Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

Szülinapra

Ecce homo?

A "varázslatos" közeg

Ecce homár?

Hozzszlsok

# | kisvakond kisvakond - 2012 04 20 ¦ 12:53:20
Imre, Imre!
Még a végén kihúzod a gyufát a jövõnk.infós dobozból.
Vagy most te végzel "gondolatkísérletet"? Smile
# | gárdista09 gárdista09 - 2012 04 20 ¦ 13:03:14
Én inkább maradok a magyar hõsöknél és példaképeknél.
Ez a sz@rjankó 200.000 magyar honvédet küldött (küldetett) vágóhídra a Don-kanyarnál. (És ez csak egy a sok "merénylet" közül, amit a führer elkövetett ellenünk.) A túlvilágon ezek a hõsi halottak fogják számonkérni azokat, akik ezt a barmot éltetik.
Inkább táplálkozzunk a saját õseink tetteibõl és mutassanak õk példát. Tényleg nem bonyolult dolog ez... Annyi iránymutató személyiség van a történelmünkben, a végtelenségig lehetne sorolni. Mi a fene közünk van Hitlerhez?
(Nem érdekelnek a történelmi vagy ideológiai okoskodások. Olvassatok pl Wass Albertet! Tanuljátok meg, mi az élet...)
# | szabir szabir - 2012 04 20 ¦ 13:16:02
hahhaha

[khmm] zsido-zsittler Grin
# | valahun valahun - 2012 04 20 ¦ 13:33:23
No, ha már szülinapozunk torta helyett ide is ide teszem amit az árjás cikknél írtam.

http://www.jovonk...tesnapjara

Kicsit meglepõdtem ezen a linken, mert célzást téve az ideológiákra ezt a választ kaptam az MNA-tól:
"Nos akkor tisztázzunk pár dolgot, mert ugyan néha olvassa az MNA dolgait, de mint hiszi hogy belelát, hát egyáltalán nem lát bele, de még csak a felszínt sem súrolja. Ugyanis az MNA eleve nem idelógiai szervezet, és mint azt számtalanszor deklaráltuk, az ideológiák kora lejárt. Ha ezt sem tudja, akkor nem tud semmit. csak a felszínt látja, azt is messzirõl."

Akkor most újra kérdezem, az ideológiák kora lejárt, ugye? Vagy mégsem?
# | hitlerszalonna hitlerszalonna - 2012 04 20 ¦ 13:56:44
Csak annyicska hozzászólásom van, hogy a drága Adolfka az F.O.G.C. szabadkõmûves páholy oszlopos tagja volt,aminek tagságát zsidó nagytõkések és bankárok adták. na mivanmivanmivanmivan?!pompom nem sír
# | LALAPAPA LALAPAPA - 2012 04 20 ¦ 15:16:21
Ez az ember ez nagyon sok hibat csinalt,
hibat hibara halmozta,
a magyar katona elete nem szamitott neki
semmit,
igy hogy irom,
meg a masok elete sem,
tudom
volt neki egy ket nagyon jo oldala is,
es tette is,
mit nem fejezhetett be.
De megvigasztaltak
hogy dolgoznak azon az ügyön masok is.
De havaki tudja
hogy mert segitettek neki az ufok
a hajok elleni tamadasnal
akkor köszönettel vennem,
ez az mit nem ertek meg.
# | JANI PAPA JANI PAPA - 2012 04 20 ¦ 15:54:53
gárdista09!
Nagyon helyesen beszélsz illetve írsz! Mióta mondom ez az ember nekem nem példaképem, még azt is utálom aki emlegeti!
Ez is csak egy tetves zsidó, semmi más!
Hány millió gojt ölt meg, amit tett csak a zsidók haszna lett, hiszen ez volt a feladata nem?
# | kiszehajtás kiszehajtás - 2012 04 20 ¦ 16:12:05
Hitler ugyanolyan ember volt, mint bárki. Hibákkal és erényekkel egyaránt ellátva.
Tette a feladatát. Utólag mindenki olyan nagyon okos. Nem tudom, az õ helyében, az õ idejében, akkor is ilyen marha okos lett volna a sok kritikus?
Aki pedig elhiszi azt, amit a zsidók fröcsögnek róla, hát azt sajnálni tudom.
A Don-kanyarban tudjátok hogyan irányították a Magyar Hadsereget?
Telefonon, Budapestrõl!!!
A M.H. soha sem hódított. Amint a németek hódításra kényszerítették, mindig kudarcot vallott. És azt se' feledjük, akkoriban Horthy mellett mennyi szodomita kavarta a szart, többek között magasrangú katonatisztek...
Ne legyetek már ilyenek, hogy egy személy nyakába varrtok mindent! Ebben nem vagyok biztos, de talán akkor még nem is volt a Whermacht parancsnoka.
# | GERRY GERRY - 2012 04 20 ¦ 18:24:07
Na ezt nem hagyhatom ki... (köszi valahun!)

http://www.jovonk...tesnapjara

Esteledik. Sokszor gyertyát gyújtok ilyenkor a hangulata miatt, de április 19-én biztosan. Születésnap közeledik és minden nemzeti szocialistának melegség tölti el a szívét, bárhol is éljen a világon.

