Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A rendszer illegitim!

Napl√≥Tegnap v√©gre meg√©rkezett a R√°ckevei V√°rosi √úgy√©szs√©gt√Ķl az Nemzeti Nyomoroncok Irod√°nak √ļjabb halad√©kot ad√≥ hat√°rozata, amely meghosszabb√≠tja a „nyomoz√°st” az √°ltaluk m√°r kor√°bban „alapos” k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s b√Ľntette √ľgy√©ben. Valami Velez Tibor sk. jegyzi a levelet, ha m√°r le-velez-nek velem. Rem√©lem, nem egy √Ķsi szk√≠ta-hun n√©vr√Ķl, hanem egy spanyol-asken√°zi vonalr√≥l van itt is sz√≥, mert k√ľl√∂nben nehezen √©rten√©m a mi√©rtet. Az√©rt nem volt el√©g eddig az id√Ķ a „nyomoz√°sra”, mert elmeorvosi szak√©rt√Ķk nyilatkozat√°t kell m√©g bev√°rniuk, kihallgatniuk √©s egy√©b elj√°r√°si cselekm√©nyeket kell m√©g elv√©gezni√ľk, hogy eld√∂nthess√©k, mennyire idi√≥t√°k.
Kedves √ľgy√©szek √©s NNI-s semmirekell√Ķk, van egy javaslatom! Olvass√°tok el Peter Sheldon (T√Ķke P√©ter) A magyar j√∂v√Ķ feketek√∂nyve szat√≠r√°t. P√©ter √°tvette a st√≠lusom egyes elemeit, de ennyit szabad volt megtennie, viszont a 47-48. fejezeteket ki ne hagyj√°tok! Ha nem tudj√°tok megszerezni, akkor a Leleplez√Ķ 2010 XII/1 utols√≥ oldalain olvashatj√°tok, hogyan √≠r ny√≠ltan a zsid√≥k magyar-irt√°s√°r√≥l, persze majdnem k√©pletesen! Okuljatok tin√≥k, h√°tha √∂kr√∂k is lehettek!

Nem lesz egyszer√Ľ menet zsid√≥ hittestv√©rei a „magyar” k√∂zigazgat√°snak, mert ugye a t√©nyek makacskodnak, s egyre jobban igazolj√°k figyelmeztet√©seimet, de ett√Ķl m√©g ti b√°tran lehettek azok, akik vagytok, agymosott meg√©lhet√©si √ľgyviv√Ķi a haza√°rul√°snak. Az NNI annyira j√≥l dolgozott, hogy b√Ķ egy √©v ut√°n m√©g k√©t letart√≥ztat√°st kellett eszk√∂z√∂lni√ľk a cig√°nygyilkoss√°gokkal kapcsolatban, s m√©g az elk√∂vet√©skor haszn√°lt fegyvereket is tal√°ltak a kutakod√°sn√°l. Istenem, ilyen figyelmetlenek voltak az „elk√∂vet√Ķk”, vagy ennyi fegyver kellett hozz√°, mert a befalazottak nem bizonyultak el√©g hitelesnek, sem az eddig meggyan√ļs√≠tott szem√©lyek? A s√∂r√©tes pusk√°k s√∂r√©tjeit hogy azonos√≠tj√°k, tess√©k mondani? Gyuri √ľgy√©ben is naponta hozz√°k nyilv√°noss√°gra az √ļjabb baroms√°gaikat, mind a labda-bomba, mind pedig a kan-zsid√≥-csintalankod√≥ √ľgy√©vel kapcsolatban, ahol k√©t tan√ļ szerint is Gyuri √°ll a h√°tt√©rben. Ok, rendben! Nekem meg olyan pap√≠rjaim vannak, amik szerint a f√Ķn√∂k√∂t√∂ket, Pint√©rt, Orb√°nt, Borost √©s az eg√©sz galerit m√°r minimum 200 √©v k√∂t√©lre kellett volna √≠t√©lj√©k, de ehelyett ti vagytok a maffi√≥z√≥k v√©grehajt√≥-szem√©lyzete, teh√°t b√Ľn√∂s√∂k. Gyuri√©k –√°ll√≠t√≥lag- fel akart√°k robbantani Lapid Lajos dand√°rt√°bornok is, aki akkor a BRFK k√∂zbiztons√°gi igazgat√≥ja volt, azt√°n gyorsa a Fradi biztons√°gi f√Ķn√∂ke lett. Lalir√≥l kider√ľlt, hogy;
Az izraeli politikus, Tomi Lapid rokona, s ez√©rt j√∂hettek testv√©ri segedelemk√©nt ide 2006-ban a zsid√≥ katon√°k is „rendfenntartani”. Alakul a t√∂rt√©net, de √ļgy l√°tom, hogy sz√©pen fogj√°k a t√∂bbi „nemzeti radik√°lis vezet√Ķt” is.
„A Magyar Nemzet azt √≠rta: az elj√°r√°s sor√°n r√∂gz√≠tett vallom√°sokban megeml√≠tik Gaudi-Nagy Tam√°s jobbikos orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ √©s Toroczkai L√°szl√≥, a Hatvann√©gy V√°rmegye Ifj√ļs√°gi Mozgalom tiszteletbeli eln√∂ke nev√©t is.”
Tegnap az ECHO-ban alkotm√°nyjog√°sz kijelentette, hogy a jelenlegi rendszer illegitim, alkotm√°nyellenes! Ehhez a Fidesznek meg kellett √Ķket fenyegetni, hogy alkotm√°nyt m√≥dos√≠tanak?
Mikor is megmondtuk már? Jó reggelt kívánok!

