Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

OTP szolg-álltatás

Tisztelt ügyintézõ, a megújult honlapjukhoz tartozó OTP Direct szolgáltatásuk nem elérhetõ a számomra, holott eddig remekül mûködött. Bejelentkezésem után az sms kód beütését követõen a gép teker és teker de ezt követõen nem adja ki az bankszámlám paramétereit. Sokadik próbálkozás volt már sikertelen. Posta Imre a felhasználó és számlaszámom az alábbi. 11773425 60624880 00000000 Telefonszámom: 20/9359052
Köszönettel!

Posta Imre

Válasz


Tisztelt Posta Imre!

Szíves elnézését kérjük, a levelében említett belépési probléma miatt. A hiba elhárítása érdekében bankunk mindent elkövetett, hogy az OTPdirekt internetes szolgáltatás újra zavartalanul igénybe vehetõ legyen.

Köszönjük türelmét és megértését.

Az OTP Bank NyRt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.

Tisztelettel:

...
OTP Bank Nyrt.
Elektronikus Banki Igazgatóság


címzett: Informacio

Kedves Tünde és Emese, a rendszer továbbra is sz@r. SMS megjön, de csak teker a csiga és nem enged be. Jó játék, élvezem, mennyibe került ez és melyik mocskos zsidó kapott mennyit belõle? Csányi jól van? Gondoltam szólok Anonimusznak, hogy heckelje meg a honlapjukat és legalább dobja fel valami frappáns felirattal, hisz használhatatlan! Szóval, nem a frappáns választ várom, hanem a frappáns mûködést,. ha már ezeknek a mocskos zsidóknak köteles vagyok fizetni ezért, bár a kötelet már a nyakukba kellene akasztani és fellógatni szépen sorjában õket.

No, legyen szép napja!

Posta Imre

Hozzszlsok

# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 10:46:42
Mit nem értesz, Imre! Szankciókat hoztak ellened, mint az Eu Irán ellen. Gondolom swift átutalásokat sem teljesíthetsz.
Wink
# | postaimre postaimre - 2012 04 20 ¦ 10:56:11
Zafir, nem gond, nincs ott vagyon, csak oda utalja a családi potylékot az állam, aki én vagyok és kicsit borostás. Úgy is át akartam menni a Szberbankhoz, mert az Volksbank, bár az ottani Csányi German Gref névre hallgat és még fiókja sincs Szigetszentmiklóson. A céges számla az Erste-né van, azt is felvásárolhatná, meg az otp-t is, így nem kellene vacakolnom, de hát egyelõre ez van. Ha szankció van ellenem, akkor szankció. Most nem lõhetem agyon a fiók összes dolgozóját ezért, hisz õk nem tehetnek róla. Nem vagyok én pintér és nem vagyunk Móron.
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 11:08:24
Tudom, Imre! Csak tréfáltam ezzel. Az idei év ugyanis a szankciók éve. Nemrég még az iráni követségét is blokkolták Moszkvában.
Az OTP-tõl én is megváltam, és most készül szakítani veük más családtagom is.
Néhány éve hitelt akartam náluk fölvenni. Bementem hozzájuk, illendõen köszöntem, sorszámot húztam, és vártam, 2 órát. Nem kerültem sorra, pedig már nem volt elõttem rég senki . Néha érdeklódni bátorkodtam, de nem értek rá velem foglalkozni. Akkor átmentem a bpestihez. 3 nap múlva kezemben volt a pénz. Már vissza is fizettem böcsülettel.
# | valahun valahun - 2012 04 20 ¦ 11:19:30
Nemrég velem is a bolondját járatták a Csányi banknál. Lejárt a bankkártyánk és nem küldtek újat. Bementem a helyi fiókintézetbe, gondolván én kis naiv, hátha oda érkezett az új, csak nem értesítettek róla. Az ügyintézõ kerek szemekkel nézett rám, hiszen õk állítólag kiküldték házhoz több mint egy hónapja.
Mit volt mit tenni, hónap eleje lévén kénytelen voltam személyi igazolványra pénzt kivenni és megigényeltem az új kártyát új pin kóddal. A másikat, amit állítólag kiküldtek letiltattam. Nos az új kártya pin kódja kb. 3 hét múlva érkezett meg, kártya sehol, arra még egy hetet kellett várni.
És nem ez volt az elsõ baklövésük. Tavaly a férjemet rángatták be, mert állítólag több hónapja nem fizeti a lakáshitelt. Hosszú nyomozgatás után kiderült, hogy egy ugyanolyan nevû személy a vétkes, aki éppen az ország másik végén lakik.
Ilyen baklövéseket követnek el nap mint nap és ezt nem lehet egyszerûen a véletlennek betudni.
Arról már szót se ejtsek, hogy a biztonsági õr jártasabb az ügyintézésben, mint maga az ügyintézõ. Számtalanszor odajött megmutatni neki mit hol keressen az számítógépen és az iratok között.
# | zafir zafir - 2012 04 20 ¦ 11:35:48
Valahun, gondolom akkor nem hibáztak, amikor a ki nem küldött kártya díjával kellett megterhelni a számládat. Mert nekik az a fontos.
De jaj, nehogy rosszat mundjunk egy milliárdosra, mert úgy járunk, mint Bencsik a visszhang tv-ben.
http://hvg.hu/itt...okrata_kor
# | öregzugi öregzugi - 2012 04 20 ¦ 11:49:04
Ezt a "kiküldtük az új kártyáját már egy hónapja" címû mûsort velem is eljátszották.
Jó pénzt gomboltak le rólam a pótlásért!
Valószínû ez a blankolt trükk is az egyik simlis pénz szerzés módja!
# | valahun valahun - 2012 04 20 ¦ 13:23:30
Zafir, Öregzugi, ahogy mondjátok. Mikor meghallottam, hogy az elveszett kártya és az új költségét is ráterhelik a számlánkra, majdnem beugrottam az ügyfélpulton egy magyar vándorral. Végül sikerült meggyõzni õket, hogy mivel nem az én hibám miatt kallódott el, csak az új kezelési költségét vonták le.
Hát mit ne mondjak, a pofátlanság teteje, hogy egy bankkártyát nem ajánlva küldenek ki, hogy még bizonyítani se lehessen az igazamat.
# | Koré Koré - 2012 04 20 ¦ 13:32:20
Wink Drága Vala! Bocs, de magam elõtt láttam a beugrás jelenetet, s könnyem potyogott!
# | Hegel Hegel - 2012 04 20 ¦ 13:41:40
Ezen a problémán agyaltam az éjjel figyelemmel hogy van kártyám szlaszámom és részben ismerem a banki szolgáltatások szinvonalát, hogy a hitelesekkel most ne jöjjek. Kaptam.

