Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Feljelentés hazaárulás vádjával

NaplóOlyan nehezen veszem rá magam az írásra, pedig a kedélybetegségem sem újult ki és a lúdtalpamat is bakancs-kúrával kezelem. Az ujjaim nem klavia-túrára, tor-túrára vágynak, hanem bevetésre. Fegyver után sóvárognak, ez már egészen biztos és nincs kedvem küzdeni ellene. Térülök-fordulok és azon kapom magam, hogy bicskám nyitva, ahogy a szívem is nyitottan köny-vezik. Hamarosan el kell indulni mindenkinek. Elköszönni és nem térni haza addig, amíg egyetlen zsidóféreg, cigány és hitvány „magyar” a tiszta levegőt szívja. Tegnap egy volt rendőr-kollégával beszélgetve kaptam indíttatást, hogy fegyvert kell beszerezni. Eddig halogattam, de meggyőzött, hogy talpig vasban kell elindulni. Kezdetnek egy MP5-ös és egy Glock19-es megteszi épületharcászathoz is. Megkérdem a TEK-et, hogy adnának-e kölcsönbe, vagy el kell venni tőlük? Mint kiderült, a zsidók most 100 dollár/darab áron juthatnak AMD-hez, a központ fegyver-raktárakból. Csak juthat most már nekünk is pár fegyver, hogy a zsidóinváziót ne puszta kézzel fogadhassuk. Igaz NBH? "A tetves zsidó qrva anyátokat!"- s akkor még „élet-menet-szerűen” fejeztem ki magam. Link


Na, ha valaki tud jutányosan fegyvert és lőszert, akkor valahogy értesítsen, de azt kikötöm, hogy kizárólag nemzetvédelmi szempontokra és demokratikus felhasználással vehetek át ilyesmit a szolgálatok tudtával. Tőrkéseket nagyobb tételben már elkezdtem intézni, abból jut majd másnak is, de ha az AMD-s zsidó szállítmányokból leesne pár rekesz vas és hozzá lőszer, annak is van már helye. Nyugi semmilyen tenor-támadásról szó sem lehet, csakis az ellenség likvidálásához szükséges előkészületek ezek, mindenféle gyűlölet és érzelem nélkül, jogos önvédelemtől vezér-elve. Ahogy azt a zsidóféreg-hende itt is kiköhögi, nálam is csak az elavult technikát kell lecserélni, de nem pár év múlva, hanem nagy sebességgel.

Teljesen újra kell fegyverezni a honvédséget

Halaszthatatlanná vált a magyar haderő újrafegyverzése – mondta a honvédelmi miniszter hétfő kora reggel az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorban. Hende Csaba szerint a következő tíz évben a honvédség hadfelszerelésének minden területét érintik majd a fejlesztések. Hozzátette, hogy a fejlesztések 2016 után kezdődhetnek el.

„Sajnos az elmúlt jó néhány évben a honvédség mélyen alulfinanszírozott volt, és annyira elöregedett az eszközparkja, fegyverzete – néhány kivételtől eltekintve –, hogy halaszthatatlanná vált az előttünk álló tíz évben a teljes újrafegyverzése” – mondta a miniszter.Link


A volt rendőrkolléga megerősítette, hogy a szigetszentmiklósi kapitányság is zömében maffiózókból áll, kevés alacsonyabb beosztású kivétellel, így az egész állomány a levegőbe ehet röpíteni, úgy, ahogy van, a csepelivel egyetemben. Ezek zsidó-cigány protektorátusok és nem kell velük sokat szőrözni, mondja a „bennfentes”. Hát én nem is tudom. Jó lenne mindegyiknek belenézni a szemébe, mielőtt az agya kiloccsan a kaptár-kockakövére. Az épület nem ártott, azt majd Tuva „sámán” megtisztítja, miután a sok maffiózó hulláinak nyomát minőségi Karcher gőztisztítókkal a „takarítók” kisikálják.