http://www.magyarnemzetikormany.com/

Ha illegitim a hatalom, akkor alkotm√°nyoz√°ssal akarj√°k legitimm√© tenni azok, akik illegitim√°ci√≥ban cselekedtek eddig is! Gyurcs√°ny kivinn√© az embereket „az utc√°ra”, n√©pszavazni, de h√°t ez az itt lak√≥k z√∂me annyira s√∂t√©t, hogy f√°j, ez√©rt nincs ennek sem √©rtelme.

Legitimm√© az √ļj rendszert nem az alkotm√°ny, nem a kir√°ly √©s nem a Szent Korona teheti, hanem a rendszerv√°lt√°s teljes elsz√°moltat√°sa, amelynek mindez k√∂vetkezm√©nye kell legyen, nem pedig el√Ķzm√©nye! Az alkotm√°nyos rend megv√°ltoztat√°sa, mint b√Ľncselekm√©ny, addig is t√∂rlend√Ķ fogalom kell legyen a Btk-b√≥l, viszont mindenkinek a fant√°zi√°j√°ra b√≠zom ennek a rendszerv√°lt√°s √©s elsz√°moltat√°s mik√©ntj√©t, a magyar-k√©rd√©s zsid√≥ √©s cig√°ny vonzat√°nak, haza√°rul√≥kkal t√∂rt√©n√Ķ el √©s lesz√°mol√°snak hogyanj√°t. NNI, tal√°n annyit kezdtek m√°r pisl√°kol√≥ takar√©kl√°ng-elm√©tekkel felfogni, hogy a fejbel√∂v√©s az elsz√°moltat√°s egyik leghum√°nusabb elj√°r√°sa kell legyen azokkal szemben, akik a nemzetront√°sban id√°ig juttatt√°k a kiszolg√°ltatottakat! Vagy m√©g mindig nem el√©g g√∂mb√∂ly√Ľ a helyzet a sz√°motokra? K√©rjetek tov√°bbk√©pz√©st a nyiladoz√≥ elm√©j√Ľ, de ut√°nunk kullog√≥ szakmabeliekt√Ķl!
No persze tudom √©n, hogy az alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g ilyen kijelent√©sei √©ppen a beharangozott kir√°lys√°g t√©mak√∂r√©t k√©sz√≠tik rafin√°lt m√≥don el√Ķ, de ezek csak tervek, amelyeket √ļgy lehet elf√ľst√∂lni a leveg√Ķbe, mint egy halom √Ķszi lombot!
A kir√°lys√°gr√≥l √©s a nemess√©gr√Ķl foly√≥ pol√©mia nem v√©letlen. Egy tegnapi id√©zet szerint:

„…Nem l√°tom √°t milyen nemesi rendekre hivatkozol - Sajnos igaz amit Imre √≠r a magyarorsz√°gi „nemesekkel” √©s azok szerep√©vel kapcsolatban. Magam is ismerv√©n (nem √°l/beh√°zasod√°s r√©v√©n l√©v√Ķ nemesekr√Ķl besz√©lek) d√∂bbenten hallom besz√°mol√≥ikat az olsteinsameszsemj√©ni z√°rtk√∂r√Ľ √≠g√©retekr√Ķl, felt√©telezett j√∂v√Ķbeni szerep√ľkr√Ķl amennyiben n√©vleg t√°mogatj√°k √©s seg√≠tik kir√°lys√°got, √ļj Szentkorona Alkotm√°ny legaliz√°l√°s√°t. Megkeresett nemesek √ļgy t√Ľnik a fej√ľkre estek, mert nem l√°tj√°k √°t, hogy √Ķk csup√°n eszk√∂z√∂k az olsteini √ļj rend(szer) szervez√©s√©hez, melyben ha megval√≥sul, bizony az √≠g√©retjussuk k√∂vetel√©s√©vel √ļjra (√° l√° r√≥th/rosenfeldman√≥) Recsken tal√°lj√°k magukat, mert √Ķk igaz√°n .tudhatn√°k, hogy nem a m√≥dszerek, csak a str√≥manok √°thangszerelt szem√©lye v√°ltozott.

