Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Anonymus végrehajtó jelentkezik!

Kedves olvasók, remélhetõleg egyre több belsõ információt megtudhatunk a végrehajtók világából. Ígéretet kaptam, komoly és fontos információk megosztására, amelyek alátámasztják azt, amit eddig is tudtunk, hogy szervezett bûnszövetkezeti formában, összeesküvés folyik a "devizahitelesek" ellen. Kezdésnek egy kis humoros segítség, a kilakoltatások ellen. Fontos, hogy ne veszítsük el, humorunkat és ne roskadjunk össze. Eddig is mindenkit lebeszéltem arról, hogy hadakozásba kezdjen a kilakoltatáshoz felvonultató rendõrökkel, ezt mindenkinek el kell kerülni és meg kell elõzni. A következõ tipp ebben segíthet, ha valaki mégis húzni szeretné az idõt és egyben a végrehajtó idegeit is próbára tenni.

Anonymus szerint, amikorra megkapja valaki a kilakoltatás idõpontjáról az értesítést, haladéktalanul gondoskodjon arról, hogy egy cimborája elõtte bejelentkezzen az adott címre, majd mikor megérkezik a végrehajtó, akinek birtokában van Átvert Jóska névre szóló kilakoltatási végzés, akkor az ajtót már Betyár Sándor nyitja ki és készségesen felmutatja a személyi igazolványát és lakcímkártyáját. Ezekután végrehajtó és fullajtárjai, nem tehetnek mást, mint futhatnak beszerezni egy új végzést Betyár nevére, de addigra meg gondoskodni kell arról, hogy Ravasz Marci legyen az új lakó hivatalosan, mert a kilakoltatás névre szól. Elõbb utóbb biztosan ezen is változtatnak, de addig is éljen vele az akin ez segít, egyszer majd röhögve mesélünk errõl a kálváriáról.

Kásler Árpád
Kelt, Gyulán 2012.03.14.-én

Hozzszlsok

# | tlprmgyr tlprmgyr - 2012 04 20 ¦ 20:19:09
Ezt nem ertem , de lehet az is , hogy nekem alacsony az IQ-m . Feljebb megyek . Azert is szoktam motorozni , mert olyankor nyeregben erzem magam .
# | hathor hathor - 2012 04 20 ¦ 20:38:08
Miért nem érted? A kilakoltatás névre szól, ha más van bejelentkezve, nem lehet kilakoltatniSmile
# | Karahun Karahun - 2012 04 20 ¦ 21:30:20
ki kell próbálni
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2012 04 20 ¦ 21:33:38
hathor , ezek a kilakoltato kutyak gondolom azert jonnek , mert a hitel nincs fizetve , ezert ertekesiteni akarjak a hazat , hogy a penz tovabbra is folyjon be a kasszaba . Ha az uj bejelentkazett azota folytatja a fizetest , minek tennek ki ? Azzal nem folyik a bevetel . Ha pedig o sem fizeti a reszletet , meg nem is o a kolcson felvevoje milyen jogon maradhatna ?
# | Mada Mada - 2012 04 21 ¦ 03:20:21
tlprmgyr - Olyan jogon maradhat, hogy pillanatnyilag ez a bejelentett lakcime. A hitelezo Kiss Pistat jon kilakoltatni, nem Ot. A jelenlegi szabalyok alapjan nem tehetik ki a lakasbol. A hiba ott van, hogy amikor elinditjak a kilakoltatasi eljajarast a bejelentett szemely(ek)re adjak ki a kiilakoltatasi parancsot, viszont annak nincs jogi akadalya, hogy kozben bejelentkezzen valaki erre a lakcimre. Tehat ha tudod, hogy jovohonapban jonnek 15.-en elotte van idod elintezni a papirokat a haverodnak.... Gondolom valami ilyesmi...
# | Galagonya Galagonya - 2012 04 21 ¦ 10:11:33
Ez oltári nagy ötlet! Szerintem csokorba kellene kötni pár ilyen ötletet, és valahogy eljuttatni a kilakoltatandókhoz. Esetleg a károsultakat összefogni egy csoportba, és egy forgórendszert kialakítani közöttük. :)
# | Klotild Klotild - 2012 04 21 ¦ 13:41:42
Arról nem szól a cikk, hogy az eredeti tulajdonosnak ki kell jelentkezni a saját ingatlanából, - mint állandó bejelentett lakos, - vagy nem?
A "névre szóló" ha nincs otthon, akkor távollétében a kilakoltatás nem hajtható végre?
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 21 ¦ 14:06:12
Nagy vagy Árpi, nagyon jó ötlet! Ahol lehet meg kell szívatni ezeket a tetves zsidó bérenceket!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2012 04 21 ¦ 19:46:40
hathor , Mada koszonom , elfogadom!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2012 04 21 ¦ 19:55:11
Gyerekek ! mi lenne , ha minden kilakoltatott utcajat Solymosi Eszter utca - ra keresztelnenk ??? A 2. ilyen utca a faluban lehetne Tiszeszlari utca . A 3. B.Zs.T - utca ( budos zsido takarodj ) stb.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.03 msodperc
101,882,572 egyedi ltogat