Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A rendszer illegitim!

NaplóTegnap végre megérkezett a Ráckevei Városi Ügyészségtől az Nemzeti Nyomoroncok Irodának újabb haladékot adó határozata, amely meghosszabbítja a „nyomozást” az általuk már korábban „alapos” közösség elleni izgatás bűntette ügyében. Valami Velez Tibor sk. jegyzi a levelet, ha már le-velez-nek velem. Remélem, nem egy ősi szkíta-hun névről, hanem egy spanyol-askenázi vonalról van itt is szó, mert különben nehezen érteném a miértet. Azért nem volt elég eddig az idő a „nyomozásra”, mert elmeorvosi szakértők nyilatkozatát kell még bevárniuk, kihallgatniuk és egyéb eljárási cselekményeket kell még elvégezniük, hogy eldönthessék, mennyire idióták.
Kedves ügyészek és NNI-s semmirekellők, van egy javaslatom! Olvassátok el Peter Sheldon (Tőke Péter) A magyar jövő feketekönyve szatírát. Péter átvette a stílusom egyes elemeit, de ennyit szabad volt megtennie, viszont a 47-48. fejezeteket ki ne hagyjátok! Ha nem tudjátok megszerezni, akkor a Leleplező 2010 XII/1 utolsó oldalain olvashatjátok, hogyan ír nyíltan a zsidók magyar-irtásáról, persze majdnem képletesen! Okuljatok tinók, hátha ökrök is lehettek!

Nem lesz egyszerű menet zsidó hittestvérei a „magyar” közigazgatásnak, mert ugye a tények makacskodnak, s egyre jobban igazolják figyelmeztetéseimet, de ettől még ti bátran lehettek azok, akik vagytok, agymosott megélhetési ügyvivői a hazaárulásnak. Az NNI annyira jól dolgozott, hogy bő egy év után még két letartóztatást kellett eszközölniük a cigánygyilkosságokkal kapcsolatban, s még az elkövetéskor használt fegyvereket is találtak a kutakodásnál. Istenem, ilyen figyelmetlenek voltak az „elkövetők”, vagy ennyi fegyver kellett hozzá, mert a befalazottak nem bizonyultak elég hitelesnek, sem az eddig meggyanúsított személyek? A sörétes puskák sörétjeit hogy azonosítják, tessék mondani? Gyuri ügyében is naponta hozzák nyilvánosságra az újabb baromságaikat, mind a labda-bomba, mind pedig a kan-zsidó-csintalankodó ügyével kapcsolatban, ahol két tanú szerint is Gyuri áll a háttérben. Ok, rendben! Nekem meg olyan papírjaim vannak, amik szerint a főnökötöket, Pintért, Orbánt, Borost és az egész galerit már minimum 200 év kötélre kellett volna ítéljék, de ehelyett ti vagytok a maffiózók végrehajtó-személyzete, tehát bűnösök. Gyuriék –állítólag- fel akarták robbantani Lapid Lajos dandártábornok is, aki akkor a BRFK közbiztonsági igazgatója volt, aztán gyorsa a Fradi biztonsági főnöke lett. Laliról kiderült, hogy;
Az izraeli politikus, Tomi Lapid rokona, s ezért jöhettek testvéri segedelemként ide 2006-ban a zsidó katonák is „rendfenntartani”. Alakul a történet, de úgy látom, hogy szépen fogják a többi „nemzeti radikális vezetőt” is.
„A Magyar Nemzet azt írta: az eljárás során rögzített vallomásokban megemlítik Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő és Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke nevét is.”
Tegnap az ECHO-ban alkotmányjogász kijelentette, hogy a jelenlegi rendszer illegitim, alkotmányellenes! Ehhez a Fidesznek meg kellett őket fenyegetni, hogy alkotmányt módosítanak?
Mikor is megmondtuk már? Jó reggelt kívánok!

http://www.magyarnemzetikormany.com/

Ha illegitim a hatalom, akkor alkotmányozással akarják legitimmé tenni azok, akik illegitimációban cselekedtek eddig is! Gyurcsány kivinné az embereket „az utcára”, népszavazni, de hát ez az itt lakók zöme annyira sötét, hogy fáj, ezért nincs ennek sem értelme.

