mesterdetektív Kft.-ben is ügyvezető volt, ahol tulajdonosként Láposi Lőrinc és Tasnádi Péter nevével találkozunk.
Dr. Ruffy Varga Gábor egyébként felügyelőbizottsági (FB)-tagként szerepel a Dotán Rt.-ben, ahol az igazgatótanács elnökeként Kávási Zsigmondné nevével találkozhatunk, és amely cég a Kelemen István nevével fémjelzett Kordaxhoz köthető. De Kávási Zsigmondné FB-tag a jobboldal médiabázisához kötődő Nemzeti Sajtó Kft.-ben és a Nemzeti Média Kft.-ben is. Mindkét estben az ügyvezető Franka Tibor, a tulajdonosok pedig a Kordax Rt., és Csóti György a korábbi jobboldali képviselő, illetve a Nemzeti Média Kft.-ben még Bálintfy Gábor is, akinek a Hotel Wien Kft.-ben és a Huninvest Rt.-ben való együtt szereplése Töröcskei Istvánnal, illetve Pocsai Alexel a ZIB Consulting-os, illetve a Hír Tv Rt.-s szálon a továbbiakban még említésre kerül.
Ám itt még nincs vége a Gyenes Péter által tulajdonolt, és magas jobboldali politikai körökhöz kapcsolódó cégek sorának. Például a Wiener Wurst Kft.-ben Gyenes Péter társtulajdonosa az a Karl Fonyo, aki által birtokolt Euro AWK Kft a Mahír Rt.-vel együtt tulajdonosa a Mahir Cityposter Kft.-nak. A Mahír-csoport régi és magas szintű kapcsolatát a Fideszhez és vezetőihez pedig azt hiszem már nem szükséges ecsetelnem.
Karl Fonyo egyébként 2001-től a Nemes Mező Kft.-nek tulajdonosa, ahol szintén ekkortól tulajdonos volt az ESMA kft-s dr. Blauer István is, akinek a Töröcskei vezette Equilor Rt.-s tulajdonrésze ismét csak a Töröcskei-birodalomba vezet.
Hasonlóan érdekes és ismerős személyek illetve cégek neveivel találkozhatunk a másik büntetőeljárásban említett cég, az Industrial Plastic Corporation Műanyagipari Kft. (IPC) hátterében is.
Az IPC Kft. tulajdonosa a PappÍr Kft, illetve Jacob Stern izraeli állampolgár. A cég FB-jének tagjai: Slosár Gábor, Mészáros Márton, dr. Novaszel Balázs.
Az FB-tagok közül Slosár Gábor közös céget a Thympanon Kft-t jegyzi a PappÍr tulajdonosával Papp Lászlóval. A cégben érdekelt még Töröcskeiné Sidlo Stella: akinek a férje dr. Töröcskei László, utóbbi testvére pedig dr. Töröcskei István.
Mészáros Márton jelenleg az ÁÉB Bank Rt. egyik fiókigazgatója, valamint a Pláninvest Bróker Rt. It-tagja, melynek tulajdonosai között fellelhető Piffkó András, aki a -meglehetősen kérdéses politikai beállítottságú, és külföldi központtal rendelkező - Magyar Szabadságharcos Szövetség tagja.
Slosár Gábor korábban It-tag volt a Publica Rt-ben Matolcsy Györggyel egy időben, akkor amikor a cégben FB-tag volt Liszkay Gábor és Giczy György. Érdekessége az ügynek, hogy később FB-tag lett Töröcskei László is.
Slosár Gábor emellett Fb-tag az MDF által tulajdonolt Pecúnia Kft-ben Nagy Elekkel (Vegyépszer), dr. Horváth Balázzsal, Barsiné Pataki Etelkával egy időben.
Dr. Töröcskei László Fb-tag a CD Hungary Rt-ben, akkor amikor a Cd Hungary megalakítja a CD Tours Kft, amelynek társtulajdonosa, egyben a cég ügyvezetője, Selmeczi Gabriella édesapja Selmeczi Ernő.
Dr. Töröcskei László és felesége Sidlo Stella tulajdonosai a Jur-ing Kft-nek.
Dr. Töröcskei László IT tag a Mahír érdekeltségnek számító Királyi Magyar Egyetemi Nyomda Rt-ben, melyben szintén It-tag Kövér Szilárd, FB-tag Simicska Lajos.
Dr. Töröcskei László és dr Töröcskei István dr. Boros Imrével együtt tulajdonos a C-25 Kft-ben.
Dr. Töröcskei István és dr. Boros Imre pedig társtulajdonosok a T and T Rt-ben, amely a már korábban említett Jur-ing Kft-vel, továbbá Liszkai Gáborral társtulajdonosai voltak a Pántlika Kft-nek.
Dr. Töröcskei István fentieken túl tulajdonosa a Menagro Rt-nek, melynek igazgatója dr. Töröcskei László, valamint a számos fidesz-közeli cégben szereplő Bártfai Beatrix. A Menagro jegyzi a privatizált Gödöllői Tangazdaság Rt-t, meléynek Fb-tagja a Törökszentmiklósi Agrár Rt It-je, majd Fb-je, valamint a Baucont Rt. Fb-je mellett dr. Sárhegyi Zoltán, Bártfai férje. A Sárhegyi házaspár jegyzi a ZIB Consulting Kft-t, mely autópálya-építéseknél játszott kulcsszerepet. Egyébként Bártfai rokona Bártfai György tulajdonolta az Olajterv Holding Kft-t, melyet a Defend Kft-nek adott el.
Dr. Töröcskei István vezérigazgatója volt az Equilor Rt-nek, melynek tulajdonosa az Esma Kft. irányító Bleuer István érdekeltségébe tartozik.
Dr. Töröcskei István 6 évig ügyvezette a Huninvest Rt-t, melynek tulajdonosa dr. Bálintfy Gábor.
Dr. Bálintfy tulajdonosa volt a Kordax Rt-vel a Nemzet Média Kft-ben, melynek ügyvezetője Franka Tibor, Fb-tagja Kávási Zsigmondné, aki a Dotán Rt vezetője.