Ezt olvasgasd √©s sz√∂rny√ľlk√∂dj: http://kiralyiudvar.lapunk.hu/

Vicclapnak t√Ľnik, naprak√©sz inform√°ci√≥kkal, „kir√°lyi utas√≠t√°sokkal” val√≥di t√∂rt√©n√©sekkel.”

Nem, mintha sz√°m√≠tana is valamit, hogy √©n mit √©s hogyan k√©pzelek el, de a teljes rendszer fel√ľlvizsg√°lata azt is mag√°ban foglalja, hogy √ļj h√Ķseposz kezd√Ķdik, ahol mindenkit egyenk√©nt meg kell m√©rni, s ha nemes, ha nem nemes, de k√∂nny√Ľnek tal√°ltatott egy t√∂rt√©nelmi √©s tiszta fej√Ľ √©s lelk√Ľ, a harcot t√ļl√©l√Ķ csoport –nem j√≥ sz√≥ a bizotts√°g -, akkor vagy megy a k√Ķb√°ny√°ba, vagy a veszt√Ķhelyre, s esetleg a juss√°t √ļjra ki√©rdemelve el√∂lr√Ķl kezdheti! Nem sok nemes √©s nem nemes √°ll majd sorba ez eg√©szen biztos, mert dolgukat kor√°bban nem j√≥l v√©gezt√©k, s√Ķt a nemess√©gnek mondott m√°r kitudja-mif√©l√©k sorozatos √°rul√°sa vezetett id√°ig, b√°r az is igaz, hogy a val√≥ban nemesek meghaltak s n√©h√°nyan folyamatosan megtett√©k a haz√°√©rt, amit csak lehetett. Na r√°juk sz√ľks√©g van, de olyan „kir√°lyokra”, akiknek sem l√∂v√©se nincs arr√≥l, hogy mi √©s mi√©rt zajlik most, de egyetlen puskal√∂v√©s, egyetlen b√°tor tett √©s √∂nfel√°ldoz√≥, p√©ldamutat√≥ mozzanat n√©lk√ľl, magukat Turul-nemzets√©ginek mondva a zsid√≥k √°ltal j√≥l felpuh√≠tott tr√≥nusra huppann√°nak, nem hogy sz√ľks√©g nincs, de m√©g haza√°rul√≥knak is min√Ķs√ľlnek, s a k√∂z √°ltal nem felemelve, de letasz√≠tva kell legyenek. Ez most mind zsid√≥-m√°gia, amihez assziszt√°lnak azok, akik vagy ostob√°k, vagy korruptak, vagy v√©rs√©gi alapon elk√∂telezettek a zsid√≥k vil√°gcs√°sz√°rs√°ga-c√≠m√Ľ h√≥kuszp√≥kuszhoz. Sz√≠vesen harcolok egy√ľtt b√°rkivel, aki nemes volt, s ha az is marad, majd a t√ļl√©l√Ķk k√∂zt √ļjra lehet adom√°nyozni a cafrangot, de senkinek nem engedem kikaparni a geszteny√©j√©t, mik√∂zben √Ķ √©ppen valahol ostob√°n p√∂ffeszkedik. J√≥ es√©ly van a rendszerv√°lt√°skor, hogy a teljes vit√©zi √©s nemesi-udvari √©s egy√©b m√ļltb√©li rendszert az igazs√°goss√°g, m√©lt√°nyoss√°g jegy√©ben teljes fel√ľlb√≠r√°l√°sra ker√ľlj√∂n, amihez t√©nyleg kell majd egy b√∂lcs „kir√°ly”, aki nem csak n√©vleg uralkodik, mert h√ľlye hozz√°, mik√∂zben a zsid√≥ tan√°csad√≥i susognak a f√ľl√©be. Nem egyszer√Ľ, de ha Isten seg√≠t, menni fog ez is, mert j√≥ emberek vannak a nemesek k√∂z√∂tt is, de m√©g t√∂bben az ilyen felel√Ķss√©get √©s tisztet nem visel√Ķk soraiban. A k√©rd√©s megvitat√°sa nem tabu, ahogy semmi sem lehet az, s nem akkor kell feltenni, amikor m√°r megint el van pancserolva a helyzet, s mire kinyitjuk a szem√ľnket, ott vigyorog a teljes Habsburg v√≠zfej-dinasztia a „fels√Ķh√°zban”.

