Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

A Jobbik ellen vonul az Anonymous

J√≥l nyomj√°k, van humoruk is. Ja, a t√∂bbit t√©nyleg spongy√°zni kell. A hekker lehet technikai zseni, de ett√Ķl m√©g nem biztos, hogy tov√°bb l√°t az orr√°n√°l, f√Ķleg ha valamely szolg√°lat k√∂te-l√©keli.
Operation Fuck the Nazi (magyarul kb. „baszd meg a n√°cit”) n√©ven hirdetett hadm√Ľveletet az Anonymous nemzetk√∂zi hekker-aktivista k√∂z√∂ss√©g magyar sz√°rnya. „Miut√°n a Parlamentben √©s a k√∂z√©letben is elszaporodott az antiszemita, s√Ķt olykor n√°ci megnyilv√°nul√°s, l√©pn√ľnk kell" – √≠rj√°k az aktivits√°k felh√≠v√°sukban, √©s demonstr√°ci√≥juk c√©ljak√©nt a Jobbik weboldal√°t nevezt√©k meg.

A Pastebin f√°jlmegoszt√≥ oldalon k√∂zz√©tett haditerv szerint az akci√≥ √°prilis 20-√°n este 9-kor kezd√Ķdik, √©s t√ļlterhel√©ses (DDOS) t√°mad√°ssal megb√©n√≠tj√°k a p√°rt weboldal√°t (ehhez haszn√°lhat√≥ seg√©dprogramokat is aj√°nlanak a szimpatiz√°nsoknak), emell√© Anonymous-hekkerek titkos akci√≥ira is c√©loznak, valamint arra, hogy √©jjel √ļjabb c√©lpontok ellen v√°rhat√≥ t√°mad√°s.

Ezzel egy id√Ķben az Anonymous Facebook-oldal√°n megjelentetett egy list√°t jobbikos politikusok, illetve a p√°rthoz k√∂zel √°ll√≥ weboldalak √©s √ļjs√°gok emailc√≠meivel, √©s arra sz√≥l√≠totta fel a t√°mogat√≥kat, hogy ezekre a c√≠mekre "k√ľldhetik a kedvess√©get". Az akci√≥ meghirdet√©se ut√°n p√°r perccel egy√©bk√©nt a Facebook-falat zsid√≥z√≥ √©s cig√°nyoz√≥ kommentek lept√©k el.

P√°l G√°bor, a Jobbik sz√≥viv√Ķje az Indext√Ķl √©rtes√ľlt a v√°rhat√≥ akci√≥r√≥l, √©s azt √≠g√©rte, r√°k√©rdez a weboldal rendszergazd√°in√°l, hogy k√©sz√ľlnek-e a t√°mad√°sra. A jobbik.hu oldal egy√©bk√©nt r√∂vid id√Ķre m√°r d√©lut√°n h√°romnegyed √∂tkor el√©rhetetlenn√© v√°lt, hogy a rendszergazd√°k kapcsolt√°k-e le, vagy a lelkes Anon-t√°mogat√≥k el√Ķbb ind√≠tott√°k el az inv√°zi√≥t a tervezettn√©l, egyel√Ķre nem tudni. Este h√©tt√Ķl az oldal bet√∂lt√©se egyre s√Ľr√Ľbben lassult le, vagy v√°lt p√°r percre el√©rhetetlenn√©.

A Jobbik oldal√°n a p√°rtlap, a Barik√°d v√°laszol szerkeszt√Ķs√©gi cikkben a fenyeget√©sre, az Anonymoust "ultraliber√°lis ir√°nyba fordult nethusz√°roknak", cenzoroknak √©s szabads√°gharcosokb√≥l lett prib√©keknek nevezik, √©s arra eml√©keztetnek, hogy a lap ki√°llt az aktivist√°k mellett, √©s egy febru√°ri cikkben besz√°molt az amerikai internett√∂rv√©ny-tervezetek elleni akci√≥ikr√≥l. Az Anonymous magyar aktivist√°i egy√©bk√©nt az Indexnek adott interj√ļjukban egy√©rtelm√Ľv√© tett√©k, hogy a Jobbikot √©s √°ltal√°ban a magyar sz√©ls√Ķjobboldalt elfogadhatatlannak tartj√°k, "fasizmusuk, kirekeszt√Ķ, besz√Ľk√ľlt, gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ jelleg√ľk miatt".
Link

HozzŠszůlŠsok

# | Karahun Karahun - 2012 04 20 ¦ 22:00:13
szerintem az Imre oldal√°t t√°madj√°k. melo van
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 20 ¦ 22:18:21
"fasizmusuk, kirekeszt√Ķ, besz√Ľk√ľlt, gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ jelleg√ľk miatt".