Legitimmé az új rendszert nem az alkotmány, nem a király és nem a Szent Korona teheti, hanem a rendszerváltás teljes elszámoltatása, amelynek mindez következménye kell legyen, nem pedig előzménye! Az alkotmányos rend megváltoztatása, mint bűncselekmény, addig is törlendő fogalom kell legyen a Btk-ból, viszont mindenkinek a fantáziájára bízom ennek a rendszerváltás és elszámoltatás mikéntjét, a magyar-kérdés zsidó és cigány vonzatának, hazaárulókkal történő el és leszámolásnak hogyanját. NNI, talán annyit kezdtek már pislákoló takarékláng-elmétekkel felfogni, hogy a fejbelövés az elszámoltatás egyik leghumánusabb eljárása kell legyen azokkal szemben, akik a nemzetrontásban idáig juttatták a kiszolgáltatottakat! Vagy még mindig nem elég gömbölyű a helyzet a számotokra? Kérjetek továbbképzést a nyiladozó elméjű, de utánunk kullogó szakmabeliektől!
No persze tudom én, hogy az alkotmánybíróság ilyen kijelentései éppen a beharangozott királyság témakörét készítik rafinált módon elő, de ezek csak tervek, amelyeket úgy lehet elfüstölni a levegőbe, mint egy halom őszi lombot!
A királyságról és a nemességről folyó polémia nem véletlen. Egy tegnapi idézet szerint:

„…Nem látom át milyen nemesi rendekre hivatkozol - Sajnos igaz amit Imre ír a magyarországi „nemesekkel” és azok szerepével kapcsolatban. Magam is ismervén (nem ál/beházasodás révén lévő nemesekről beszélek) döbbenten hallom beszámolóikat az olsteinsameszsemjéni zártkörű ígéretekről, feltételezett jövőbeni szerepükről amennyiben névleg támogatják és segítik királyságot, új Szentkorona Alkotmány legalizálását. Megkeresett nemesek úgy tűnik a fejükre estek, mert nem látják át, hogy ők csupán eszközök az olsteini új rend(szer) szervezéséhez, melyben ha megvalósul, bizony az ígéretjussuk követelésével újra (á lá róth/rosenfeldmanó) Recsken találják magukat, mert ők igazán .tudhatnák, hogy nem a módszerek, csak a strómanok áthangszerelt személye változott.

Ezt olvasgasd és szörnyülködj: http://kiralyiudvar.lapunk.hu/

Vicclapnak tűnik, naprakész információkkal, „királyi utasításokkal” valódi történésekkel.”

Nem, mintha számítana is valamit, hogy én mit és hogyan képzelek el, de a teljes rendszer felülvizsgálata azt is magában foglalja, hogy új hőseposz kezdődik, ahol mindenkit egyenként meg kell mérni, s ha nemes, ha nem nemes, de könnyűnek találtatott egy történelmi és tiszta fejű és lelkű, a harcot túlélő csoport –nem jó szó a bizottság -, akkor vagy megy a kőbányába, vagy a vesztőhelyre, s esetleg a jussát újra kiérdemelve elölről kezdheti! Nem sok nemes és nem nemes áll majd sorba ez egészen biztos, mert dolgukat korábban nem jól végezték, sőt a nemességnek mondott már kitudja-mifélék sorozatos árulása vezetett idáig, bár az is igaz, hogy a valóban nemesek meghaltak s néhányan folyamatosan megtették a hazáért, amit csak lehetett. Na rájuk szükség van, de olyan „királyokra”, akiknek sem lövése nincs arról, hogy mi és miért zajlik most, de egyetlen puskalövés, egyetlen bátor tett és önfeláldozó, példamutató mozzanat nélkül, magukat Turul-nemzetséginek mondva a zsidók által jól felpuhított trónusra huppannának, nem hogy szükség nincs, de még hazaárulóknak is minősülnek, s a köz által nem felemelve, de letaszítva kell legyenek. Ez most mind zsidó-mágia, amihez asszisztálnak azok, akik vagy ostobák, vagy korruptak, vagy vérségi alapon elkötelezettek a zsidók világcsászársága-című hókuszpókuszhoz. Szívesen harcolok együtt bárkivel, aki nemes volt, s ha az is marad, majd a túlélők közt újra lehet adományozni a cafrangot, de senkinek nem engedem kikaparni a gesztenyéjét, miközben ő éppen valahol ostobán pöffeszkedik. Jó esély van a rendszerváltáskor, hogy a teljes vitézi és nemesi-udvari és egyéb múltbéli rendszert az igazságosság, méltányosság jegyében teljes felülbírálásra kerüljön, amihez tényleg kell majd egy bölcs „király”, aki nem csak névleg uralkodik, mert hülye hozzá, miközben a zsidó tanácsadói susognak a fülébe. Nem egyszerű, de ha Isten segít, menni fog ez is, mert jó emberek vannak a nemesek között is, de még többen az ilyen felelősséget és tisztet nem viselők soraiban. A kérdés megvitatása nem tabu, ahogy semmi sem lehet az, s nem akkor kell feltenni, amikor már megint el van pancserolva a helyzet, s mire kinyitjuk a szemünket, ott vigyorog a teljes Habsburg vízfej-dinasztia a „felsőházban”.