A nemzetk√∂zi sajtot csemeg√©zve √∂r√∂mmel l√°tom, hogy a The New York Times zsid√≥i is felteszik a k√©rd√©st, hogy vajh az USA √°tengedi-e Oroszorsz√°gnak Eur√≥p√°t? Kicsit f√°zisk√©s√©sben vannak, de nem csod√°lom, mert ez m√°r l√©nyeg√©ben megt√∂rt√©nt, csak annyi benne a csavar, hogy az EU-t ezzel egy√ľtt le is akarj√°k h√ļzni a WC-n az angolsz√°sz k√≥serok, ha erre lesz √©rkez√©s√ľk. Egyre t√∂bb nemzetk√∂zileg is elismert sajt√≥ √≠r arr√≥l, amir√Ķl itt m√°r j√≥ ideje cikkez√ľnk, s egyre er√Ķsebb kifejez√©seket haszn√°lnak. √Čszlelt√©k, hogy megv√°ltozott az orosz hangv√©tel a nemzetk√∂zi politikai porondon √©s √©rdesebb√© v√°lt, de a pofonok is k√©rgesebb teny√©rt√Ķl csattannak, mert az eddigi simogat√°sokb√≥l nem √©rtettek a „kiv√°logatottak”. Alacsonyabb szinteken egyszer√Ľen nem akarj√°k √©rteni, hogy most mi is van, de ahogy n√°lunk Olsteinnak sincs halov√°ny lil√°ja arr√≥l, mibe r√°ngatta annak idej√©n bele Soros (Schwartz), √ļgy lassan k√©nytelen lesz a k√©t f√ľle k√∂z√∂tt az a feh√©rjet√∂meget hat√©konyabban haszn√°lni, hogy meg√ļszhassa legal√°bb √©lve a k√∂zelj√∂v√Ķt. √Črtetlen √≠r√°s tan√ļs√°ga szerint sok a k√∂z√∂s Soros √©s Orb√°n retorik√°j√°ban, pedig az egyik ugye balos, a m√°sik meg jobbos. K√©rdezz√©k csak meg Viktort, mit is ment tanulm√°nyozni 1989-ben egy √©vet t√∂lt√∂tt itt a Soros Alap√≠tv√°ny √∂szt√∂nd√≠j√°val Oxfordban, ahol az angol liber√°lis p√°rtot tanulm√°nyozta, s ebb√Ķl diplom√°zott –tudtommal. Na ki akkor a jobbos?
Most volt els√Ķ √≠zben az is, hogy orosz politikus a nyugati h√≠rszerz√Ķ szolg√°latokat tette felel√Ķss√© a kauk√°zusi mer√©nylet-sorozat√©rt, de nyilv√°n tudj√°tok, hogy az MI-5, CIA-Mossad gyakorlatilag ugyanannak a zsid√≥-hegem√≥ni√°nak dolgozik. Aki akart, √©rtett ebb√Ķl is.
Sorolhatom a többit is?
A Nobel-b√©ked√≠jas Desmond Tutu k√∂veteli Izrael bojkottj√°t! A sz√≠rek panasszal √©ltek az ENSZ-n√©l Izrael v√≠zgazd√°lkod√°s√°val kapcsolatban √©s l√©p√©seket helyeztek kil√°t√°sba a vizeik „megcsapol√°s√°val” kapcsolatosan. Az izraeli cikk egyenesen azt √≠rja, hogy „v√≠z n√©lk√ľl akarj√°k hagyni Izraelt”. Az izraeli k√∂zszolg√°k hatalmas t√ľntet√©st akarnak rendezni szakszervezetten, fizet√©semel√©st k√∂vetelve. Avigdort, a zsid√≥ k√ľl√ľgy√©rt a honi maffia-vez√©rnek nevezt√©k a Kmeszetben! Nocsak, n√°lunk az √°rny√©kk√° v√°l√≥ √°l-Pint√©r ut√°n a szint√©n zen√©sz L√°z√°r viszi ezt a pr√≠met. Az oroszok a hivatalos verzi√≥ szerint megkezdt√©k Ir√°nnak visszafizetni az SZ-300-asok √°r√°t, de k√∂zben Medvegyev meger√Ķs√≠tette a katonai egy√ľttm√Ľk√∂d√©st vel√ľk. Az US√Ā-ban egy id√Ķre ir√°ny√≠thatatlann√° v√°lt a hivatalos statisztik√°k szerinti 450-b√Ķl 50 ballisztikus atomt√∂ltet hordoz√≥ rak√©ta, de az okok nem vil√°gosak. Kor√°bbi h√≠rek arr√≥l sz√°moltak be, hogy m√©g a Bush –korszakban h√≥napokra elveszett a atomt√°ska ind√≠t√≥ k√≥dja is. Az oroszokn√°l olasz maffi√≥z√≥kat vettek √Ķrizetbe. Kanada minisztereln√∂ke Kijevben azt k√∂veteli (kanadai zsid√≥k), hogy Ukrajna legyen szabad √°llam! T√°n zsid√≥ √°llamara gondoltak a kaft√°nosok ezalatt? Tel-Avivban gyakorlatot tartottak, amelynek c√©lja az volt, hogy begyakorolj√°k a Kmeszet ki√ľr√≠t√©s√©t. Az imit√°ci√≥ szerint k√©t rak√©ta-tal√°lat √©rte az √©p√ľletet. A HAMASZ felh√≠vta a g√°zai-√∂vezet lak√≥inak figyelm√©t ara, hogy az izraeli r√©szr√Ķl hozz√°juk √©rkez√Ķ g√©pkocsikat csak t√ľzetes √°tvizsg√°l√°s ut√°n haszn√°lhatj√°k, mert ezek ott b√°rmilyen „mocsoks√°gra” k√©pesek. Tomas Friedmann szerint az amerikaiaknak tele van m√°r a csuk√°ja Izraellel √©s ezen v√°ltoztatni kell, mert belef√°radtak. Ehud Barakot √°llamellenes szabot√°zzsal v√°dolj√°k, mert sok n√°ci-zsid√≥ szerint rossz d√∂nt√©seket hoz a terror√°llam √©rdek√©ben. Dudrovnyikban Eur√≥pa biztons√°g√°r√≥l tan√°cskoztak, amelynek helysz√≠ne √©s t√©m√°ja is √∂nmag√°√©rt besz√©l. Az izraeli orosz k√∂z√∂ss√©g is er√Ķs nyom√°st gyakorol bel√ľlr√Ķl a rendszerre, s ennek elismer√©sek√©ppen Carter j√≥l megdics√©rte √Ķket. Mologyec!