Dr. Bálintfy tulajdonos a Hotel Wien Kft-ben, ahol társa veje Pocsai Alex.
Pocsai a Hír Tv Rt-ben ügyvezető Borókai Gáborral, míg Fb-tag dr. Töröcskei István.
Pocsai jegyzi emellett a Buda Invest Kft-t, amelyben társtulajdonosa a Nitor Rt., amely a Rapcsák család tulajdona.
Pocsai tulajdonos a Halas Hangja Kft-ben, melyet Sepsi Katalintól a Sepsiker-es Sepsi család sarjától vásárolt meg. Sepsi Katalin tulajdonos a Horizont Immo Kft-ben, amely érdekes körülmények között jutott hozzá az Aladár utcai teniszpályákhoz.
Talán szükségtelen tovább sorolnom a kérdéses büntetőeljárásban gyanúsított személyek és cégeik messzire vezető kapcsolatrendszerét. Álláspontom szerint már az is rendkívül aggályos, hogy a törvényességet legmagasabb szinten garantáló ügyészségen ilyen állapotok uralkodnak, az alapvető biztonsági követelmények nem adottak. Ám az esetet különösen hangsúlyossá teszi, hogy egy olyan büntetőügy iratai veszhettek el az ügyészség berkein belül, amelynek gyanúsítottai a magyar és ukrán alvilág szereplőihez, jobboldali ex-miniszterekhez, vezető politikusokhoz, és fidesz-közeli cégekhez és gazdasági szereplőkhöz kötődnek.
Fentiekre tekintettel tisztelettel kérem a Legfőbb Ügyész urat, hogy az alábbi kérdéseimet
megválaszolni szíveskedjék:
1. Hová tűntek az iratok?
2. Az ügyészség vagy az ORFK SZBEIG regisztrálta, hogy az iratoknak lába kelt? Amennyiben az ügyészség konstatálta a sajnálatos tényt, úgy milyen módon tájékoztatta a rendőrséget a történtekről?
3. Megindult-e már a belső eljárás a nyomozati iratok eltűnése kapcsán annak érdekében, hogy kit terhel a felelősség a mulasztásért? Indult-e büntetőeljárás az eset kapcsán?
4. Évente hány alkalommal fordul elő hasonló eset, hogy a nyomozati iratok egy része az ügyészségek közötti szállítás során elveszik? Vajon hány esetben látens az ilyen jellegű "iratvesztés"?
5. Ön szerint biztonságosnak tekinthető-e az ügyészség iratkezelési rendszere? Vajon kielégítő biztonsági állapotok uralkodnak-e az Ön által vezetett szervezetben?
6. Hogyan történhetett meg, egy ilyen jelentőségű ügyben csak úgy eltűnnek vagy elvesznek az ügyiratok az ügyészség kezén?
7. Példátlan-e ez az eset, avagy máskor is előfordult - netán többször is - előfordult ilyen eset az ügyészség gyakorlatában?
8. Hátráltatja vagy veszélyezteti-e bármilyen módon ez a cselekmény a nyomozás és a büntetőeljárás sikerét?
9. Kinek a cselekménye vagy mulasztása idézte elő ezt a helyzetet?
10. Vizsgálták-e ennek kapcsolatban a felelősséget és a mögöttes okozati összefüggés, netán a szándékosság kérdését, és ennek nyomán történt-e felelősségrevonás, vagy más intézkedés?
11. Valóban csak véletlen lenne, hogy olyan cégek, illetve gyanúsítottak ügyébe történhetett ez meg, amelyek, illetve akik a magyar és ukrán alvilág szereplőihez, jobboldali ex-miniszterekhez, vezető politikusokhoz, és fidesz-közeli cégekhez és gazdasági szereplőkhöz is kötődnek?
12. Milyen következtetés vonható le ezek után az ügyészségi szervezet működésének anomáliái tekintetében, illetve az azt irányító és vezető, azért felelős legfőbb ügyész felelőssége tekintetében?
13. Milyen konzekvenciákat von le Ön személy szerint, Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr?
Várom válaszát!
Budapest, 2003. november
Tisztelettel:
Keller László
országgyűlési képviselő
Magyar Szocialista Párt
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:w8gArC2fJzYJ:www.parlament.hu/irom37/6487/6487.htm+lakatos+olajos+ugyek&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
Link
Az olajozás egyébként központi irányítás alatt zajlott, minisztériumi segédlett mellett. Valami Csikósnét emlegetnek az akkor már képben lévők, akik tudni vélik, hogy önmaguk ellen kellett volna nyomozniuk a hivatalos hivatásos bűnbandáknak.
Egyébként a mai napig is megy a „gazolin”-üzlet, csak most a hőtágulási együtthatóval játszadoznak, de ezzel együtt is egy-egy uszályon 50 milliós hasznot tudnak maguknak kihozni ezek az érinthetetlenek. Ezt a témát Lica barátom majd egyszer még jobban kifejti, de adatom nekem is van még bőven.
De ha már Licáról volt szó, el kell mondjam, hogy megerősítettek abban, hogy a világ arany-dollár machinációi elég pontosak. Az amcsi nagykövetség elismerte, hogy már megint rátapintottunka lényegre, de fogalmuk sincs, honnan tudjuk, amit tudunk. Nem is kell tudniuk, hogy a gondolkodás egy minőség, nem pedig tankönyvi műveltség kérdése.
Azért a lényeget még egyszer ide teszem, csak a Rotschild szabadulókőművesek és Drábik miatt!