"Kedves Olvasó!


Azért osztom meg egy országgal a történetem, mert remélem, hogy legalább Te, vagy ismerõseid nem kerültök olyan cipõbe, mint amibe jelenleg én vagyok.

Kálváriám 2012. március 14-én kezdõdött. A "Nagy Magyar BANK" gyakorlatilag kirabolt... hagyta, hogy kiraboljanak!
Délelõtt 10 óra lehetett, mikor barátnõmnek 30.000 Ft átutalást intéztem az online rendszerrõl. Ezt már évek óta mindig leellenõrzöm. Így történt ez akkor is. 10:30 óra körül éppen ezért visszaléptem az online rendszerbe, és láttam, hogy a többszázezer Ft helyett mindössze 20.000 Ft van a számlámon. Ellenõriztem a tranzakciót, akkor még azt hittem én rontottam el valamit, esetleg egy nullával többet írtam, stb... Döbbenve láttam, hogy ilyenrõl szó sincs. Feketén fehéren ott állt elõttem, hogy valaki egy utalást intézett egy orvos házaspár számlájára... Érdekes volt számomra, hogy én minden utalásról értesülök sms-ben, illetve az utalást megelõzõen egy hitelesítõ kódot kapok, ami nélkül nem is tudok utalni. Ilyen sms-t az én 30.000 Ft-os utalásom elõtt kaptam, de az orvos házaspár számlájára történt utaláskor nem! A számlatörténetemet kinyomtatva, azonnal a rendõrségre rohantam! 10:40-kor már a rendõrségen ültem! Fogalmam sem volt mi történik, ki férhetett hozzá a számlámhoz! Feljelentést tettem, ismeretlen tettes ellen!

Miközben a rendõrségen ültem a számlámon a következõ tranzakciók történtek: az orvos házaspár pontosan azt az összeget, amit õk állítólag tõlem kaptam, "TÉVES UTALÁS VISSZAKÜLDÉSE" címen visszafizette a számlámra, majd ahogy az összeg visszaérkezett, elutalták azt, ekkor már 5000 Ft-al többet (de ilyen összegnél ez szinte lényegtelen, hiszen többszázezer Ft-ról beszélünk), B. Beáta számlájára. Sem az orvos házaspárt, sem Beátát nem ismerem, nem ismertem... Hangsúlyozom, ekkor én a RENDÕRSÉGEN ültem, Zalaegerszegen.