Link

Persze aztán jöhetnek sorjában a bíróságok, ügyészségek kitakarítása is, de ezt már sem a bírók, sem az ügyészek nem kell, hogy megéljék. Az összes zsidót a médiából, a gazdaságból, az összes hatalmi ágazatból, törvényhozásból ki kell takarítani és ebben , ha jól sejtem már maga a Mossad-CIA is partner. Nem véletlen vonulhattak be az USA katonák Izraelbe és nem véletlen nyer teret nálunk sem az orosz és egyre jobban nyomul a török és is kínai is elég morcos. Persze erről a zsidó-média által altatott magyarnak fogalma sincs. Ugyan a cigányoknak van, de ők is zsidó-vezéreltek, s akinek nem tűnik fel, hogy a „hirtelen” felduzzadt zsidólétszám is magyargyűlölő ostoba férgek hada, az azt hiszi, hogy ezek tisztában vannak a jövőjükkel. Itt a jövőjük, tessék csemegézni! Annyit azért változott a dolog Hitler óta, hogy a szabadkőművesek már lebuktak, így tényleg meglesz a holokausztotok !

Magyar zsidó NINCS, sem „jó zsidó” ez már kiderült. Csak a kétkedőknek ajánlom Prohászka Ottokár püspök örök érvényű, ide vonatkozó gondolatait!

Most tekintsünk el attól, hogy számos feljelentésem, bejelentésem van már az NBH-nál rendőrseggeknél, ügyészi zsidó parazitáknál, ahol a CAHAL magyarországi megszállását, a mossad-cia tevékenységét, a parlamenti összes zsidó párt zsidó gyökerét elemezgetem, arról teszek szót és tanúságot, hogy a cigányokat ők mozgatják és nemzetünket tépik, szaggatják, gyalázzák, miközben megszállnak és „magyarként” képmutatnak a médiában, az oktatásban és minden „állami” vezetői, multinacionális irányítói, jogvédőnek mondott és egyéb civil szarveződésekben. A zsidó holokausztozása, hazudozása, népnyúzása már régen igazolttá teszi, hogy minden nemzet összefogva végre kiirtsa ezt a parazita organizmust.

A legutóbbi „békamenet”-ben tanúsított provokatív náci-fasiszta zsidó viselkedésük, izraeli zászló, mint idegen hatalmi jelkép magamutogatása a parlamenti zsidajok aktív részvételével igazolta, hogy eddigi meglátásaink helyénvalóak voltak. Csak emlékeztetőnek álljon itt az alábbi kép, Téglás Péter kiskunhalasi ügyészről, bár erre sem reagáltatok eddig: Link


No nem véletlen jutott eszembe és nem is a betelepített 60 ezer CAHAL-os zsidó katona, sem a tervezett inváziójuk miatt, hanem a pofátlanságuk okán. Pár napja ez a levél érkezett hozzám, lehet, hogy megcsonkítva, de most ez mellékes.

Tisztelt Posta Imre!

A http://www.postaimre.net/ honlapon a 2012.04.16 14:25-ös állapot szerint szerepel Kallos Bea a Magyar Távirati Iroda (MTI) fotósa által készített, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tulajdonát képező D__KB20120415066 sorszámú (mellékletként csatolt) fotó. A fotó közzétételéhez sem az MTI sem az MTVA nem járult hozzá, annak közzétételéhez semmilyen módon nem

adott engedélyt. Fotóinkat kizárólag a felhasználási feltételek elfogadása után teheti bármely felhasználó közzé. Ön és honlapja sem az MTI sem az MTVA szerződött vagy megrendelő partnerei között nem szerepel! A fotó felhasználására nem kapott engedélyt! Mindemellett a felhasználás módja is jogsértő!

Az MTI és MTVA kifejezetten tiltja, hogy fotóit a fotón szereplő tartalommal és/vagy a kísérő szöveg mondanivalójával ellentétes szövegkörnyezetbe helyezze a fotót felhasználó! Mindemellett a felhasználás módja személyiségi jogokat is sért!

Mindezekre tekintettel felszólítom, hogy haladéktalanul távolítsa el az érintett fotót a www.postaimre.net honlapról!

Amennyiben akár az MTI-t vagy az MTVA-t bármilyen erkölcsi vagy anyagi kár érte vagy éri a jogosulatlan felhasználással kapcsolatban, úgy az maradéktalanul az Ön felelőssége!


Kérem azonnali intézkedését!


Üdvözlettel:

Szente Krisztián

vezető jogértékesítő

MTI Fotóértékesítés

Tel.: +36 1 441 9079

Fax: +36 1 202 0244
Mobil: +36 30 211 31 27
szente.krisztian@mtva.hu
1016 Budapest, Naphegy tér 8.
MTVA
ARCHÍVUM ÉS TARTALOMKERESKEDELMI IGAZGATÓSÁG


A zsidó meg az erkölcsi kár? Hová guruljak a kacagástól és még "magyar" cégnél is teszik mindezt, álcázva. De remek!

