Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A Jobbik ellen vonul az Anonymous

Jól nyomják, van humoruk is. Ja, a többit tényleg spongyázni kell. A hekker lehet technikai zseni, de ettõl még nem biztos, hogy tovább lát az orránál, fõleg ha valamely szolgálat köte-lékeli.
Operation Fuck the Nazi (magyarul kb. „baszd meg a nácit”) néven hirdetett hadmûveletet az Anonymous nemzetközi hekker-aktivista közösség magyar szárnya. „Miután a Parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita, sõt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell" – írják az aktivitsák felhívásukban, és demonstrációjuk céljaként a Jobbik weboldalát nevezték meg.

A Pastebin fájlmegosztó oldalon közzétett haditerv szerint az akció április 20-án este 9-kor kezdõdik, és túlterheléses (DDOS) támadással megbénítják a párt weboldalát (ehhez használható segédprogramokat is ajánlanak a szimpatizánsoknak), emellé Anonymous-hekkerek titkos akcióira is céloznak, valamint arra, hogy éjjel újabb célpontok ellen várható támadás.

Ezzel egy idõben az Anonymous Facebook-oldalán megjelentetett egy listát jobbikos politikusok, illetve a párthoz közel álló weboldalak és újságok emailcímeivel, és arra szólította fel a támogatókat, hogy ezekre a címekre "küldhetik a kedvességet". Az akció meghirdetése után pár perccel egyébként a Facebook-falat zsidózó és cigányozó kommentek lepték el.

Pál Gábor, a Jobbik szóvivõje az Indextõl értesült a várható akcióról, és azt ígérte, rákérdez a weboldal rendszergazdáinál, hogy készülnek-e a támadásra. A jobbik.hu oldal egyébként rövid idõre már délután háromnegyed ötkor elérhetetlenné vált, hogy a rendszergazdák kapcsolták-e le, vagy a lelkes Anon-támogatók elõbb indították el az inváziót a tervezettnél, egyelõre nem tudni. Este héttõl az oldal betöltése egyre sûrûbben lassult le, vagy vált pár percre elérhetetlenné.

A Jobbik oldalán a pártlap, a Barikád válaszol szerkesztõségi cikkben a fenyegetésre, az Anonymoust "ultraliberális irányba fordult nethuszároknak", cenzoroknak és szabadságharcosokból lett pribékeknek nevezik, és arra emlékeztetnek, hogy a lap kiállt az aktivisták mellett, és egy februári cikkben beszámolt az amerikai internettörvény-tervezetek elleni akcióikról. Az Anonymous magyar aktivistái egyébként az Indexnek adott interjújukban egyértelmûvé tették, hogy a Jobbikot és általában a magyar szélsõjobboldalt elfogadhatatlannak tartják, "fasizmusuk, kirekesztõ, beszûkült, gyûlölködõ jellegük miatt".
Link

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2012 04 21 ¦ 17:09:51
Kincses, elhiszem, de nem errõl szól a dolog és nem is a fõ csapás iránya vagyunk.
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 17:13:48
Imre, akkor jó...mi lenne, ha mi lennénk?Cool Tényleg át kéne menni telepátiába? utálatosak voltak, ahogy eltüntettek mindent, és odaírták, hogy majcskajaj...majd megjavítjuk...(mintha Gerry beivott volna) de most jó, hogy már alakul a másik, nagyon szép lett!!olvasom
# | Boros László Boros László - 2012 04 21 ¦ 18:51:29
Ha' még vagytok!

A letiltásról, csak még anyit több alkalommal kicsit keményebb szavakat használtam az írásban, azonnal kidobott.
anyad
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 18:53:16
BL,gyere át! ott folyik az ÉLET!Cool
# | figyelkics figyelkics - 2012 04 26 ¦ 00:29:02
És mi van akkor, ha az ANONYMUS nevet bárki használja?
-Aki nem is tag, csak hiteget...
Tisztelettel: figyelkics
# | kincses kincses - 2012 04 27 ¦ 00:25:24
figyelkics, te még itt vagy?
gyere át!melo van
# | keepfargo keepfargo - 2012 04 28 ¦ 18:27:55
Kincses
Hova kell, vagy lehet a'tmenni? Ba'rhova a'tmegyek, ha e'rdemes (Leguto'bb Sve'dbo"l mente(tte)m a't Vietna'mba - aze'rt irok ilyen sz..ul :)

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.99 msodperc
74,005,123 egyedi ltogat