Elég ez a pár szó és máris tudom kik ezek a majmok!
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 22:22:09
Jani Papa, csatlakozom. Semmi k√©ts√©g, kikb√Ķl √°llnak ezeka
# | KTimi1 KTimi1 - 2012 04 20 ¦ 22:27:52
J√≥l l√°tszik a zsid√≥ terv... a radik√°lisabbakat szem√©t n√°cik√©nt, agresszork√©nt, terroristak√©nt, hulig√°nk√©nt bedar√°lni, a t√∂bbit, akik f√©ltik a segg√ľket √©s kicsiny fityf@sz megalkuv√≥ √©let√ľket azt√°n t√∂nkretenni.

A k√©t csoport f√Ķ jellemz√Ķje, hogy egyik sem gondolkodik vagy tesz.
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 07:26:24
Ez nem az Anonymus, ezek zsid√≥ amat√Ķr√∂k. A 11 g√©pemmel egyed√ľl t√∂bb k√°rt tudtam volna okozni. A miskolci egyetemist√°k oedig ak√°r h√≥napokra is k√©pesek lenn√©nek leb√©n√≠tani b√°rmelyik oldalt. De mi√©rt tenn√©k? N√©h√°ny teljesen amat√Ķr zsid√≥ akarja lej√°ratni a hazai Anonymust.
# | ssman ssman - 2012 04 21 ¦ 08:58:25
√Čs... tegy√©k, engem nem zavar. T√Ķlem ak√°r le is vizelhetik a weblapjukat. Majom t√°rsulat egyt√Ķl-egyig.
# | Magy1 Magy1 - 2012 04 21 ¦ 09:06:11
Ez a tipikus esete annak, amikor a zsid√≥ r√°telep√ľl a m√©g kibontakoz√°s alatt l√©v√Ķ nem (felt√©tlen) zsid√≥ csoportosul√°sra √©s az annak a nev√©ben sz√°nd√©kozik cselekedni. Persze ebb√Ķl mind2 zsid√≥ f√©l szellemi t√Ķk√©t igyekszik kov√°csolni. Ha NBH-MOSSAD-CIA-s zsid√≥ heckereknek siker√ľl kifektetni a zsobbik honlapj√°t, akkor m√©dija zsirad√©kok √∂r√ľlhetnek a fej√ľknek, a zsobbikosok meg igazolhatj√°k, hogy √Ķket b√°ntani akarj√°k a kaft√°nos t√°rsaik.ja igen
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 09:39:04
Hontalan, nem tudom milyen amat√Ķr√∂k, de ha megfogja √Ķket az √°tok, akkor megn√©zhetik magukat. mert nem a jobbik, nem a kuruc, √©s nem a barik√°d lett kikapcsolva, hanem ez. √ļgyhogy egyel√Ķre mi vagyunk a legnagyobb ellen√°ll√≥ oldal. ez sokat elmond a t√∂bbir√Ķl...
# | Hontalan Hontalan - 2012 04 21 ¦ 09:47:04
Kincses! Ezt a lapot nem √Ķk blokkolj√°k, hanem a hazai elh√°r√≠t√°s. Ha k√©nyes t√©m√°t vetek fel itt, szinte mindig egy id√Ķre zavarok t√°madnak e weblapon. √Čppen ez√©rt csak m√©rt√©kkel zavarom meg az egyetlen sz√≥rakoz√°sotokat.
# | kincses kincses - 2012 04 21 ¦ 09:51:03
Hontalan, keress egy t√ľkr√∂tazt aaa

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.96 mŠsodperc
83,438,856 egyedi lŠtogatů