No, „Legyen b√©ke, szabads√°g √©s egyet√©rt√©s.”- olyan olsteinosan? Mi√©rt is ne, hisz j√≥ √ļton haladunk fel√©, m√©g a Putyin-Orb√°n novemberi cs√ļcstal√°lkoz√≥ el√Ķtt.

HozzŠszůlŠsok

# | livia livia - 2010 10 28 ¦ 19:57:45
No a v√∂r√∂s-iszap k√°rtalan√≠t√°sa is a k√°ty√ļban! M√©rlegelnek a barmok, hogy √ļssz√°k meg sz√©pszer√©vel. A buta magyar meg fizet, mint a k√∂les. Naponta m√°s a sziszt√©ma, az angol szak√©rt√Ķk kih√°tr√°ltak, tipr√≥dik a zsid√≥. Lassan, ha m√°r nem lesz t√©ma, megl√°tj√°tok, az adom√°nyok nagy r√©sze is mag√°nzsebben v√©gzi. k√ľszk√∂dj√∂n a h√ľlye magyar! Nem vett√©tek √©szre, hogy "a"magyarnak sz√≥l√≠tanak minket, m√©g pedig √ļgy hogy kiny√≠lik a bicska a zsebemben! √ögy, mintha csak egy k√ľl√∂n√°ll√≥ n√©p lenn√©nk, de aki √≠gy mondja, mintha kik√©rn√© mag√°nak, hogy ide tartozik. "A magyarok". Meg√°ll az √©sz!
# | taskeszi taskeszi - 2010 10 28 ¦ 20:20:36
Kedves Stalker!
Kik is azok a nemesek?!
Kiket nevezz√ľnk nemesnek?
Van az a t√∂rt√©net,amikor egy hazafinak a fia,meger√Ķszakolja a csel√©det,k√°rty√°zik,√©s csal,vagy √©ppen iszik mint a diszn√≥.
Az √©desapja nemesi rangja ut√°n √Ķ is nemesnek sz√°m√≠t!
Te is így érzed?
Szerintem az,hogy valaki a 108 honfoglaló nemzettség azon tagjának a leszármazottja,aki a hadviselést,és politizálást választotta,még önmagában nem számít nemesnek,mert egész életében semmi mást nem tett,mint élte a hétköznapi emberek életét.
Nemes az lehet,aki tettekben megmutatkozik,és életét valahonnan számítva a Nemzet,és a Kárpát-medence felemelkedésére szenteli!
Sz√ľks√©g van a nemess√©gre,igen nagy sz√ľks√©g van,de nem az √Ķsis√©g szok√°sjoga alapj√°n v√©lt jogok miatt!
Kutakodtam,√©s kider√ľlt,hogy √Ķseim kipcs√°kok,vagyis kunok voltak.
Arra is vannak jelek,hogy Keve nemzettségbeli.
De nem tartom magam többnek addig,amíg be nem bizonyítottam,hogy több vagyok.
Nem p√©nzbeli t√∂bbs√©g,hanem a Nemzet √©rdek√©ben tett t√∂bbleti min√Ķs√©g az amire gondolok!
Ilyen alapon Te is,vagy bárki lehet nemes,aki tesz,és jó irányba teszi amit tesz!
Remélem érted!
# | gyuszuSS gyuszuSS - 2010 10 28 ¦ 22:03:31
http://kuruc.info...