lica - 2010 11 18 ¦ 21:21:12
Van is mire gyúrniuk a nem normálisainak.
Ugyan is azt hiszik ha Sorossal felvásároltatják a világ aranykészletét akkor azt tétlenül fogja nézni mindenki,hát nem.
Az lenne a tervük hogy amikor már jelentős mennyiséget! vásároltak fel az aranyból és megtették az új Amerikai Unio-s fizetőeszköz fedezetévé,akkor köteleznék az EU-t és az ÁU-t is ugyanennek a megtételére. Mivel náluk lesz a világ arany készlete ezért ők szabhatják meg direktbe a világ többi országának, az adott pénzének az árfolyamát,nem pedig a "piacnak" ismert tőzsde. Ezzel is szedhetnek pénzhasználati díjat minden országtól,mivel náluk van a fedezet. Tehát kiteljesedett rabszolgaságot akarnak a világban létrehozni,olyat ahol nekik(zsidók) már nem kell dolgozni, mert a világ eltartja őket,mivel mindenki nekik fizet. Mindezt csak az aranyfedezetre hivatkozva,csapdába csalva az országokat,így kirabolva s legatyásítva mindent s mindenkit.
De még vissza térve az elejére: a dollárt nem is olyan sokára először az utcán seperve láthatjuk majd a múzeumokban kiállítva mint a múlt egy tanúbizonyságát .(tehát aki dollárban tartja pénzét annak lépnie kell gyorsan ha nem akar csóró lenni….)
No ennek mond most ellent az ÁU tagállamai,mert ahhoz hogy ezt véghez vigyék mindenkinek el kell ismernie az aranyat mint fedezetet,(nem pedig a munkával előállított értéket)ha nem akkor az USA és Izrael mehet a panaszra a sóhivatalba .(Az EU egyenlőre talonban van ebben a játszmában nem kapott lapot.) Ezt látszik felismerni az egyik oldalon Putyin és csapata, a másik oldalon meg pont ezért kell majd küzdenie Orbánnak Izraeli háttérrel. Ezért nincs az EU-nak sem költségvetése sem költségvetési kerete, még ki kell bontakoznia ennek a „dolognak”addig még nem tudják hogy hová is álljanak melyik Unio alá állítsák az EU-t.
Szóval szerintem ez lesz a foci nagyban.
http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=827#comments
Link
Ma már azt olvasom, hogy a dollárt megkerülve üzletel az orosz, Kínával és ez a tendencia kerül érvényre egyre jobban. Erről holnap hozok egy értékesebb cikket, csak a szkeptikusok megdöbbentése miatt, de addig is nézzétek meg ezt!
Bogár-Bayer, akik összeesküvésekről beszélnek és mégsem viszik őket kényszerzubbonyban el. Globaloböllér és társai? Nem zsidóznak, csak lebegtetnek! Jogos önvédelem kötelező! Öljük le a böllért? Háborúra „uszít” Bogár? Atya-gatya, még a végén el kell hinnem, hogy amit mondok, azt megkésve de mindenki plagizálja. Arról beszélnek, amiről itt folymatosan! Bayer, hívd a forrást!
http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=80&v_id=5432
Link
Amíg mi itt az igazán lényeges dolgokkal foglalatoskodunk, addig az MSZ nevében tovább megy a félrevezetés. Tényleg nem akarják érteni, hogy nincs miért alkotmányozni, vagy az a dolguk, hogy tovább hülyítsék azokat, akiket még lehet? Nem baj, mert így látható, hogy nem igazán értenek semmit az egészből azok, akiket meg lehet vezetni, de azért kicsit fáj, hogy sok egyébként értelmes ember is elveszítette józanságát.

