Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

dr. Piros Attila dand√°rt√°bornok hivatalvezet√Ķ r√©sz√©re.

Alapbeadv√°nyom a rend√∂rs√©g dolgoz√≥inak munk√°j√°t megit√©l√Ķ nyilatkozatt√©telt ir√°nyzott meg, mint ahogy azt √Ėn 2012.03.12.-i level√©ben kiv√°l√≥an id√©zte is. Azon hivatalok vonatkoz√°s√°ban, melyekre hivatali hat√°sk√∂re nem terjed ki, ne √©rt√©kelje. Ez azonban nem z√°rja ki annak lehet√Ķs√©g√©t, hogy a hivatali hat√°sk√∂r√©be tartoz√≥ beosztottak munk√°ly√°t √©rt√©kelje.
A konkr√©t √ľgy 2002. nov.02. t√Ķl ind√ļl, a K√∂zhiteles Adatb√°zis meghamis√≠t√°s√°val. Ezt a b√Ľncselkm√©nyt hat√≥s√°gi szem√©lyek k√∂vett√©k el. A tiz √©ve tart√≥, minden √©rdemi munk√°t sz√°nd√©kosan ker√ľl√Ķ rend√Ķrs√©g a Strasbourgi Emberi Jogi B√≠r√≥s√°g el√Ķtt 49344/07 sz√°mozott √ľgyben alperesem. Edd√≠gi elj√°r√°sok rendszeresen az elk√∂vet√Ķ szem√©lyek kez√©be juttatt√°k vissza a saj√°t b√Ľncselekm√©nyeik vizsg√°lat√°t. A felettes szerv, mint azt √∂n is megfogalmazta, illet√©kess√©gi hat√°sk√∂rrel rendelkez√Ķkre h√°r√≠t.
Jelen esetben ezek a b√Ľnelk√∂vet√Ķk. Mivel ez az elj√°r√°s teljess√©ggel √©rtelmetlen, ez√©rt k√©rem elfogults√°gi kifog√°som √©rtelm√©ben elj√°rni sz√≠veskedjenek. √Čletellenes b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl sz√°moltam be beadv√°nyomban. Az √©rkezett lev√©lke nem alkalmas arra, hogy megv√©djen. Saj√°t hat√°sk√∂rbe vagyok k√©nytelen v√©deni az √©letemet. K√©rem ne d√∂nts√∂n √°tt√©telr√Ķl! Arr√≥l k√©rek d√∂nt√©st, hogy az √©letemre t√∂r√Ķkkel szemben elj√°rhassak. A hat√≥s√°gok t√∂rv√©nytelen alapokra √©p√≠tve elvett√©k az √°ramomat, vizemet, p√©nzemet munkalehet√Ķs√©gemet, mozg√°si lehet√Ķs√©gemet az aut√≥m forgalomb√≥l kivon√°s√°val, √©s a szersz√°maimat is. Ha viz, √°ram, aut√≥, p√©nz, munkalehet√Ķs√©g n√©lk√ľli helyzetbe k√©nyszer√≠tenek valakit, akkor az k√©t h√°rom napon bel√ľl meghal. Ezt ezzel a c√©lzattal elk√∂vet√Ķt gyilkosnak h√≠vj√°k a vil√°gon minden√ľtt. N√°lunk hat√≥s√°g a neve.
Gelencs√©r √©s So√≥s csal√°dnevek a Fej√©r-megyei igazs√°gszolg√°ltat√°sban, √©s az orsz√°gos energiapiacon. A hamis√≠tott adatokat ugyanazzal a technik√°val emelik joger√Ķre mindk√©t ter√ľleten. Ha t√©nyleg k√≠v√°n valamit cselekedni √°llok rendelkez√©s√©re. Ha az √°tt√©teles tologat√≥ j√°t√©kot k√≠v√°nja folytatni, akkor elfogults√°gra hivatkozva v√©dem az √©letem, a "t√∂rv√©nyt√Ķl " f√ľggetlen√ľl.

Tisztelettel KIss Imre a PJP elnöke 2012.04.04.

HozzŠszůlŠsok

# | KTimi1 KTimi1 - 2012 04 19 ¦ 21:51:04
Dr. Roth Attila, dand√°rf√Ķf@sz majd j√≥l figyelembe fogja venni ez a levelet a szigor√ļ zsid√≥ tekintet√©vel.

Ott tartunk, hogy EGY hivatal sem vesz figyelembe semmit, ami a magyar érdekkel kapcsolatos.

Hozz√°m naponta √©rkeznek be legk√ľl√∂nf√©l√©bb megkeres√©sek, mert gyakorlatilag senki nem foglalkozik az emberek probl√©m√°inak kezel√©s√©vel! A miniszt√©riumok honlapj√°n el√©rhetetlen telefonok, szem√©lyek √©s ennek t√©nye nem is √©rdekel senkit. A megkeres√©sek sz√°ma fel√©m √≠gy is kev√©s, mert m√°r az emberek a probl√©m√°kkal megkeresni se mernek senkit az √©rtelmezhetetlen, k√©t√©rtelm√Ľ jogszab√°lyok tenger√©ben- mivel tudj√°k √ļgy is √Ķk ker√ľlnek ki a nagyobb hallal szemben h√ľly√©n- ink√°bb kifizetnek b√°rmi r√°juk r√≥tt (ROTH) terhet, csak hagyj√°k b√©k√©n m√©g egy darabig √Ķket!

Ott tartunk, hogy m√°r a l√°tszatot sem tartj√°k sz√ľks√©gesnek a hivatalokban (legal√°bbis Pesten, de vid√©kr√Ķl is sokan keresnek) s√Ķt a hivatali szem√©lyek csak ne is √©rintkezzenek magyarokkal!
Mindez azért, mert megtehetik... minden más problémára ott az eurokárdmasterkárd
# | postaimre postaimre - 2012 04 19 ¦ 21:57:54
Timi, persze így van, de még a látszat megvan látszatra.
Piros Attil√°t √©n is ismerem, szak√°llamtitk√°r kor√°ban beh√≠vott "egyezkedni" az √ērezredes biliborogat√°s ut√°n √©s mondotta, hogy m√°s vil√°g lesz, mert Szab√≥t kir√ļgj√°k √©s egy ab√≠ci√≥zus fiatal vezet√Ķ lesz. Ez lett Dobozi. Bexar√°s. Mondta, hogy segg-√≠tsek az √ērezred reformj√°ban, √©n a kir√ļgott alkalmatlan pszichom√≥kus. Azt√°n Dobozival is volt szeansz, de nem volt mit egyezkedni, j√∂ttek a k√∂nyve √©s emelt√ľk a t√©tet, hogy ne legy√ľnk t√©tlenek sem. Az√≥ta sok diszn√≥s√°g kider√ľlt m√°r err√Ķl a Piros-r√≥th-r√≥l is.
# | Ubul Ubul - 2012 04 20 ¦ 09:49:58
Milyen szép "magyar" nevek
Piros, Fehér, Zöld
rot, weis, gr√ľn

HozzŠszůlŠs kŁldťse

HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
GenerŠlŠsi idű: 0.92 mŠsodperc
98,586,345 egyedi lŠtogatů