Õ a miénk és senki sem veheti el tõlünk az emlékét. Hiába szórják a gyûlölet mocskát az ellenségeink lassan két emberöltõ óta, egyetlen kép is megcáfolja minden igyekezetüket. A képen zászlóerdõ és életvidám emberek százezrei, akikbõl ömlik a szeretet egy puritán ember felé. SS testõrök hada próbálja távol tartani a tömeget, a könnyeiket törölgetõ édesanyákat, akik mind meg akarják ölelni a vezért.

Mit lehet kezdeni egy ilyen képpel? Semmit. Tudomásul kell venni az igazát. Hiába minden hazugság, a kép mindent elmond. Igen, volt egy ember, aki ott és akkor megpróbálta megmenteni a világot attól a pestistõl, ami éppen napjainkban készül véglegesen elpusztítani minden értéket, amiért élni érdemes.

"Ich schwöre Dir, Adolf Hitler, als Führer und Kanzler des Reiches Treue und Tapferkeit. Ich gelobe Dir und den von Dir bestimmten Vorgesetzten Gehorsam bis in den Tod, so wahr mit Gott helfe." (Die SS Vereidigung)

Vidróczki Márton - Jövõnk.info


.............................................................

Az én születösnapomra (Holnap lesz a nagyonnagy nap)

Esteledik vagyis már majdnem. Esik az esö, fú a szél, bogár nem döngicsél. A motorom sem. A gyertyája se gyullad pedig jó lenne a hangulatom de vacog a fogam a hüs áprilisi széltöl. Találok a polcomon egy gyertyát. Elemes. Bekapcsolom. Jé, pislákolva világít a led-lámpa. Akkor megvárom vele a mai estét és világítani fogok vele a homályban. Ez biztos. Melegség önti el lelkemet, de nem nagyon. Mindennap születnek nagy emberek ma (20.-án is ünnepel a világ egy része s nem veszi észre, hogy) holnap igazi ünnep lészen... az ÉN születésnapom. Remélem - ebböl kifolyólag - minden postaimrésnek melegség fogja elönteni a szívét vagy majdnem. Néhány nemzeti szociál-pistát is beleértve!

Csak, hogy tuggyátok én a tietek vagyok és senki se rúghat ezért bokán. Semmirekelö ellenségeim - akad néhány - hiába szórják a mocskukat néhány éve folyamatosan, egyetlen mondatommal megcáfolom minden ocsmányságukat. Az itt lábadozó és életvidám (csak azért is! söt CSAKAZÉRTIS!) tagoktól naponta kapom a szeretet és barátság jelképes üzeneteit, pl.: "-Na idefigyuzz, te agyalágyult,..." jaaa nem összekevertem, de ez már igen; "Kedves Gerry, mond mi a fész....." neeeem, pedig itt van valahol... na mindegy, kapom az üzeneteket ami naponta szinte napiszinten (Imre, téged szintén?) megerösít a tudatomban, hogy igenis nemhiába éltem ezen a földön s élek még remélem jóegynéhány évig. Az öleléseket most hagyjuk!

Mit lehet kezdeni velem? Bölcs kérdés ez, rám vall, de talán nem az a válasz: "Semmit". Igen is lehet kezdeni velem valamit. Tudomásul kell vennetek az igazamat - persze csak mint Admin (föadmin! Hoppá!)! Emberileg ugyan tévedhetek, más, nálamnál nagyobb volumenü vezéregyéniségekkel is megtörtént már ilyen, de higgyétek el nekem (most mondom!) aki a mai értékek elpusztítása ellen felemeli a szavát az itt van jó helyen. Ezért érdemes élni és fotelforradalmárnak lenni.

"Igérem nektek, ameddig a www.postaimre.net és a többi - vele kapcsolatos - oldal létezik, addig én is megjelenek naponta, akár tetszik ez nektek akár nem." (A postaimre védelmi szövetség nevében... hát ki más?)

GERRY

melo van

(lányoktól csókokat, fiúktól, férfias - virtuális - kézfogást várok, inni magan is tudok!!!)
ja igen ...persze, csak holnap! Ma LED-gyertya!
# | hitlerszalonna hitlerszalonna - 2012 04 20 ¦ 18:37:59
Isten éltessen Gerry úr! Igyál (ha kérhetlek) helyettem is, mert holnap nekem nem lehet. Hellóproszit

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.35 msodperc
101,879,035 egyedi ltogat