„Magyarok Szövetsége állásfoglalás

A magyar nemzetnek történelmi lehetősége van visszatérni ezer éves történeti alkotmányához.

A Magyarok Szövetsége ebben látja a magyar nemzet biztonságos jövendőjének megteremtését.

Szövetségre hívunk mindenkit, aki egyetért a jogfolytonosság helyreállításával.

Magyarok Szövetsége”
Kedves MSZ és alkotmányozó kedvű mélytudású társaság! Adjatok már ezekre a jelenségekre választ, mielőtt a zsidó-kormány kezébe tesztek egy magyar alkotmányt!
„Nemrégen hihető és hivatalos forrásból hallottam, hogy a vörösiszap katasztrófa után valamikor tartottak egy gyakorlatot Vecsés környékén. A gyakorlaton azok a szolgáltatók vettek részt, akiknek nyomvonalas hálózatuk van. (MVM, MOL, Vízügy, Magyar Telekom, stb) A gyakorlat célja, hogy földrengés esetén hogyan viselkednek ezek a hálózatok....
Állítólag siralmas volt az eredmény. Már majdnem megkérdeztem az illetőt, hogy már lehet tudni, hogy rövidesen földrengés várható? Aztán visszafogtam magamat.........
u.i.: Előző levelemhez kapcsolódik az az infó is, hogy a legnagyobb távközlési szolgáltatónál megcombosították a számítógépes távoli elérés lehetőségét, hogy "szmogriadó" vagy "járványriadó" esetén is zavartalanul dolgozhassanak a dolgozók otthonról a laptopjukról..... Ezek sejtenek valamit.......”