A nemzetközi sajtot csemegézve örömmel látom, hogy a The New York Times zsidói is felteszik a kérdést, hogy vajh az USA átengedi-e Oroszországnak Európát? Kicsit fáziskésésben vannak, de nem csodálom, mert ez már lényegében megtörtént, csak annyi benne a csavar, hogy az EU-t ezzel együtt le is akarják húzni a WC-n az angolszász kóserok, ha erre lesz érkezésük. Egyre több nemzetközileg is elismert sajtó ír arról, amiről itt már jó ideje cikkezünk, s egyre erősebb kifejezéseket használnak. Észlelték, hogy megváltozott az orosz hangvétel a nemzetközi politikai porondon és érdesebbé vált, de a pofonok is kérgesebb tenyértől csattannak, mert az eddigi simogatásokból nem értettek a „kiválogatottak”. Alacsonyabb szinteken egyszerűen nem akarják érteni, hogy most mi is van, de ahogy nálunk Olsteinnak sincs halovány lilája arról, mibe rángatta annak idején bele Soros (Schwartz), úgy lassan kénytelen lesz a két füle között az a fehérjetömeget hatékonyabban használni, hogy megúszhassa legalább élve a közeljövőt. Értetlen írás tanúsága szerint sok a közös Soros és Orbán retorikájában, pedig az egyik ugye balos, a másik meg jobbos. Kérdezzék csak meg Viktort, mit is ment tanulmányozni 1989-ben egy évet töltött itt a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban, ahol az angol liberális pártot tanulmányozta, s ebből diplomázott –tudtommal. Na ki akkor a jobbos?
Most volt első ízben az is, hogy orosz politikus a nyugati hírszerző szolgálatokat tette felelőssé a kaukázusi merénylet-sorozatért, de nyilván tudjátok, hogy az MI-5, CIA-Mossad gyakorlatilag ugyanannak a zsidó-hegemóniának dolgozik. Aki akart, értett ebből is.
Sorolhatom a többit is?
A Nobel-békedíjas Desmond Tutu követeli Izrael bojkottját! A szírek panasszal éltek az ENSZ-nél Izrael vízgazdálkodásával kapcsolatban és lépéseket helyeztek kilátásba a vizeik „megcsapolásával” kapcsolatosan. Az izraeli cikk egyenesen azt írja, hogy „víz nélkül akarják hagyni Izraelt”. Az izraeli közszolgák hatalmas tüntetést akarnak rendezni szakszervezetten, fizetésemelést követelve. Avigdort, a zsidó külügyért a honi maffia-vezérnek nevezték a Kmeszetben! Nocsak, nálunk az árnyékká váló ál-Pintér után a szintén zenész Lázár viszi ezt a prímet. Az oroszok a hivatalos verzió szerint megkezdték Iránnak visszafizetni az SZ-300-asok árát, de közben Medvegyev megerősítette a katonai együttműködést velük. Az USÁ-ban egy időre irányíthatatlanná vált a hivatalos statisztikák szerinti 450-ből 50 ballisztikus atomtöltet hordozó rakéta, de az okok nem világosak. Korábbi hírek arról számoltak be, hogy még a Bush –korszakban hónapokra elveszett a atomtáska indító kódja is. Az oroszoknál olasz maffiózókat vettek őrizetbe. Kanada miniszterelnöke Kijevben azt követeli (kanadai zsidók), hogy Ukrajna legyen szabad állam! Tán zsidó államara gondoltak a kaftánosok ezalatt? Tel-Avivban gyakorlatot tartottak, amelynek célja az volt, hogy begyakorolják a Kmeszet kiürítését. Az imitáció szerint két rakéta-találat érte az épületet. A HAMASZ felhívta a gázai-övezet lakóinak figyelmét ara, hogy az izraeli részről hozzájuk érkező gépkocsikat csak tüzetes átvizsgálás után használhatják, mert ezek ott bármilyen „mocsokságra” képesek. Tomas Friedmann szerint az amerikaiaknak tele van már a csukája Izraellel és ezen változtatni kell, mert belefáradtak. Ehud Barakot államellenes szabotázzsal vádolják, mert sok náci-zsidó szerint rossz döntéseket hoz a terrorállam érdekében. Dudrovnyikban Európa biztonságáról tanácskoztak, amelynek helyszíne és témája is önmagáért beszél. Az izraeli orosz közösség is erős nyomást gyakorol belülről a rendszerre, s ennek elismeréseképpen Carter jól megdicsérte őket. Mologyec!

