Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

OTP szolg-álltatás

Tisztelt ügyintéző, a megújult honlapjukhoz tartozó OTP Direct szolgáltatásuk nem elérhető a számomra, holott eddig remekül működött. Bejelentkezésem után az sms kód beütését követően a gép teker és teker de ezt követően nem adja ki az bankszámlám paramétereit. Sokadik próbálkozás volt már sikertelen. Posta Imre a felhasználó és számlaszámom az alábbi. 11773425 60624880 00000000 Telefonszámom: 20/9359052
Köszönettel!

Posta Imre

Válasz


Tisztelt Posta Imre!

Szíves elnézését kérjük, a levelében említett belépési probléma miatt. A hiba elhárítása érdekében bankunk mindent elkövetett, hogy az OTPdirekt internetes szolgáltatás újra zavartalanul igénybe vehető legyen.

Köszönjük türelmét és megértését.

Az OTP Bank NyRt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:

...
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság


címzett: Informacio

Kedves Tünde és Emese, a rendszer továbbra is sz@r. SMS megjön, de csak teker a csiga és nem enged be. Jó játék, élvezem, mennyibe került ez és melyik mocskos zsidó kapott mennyit belőle? Csányi jól van? Gondoltam szólok Anonimusznak, hogy heckelje meg a honlapjukat és legalább dobja fel valami frappáns felirattal, hisz használhatatlan! Szóval, nem a frappáns választ várom, hanem a frappáns működést,. ha már ezeknek a mocskos zsidóknak köteles vagyok fizetni ezért, bár a kötelet már a nyakukba kellene akasztani és fellógatni szépen sorjában őket.

No, legyen szép napja!

Posta Imre

Hozzászólások

# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 10:46:42
Mit nem értesz, Imre! Szankciókat hoztak ellened, mint az Eu Irán ellen. Gondolom swift átutalásokat sem teljesíthetsz.
Wink
# | postaimre postaimre - 2012 04 20 ¦ 10:56:11
Zafir, nem gond, nincs ott vagyon, csak oda utalja a családi potylékot az állam, aki én vagyok és kicsit borostás. Úgy is át akartam menni a Szberbankhoz, mert az Volksbank, bár az ottani Csányi German Gref névre hallgat és még fiókja sincs Szigetszentmiklóson. A céges számla az Erste-né van, azt is felvásárolhatná, meg az otp-t is, így nem kellene vacakolnom, de hát egyelőre ez van. Ha szankció van ellenem, akkor szankció. Most nem lőhetem agyon a fiók összes dolgozóját ezért, hisz ők nem tehetnek róla. Nem vagyok én pintér és nem vagyunk Móron.
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 11:08:24
Tudom, Imre! Csak tréfáltam ezzel. Az idei év ugyanis a szankciók éve. Nemrég még az iráni követségét is blokkolták Moszkvában.
Az OTP-től én is megváltam, és most készül szakítani veük más családtagom is.
Néhány éve hitelt akartam náluk fölvenni. Bementem hozzájuk, illendően köszöntem, sorszámot húztam, és vártam, 2 órát. Nem kerültem sorra, pedig már nem volt előttem rég senki . Néha érdeklódni bátorkodtam, de nem értek rá velem foglalkozni. Akkor átmentem a bpestihez. 3 nap múlva kezemben volt a pénz. Már vissza is fizettem böcsülettel.
# | valahun valahun - 2012 04 20 ¦ 11:19:30
Nemrég velem is a bolondját járatták a Csányi banknál. Lejárt a bankkártyánk és nem küldtek újat. Bementem a helyi fiókintézetbe, gondolván én kis naiv, hátha oda érkezett az új, csak nem értesítettek róla. Az ügyintéző kerek szemekkel nézett rám, hiszen ők állítólag kiküldték házhoz több mint egy hónapja.
Mit volt mit tenni, hónap eleje lévén kénytelen voltam személyi igazolványra pénzt kivenni és megigényeltem az új kártyát új pin kóddal. A másikat, amit állítólag kiküldtek letiltattam. Nos az új kártya pin kódja kb. 3 hét múlva érkezett meg, kártya sehol, arra még egy hetet kellett várni.
És nem ez volt az első baklövésük. Tavaly a férjemet rángatták be, mert állítólag több hónapja nem fizeti a lakáshitelt. Hosszú nyomozgatás után kiderült, hogy egy ugyanolyan nevű személy a vétkes, aki éppen az ország másik végén lakik.
Ilyen baklövéseket követnek el nap mint nap és ezt nem lehet egyszerűen a véletlennek betudni.
Arról már szót se ejtsek, hogy a biztonsági őr jártasabb az ügyintézésben, mint maga az ügyintéző. Számtalanszor odajött megmutatni neki mit hol keressen az számítógépen és az iratok között.
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 11:35:48
Valahun, gondolom akkor nem hibáztak, amikor a ki nem küldött kártya díjával kellett megterhelni a számládat. Mert nekik az a fontos.
De jaj, nehogy rosszat mundjunk egy milliárdosra, mert úgy járunk, mint Bencsik a visszhang tv-ben.
http://hvg.hu/itt...okrata_kor
# | öregzugi öregzugi - 2012 04 20 ¦ 11:49:04
Ezt a "kiküldtük az új kártyáját már egy hónapja" című műsort velem is eljátszották.
Jó pénzt gomboltak le rólam a pótlásért!
Valószínű ez a blankolt trükk is az egyik simlis pénz szerzés módja!
# | valahun valahun - 2012 04 20 ¦ 13:23:30
Zafir, Öregzugi, ahogy mondjátok. Mikor meghallottam, hogy az elveszett kártya és az új költségét is ráterhelik a számlánkra, majdnem beugrottam az ügyfélpulton egy magyar vándorral. Végül sikerült meggyőzni őket, hogy mivel nem az én hibám miatt kallódott el, csak az új kezelési költségét vonták le.
Hát mit ne mondjak, a pofátlanság teteje, hogy egy bankkártyát nem ajánlva küldenek ki, hogy még bizonyítani se lehessen az igazamat.
# | Koré Koré - 2012 04 20 ¦ 13:32:20
Wink Drága Vala! Bocs, de magam előtt láttam a beugrás jelenetet, s könnyem potyogott!
# | Hegel Hegel - 2012 04 20 ¦ 13:41:40
Ezen a problémán agyaltam az éjjel figyelemmel hogy van kártyám szlaszámom és részben ismerem a banki szolgáltatások szinvonalát, hogy a hitelesekkel most ne jöjjek. Kaptam.