De van itt más is!

„Belső infó: jövő félévben + 40.000 diplomata zsidó költözik hazánkba az EU soros elnökségére hivatkozva és különböző Izraeli tőkéből épült lakóparkokban lesznek elszállásolva. Most gondoljatok bele, ennyi csak amit elmondanak egy zárt fórumon!! Ennél több diplomata fog jönni....
És ezekhez még jönni fog a rokonság is!!!
Egy zsidó nagymamának 50 unokája van úgy, hogy képtelen a nevüket megjegyezni, vagy egyáltalán számon tartani őket! Tehát egy zsidónak van kb. 1000 rokona közeli ágon! A zsidóknál tilos a védekezés, úgy szaporodnak, mint az amőbák...
2011-től hazánkat úgy fogják hívni:
"Gyógyító Magyarország"
Nagyiparban mennek itt a dolgok.”

A 40 ezer az alaphangon, s ha már itt vannak, akkor miért is mennének el, hisz magyarok ők is a Szent Korona oltalma alatt!

„Imre!
Néhány apróság a hétköznapokról:
Ma reggel fél-füllel hallottam a Fiala-Lázár párbeszédet. Feltűnt, hogy ez a Lázár egy akkora sötétség, hogy Bolond Istók snóbli-díjas (Nobel) mellette. Bár Fiala sem az a nagyon egyértelműen beszélő firma, de egy intelligens ember átlát a hablatyán, és leüti a feldobott labdáját. Ám ez a tökfej rendre belesétált a csapdákba, és a végén már szólni sem tudott. A zárszava pedig egy kiváló minősítés: ő nem tehet arról, hogy nem odavaló emberek ülnek az adott pozícióban, és ha valaki hülyeséget nyilatkozik, az nem az ő hibája.
Más:
A tudásalapú társadalom felépítése jegyében a középfokú intézményekben 10%-ak csökkentik a normatívát, és minden iskolától leltárt követelnek 5 napon belül (mai hír!). A leltárnak tartalmaznia kell mindent. Értsd ezalatt: a homlokzaton hány tábla, felirat, zászlótartó, címer stb. van, az egészségügyi helységekben hány ajtó, törölközőtartó, wc-kefe, kézszárító- és törlőpapír-tartó, az osztályokban hány faliképfüggesztő-kampó, virágtartó, ruhafogas, armatúra, villanykapcsoló, a karnison hány db függönycsipesz stb. van.

Más:
Zsiráfok ezrei özönlenek a pesti utcákon és költöztetik be őket a multi-kultik környezetébe. Éjjelente 5-8 fős csoportokban járőröznek, és eltüntetnek minden magyar eredetre utaló táblát, hirdetést, amit nem tudnak leverni, mert festett és az egész homlokzatot kéne törni, azt lefújják egy graffitivel. Ahol megjelennek ezek a tetvek, a partetlisek villámgyorsan lelépnek. Nagyon készülnek a Ham(!)ukára, tisztítják a förmedelem-menórájuk helyeit.
Nagyon elkélne már egy két gepárd a megfelelő pozícióba.”

Mindehhez képest Vona a szívesen foglalkozik a két zsidóval, Stohl és Alföldi szereplésével, mert az felháborító „közügy”. Lassan, de biztosan a teljes politikai paletta kiürül, s ha nem sikerül katasztrófa okán felszereltetni 8 ezer önkéntes zsidót Hendének, akkor itt tényleg gepárdokkal fognak vadászni az ellenségre a valódi hazafiak, bár van hatékonyabb eszköz is a befűtésre.