A feljelentés után a "Nagy Magyar BANK"-ba mentem, hogy a számlámat letiltassam. Itt elmondták nekem, hogy úgynevezett TC=Telebank Center utalás történt. Ez a következõt jelenti: telefonon keresztül történõ utalás, melyhez szükséges az én bankkártya számom, ill. még egy 3 jegyû azonosító, és egy 7 jegyû kód...
Újabb döbbenet: fogalmam sem volt róla, hogy ilyen szolgáltatásom van, hogy ilyen létezik. Megtudtam, azért van, mert az online bankom mûködéséhez erre szükség van. Mivel fogalmam sem volt a létezésérõl, azt sem tudom - a mai napig, - hogy mi a 7 jegyû belépési kódom!!!
Azonnal letiltattam minden tranzakciót a TC-n keresztül, valamint kértem, hogy MINDENRÕL, hangsúlyozom, MINDENRÕL (belépés, utalás, pénzérkezés, távozás, stb...) sms értesítést kapjak! Ezt be is állítottak!
Elmondták, hogy az orvos házaspár pécsi, s ott fizették vissza a számlámra a pénzt, de ennél többet nem tudtak!
Visszamentem a rendõrségre s kiegészíttettem a feljelentésemet, a fenti eseményekkel!
Majd megkezdõdött a keserû várakozás!
Jött egy hosszú hétvége, mikor nem tudtam semmit intézni, csak folyamatosan próbáltam belépni az online rendszerembe, ami NEM SIKERÜLT!!! Holott, éppen beállítattam, hogy mindenrõl értesítést kapjak! De az sms- csak nem jött!
Március 19-én felhívtak a "Nagy Magyar BANK" biztonsági osztályáról és tövirõl hegyire elmondatták velem az egész történetet. Nem tudtam se többet, se kevesebbet mondani, mint elõtte a rendõrségen, illetve a bankfiókban!
Március 20-án kedden újra bementem a "Nagy Magyar BANK"-ba, hogy panaszt tegyek, miért nem kapok sms-t, miért nem tudok belépni??? Miért nem kapom meg a belépési kódokat??? Ekkor az ügyintézõ ellenõriztette a telefonszámom, ami azóta az enyém, mióta telefonom van... Ennek kb. 10 éve! De a szám, amit olvasott egy 30-as elõjelû, számomra teljesen ismeretlen szám volt. Az én telefonszámom pedig 20-as elõjelû. Közölte velem, hogy ÉN, megváltoztattam a telefonszámom!!! Majd lefordultam a székrõl, mikor végig futott az agyamon, hogy az elkövetõ folyamatosan sms értesítést kapott az én próbálkozásaimról, így bármikor utalhatott az én számlámról!!! A kedves rablónak arra is volt gondja, hogy elsõ lépésben megváltoztassa a telefonszámom, nehogy valamit is észrevegyek az õ ténykedésébõl!
Természetesen visszaállíttattam a telefonszámom a sajátomra, de elsõ dühömben faggatni kezdtem a velem szembe ülõ hölgyet, hogy történhet ilyen??, Semmi érdemleges választ nem kaptam! Autóba ültem és elindultam a rendõrségre, ISMÉT!!!
A rendõrség bejáratában álltam, mikor csörgött a telefonom, ismét a "Nagy Magyar BANK" biztonsági osztályának elõzõ napon már megismert embere hívott... Beszélgetni kezdtünk, s a következõket tudtam meg tõle:
Egy csaló banda áldozata lettem, akik, nagyon családcentrikusak, nagycsaládban élnek és kicsit sötétebb a bõrük, mint az enyém! Igen cigányok… Velem együtt kb. 30 embert károsítottak meg, immár harmadik alkalommal, s jelenleg a család 7 tagja van ilyen-olyan módon, (elõzetes, vagy büntetését tölti) börtönben.
Módszerük a következõ: feltörnek egy bakszámlát. Kinéznek egy internetes oldalon valami használ cikket, az egyszerûség kedvéért legyen egy kamera.
A kamera kerül 40.000 Ft-ba. Õk "véletlenül” az én számlámról elutalnak 400.000 Ft-ot, tehát pont egy db 0-val többet. Majd felhívják a gyanútlan eladót, jelen esetben B. Beátát, hogy sajnos egy 0-val többet ütöttek az utaláskor, de ne utalja vissza, hanem mikor mennek a kameráért, akkor készpénzben visszaadhatja a különbözetet.
Így pillanatok alatt hozzájutnak 360.000 Ft tiszta készpénzhez, és bankkal nekik semmi kapcsolatuk nincs!
Megtudtam továbbá, hogy az elkövetõk pécsiek, a károsultak pécsiek, egyedül én vagyok zalaegerszegi!!! – és nincs banki ember a képben??????????
Ez egy kb. 40 perces telefonbeszélgetés volt. Ezek után már nem mentem a rendõrségre.
Március 22-én kerestek a Zalaegerszegi Rendõrkapitányságról, hogy jelenjek meg március 29-én kihallgatáson.
Vártam...
Március 28-án kaptam egy levelet a "Nagy Magyar BANK"-tól, melyben õk minden utalást jogosnak találtak, és kérték, hogy fogadjam el, hogy õk nem hibáztak!
Március 29-én rendõrségi kihallgatásra mentem, ahol tájékoztattak, hogy ha kiderül, mégis én árultam a belépési kódomat, akkor a "Nagy Magyar BANK" visszaperel... Hát hajrá!