"Kedves Olvasó!


Azért osztom meg egy országgal a történetem, mert remélem, hogy legalább Te, vagy ismerőseid nem kerültök olyan cipőbe, mint amibe jelenleg én vagyok.

Kálváriám 2012. március 14-én kezdődött. A "Nagy Magyar BANK" gyakorlatilag kirabolt... hagyta, hogy kiraboljanak!
Délelőtt 10 óra lehetett, mikor barátnőmnek 30.000 Ft átutalást intéztem az online rendszerről. Ezt már évek óta mindig leellenőrzöm. Így történt ez akkor is. 10:30 óra körül éppen ezért visszaléptem az online rendszerbe, és láttam, hogy a többszázezer Ft helyett mindössze 20.000 Ft van a számlámon. Ellenőriztem a tranzakciót, akkor még azt hittem én rontottam el valamit, esetleg egy nullával többet írtam, stb... Döbbenve láttam, hogy ilyenről szó sincs. Feketén fehéren ott állt előttem, hogy valaki egy utalást intézett egy orvos házaspár számlájára... Érdekes volt számomra, hogy én minden utalásról értesülök sms-ben, illetve az utalást megelőzően egy hitelesítő kódot kapok, ami nélkül nem is tudok utalni. Ilyen sms-t az én 30.000 Ft-os utalásom előtt kaptam, de az orvos házaspár számlájára történt utaláskor nem! A számlatörténetemet kinyomtatva, azonnal a rendőrségre rohantam! 10:40-kor már a rendőrségen ültem! Fogalmam sem volt mi történik, ki férhetett hozzá a számlámhoz! Feljelentést tettem, ismeretlen tettes ellen!

Miközben a rendőrségen ültem a számlámon a következő tranzakciók történtek: az orvos házaspár pontosan azt az összeget, amit ők állítólag tőlem kaptam, "TÉVES UTALÁS VISSZAKÜLDÉSE" címen visszafizette a számlámra, majd ahogy az összeg visszaérkezett, elutalták azt, ekkor már 5000 Ft-al többet (de ilyen összegnél ez szinte lényegtelen, hiszen többszázezer Ft-ról beszélünk), B. Beáta számlájára. Sem az orvos házaspárt, sem Beátát nem ismerem, nem ismertem... Hangsúlyozom, ekkor én a RENDŐRSÉGEN ültem, Zalaegerszegen.