No, „Legyen béke, szabadság és egyetértés.”- olyan olsteinosan? Miért is ne, hisz jó úton haladunk felé, még a Putyin-Orbán novemberi csúcstalálkozó előtt.

Hozzászólások

# | tudatlanka tudatlanka - 2010 10 27 ¦ 14:54:44
"No persze tudom én, hogy az alkotmánybíróság ilyen kijelentései éppen a beharangozott királyság témakörét készítik rafinált módon elő, de ezek csak tervek, amelyeket úgy lehet elfüstölni a levegőbe, mint egy halom őszi lombot!
A királyságról és a nemességről folyó polémia nem véletlen. Egy tegnapi idézet szerint"

"Ez most mind zsidó-mágia, amihez asszisztálnak azok, akik vagy ostobák, vagy korruptak, vagy vérségi alapon elkötelezettek a zsidók világcsászársága-című hókuszpókuszhoz. "


Ekkor aztán üt majd az óra, amikor a gójok alsóbb osztályai - nem azért, hogy elérjék a jót, még csak nem is azért, hogy gazdagsághoz jussanak, hanem kizárólag a kiváltságosak elleni gyűlöletből - követni fognak minket
azok ellen, akik vetélytársaink a hatalom megszerzésében:
a gójok intellektueljei ellen.
(pl. Orbán király ellen)
# | Dávid Dávid - 2010 10 27 ¦ 16:26:09
Nem a gyűlölet okán fog megtörténni, hanem azért, hogy legyen már végre rend az országban és legyen vége a szenvedésnek. Erről fog szólni, nem a hatalom megszerzéséről. Orbán pedig rossz példa, se nem gój, se nem intellektuel.. Bővebben inkább nem reagálnék a hsz-edre, most komolyan, egyedül hordtál össze ennyi baromságot??!
# | tudatlanka tudatlanka - 2010 10 27 ¦ 16:52:20
Kedves Dávid!
Igaz, hogy nem írtam oda, hogy idézet a Cion bölcseinek jegyzőkönyveiből, amire egyébként Imre is utalt a világcsászársága-című hókuszpókuszban, de jobb ha tudod, hogy cionék ezt a forgatókönyvet valósítják, sőt igen nagy százalékban már meg is valósították.
Orbánról pedig mindenki tudja, hogy királyt akar játszani.
A zárójelbe lévő szűk mondat az én meglátásom - gondolom sokan mások is így látják.
# | professor professor - 2010 10 27 ¦ 16:54:16
kanada, Alaszka: ne feleddjük el, hogy ott jelentős orosz csoportok élnek! Quebeck más tészta, a nagy kanadai közös vezetés a segghülye!Komolyan, indiaiakat és indiánok összekeverni... mint anno pár éve... a TV5 ön francia quebecki színvonalas napi híradó megy!
# | postaimre postaimre - 2010 10 27 ¦ 17:17:04
Az utalásban már korábban jeleztem a "káosz-elméletre" amit a talmudisták remekül alkalmaznak és a Cion Bölcsei tényleg azt szeretnék, hogy az ellenségeik forduljanak a saját vezetőik ellen, vagyis az ellenségeik ellen. A helyzet nálunk viszont már változott, mert sem intellektueljeink, sem vezetőink nem maradtak oly rétegben, amiről érdemes lenne szólni, s aki most fenn van, egyért sem kár, viszont ezek zöme az ő embereik. Ha jól alakul, akkor ezeket nem nekünk kell eltakarítani, hanem ők egymás és nagy sebességgel teszik el láb alól.
professor, a kanadai még hülyébb, mint az amerikai? Miért nem csodálkozom!
# | Dávid Dávid - 2010 10 27 ¦ 19:03:59
Kedves Tudatlanka: Ezek szerint nem egyedül hordtad össze.. :)