Izraelita kezekben a jótékonysági adományok 95 %-a!
√Čs szerintem nem csak a j√≥t√©konys√°gi adom√°nyok,√©s nem csak a 95%!

gyuszuSS
# | talpi talpi - 2010 10 28 ¦ 22:04:47
Pet√Ķfi S√°ndor: Meddig alszol m√©g, haz√°m? (Kolt√≥,1847.okt.)

Meddig alszol még, hazám?
A kakas rég felkelt,
Kukorékolása rég
Hirdeté a reggelt.

Meddig alszol még, hazám?
A nap is föllépett,
Be√∂z√∂nl√Ķ sugara
Nem bosszantja képed?

Meddig alszol még, hazám?
A veréb is fenn van,
Telhetetlen bendejét
Tömi asztagodban.

Meddig alszol még, hazám?
A macska is fenn j√°r,
S tejesk√∂cs√∂g√∂d k√∂r√ľl
Kotnyeleskedik m√°r.

Meddig alszol még, hazám?
Kasz√°l√≥d f√ľv√©re
Csaptak a bitang lovak,
S legelnek széltére.

Meddig alszol még, hazám?
√ćme vincell√©red
M√Ľvelik nem sz√Ķl√Ķdet,
Hanem a pincédet.

Meddig alszol még, hazám?
Szántanak szomszédid,
S a magokéhoz oda-
Szántják földed szélit.

Meddig alszol még, hazám,
M√≠g r√°d nem gy√ļl a h√°z,
Mindig, míg a félrevert
Harang föl nem lármáz?