A feljelentés után a "Nagy Magyar BANK"-ba mentem, hogy a számlámat letiltassam. Itt elmondták nekem, hogy úgynevezett TC=Telebank Center utalás történt. Ez a következőt jelenti: telefonon keresztül történő utalás, melyhez szükséges az én bankkártya számom, ill. még egy 3 jegyű azonosító, és egy 7 jegyű kód...
Újabb döbbenet: fogalmam sem volt róla, hogy ilyen szolgáltatásom van, hogy ilyen létezik. Megtudtam, azért van, mert az online bankom működéséhez erre szükség van. Mivel fogalmam sem volt a létezéséről, azt sem tudom - a mai napig, - hogy mi a 7 jegyű belépési kódom!!!
Azonnal letiltattam minden tranzakciót a TC-n keresztül, valamint kértem, hogy MINDENRŐL, hangsúlyozom, MINDENRŐL (belépés, utalás, pénzérkezés, távozás, stb...) sms értesítést kapjak! Ezt be is állítottak!
Elmondták, hogy az orvos házaspár pécsi, s ott fizették vissza a számlámra a pénzt, de ennél többet nem tudtak!
Visszamentem a rendőrségre s kiegészíttettem a feljelentésemet, a fenti eseményekkel!
Majd megkezdődött a keserű várakozás!
Jött egy hosszú hétvége, mikor nem tudtam semmit intézni, csak folyamatosan próbáltam belépni az online rendszerembe, ami NEM SIKERÜLT!!! Holott, éppen beállítattam, hogy mindenről értesítést kapjak! De az sms- csak nem jött!
Március 19-én felhívtak a "Nagy Magyar BANK" biztonsági osztályáról és töviről hegyire elmondatták velem az egész történetet. Nem tudtam se többet, se kevesebbet mondani, mint előtte a rendőrségen, illetve a bankfiókban!
Március 20-án kedden újra bementem a "Nagy Magyar BANK"-ba, hogy panaszt tegyek, miért nem kapok sms-t, miért nem tudok belépni??? Miért nem kapom meg a belépési kódokat??? Ekkor az ügyintéző ellenőriztette a telefonszámom, ami azóta az enyém, mióta telefonom van... Ennek kb. 10 éve! De a szám, amit olvasott egy 30-as előjelű, számomra teljesen ismeretlen szám volt. Az én telefonszámom pedig 20-as előjelű. Közölte velem, hogy ÉN, megváltoztattam a telefonszámom!!! Majd lefordultam a székről, mikor végig futott az agyamon, hogy az elkövető folyamatosan sms értesítést kapott az én próbálkozásaimról, így bármikor utalhatott az én számlámról!!! A kedves rablónak arra is volt gondja, hogy első lépésben megváltoztassa a telefonszámom, nehogy valamit is észrevegyek az ő ténykedéséből!
Természetesen visszaállíttattam a telefonszámom a sajátomra, de első dühömben faggatni kezdtem a velem szembe ülő hölgyet, hogy történhet ilyen??, Semmi érdemleges választ nem kaptam! Autóba ültem és elindultam a rendőrségre, ISMÉT!!!
A rendőrség bejáratában álltam, mikor csörgött a telefonom, ismét a "Nagy Magyar BANK" biztonsági osztályának előző napon már megismert embere hívott... Beszélgetni kezdtünk, s a következőket tudtam meg tőle:
Egy csaló banda áldozata lettem, akik, nagyon családcentrikusak, nagycsaládban élnek és kicsit sötétebb a bőrük, mint az enyém! Igen cigányok… Velem együtt kb. 30 embert károsítottak meg, immár harmadik alkalommal, s jelenleg a család 7 tagja van ilyen-olyan módon, (előzetes, vagy büntetését tölti) börtönben.
Módszerük a következő: feltörnek egy bakszámlát. Kinéznek egy internetes oldalon valami használ cikket, az egyszerűség kedvéért legyen egy kamera.
A kamera kerül 40.000 Ft-ba. Ők "véletlenül” az én számlámról elutalnak 400.000 Ft-ot, tehát pont egy db 0-val többet. Majd felhívják a gyanútlan eladót, jelen esetben B. Beátát, hogy sajnos egy 0-val többet ütöttek az utaláskor, de ne utalja vissza, hanem mikor mennek a kameráért, akkor készpénzben visszaadhatja a különbözetet.
Így pillanatok alatt hozzájutnak 360.000 Ft tiszta készpénzhez, és bankkal nekik semmi kapcsolatuk nincs!
Megtudtam továbbá, hogy az elkövetők pécsiek, a károsultak pécsiek, egyedül én vagyok zalaegerszegi!!! – és nincs banki ember a képben??????????
Ez egy kb. 40 perces telefonbeszélgetés volt. Ezek után már nem mentem a rendőrségre.
Március 22-én kerestek a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságról, hogy jelenjek meg március 29-én kihallgatáson.
Vártam...
Március 28-án kaptam egy levelet a "Nagy Magyar BANK"-tól, melyben ők minden utalást jogosnak találtak, és kérték, hogy fogadjam el, hogy ők nem hibáztak!
Március 29-én rendőrségi kihallgatásra mentem, ahol tájékoztattak, hogy ha kiderül, mégis én árultam a belépési kódomat, akkor a "Nagy Magyar BANK" visszaperel... Hát hajrá!