RPO (11 kg, 1000 m. hatótáv. Reaktív lángvető.)
http://www.youtube.com/watch?v=KX8McyNa6jk&feature=related
Link
Buratinó, az RPO nagytestvére
http://www.youtube.com/watch?v=6ane4jB35Hs&feature=related
Link
Azért nem kell elkenődni, mert a kmeszetben a Likud és a Kadima eléggé összekarmolta egymást, s a Mossad fővezére, a „mindenható” Dagan el lesz távolítva az év végéig- Milyen érdekes ez, mert miközben háborúra készülnek, akkor cserélik le a „nagyfőnököt”? Terhes volt már ugye? Túl sok vaj volt a füle-botja mögött?
A koreai helyzet is 4elég egyszerűnek tűnik. Az USA nemkívánatossá vált a régióban és meg kell teremteni annak a módját, hogy kipakolhassanak a körzetből. Egyelőre maradjunk ennyiben! A Magyarországon dolgozgató, bóklászó hírszerző szolgálatok közül a magyar már teljesen taccson van. A fiúknak halvány gőzük sincs semmiről, csak csapkodnak, kapkodnak és pótcselekszenek. Ahogy látom, nagyon nem kell beavatkozni a jelenlegi helyzetbe, mert Viktorék maguk bizonyítják be a működésképtelenséget és igazolják minden szavunkat.

Hozzászólások

# | Rokkenroller Rokkenroller - 2010 11 24 ¦ 19:25:58
Egy kis adalék ehhez:http://szentkoron...-kornyeken
# | gabi gabi - 2010 11 24 ¦ 21:33:41
......és ez a 40 ezer mind magyar nevet és állampolgárságot kap, ugye? ..... és a patkányokat is lelövik, ugye? A temető falait pedig már megerősítették Kolontáron.
# | pálos1200 pálos1200 - 2010 11 24 ¦ 22:47:20
Sziasztok!
A Jobbik sem mentes a belterjességtől....... Tulajdonképpen családi vállalkozásnak is hívhatnánk (testvért , apóst nyomni kell.... ha már eddig "harcoltak"). Természetesen mindezt az esti tv sorozatban: "Barátok közt".
Após csak úgy aláírta az egyik zsizsik talpnyaló által írt programot, hogy el sem olvasta és azzal indult az önkormányzati választáson. Amikor számon kérték tőle, hogy milyen programmal rukkolt elő, a válasz az volt, hogy: ja, hát én nem is olvastam azt a részt.......
Nem is minősíteném ennél jobban......
# | Dr. Genya Dr. Genya - 2010 11 24 ¦ 22:54:22
A küszöbön álló újabb koreai háború miatt ismét elővehetjük Nostradamus azon jóslatait, melyek szerint idén novemberben jön a III. világháború.

Ha engedik a két országot háborúzni, akkor az egy súlyos láncreakciót is elindíthat a világban, legalábbis, ha hiszünk Nostradamus 2010.-re vonatkozó jóslataiban.

A jós ugyanis idén novemberre látta a III. világháború kitörését, ami egészen 2014. októberéig eltart majd.
Jóslataiban szerepel,hogy Amerika, Nagy-Britannia, Franciaország, és Oroszország feszül majd egymásnak, és sajnos atom, és vegyi fegyvereket is bevetnek majd.
Ami nemcsak több tízmillió ember halálát okozza, de az európai gazdaság is teljesen összeomlik. Mindez annak tekintetében félelmetes, hogy Nostradamus a gazdasági világválságot is pontosan eltalálta.
Csiríó a világvégére!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 24 ¦ 23:12:39
Dr. Genya!

Miről beszélsz? Milyen jóslatokról? Hol vannak? Lássuk a forrásokat! Nostradamus 10 Centúriát írt, azaz 10x100 négysoros versikét! Legyél szíves megmondani, hogy hányadik Centúria hányadik versében olvasható egyik-másik állításod! Az összes állításodat támaszd alá a forrás pontos megjelölésével!
Feltéve persze, ha egyáltalán olvastál bármit is Nostradamus-tól!
Elő a formával!
B)
# | merlot merlot - 2010 11 24 ¦ 23:14:53
http://www.youtub...re=related
Így járnak az árulók!Júdás:
Nagy ég ez Ő volt, Őt vitték vérben ott,
És én leszek majd ezért is az átkozott!
Oly sebbzett volt és kegyetlenül meggyötört,
Egy ember az, tudom, de nekem mégis több,
Bár úgy is tudná javamra a menthetőt..
Kértem, óvtam Őt!
Védtem, óvtam Őt!

Pap:
Hagyd már a gyónást! Felejts el mindent!
Miért érzel miatta bűntudatot?
Pap 2:
Látod a nép is ellene fordult,
Te jó lóra tettél, lásd igazad volt!