A médiazsidók nem nyugodhatnak ezt Breuer óta tudjuk, ám, ha már nemzetbiztonságról, a zsidó invázióról van szó, akkor tegyük érdekesebbé a dolgot és lefoglalom az említett képet, mint bűnjelet.
Link

Tisztelt mocskos „magyar” zsidó rendőrség és ügyészség, no meg bíróság, kérem fogadják szeretettel ezt az igazoló bizonyítékot, hogy vonaglott egy kirekesztő zsidó-horda a „magyar” zsidó „politikum” védnöksegge alatt és olyan zászló alatt, amely szimbólum mára már köztudottan hazaárulás bűncselekményének „tényét” is kimeríti, nem csak az önkényuralmi jelképként való cionista nemzetirtó, az emberiség ellen elkövetett bűnei, a holokausztos hazudozása és egy függetlennek mondott államon belüli szervezkedés, terror-akciók végrehajtása és az alkotmányos rend megdöntése okán. Nem kérem, de természetes, hogy a Szente-len néven futónak és a többi mocsok zsidónak az MTI-nél és MTA-nál és a bármely „magyar” intézménynél a hazaárulás megáll és még csak rágalmazni sem lehet őket, mert önmaguk vallanak nap, mint nap színt.

A Btk. így határozza meg a hazaárulás bűncselekményét:

144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A bűncselekmény jogi tárgya Magyarország alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend fogalmán értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Minősítő körülmények
- Súlyos hátrányt okozva – itt a nemzetnek okozott súlyos hátrányt kell érteni.
Állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával – ez lehet saját vagy más személy szolgálatának a felhasználása.
- Háború idején – rendkívüli állapot, valamint az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények miatt elrendelt szükségállapot.
- Külföldi fegyveres erő – külföldi kormány fegyveres testülete, zsoldosok stb.


Miközben a rendőrség a magyarokat vegzálta, szokása szerint én egyre indokoltabbnak vélem a vétlen magyar lakosság felfegyverzését és a rendrakás megkezdését a zsidók egyszer és mindenkorra történő végleges, demokratikus kiirtásához, amely nemzetközi összefogással már korábbi tájékoztatásaimban is említett módon szerencsére kialakulóban van.

A mai „magyar” média zsidajainak likvidálása ebben a szellemben elkerülhetetlen és ha már az izraeli mocskos zsidók 40%-a retteg a holomicsodától, akkor jól teszi, de még nem elég.

NBH, kezdhetitek a takarítást, de hulla hegyeket akarok látni a vezetőitek közt, az nni-nél, TEK-nél és a többi hatalmi ágazatban, s jó lenne, ha nem kellene pénzt adni egy jó kis vasra, mert van máshol is helye, egy rendőrőrsöt meg kár lenne kiirtani érte. Alkalom dtán erre kanyarhatnátok a kamerák, mikrofonok karbantartása okán és pár nem regisztrált vasat letehettek a kert végében, hogy véletlen megtaláljam. Van rá még jelentkező a célpontokat meg ti is pontosan ismeritek már. Nyugi a Mossad tudja már, hogy bukta van, az FSZB megfektette őket, de a java még most jön és Isten ments, hogy kimaradjak a sűrejéből.

Még valami! Szóljatok már ennek az idióta zsidó Erdő Péternek, hogy ne antiszemitázzon már annyit, mert ha nem tudná, de a kereszténység zsidó kreálmány és maga Jézus is antiszemita volt a szó zsidó-antipátia jelentése értelmében. Ez a patkány úgy tűnik, hogy Rat-zinger nyomdokaiba akar kaparni, de legyen meg az ő akarata!
Jézus a zsidókhoz

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."

(János evangéliuma 8.44)Én tudom, hogy nem lesz ennek szép vége és ami most van már jogilag nem lehet kezelni, mert Magyarországon megszűnt régen, hála a zsidó mocskoknak, akik már a zsidók közt is különbséget tesznek.Minda Zoli
Link

Link

Utolsó két óra:
Link
Ugyanez YouTube-on:
Link

Link
Link

LinkSzerintem nem lehet több kérdés! Hamarosan elkezdődhet az öldöklés! Fel vagytok rá készülve? Nem kaptok ám fizetést érte, viszont meg lesz fizetve nektek!A média már tudja, mert horrort csinál már egy éve a híradónak nevezett szerkesztett, félelem-gerjesztő műsoraiban, a holokamuzásával, magyargyűlöletével, történelem-hamisításával. Benneteket simán feláldoz a CAHAL, erre vagytok jók, semmi másra, csak a magyar lakosság terrorizálására, bírságolásra.

