Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

A britek fele kivándorolna

Elegük van A briteknek csaknem a fele komolyan foglalkozik a kivándorlás gondolatával, mert vagy az egekbe szökõ árakat nem tudja elviselni, vagy az idõjárást - vagy a többi britet.
A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - megbízásából készült országos felmérés kimutatta, hogy a lakosság 42 százaléka határozottan fontolgatja az ország elhagyását, további hat százalék pedig már aktívan tervezi is a távozást.

A YouGov közvélemény-kutató által 1650 fõs mintán elvégzett vizsgálat vasárnap ismertetett eredményei szerint a megkérdezetteknek mindössze a 18 százaléka mondta azt, hogy semmiképpen nem vándorolna ki Nagy-Britanniából.

A más országban letelepedni vágyók közül a legtöbben a megélhetési költségekkel indokolták a kivándorlás fontolóra vételét. A vizsgálatba bevontak 60 százaléka tart attól, hogy gyermekei rosszabbul fognak élni, mint õ, és csak 13 százaléknyian reménykedtek abban, hogy utódaik életszínvonala meghaladja majd az övékét.

A válaszadók 81 százaléka szerint a gazdasági helyzet most rosszabb, mint húsz éve, 68 százalékuk szerint ugyanezen idõ alatt romlott a bûnözési helyzet is, 55 százalék pedig a közoktatás színvonala is hanyatlott az elmúlt két évtizedben.

A kivándorlás fontolgatásának fõ okai között szerepelt a megélhetési költségek mellett a hírhedt brit idõjárás, a sanyarú foglalkoztatási helyzet, a bûnözés és az oktatás - a válaszadók 11 százaléka pedig "a többi britet" sem tudja elviselni.

Arra a kérdésre, hogy kivándorlás esetén mi hiányozna leginkább, 9 százalék viszont azt válaszolta, hogy "semmi". Akiknek mégis hiányozna valami Nagy-Britanniából, azok közül a legtöbben - 25 százaléknyian - a festõi brit vidéket jelölték be, 19 százalék az állami egészségügyi szolgálatot (NHS), tíz százalék pedig a tévémûsort sajnálná otthagyni.

(MTI)
Link

Hozzszlsok

# | KTimi1 KTimi1 - 2012 04 16 ¦ 20:33:18
Egy barátom mondta nemrégiben, hogy az angolok egy teljesen zsidó gyökerû nemzet...
Utána kell járjak ennek, de így érthetõ ez a hír és még nagyon sok minden más velük kapcsolatban...
# | zafir zafir - 2012 04 17 ¦ 12:57:54
Itt art írják, hogy a gazdagok , akiknek van legalább 250.000 font megtakarítaásuk, azok akarják elhagyni az országot. EZek az emberek ebbõl a pénzbõl életük végéig megélnek valahol a világ bármely táján. Eddig is mentek angol nyugdíjasok tömegesen Dél-Franciaországba, ahol elhagyott ingatlanokat vásároltak fel. Most a cél Görögország lesz. A királyi családból éppen a napokban vásárolt már ott magának egy palotát az egyik sarj.
Attól tartok, hogy ez tendencia lesz a világban. Elszegényítik, lenyúlják a gyengébb vezetésû országokat, aztán az azoktól megszerzett pénzeken vásárolják fel a legszebb földterületeket, épületeket.
http://www.mignew...56417.html
# | Koré Koré - 2012 04 17 ¦ 15:58:08
Netán - igazából - a földkéreg mozgások, s a nyugati régió vizes "kilátásai" az oka a szigetországi nagypénzûek menekülésének?
Az olimpia idejére idõzített ún. véletlen 9/11 típusú ciontámadás lehetõsége pedig pár hónapon belül testközelségbe kerül...
Ki tudja, hányan vannak tisztában a háttérrel?
# | Gelencsér Gelencsér - 2012 04 18 ¦ 14:50:55
A britektõl csúnya dolog a kivándorlásnak még csak a gondolata is. Ilyen a hûség a királynõhöz, akit oly nagyra tartanak, mármint a királyságot. Szégyelljék magukat a hû alattvalók!!!!!!!!!

Hozzszls kldse

Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Generlsi id: 1.15 msodperc
98,587,147 egyedi ltogat