Feljelentésem ebben az esetben már csakis és kizárólag a „Nagy Magyar Bank” ellen irányult. Én a bankkal kötöttem szerzõdést, rábíztam a vagyonom, melyet õ nem kezelt kellõ biztonsággal. Hagyta, hogy bárki a rendszerébe hatoljon. Ettõl kezdve nem érdekel, hogy milyen cigány vitte el a pénzem, egyértelmûen a „Nagy Magyar Bankot” teszem felelõssé, hogy ez megtörténhetett.

Csak hogy mindenkinek tiszta legyen a kép: a számlámon lévõ összeg, amit az elkövetõk elraboltak, NEM A SAJÁT pénzem volt. Barátaimmal a Csíksomlyói ZARÁNDOKLATRA megyünk májusban. A szállás és a busz költségét a barátaim rám bízták, és elutalták nekem. Jelenleg mondanom sem kell, ez az összeg hiányzik az utazáshoz. Természetesen, az útnak meg kell valósulnia, az ellopott összegért egyedül ÉN felelek. Ezt az összeget elõ fogom keríteni, hogy el tudjunk utazni, ha törik, ha szakad!
Sajnos az utazás idõpontjáig nem fogják a káromat megtéríteni. Az ügy elõre láthatólag évekig el fog húzódni…

Azért írtam le a kálváriám, hogy minél több emberhez eljuthasson, hogy ma, Magyarországon a nagytõke bárkivel, bármit megtehet, következmények nélkül. Elvehetik a pénzem úgy, hogy a végén én érezzem magam kellemetlenül, s lassan kezdjem belátni, tényleg én hibáztam! Hibáztam, mert rábíztam a pénzem egy olyan intézményre, akibe megbíztam, akirõl hittem, hogy vigyáz rá! Nem így történt! Saját kárán tanul az ember. Én sokat fizettem érte. Mire ez az ügy véget ér, talán már a dühöm is enyhül…

Nem hagyom magam! Nem én leszek a következõ, akit a sárba taposnak! Ha kell évekig, minden nap küzdök ellenük, minden követ megmozgatok, mert nem hagyom, hogy a ZARÁNDOKOK pénze ilyen aljas módon tûnjön el, minden következmény nélkül!

Nevemet adom a történethez, nem fogok bujkálni, hiszen az én lelkiismeretem tiszta, még ha bank meg is próbálta a becsületemet bemocskolni, és az egész rablásért engem hibáztatni!Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad!


Kovács Dóra
Zalaegerszeg
20/547-7969


Zalaegerszeg, 2012. április 4.
# | Hegel Hegel - 2012 04 20 ¦ 13:47:46
Tegnap meg egyik portálról azt a hirt hogy Pécsen egy szerencsejáték alkalmából kiadott számlaszámokat megdézsmálták és a bank nem felelõs a kiadott számlaszámokért.
A rendörségi feljelentés után!

No comment.

De azért nekem vén szõkének eszembe jutott hogy a kártyám alapján is megtalálja az üi. a gépben a számlámat ez a kártya vásárláskor kiad egy kis cetlit amin 4 jegyü szám van és annak vagy a pincódhoz vagy a kártya sorozatszámához valami köze van a nevemmel együtt.....arról nem is beszélve hogy rajta van a kártyán a név és sok helyen pin cód se kell fõleg a multiknál tehát bárki használhatja.

Ez a biztonsági megoldás is no comment.
Olyan mint az 5 pontos ajtózár amit 1 ponton megfurnak a többi kinyilik.....

Azé igen kiváncsi lennék ki a fax talál ki ilyen xar módózatokat? mert bûgatyás ettõl normálisabb.

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.47 msodperc
93,402,917 egyedi ltogat