Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az erő terem

NaplóOlyan másfél évvel ezelőtt jött a hír, hogy működik a „perpetum mobile”, egy energia-generátor formában. Eddig kipróbálás alatt volt, de úgy tűnik, hogy komolyra fordul az energia-ellátási kérdésbe való beavatkozás. Kutatók közleménye szerint a tesztpéldány folyamatos működés mellett 230V-2,2 Amper-t hoz, ami ipari szinten kb. 4A-ra növelhető. A teljesítmény éjjel-nappal rendelkezésre áll. A készülék mérete egy mikrohullámú sütő nagyságával azonos. A fordulatszám 300/perc és élettartama csapágyfüggő, de olyan 10 évre tehető.

Energiát a Nap-Föld erőtér egyensúlyi pontjáról hozza. Ez kb. 2.5 millió km. Nagyipari célokra nem alkalmas, de egy családi ház igényeinek eleget tud tenni (mosás, főzés, vasalás, fűtés, hőtárolás). Teljesítményfüggően használható, de sorba kapcsolva alkalmas bányaipari célra, tengervíz sótalanításra, villanyautóhoz bármely önálló gravitációval rendelkező égitesten (3m/s2). Nem kell sok milliárdos műholdakat sem vesztegetni energiahiány miatt.

A készüléknek 1.5 éven belül nemzetközi bemutatója lesz. Akik megszerzik a gyártási jogot, azok őrületes haszonra tehetnek szert. 8 milliárd db. simán eladható a bolygón (pl. Antarktisz: pingvineknek full-fenékfűtés). Továbbá jelezték, hogy bármely népcsoport vagy vallás amely jelenleg a bolygón energiazsarolásból él, amennyiben a kutatók ellen támad, 100%-ban kiírtják a bolygón, megbízóikkal együtt. Fapipa iránt jóindulattal vannak. Azt közölték, hogy nekik nem ellenfél egyik „dicsőséges” nukleáris flotta sem. Ja, és a Newton 2 Fő tétele a helyes szöveg, nem a 2.!

No ennyi pozitív hír kellett mára! Bár én mondtam, hogy demonstráció nélkül az atomflotillások sem értenek, de ahogy megtudtam, minden elektronika, elemek, akkumulátorok csak a földi erőtérben működnek, viszont ezt az erőteret - ugye tudjuk már-, hogy lehet „manipulálni”. A világűrben nem működnek a szokásos akkumulátoros energiaforrások és arra is felhívták a figyelmet, hogy a kilőtt rakéták felett bármikor át lehet venni a „felügyeletet” és egyáltalán nem biztos, hogy oda fognak becsapódni, ahová azt a céltérkép megjel-ölte.

Igen, tudok Egelyről és sok egyébről és arról is, hogy minden politika és a mocsok zsidó mindenben ott van benne és az olaj-lobby nagyjából kiféle-miféle trendet követ. Nem látszik ellentmondás aközött, amit látok, hallok, tudok és tudni vélek a felrajzolt világtrend, rotscildi és keleti áramlatok, háborús viszolygás közt. Persze sokkal több információ eljut hozzám, de nem mindenre van felhatalmazásom közölni és amire van, azt sem mondom el mind, mert még emésztgetem.

Mondhatnám, hogy megyek számlát nyitni a Szberbankban, mert az legalább egyelőre biztos és ha már disztri-bútor nem lehetek, legalább stoki had legyek!

Hozzászólások

# | Magy1 Magy1 - 2012 02 20 ¦ 16:39:52
Örvendetes!

Imre!
Működési elvéről lehet tudni valamit (ha publikus)?
# | kincses kincses - 2012 02 20 ¦ 16:57:35
szantottam gyopot,vetettem gyongyot...de regi a nota...fenybol milyen ero terem? Udv a kutatoknak, latom nem pihennekmelo van
# | GERRY GERRY - 2012 02 20 ¦ 17:09:16
Kutatók - nem e lehetne e kiprobálni a gépet? Alig használok energiát és mégis kiküldtek egy számlát a múlt évi villany-túlhasználatról... ca. 3 havi plusz... nem értem...

Ha müködik (remélem) vállalom a svájci terjesztést Grin

és nem is érdekel a "nagy haszon" az mehet a tisztességes magyaroknak, nekem sak annyi kell belöle, hogy néhány pattogatott kukoricát meg tudjak csinálni a Microban...

kincses hangból hangerö, a fényböl fényerö terem. Hát nem?ja igen
# | parlagfu parlagfu - 2012 02 20 ¦ 17:35:30
Azért 4A val (230Vnél 1kW) száguldozva nem kezdi ki a szél a mejjem.
# | kincses kincses - 2012 02 20 ¦ 17:38:32
Gerry,tenyleg!A lumeneknek,mint te,nem luxus ilyenekhez erteni!pompom
# | zafir zafir - 2012 02 20 ¦ 17:57:39
Engem a gázművek zsarol az energiával, Ők is ki lesznek nyiffantva?
# | Utazó Utazó - 2012 02 20 ¦ 18:11:51
Ha meg van az energia generátor, akkor nemsokára kezdödik a tánc, pontosabban átlép a játék egy még durvább fázisba. Sok pénzeszsák érdekeit sérti majd, ha a piacra kerül, tehát ezt akarják majd megakadályozni. Legyetek ügyesek kutatók.
# | Gutai Zub Gutai Zub - 2012 02 20 ¦ 18:12:23
Perpetum mobile és az élősködők?
Egyben biztosak lehetünk:
Bármilyen olcsó energia generátor születik, mire az energia hozzánk ér, ők valahogy közöttük lesznek, és szedik a sarcot.
Vagy nem azt csinálják most is? Számláznak és élősködnek.
Én is megyek nyitni egy számlát a s(z)permabankban, boccs! A S(Z)perbankban.....
# | Bazalt Bazalt - 2012 02 20 ¦ 18:12:28
Ez még arra sem elég, hogy az fő gépem (~550watt + veszteség, 850wattos táppal) elinduljon. nem ja igen
# | sooska sooska - 2012 02 20 ¦ 18:16:37
Én az alap árat 2.000.000ft/db állapítanám meg.1 db nem lenne elég egy háztartás ellátásához!Bár a minimum szintet (én határozom meg) kielégítené!Na, az első nem adózna!(persze a regisztrációt ki kellene fizetni,+27% áfa)A másodikat és a többit 50%-os adó terhelné!A csapágy max három évig bírná!(tervezett elavulás, nem javítható)Amennyiben mondjuk fóliát fűtenek vele (haszon)+ adót kell kivetni!
Gerry! Neked ilyen jól megy, hogy kukoricát akarsz pattogtatni?Majd meg vizsgáljuk az adórendszert és személyre szabjuk!
Mivel a készülék nem javítható így környezet terhelési adót is fizetni kellene.Külön a csomagolásra is!Egy családban (közös háztartásban) csak egy készülék lehet adómentesen!Ha valaki följelent, hogy kettő van, neki adómentesen három lehet!Nincs ingyen energia!Nem tűröm! NEM! NEM!Mocskos férgek!Mit képzeltek! Nem tőlem függtök rabszolgák?
Tudnám még folytatni ,de elszállt az ihlet!
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a fenti írás csak fikció!A valósághoz való minden hasonlatosság csak a véletlen műve!francbaja igen

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.66 másodperc
68,712,322 egyedi látogató