Link

Link

Tudom, hogy benneteket nem érdekel, de egyre többen jönnek rá, hogy bennünket sem szabad érdekeljetek, hanem meg kell oldani benneteket, mint ahogy a sebész oldja meg a vakbél eltávolításával a végzetes állapotot. Bizonyítékokat a www.postaimre.net oldalon annyit találtok, amennyit nem szégyelltek, de ezt eddig is tudtátok, hisz az orrotok elé tettem. Ígérem, nem lesz ez már sokáig így! „A nemzetközi helyzet fokozódik!”

Posta Imre


feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: bac.fou@mku.hu;
bar.fou@mku.hu;
bek.fou@mku.hu;
baz.fou@mku.hu;
cso.fou@mku.hu;
fej.fou@mku.hu;
fov.fou@mku.hu;
gms.fou@mku.hu;
hab.fou@mku.hu;
hev.fou@mku.hu;
jns.fou@mku.hu;
kom.fou@mku.hu;
kny.fou@mku.hu;
nog.fou@mku.hu;
pes.fou@mku.hu;
som.fou@mku.hu;
sza.fou@mku.hu;
tol.fou@mku.hu;
vas.gou@mku.hu;
ves.fou@mku.hu;
zal.fou@mku.hu;
okri@okri.hu;
brfk@budapest.police.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
info@mku.hu;
katonai főügyész ;
Katonai Biztonsági Hivatal ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
Police in Hungary ;
Katonai Felderítő Hivatal ;
Kovács Tamás ;
TV2 Közönség ;
mti@mti.hu;
Izrael Nagykövetsége ;
Orbán Viktor ;
Angol Nagykövetség ;
Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal ;
mazsihisz@szeretetkh.datanet.hu;
ruskons@euroweb.hu;
embiran@iranembassy.hu;
szente.krisztian@mtva.hu
dátum: 2012. április 18. 15:36
tárgy: Feljelentés hazaárulás vádjával
küldő: gmail.com

Hozzászólások

# | Varuna Varuna - 2012 04 18 ¦ 19:23:37
Ha már Imre a titkosszolgálatokat említed az MI-5 fogja a 100 nap múlva induló XXX. londoni olimpiát biztosítani. Vajon mit várhatunk tőlük? Honnan ismerős ez a piramis és szem...? Tán ugyanaz a csapat mint az óceán túlpartján? ja igen kukkoljuk csak

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/MI5.jpg

(Érdemes megnézni a római számokat és a többit, meg fogunk lepődni mennyi mindent kódoltak a korábbi címerükbe.)
# | Söveg Söveg - 2012 04 18 ¦ 19:34:07
Csak tudnám milyen honvédségről beszél??? Van nekünk olyan???Mi van?

Ennél szebben és pontosabban fogalmazni sem lehetett volna! Minden elismerésem Imre!!!Grin
# | postaimre postaimre - 2012 04 18 ¦ 19:36:26
Varuna amit mondasz , az ez esetben nem vált ki belőlem kétséget. Panarin prof mindig is rájuk hivatkozik, mint fő háttérhatalmi kavaróegységre, nem a CIA-ra és a Mossadra. Nem én akartam felvetni így a dolgot, mert így is sok "összeesküvésbe" mentünk bele. Panarin eddig még nagyon koherens volt számomra. Érzem, hogy nem mellé beszélésről van szó és ez a mocsok angolszász zsidó banda van a legmélyebben ebben a sátánista szmötyiben.
# | spartakusz spartakusz - 2012 04 18 ¦ 19:49:44
Fegyvert kérek érted!?

szer-e-tett:

spari:
ui : csak tömören...
bohócbohócbohócbohóc
# | postaimre postaimre - 2012 04 18 ¦ 19:54:56
feladó: bubó doki
címzett:
dátum: 2012. április 18. 18:51
tárgy: Fwd: Feljelentés hazaárulás vádjával
küldő: gmail.com