Feljelentésem ebben az esetben már csakis és kizárólag a „Nagy Magyar Bank” ellen irányult. Én a bankkal kötöttem szerződést, rábíztam a vagyonom, melyet ő nem kezelt kellő biztonsággal. Hagyta, hogy bárki a rendszerébe hatoljon. Ettől kezdve nem érdekel, hogy milyen cigány vitte el a pénzem, egyértelműen a „Nagy Magyar Bankot” teszem felelőssé, hogy ez megtörténhetett.

Csak hogy mindenkinek tiszta legyen a kép: a számlámon lévő összeg, amit az elkövetők elraboltak, NEM A SAJÁT pénzem volt. Barátaimmal a Csíksomlyói ZARÁNDOKLATRA megyünk májusban. A szállás és a busz költségét a barátaim rám bízták, és elutalták nekem. Jelenleg mondanom sem kell, ez az összeg hiányzik az utazáshoz. Természetesen, az útnak meg kell valósulnia, az ellopott összegért egyedül ÉN felelek. Ezt az összeget elő fogom keríteni, hogy el tudjunk utazni, ha törik, ha szakad!
Sajnos az utazás időpontjáig nem fogják a káromat megtéríteni. Az ügy előre láthatólag évekig el fog húzódni…

Azért írtam le a kálváriám, hogy minél több emberhez eljuthasson, hogy ma, Magyarországon a nagytőke bárkivel, bármit megtehet, következmények nélkül. Elvehetik a pénzem úgy, hogy a végén én érezzem magam kellemetlenül, s lassan kezdjem belátni, tényleg én hibáztam! Hibáztam, mert rábíztam a pénzem egy olyan intézményre, akibe megbíztam, akiről hittem, hogy vigyáz rá! Nem így történt! Saját kárán tanul az ember. Én sokat fizettem érte. Mire ez az ügy véget ér, talán már a dühöm is enyhül…

Nem hagyom magam! Nem én leszek a következő, akit a sárba taposnak! Ha kell évekig, minden nap küzdök ellenük, minden követ megmozgatok, mert nem hagyom, hogy a ZARÁNDOKOK pénze ilyen aljas módon tűnjön el, minden következmény nélkül!

Nevemet adom a történethez, nem fogok bujkálni, hiszen az én lelkiismeretem tiszta, még ha bank meg is próbálta a becsületemet bemocskolni, és az egész rablásért engem hibáztatni!Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad!


Kovács Dóra
Zalaegerszeg
20/547-7969


Zalaegerszeg, 2012. április 4.
# | Hegel Hegel - 2012 04 20 ¦ 13:47:46
Tegnap meg egyik portálról azt a hirt hogy Pécsen egy szerencsejáték alkalmából kiadott számlaszámokat megdézsmálták és a bank nem felelős a kiadott számlaszámokért.
A rendörségi feljelentés után!

No comment.

De azért nekem vén szőkének eszembe jutott hogy a kártyám alapján is megtalálja az üi. a gépben a számlámat ez a kártya vásárláskor kiad egy kis cetlit amin 4 jegyü szám van és annak vagy a pincódhoz vagy a kártya sorozatszámához valami köze van a nevemmel együtt.....arról nem is beszélve hogy rajta van a kártyán a név és sok helyen pin cód se kell főleg a multiknál tehát bárki használhatja.

Ez a biztonsági megoldás is no comment.
Olyan mint az 5 pontos ajtózár amit 1 ponton megfurnak a többi kinyilik.....

Azé igen kiváncsi lennék ki a fax talál ki ilyen xar módózatokat? mert bűgatyás ettől normálisabb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.53 másodperc
71,943,754 egyedi látogató