Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Támogatási lehetõség!

Áthoztam a régi oldalról a paramétereket, mert többen akarnak adni és ez ellen nincs kifogásunk, mert néha a gépezetet olajozni is kell! Köszönjük az eddigieket is és a sok jelentkezõ, szegény, katasztrófa-sújtotta ember mellett továbbra is várjuk az önzetlen segítséget!

Szolgálati közlemény!

Azokhoz szeretnék szólni, akik nem csak szóban, de tettekben is hajlandóak tenni közös jövõnkért.
- Cím: Posta Imre, 2310 Szigetszentmiklós Pf.:158
Ha pedig valaki utalni szeretne, akkor itt a hely, ahová ezt megteheti:
- Számlaszám:11773425-60624880-00000000 BIC / SWIFT KÓD: OTPVHUHB
- IBAN:HU18 1177 3425 6062 4880 0000 0000

PayPal átutaláshoz az E-mail cím: doki.bubo@gmail.com

Sok szó esik arról hogy mit kellene tenni, és azt hogyan kellene tenni. Csak arról nem esik szó hogy ezeket a dolgokat már egy jó ideje teszik is páran, családot, munkát, létbiztonságot félretéve, életet kockáztatva!


Ezt már olyan természetesnek vesszük és nem is gondolunk arra hogy ez bizony nemcsak fárasztó, hanem anyagilag is megterhelõ! Igen drága barátaim,azok az emberek akik vállukon viszik az ügyet szinte mind munkanélküliek vagy már anyagilag teljesen ellehetetlenültek miközben a MI ügyünkért dolgoznak.

Kezdhetném Imrével, Kerecsennel de vannak még a háttérben páran akik nap mint nap letesznek valamit az asztalra. Ezek az emberek már nagyon fáradtak. Testileg,lelkileg,anyagilag. Jól jönne a segítség! Tudnotok kell,hogy már a kapcsolattartás is veszélybe került. És jó lenne ha nem kellene noszogatni mindig azért hogy tegyünk valamit. Magunktól kellene rájönni arra hogy a "háború" sajnos kiadással jár!

És most konkrétan azokhoz szólnék akik azon gondolkodtak eddig hogyan vehetnék ki a részüket, mert szeretnének tenni, de nem tudják a mikéntjét! Mindenkinek a saját szintjén kell megtenni azt amit meg tud tenni. Ha csak egy telefonfeltöltéssel tudsz segíteni az is kiváló és máris tettél valamit azért, hogy elõbbre jussunk. Ha benzinkutad van adj benzint, stb. Ha olyan vállalkozó vagy, aki igenis szán rá hogy végre rend legyen és ne csak pártkasszába folyjon a pénz értelmetlenül, akkor inkább erre áldozz.

Eljött az ideje annak hogy tovább lássanak az orruknál azok az emberek akik igenis tehetnek anyagilag is az ügyünkért. Mert ez minden magyar ember ügye, ezt jó lenne már tudomásul venni! Mindenkit arra kérek gondolkozzon el azon hogy miként tudna támogatni, vagy támogatókat szerezni és a jó célra rámutatni. Most ez a feladat! Nem kell itt nagy dolgokra, milliókra gondolni. Sok kicsi is sokra megy!

Én nagyon bízom abban hogy nem veszünk el egy ilyen "apróságon"!
Ha valakit megérintenek a fentiek, jelezze Imrének vagy nekem.

Üdvözlettel: Roadless

Hozzszlsok

# | keepfargo keepfargo - 2010 10 17 ¦ 00:29:01
Sajnos már nincs "szabad kapacitásom" az árvízkárosultak megsegítésére, ezt bocsánatképpen írom. Tegnapi nappal 3-ra nött azon számlák száma, amelyekre segélyt küldök. Nem egyszeri megsegítést, hanem folyamatosan egy kisebb összeget, meghatározatlan ideig, havonta egyszer.
A svéd-magyarok orsz. szervezete gyüjt most, de nekik sem tudtam küldeni. Viszont az én segítettjeim a honlapon keresztül bukkantak fel, igy biztos vagyok a segítség jó helyre érkezésében. Ez is valami...

keep far go
# | zsolt5000 zsolt5000 - 2010 10 17 ¦ 08:45:49
Csak aki még nem tudná,azon pénzek melyeket a "hivatalos" segélyszervezetek számlájára küldtök elõbb a szervezetek mûködési költségeit fedezik (pl.vöröskereszt,alkalmazottak bére,telefon,üzemanyag épületek fenntartása stb...).A legjobb esetben is csak az adományozott pénzetek töredéke jut el a szerencsétlenül járt emberekhez és ott sem a legrászorultabbak kapnak belõle feltétlenül.
Tehát ha valaki segíteni szeretne akkor abban segítsen hogy az egész rendszer válhasson jobbá,ennek módját az elõzõekben már leírták.Nem szabad bedõlni semmiféle lélekre ható reklámnak,propagandának.
Áldás!
# | Összefogás Összefogás - 2010 10 17 ¦ 20:59:46
Igen zsolt5000 egyetértek veled.
# | postaimre postaimre - 2011 01 19 ¦ 09:49:11
lócsiszár nem is úgy veszem. Tudd, mindent nyíltan csinálok a kezdetek óta. Támadható akkor lennék, ha lenne "titkos" számlám. Nekem csak ez van és bárki ellenõrizheti. Hidd el, nagyon nincs mit, bár tényleg néhányan segítetek és én azt tudom továbbítani annak, aki nagyobb bajban van.
Ha megértetted azt, hogy ezekkel szemben csak nyílt sisakrostéllyal tudod felvenni a küzdelmet (magyar alkalmatlan másra, s amint elkezd lavírozni, már el is veszett), akkor azt is megértheted, hogy a hatalom éppen ezzel nem tud mit kezdeni. Feleségem szokta mondani, mikor említem neki, hogy már megint leügynököznek -...(miután elküldi a ....-ba aki ezt megtette, hogy ha valakinek, akkor a Jóistennek lehetek csak ágense! A döntés rajtad áll!
# | SzuhaMaka SzuhaMaka - 2011 01 19 ¦ 11:16:34
Hehehe! Asszongya: "lásd kurucinfó"
Ebbõl csak az derül ki, hogy ott volt mit zároltatni!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 0.58 msodperc
101,875,050 egyedi ltogat