Slomó, a mutatvány hamarosan megbukik! Antiszemétizmus, meg holotagadás? Mondd, ti nem röhögtök a sok zsidó marhán, aki beveszi ezt a mózesi maszlagot, talmudot és azt a sok baromságot, amivel traktáljátok őket? Tényleg nincs köztetek egyetlen egy értelmes humanoid sem? Már csak azért, mert az egészen biztos, hogy nem a homo sapiens sapiens fajtához tartoztok. Szólhatnál az itt lévő több tízezer CAHAL-osról is, meg az atomcuccosról is nagyfiú! Persze nem kötelező, mert ettől még sokan tudjuk és azokon a helyeken is, ahol számít. Birobidzsánban meg van már a helyed? Jobban jársz, ha pakolsz és utat mutatsz a féreg-gyülekezetnek, mert itt megdögletek mind egy szálig!

Utolsó figyelmeztetés volt!

Posta Imre

http://postaimre....

Spari, értelek! Sokat fejlődtél, gratula! Addig gyakorolj Tőrrel, késsel! Jól rejthető, csendes!

Söveg a cahalról beszélt ez a féreg. Szeretnék már focizni a fejével!
# | Varuna Varuna - 2012 04 18 ¦ 20:33:15
Hasonlóképpen gondolom, a szálak mindig oda vezetnek a City of London-ba. Kizárt hogy véletlenül került elrejtésre a címerükbe háromszor is a 2012-es évszám. Már több száz év óta kisakkozták ezt.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Coat_of_Arms_of_The_City_of_London.svg/243px-Coat_of_Arms_of_The_City_of_London.svg.png

Szerintem egy-két piszkos bomba simán a betonba lehet már öntve robbantásra készen, ráadásul az olimpia területén (Greenwich 0 hosszúsági fok) több Ley- és Szent György vonal csoportosul amelyek lényegében a Föld fő meridián rendszerei és ezeken keresztül a közös (morfogenetikus) tudat mezőkre (ez emberiségre) lehet hatni. Megfejelve ezt azzal hogy a Templom hegytől (Jeruzsálem) "véletlenül" 1948 tengeri mérföldre van a helyszín (ekkor volt legutóbbi a XVI. londoni olimpia, XVI. Benedek - 111. pápa, 1948 május 14: Izrael alapítása londoni érdekeltségek által; olimpiai logó "2012" -> "ZION"; RAND Corp. USAF; 4.8 gramm Au = 0.169 uncia = 24 karát -> X, 6666 -> 12960 Y-Ear...; 1984: Orwell - London... ...), az 1776-ot nem is említve amivel tele vannak a kőműves jelképek és a jelenlegi olimpiai arculat is. (ONE WTC - New York 1776 láb; 2x888 (IESOS) = 1776=21/12 -> "U" -> "double U" - W - Wen-lock, UK - "júkéj" "You are the Key"...)

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/71/Temple_mount.JPG/280px-Temple_mount.JPG

www.pakalertpress.com/wp-content/uploads/2011/06/4354063561_c65438f881.jpg

www.ahrimangate.com/Image3.gif

A Golán-fennsíkon lévő Mount Hermon (ahol egykoron az elit landolt űrhajóikkal) 2012 tengeri mérföldre van (33.33 É.szél Greenwich) és ugyanennyire a korábbi párizsi meridiántól az Aragótól (K.hossz. Greenwich +2.33 fok; 33.3+33.3=666, 6666...) Ezeket vajon ki mérte ki ilyen pontossággal a sötét középkorban amikor a Föld is lapos volt hivatalosan vagy az őskorban amikor szakócákkal jártunk (állítólag)?