Kajafás:
Nagyszerű tetted majd megmenti Izraelt
Meglásd az utókor feljegyzi még!
Mellékes szempont, hogy fizettünk érte
Csinos kis összeg a Júdás-csókért!

Júdás:
Krisztus!
Tudom nem hallhatsz,
Lásd úgy történt minden ahogy Te akartad!
Krisztus!
Eladtam népem, és kegyetlen sorsa lesz gyilkosodnak!
Ártatlan véreddel mocskolnak majd,
Sárban és mocsokban vonszolnak majd,
Sárban és vérben vergődöm majd,
Sárban és mocsokban vergődöm, vergődöm, vergődöm majd!

Én, hogy szeressem őt, mond!
Oly nehéz róla szólnom!
Ember ő, miért lenne más?
És nem király, hisz épp olyan, mint bárki más.
Tudom, de miért rémíszt úgy ha halott lesz és hideg...?
Mond, szeret-e? És hagy-e élni majd!?
Gondol-e majd rám?

Az elmém oly sötét most!

Istenem! Undorodom!

Eszköz voltam, és Te tudtad ezt!
Óh Istenem!
Megtudom-e valaha, miért engem választottál?
Krisztus!
Te vagy a gyilkosom! Te vagy a gyilkosom! Gyilkos vagy!
Gyilkos!
Gyilkos!
Gyilkos!

Tömeg:
Szép volt Júdás...
Jó éjt Júdás...
Szép volt Júdás...
Jó éjt Júdás...
Szép volt Júdás...
Jó éjt Júdás...
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2010 11 24 ¦ 23:34:27
Mégvalami Genya doki!

Mind az 1000 vers megvan nekem az eredetiben franciául, és annak angol fordításai is! Kíváncsian várom a forrásmegjelöléseidet!

:P
# | kincses kincses - 2010 11 25 ¦ 00:23:40
Fiúk,miért is nem hagyjátok Dr.Genyát kibontakozni, amikor olyan építőjellegű hsz-eket ír?hm?
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 25 ¦ 04:51:48
Sziasztok!

Gyűjtöttem össze egy csokrot Notradamusból - ahogy én látom:

lejjebb leírom magyarul -

1 2

Lesz majd, hogy a pénz egyre kevesebbet Ne szokjátok meg a zsarnokságot,
ér, s az emberek apraját eldobják, ne szokjátok meg az apró lépéseket,
és hiába lesznek a pénzek egyre szépek, ne tűrjétek el a zsarnokságot -
súlyuk miatt már a koldusok sem hordják, az ártatlanság könnyen lépre megy
Értéke nem lesz semmi a munkának Ne hagyjátok, hogy visszajőjenek,
és nem lesz semmi haszna a pénznek mert idejük hamar leáldoz,
uzsorások magyar földre licitálnak Ne támogassatok hamis törvényeket,
gazdagok helyett fizetnek a szegények. a múltból ezt üzeni Nostradamus.
3 +1
Róka, s hiéna vezeti a népet, A második ezredév után
alattuk szétesik az ország. Pannónia váratlan erőre kap,
a róka egyedül sokat téved, királyok gyűlése lesz Budán
a hiéna megássa sírját, de császáruk magyar marad,
Végtelen a nép ostobasága, kelet és nyugat központja lesz,
de lassan feltámad az új erő, egy évszázadra legyőzhetetlen,
nem hallgat róka hiéna szavára, szembeszállni velük nem érdemes
Pannónia nem lesz dögtemető. uralkodik a Lélek és a Szellem.


magyarul: a három plusz egy azt jelenti, hogy Magyarország nem fog egy kihalt sivár temetőhöz hasonlítani hanem felvirágzik és élni fog, akkor amikor a ravasz rókát /politikai kalandorok/ és a hiénát / uzsorások/ nem hatnak rá - NEM HALLJA ŐKET! A Lélek és a Szellem FOG URALKODNI - /a hit és az ész/

szeretettel: spartakusz...
# | spartakusz spartakusz - 2010 11 25 ¦ 04:59:29
úgy is mondhatnánk:

A TUDÁS FORRADALMA GYŐZ A FÖLDÖN!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
71,944,423 egyedi látogató