Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A Jobbik ellen vonul az Anonymous

Jól nyomják, van humoruk is. Ja, a többit tényleg spongyázni kell. A hekker lehet technikai zseni, de ettõl még nem biztos, hogy tovább lát az orránál, fõleg ha valamely szolgálat köte-lékeli.
Operation Fuck the Nazi (magyarul kb. „baszd meg a nácit”) néven hirdetett hadmûveletet az Anonymous nemzetközi hekker-aktivista közösség magyar szárnya. „Miután a Parlamentben és a közéletben is elszaporodott az antiszemita, sõt olykor náci megnyilvánulás, lépnünk kell" – írják az aktivitsák felhívásukban, és demonstrációjuk céljaként a Jobbik weboldalát nevezték meg.

A Pastebin fájlmegosztó oldalon közzétett haditerv szerint az akció április 20-án este 9-kor kezdõdik, és túlterheléses (DDOS) támadással megbénítják a párt weboldalát (ehhez használható segédprogramokat is ajánlanak a szimpatizánsoknak), emellé Anonymous-hekkerek titkos akcióira is céloznak, valamint arra, hogy éjjel újabb célpontok ellen várható támadás.

Ezzel egy idõben az Anonymous Facebook-oldalán megjelentetett egy listát jobbikos politikusok, illetve a párthoz közel álló weboldalak és újságok emailcímeivel, és arra szólította fel a támogatókat, hogy ezekre a címekre "küldhetik a kedvességet". Az akció meghirdetése után pár perccel egyébként a Facebook-falat zsidózó és cigányozó kommentek lepték el.

Pál Gábor, a Jobbik szóvivõje az Indextõl értesült a várható akcióról, és azt ígérte, rákérdez a weboldal rendszergazdáinál, hogy készülnek-e a támadásra. A jobbik.hu oldal egyébként rövid idõre már délután háromnegyed ötkor elérhetetlenné vált, hogy a rendszergazdák kapcsolták-e le, vagy a lelkes Anon-támogatók elõbb indították el az inváziót a tervezettnél, egyelõre nem tudni. Este héttõl az oldal betöltése egyre sûrûbben lassult le, vagy vált pár percre elérhetetlenné.

A Jobbik oldalán a pártlap, a Barikád válaszol szerkesztõségi cikkben a fenyegetésre, az Anonymoust "ultraliberális irányba fordult nethuszároknak", cenzoroknak és szabadságharcosokból lett pribékeknek nevezik, és arra emlékeztetnek, hogy a lap kiállt az aktivisták mellett, és egy februári cikkben beszámolt az amerikai internettörvény-tervezetek elleni akcióikról. Az Anonymous magyar aktivistái egyébként az Indexnek adott interjújukban egyértelmûvé tették, hogy a Jobbikot és általában a magyar szélsõjobboldalt elfogadhatatlannak tartják, "fasizmusuk, kirekesztõ, beszûkült, gyûlölködõ jellegük miatt".
Link

Hozzszlsok

# | postaimre postaimre - 2012 04 21 ¦ 09:58:54
Hontalan, rendes tõled, nem is tudom mihez kezdenénk nélküled és az egyetlen szórakozásunk nélkül. Te egyre disszonánsabb leszel, ahogy öregszel. Úgy látom, nem tesz jót neked az, amiket itt olvasol.

Ugye feltûnt, hogy egycsapásra milyen antiszemitizmus ütötte fel a fejét? Olyan megkomponált mindez, mintha a törvényesség látszatára hivatkozva akarnának demokratikusnak mutatkozni. Azért hála a Magasságosnak, sokan rájöttek már, hogy az Igazság = antiszemétizmus és a valódi nácik a zsidók voltak és lesznek, amíg lesznek. Ez a jóbikos lófax-hoax egy szög, amelyre a zsidaj a kívánt kliséjét ráaggathatja. Ha az antiszemétizmusunk nemzetközi téma, azt is jelenti, hogy már nem biztos, hogy ide kellene betoprongyolnia a tetves zsidaj hordának. Persze a jóbiknak ehhez semmi köze, de õk a hivatalo-sakk-matt. Nem rossz politikai húzás, mert tele van paradoxonokkal. Egyik részrõl "hitelesíti" a jóbik zsidajait, hogy õk náci-[khmm]ik, másik részrõl pedig indokot gerjesztenek a beavatkozásra. Ideje lenne már!
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 10:00:03
Kincses! A tükör itt van velem szemben. Egy nagyon jó, öreg pasi néz vissza rám. Nekem nem az a legfontosabb, hogy itt kommenteljek. Nekem nem csak a szám jár. A tettekhez keresek társakat. Jól alakulnak a dolgok.
# | turulcsalád turulcsalád - 2012 04 21 ¦ 10:30:09
Társtetteseket a tetvesek ellen?Ne keseregj,
csak keress,nem engedheted mert befellegezhet!Neked!
(Bozgornak)
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 11:40:08
Nemtelen ellenem tenned, de ellened tennem kellem.Megteszem, mert engemet nem lehet ketrecbe tenned.
# | turulcsalád turulcsalád - 2012 04 21 ¦ 13:30:40
Cool
# | Hegel Hegel - 2012 04 21 ¦ 13:41:24
Azé a "náci" szó igazi értelmét tudja valaki? Mert bevallom én nem...már mindenki náci vagy lófütty tudja mi ha szóvá mer tenni valamit.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 21 ¦ 15:52:14
A jobbik válasza, egykutya kölke mind!
http://barikad.hu...k-20120420
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 21 ¦ 15:56:39
Jól gondoltam, itt a kis köcsög is látható!
http://kuruc.info...
# | postaimre postaimre - 2012 04 21 ¦ 16:36:15
Papa, ez mind csak porhintés rég, ugyanazok a "szolgálatok" keltik a hangulatot itt is, ott is. Vicces fijjuk, mint ahogy mondottam.
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 16:47:18
Imre,azért úgy éjfél táján elég dühös lettem, és Gerry is segített...ha leszárad a kezük vagy egyebük, akkor ugye az is kollateral damage?ja igen

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 2.89 msodperc
74,004,537 egyedi ltogat