Miért van ugyanez a Szent Koronán és a magyar számneveinkbe is rejtve? Vajon véletlenül jött ki így a lépés hogy pont a 30. (XXX -> 666 -> 2160 év) olimpia lesz Londonban? Vagy így időzítették már 1896-ban amikor elindult az egész 4 évenként cirkusz a népnek? ... pihi
# | monguzking monguzking - 2012 04 18 ¦ 20:51:48
Nyugalom még nem jött el az fegyveres felkelés ideje nem azért mert nem lenne ideje hanem mert azért mert magyarok vagyunk és közfelfogásal szemben az magyar nem harcos nép hanem nagyon is békés mondhatni birka csak végszükség esetén fog fegyvert mikkor már házát ellenség felgyujtotta s nincs lehetösége már paprikáskrumlit megcsinálnia s éjszaka álomra hajtania fejét dunnyhák között.Félreértés ne esék én mindenképp harcba indulok legkésöbb 2013.márciusában hakell akkor egyedül is de most testvéreink birkasága miatt valoszinüleg nagyon nagy ára lenne felkelésnek-szerintem nyirkai joslat beteljesedne s 5millio halott lenne polgárháborunak s ezt nagyon szörnyünek tartom igy kivárok utolso pillanatig--persze ha tik nem vártok akkor oké legyen-de még van remény ha halványan is öldöklés elkerülésére
# | Huliganthropus Huliganthropus - 2012 04 18 ¦ 20:52:52
Beteszem ide is ezt a cikket, pont ide való a szöveg és a videó is. Az amerikai veteránok oldaláról idecitálva - ott is tudják kik-mik a zsidók! Ha valakik, hát ők aztán ismerhetik a zsidót.

http://www.vetera...n-america/

Ha Irán meg tudja védeni magát, ha kell asszonyokkal, lányokkal, akkor mi mire várunk? Ha nincs fegyver, akár puszta kézzel is meg lehet fojtani egypár nyomorult zsidóférget, akik el akarják foglalni országunkat, s ez törvény adta KÖTELESSÉGÜNK is, haza-védelem. Árulókat, bérenceket úgyszintén. Kevesebbek lennénk, mint a hős iráni kislányok, nagymamák? Az egri nők példáját is lehet követni szurok-öntve, ha már erős férfiakként küzdeni gyenge a karunk. Találékony a mi népünk. Ha hidrogénbombát tud alkotni a magyar elme, nem lehet akadály néhány újhonfoglaló cionista jhwh-hoz irányítása.
Van az a... hogyishívják... no...

SPONTÁN ÉGÉS. Az kell ide!
# | monguzking monguzking - 2012 04 18 ¦ 21:20:50
Probáljuk megérteni népünket ez nem is olyan egyszerü nagyon sok mindent kell áttanulmányozni kezdve népmeséinkröl,népmüvészetünkröl és amit motivumok regélnek példéul papp gábor tolmácsolásában de most hamvas bélátol idézek a magyar hüperion könyvéböl--Nézz körül.E szelid lankák,a keskeny folyok és kicsiny tavak,alacsony dombok és széles völgyek földjén:liget az egész ország.Kertben élünk.Minden olyan világos nálunk,mint borunk ize,és olyan sima és langyos.Nagy királyaink tudták ezt,és hogy az népnek kert-életet kell hozni.Csakelkeseredésböl hös,nem akar ez harcolni.azért jött ide,és telepedett meg itt.Azért övé ez a föld.A magyar nem vitéz,csak amikor keserü,és nem dühös,csak akkor amikor kétségbeesett.De csak akkor keserü és dühös,csak akkor elveszett és lázad és forr és robban benne a méreg,ha nem élheti szelid kert-életét.
# | Alexandros Alexandros - 2012 04 18 ¦ 21:31:13
monguzking - 2012 04 18 ¦ 18:51:48 A Nyírkai jóslatba bármikor bele avatkozhattak volna mint a jóslat meghatározó eseményeibe, de attól a leírtak megvalósultak. Ki gondolja, hogy az elkövetkező nem valósul meg?! A Jóslat szövegében, másként nem is fogalmazhatták volna meg, csak mint határok közt élő személyeket mint magyart. (magyar-magyart öl, a nép fele elpusztul") De valójában ez itt élő személyek jelentős része, nem Magyar! Így nem feltétlen a Magyarság felének pusztulását jelenti a megfogalmazás. A polgárháborús pusztulás, nem csak fegyveres illetve erőszakos cselekedet útján bekövetkező halált jelent, hanem a sok beteg, kiéhezett-elgyengült, megfagyott személyt is. Azt se feledjük, hogy a jóslat szól egy ellen csapásról is. Ez is jelentős áldozattal jár majd. Hogy ebből mennyi a Valós" Magyar, az kérdőjel. De valójában már kár firtatni bármit! Készülni kell testileg lelkileg, mert eljő! Eljő a sátán napja hazánkban is. Aki meg fegyvert akar, az nézzen körül a Kínai piacokon, vagy Tírpák földön, de az Ukrán piacokon is nyíltan pultról tukmálják a magyar vásárlókra. Wink

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
68,712,457 egyedi látogató