Meddig alszol még, hazám,
Szép Magyarországom?
Föl sem ébredsz már talán,
Csak a m√°svil√°gon!
------------------------------
# | livia livia - 2010 10 28 ¦ 22:28:41
Gyuszu! Ez√©rt mennek az utc√°ra! Tudod mit kaptak id√°ig? Felsz√≥l√≠t√≥ leveleket, meg majdnem kett√Ķt a szem√ľk al√°, mi meg adakozzunk a lassan mib√Ķl.
# | Tulok Tulok - 2010 10 29 ¦ 02:26:25
Az "alapos k√∂z√∂ss√©g elleni izgat√°s b√Ľntette √ľgy√©ben", az AB a 36/1996. (IX. 4.) hat√°rozata: "Ezt k√∂vet√Ķen a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g joggyakorlata szerint 1956. okt√≥ber 23. √©s november 4. k√∂z√∂tt Magyarorsz√°gon a genfi egyezm√©nyek szerinti nem nemzetk√∂zi fegyveres √∂ssze√ľtk√∂z√©s zajlott, √≠gy az akkor elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyek "a genfi jog alapj√°n" el nem √©v√ľl√Ķ emberis√©g elleni b√Ľntetteknek min√Ķs√ľlnek. - De kit √°ll√≠tottak ez alapj√°n b√≠r√≥s√°g el√© Dud√°son k√≠v√ľl, mert volt, aki ezek k√∂z√ľl minisztereln√∂k lett, √©s volt, aki ezermilli√°rdokat har√°csolt √∂ssze az Apr√≥-kl√°n sz√°m√°ra, "halmazati b√ľntet√©sk√©pp"!
Az elmeorvosi "szak√©rt√Ķi vizsg√°lat m√°ni√°v√° v√°lt" az √ľgy√©szs√©geken √©s b√≠r√≥s√°gokon. Amikor nincs jog √©s jogegyenl√Ķs√©g, akad n√©h√°ny j√≥l megfizetett, √©s megvesztegethet√Ķ "elmeszak√©rt√Ķ", aki "j√≥p√©nz√©rt", az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©√©rt, tan√ļskodik eltart√≥i ellen! A "2010 XII/1 utols√≥ oldal√°n" nem t√ľntett√©k fel a "majdnem" zsid√≥k, magyarok elleni irt√°s√°r√≥l, hogy az ut√≥bbi 20 √©vben is zsid√≥ (kaz√°r) k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√∂k, √©s ugyanilyen sz√°rmaz√°s√ļ minisztereln√∂k√∂k, t√∂bbnyire zsid√≥ miniszterekkel √©s m√©di√°val varrt√°k tetteik k√∂vetkezm√©nyeit a magyarok nyak√°ba! Imre haza√°rul√°sr√≥l √≠r, de van ezeknek haz√°juk?
Semmij√ľk sincs! Van pap√≠runk ellen√ľk, pap√≠r hegyek! Bizony√≠t√©kok, de l√≥f...szt sem √©r a harag √©s igazs√°g hatalom n√©lk√ľl! A b√≠r√≥s√°gok, √ľgy√©szs√©gek, legjobb esetben tologatj√°k egym√°snak a r√≥luk √©s b√Ľnt√°rsaikr√≥l sz√≥l√≥ akt√°kat, mert "minden szentnek maga fel√© hajlik a keze", de ezek nem a klasszikus √©rtelemben vett "szentek". A talmudista, cionista, de igaz√°b√≥l b√Ľnseg√©d, vagy b√Ľn√∂z√Ķ "szentek! Parancsra, √©rdekb√Ķl, elk√∂vet√Ķk√©nt, nem hall, nem l√°t, nem besz√©l.
Minthogyha nem csak az ECHO TV-ben szerepel√Ķ alkotm√°nyjog√°sz vette volna √©szre, hogy a jelenlegi rendszer illegitim. Feljelentett√ľk √Ķket, de nincs f√≥rum, b√≠r√≥s√°g, ami ez√ľgyben d√∂nthetne (szerint√ľk). V√©d √©s dacsz√∂vets√©g a rabl√≥band√°k k√∂z√∂tt. Egy orsz√°g korm√°nya akkor legitim nemzetk√∂zileg, ha h√ľly√©re tudja venni a n√©p√©t, vagy k√©pes terroriz√°lni, √©s √≠gy hatalomra ker√ľlni! Nek√ľnk mindkett√Ķ kijutott az elm√ļlt 65 √©vben (folyamatosan)!
El-√©s lesz√°mol√°s a cig√°ny-zsid√≥ k√©rd√©sben nehezen lesz, ha a s√©rtett a v√°dlott, √©s a b√Ľncselekm√©ny elk√∂vet√Ķje a t√∂rv√©ny k√©pvisel√Ķje! De kik lenn√©nek azok a "nemesek", akiket "meg√°lmodtak"? "B√°r√≥" Rothschild √©s t√°rsai, vagy azok, akik fej√©ben is ott kellene lennie a nemess√©gnek?
Az √©rdemtelen√ľl is √∂r√∂k√∂lhet√Ķ nemess√©gre tal√°lt√°k ki, a nemess√©g √∂r√∂k√∂s√∂d√©si jog√°t! A c√≠mre m√©lt√≥n jogot szerzett apa, h√ľlye, jellemtelen fi√°nak mi√©rt j√°rna tov√°bb√∂r√∂k√∂lhet√Ķ el√Ķjog? A p√©nzen vett nemess√©g ett√Ķl csak egy fokkal rosszabb! Az √©rdemtelen√ľl szerzett el√Ķjogok ugyanarra j√≥k, mint a zsid√≥ "fels√Ķbbrend√Ľs√©g" t√©veszm√©j√©nek k√©pzete!
Lehet, hogy a v√©rzsid√≥, √©s kaz√°r dinaszti√°k (angol, spanyol, Habsburg stb.) j√≥l eltervezetten k√©sz√ľlnek a vil√°ghatalom megszerz√©s√©re, de ahogy kuty√°b√≥l nem lesz szalonna, bel√Ķl√ľk sem lesz nemes! Egy rothad√≥ DNS-sel megvert, mor√°lisan, erk√∂lcsileg, etikailag √©s biol√≥giailag lez√ľll√∂tt, toprongyos r√©teg hatalom√°tv√©teli sz√°nd√©ka, ugyanaz, mintha a bolondok akarn√°nak ir√°ny√≠tani a dilih√°zban, puccsal! Nem utols√≥ sorban: A t√∂rt√©nelem kerek√©b√Ķl nem szokott kiesni k√ľll√Ķ! Ezek az elmebetegek azt hiszik, hogy vissza lehet forgatni ezt a kereket, de ez ellenkezne az evol√ļci√≥s fejl√Ķd√©ssel, ami pedig nem ismer irgalmat, csak a degener√°l√≥dott "fajok" kipuszt√≠t√°s√°t!
# | balu998 balu998 - 2010 10 29 ¦ 09:24:55
Tulok sensei,