Tudom, cionék ezt szerették volna, de a tervbe már sok hiba csúszott az utóbbi években. Orbán királyi ambícióiba nem kötöttem bele, de szerintem nem jön el már annak az ideje. Ha esetleg mégis, a korona súlyos teher lesz neki, hehe..
# | taskeszi taskeszi - 2010 10 27 ¦ 20:01:16
Az alkotmányozáshoz!
Régóta buzerálja a fantáziámat,hogy gyakorlatilag bármit megtehetnek,és meg is tesznek Magyarország ellen,akár sokkal gyorsabb ütemben is.
Semmi nem történik,senki nem hurrog,és senki nem nyilvánít ki semmit!
Pl.a vörös-iszap katasztrófa helyből megért volna egy lincselést,de lószar volt,nem más.
Most alkotmányozási kényszer van,mert hát ami van,az nincs.
Akármit bemondhatnak a tévőbe,mert a népek csupán az x-faktort várják,mintegy kikapcsolódásként,a nehéz munkás nap után.
Már akinek van ilyen.
Királyok jönnek,és mennek,ha bejelentik majd,azt hiszik,hogy a Gálvölgyi-show megy éppen.
Azok,akik durroghatnának a legjobban,ilyen "jobbágy felszabadításról",meg "alattvalókról"álmodoznak,nem tudom mit gondolnak,pl.egy paraszt család matamatikus gyermekének mit is jelent ez?!Kér e ebből egyáltalán!
A Sz K A jó dolog,a kor szellemének megfelelően átalakítva.
Akiknek joguk lenne átalakítani,nem tudom miért nem gondoltak erre?
Szóval alkotmányoznak!Na és?
Érdekel valakit?Érdekelt valakit a devecseri,és kolontári kijárási tilalom,fegyveres járőrösdi?
Érdekel valakit,hogy Bp.közüzemei,egy kézben (Tarlós) lesznek összpontosítva?
Érdekel ma Magyarországon valakit,hogy mit jelent ez?
Néhány embert igen,de ezeket E.T-nek nézik,vagy egyszerűen baromnak!
Na mindegy alkotmányozzanak hát!
Úgy is az lesz,amit a Teremtő akar.Mi meg csak harcolgassunk tovább kitartóan!
# | STALKER STALKER - 2010 10 27 ¦ 21:54:24
Taskeszi - 2010 10 27 ¦ 18:01:16

Ezt szajkózza PI is, hogy akkor minek kaparjuk ki ezeknek a gesztenyét. A nemesekre meg igenis, hogy szükség van mivel ha az ország sz@rban volt mindig is az ő vezetésükkel, útmutatásukkal kerültük el a megsemmisülést. Papp Lajos is valami ilyesmiről beszélt
# | bibor1 bibor1 - 2010 10 27 ¦ 22:24:21
keptar.szunyi.com/images/5k7e2e7147apea3412.jpg
Gatter László, a Fővárosi Bíróság elnöke szerdán december 31-ei hatállyal lemondott elnöki tisztjéről - közölte a Fővárosi Bíróság sajtó- és nemzetközi kapcsolatok osztálya.

A közlemény szerint lemondását Baka András, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnöke elfogadta..... erre a Bakára gondoltatok ?

w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/ilkei10102610.2.jpg
Baka Andrásnak mutat egy röplapot a belügyminiszter
# | parlagfu parlagfu - 2010 10 28 ¦ 10:28:52
Hogy kikre nem találok itt mint mértékadó szaemélyiség!? Papp Lajos, néha Kőrösi Imre, Takács András, Rozgics Mari! Hát Ezeknél jobban bízom a szemmértékemben, pedig már "vénülő szememmel..."!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
71,943,812 egyedi látogató