t√ľzes kis HSZ...
"Egy orsz√°g korm√°nya akkor legitim nemzetk√∂zileg, ha h√ľly√©re tudja venni a n√©p√©t, vagy k√©pes terroriz√°lni, √©s √≠gy hatalomra ker√ľlni!"
√Čn ilyen kontextusban a "legitimet" mindig id√©z√Ķjelbe tenn√©m, mivel jelenleg semmi sem "legitim", ami annak hirdeti mag√°t (magyar alkotm√°ny s ebb√Ķl k√∂vetkez√Ķleg "jog""rendszer", benesi dekr√©tumokon nyugv√≥ cseh √©s szlov√°k alkotm√°nyok, lisszaboni szerz√Ķd√©s vagy pl. az amcsik iraki m√©sz√°rl√°sa, amihez valahogy csak kier√Ķszakolt√°k az ENSZ j√≥v√°hagy√°st)...
De ha kicsit hunyor√≠tunk √©s "legitimnek" vessz√ľk mindezt, akkor szerintem az az √°bra, hogy egy rendszer nemzetk√∂zileg akkor legitim, ha a nemzetk√∂zi b√Ľnt√°rsai elismerik. Nem a "jogoss√°g" a l√©nyeg, hanem kiz√°r√≥lag az er√Ķ- √©s √©rdekviszonyok. A klasszikus p√©lda √©ppen Izrael l√©tez√©se lehetne, amiben azt√°n semmi sem legitim - m√©gis √ļgy t√°rgyalnak vel√ľk, mint igazi orsz√°g k√©pvisl√Ķivel. Mert: elismerik a l√©t√©t. 1956-ban is hasonl√≥ volt a helyzet, amikor K√°d√°r√©k szolnoki "korm√°ny√°t" elismert√©k azok, akiknek ez √©rdek√ľkben √°llt.

A nemess√©g int√©zm√©nye pdig, ahogy √≠rj√°tok Taskeszivel - meg velem - egyet√©rtve, jelen form√°j√°ban teljesen hiteltelen. Tal√°n Marschalk√≥ valamelyik k√∂nyv√©ben van egy fejezetke, ahol a kaz√°roknak a "nemess√©gbe" val√≥ beinfiltr√°l√≥d√°s√°val is foglalkozik. De m√©g csak nem is ott kezd√Ķd√∂tt, hanem amikor a Habsburgok az "√Ķshonos", √©s ez√©rt valahol legal√°bb a sz√≠v√ľk m√©ly√©n, de gyakran tev√Ķlegesen is l√°zad√≥ helyi nemess√©get lecser√©lt√©k loj√°lisabb szarh√°ziakkal, akiknek k√∂z√ľk nem volt se az orsz√°ghoz se a n√©p√©hez. Ahhoz kell visszat√©rni, amikor IV. B√©la a muhi csat√°b√≥l menek√ľlve csakis a hozz√° gyakran √©let√ľk √°r√°n is h√Ľ vit√©zeire sz√°m√≠thatott, akikb√Ķl pl. a F√°y csal√°d sz√°rmazik. √ēk a nemess√©g√ľket bizony√≠tott√°k. Ilyen √©rtelemben nemesek ma is vannak √©s sz√ľletnek √ļjak, csak kir√°ly h√≠j√°n nincs, aki a nev√ľk el√© biggyessze a "gr√≥f" el√Ķtagot. De rem√©lj√ľk az az id√Ķ is elj√∂n m√©g.

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 1.36 mŠsodperc
74,005,758 egyedi lŠtogatů