Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fidel Castro: Sarkozy megőrült

KülföldNo akkor most kit kell megvizsgálni az igazságügyi-elme-szakértőnek? Azt akinél a piros gomb van, vagy azt, aki tudja, hogy akinél a piros gomb van, nem beszámítható? Haha!

Fidel Castro szerint az atomnagyhatalom Franciaország köztársasági elnöke rasszista politikát folytat, és a jelek szerint megőrült.
A volt kubai államfő a Cubadebate.cu honlapon vasárnap közzétett írásában - "elmélkedéseinek" újabb fejezetében - az európai cigányság történelmével és sorsával foglalkozott.

A romák kitoloncolása miatt pellengérre állított Nicolas Sarkozy francia elnök 300 atombomba sorsáról dönthet. "Tegyük fel, hogy Sarkozy hirtelen megőrül, mint ahogy a jelek szerint ez történik vele. Mit tenne ebben az esetben az ENSZ Biztonsági Tanácsa Sarkozyvel és atombőröndjével?" - tette fel a kérdést Castro, aki már hónapok óta atomháború rémképével fenyegeti a világot.

Forrás: Link

Hozzászólások

# | Richelieu Richelieu - 2010 09 14 ¦ 16:28:00
Ehehe! Pidel Castro del Re szerintem szerverhibás, csoda hogy még beszélni tud. Európában egyes becslések szerint 8 mio - saját ország nélküli - cigány van (létezik). Római issmerősöm arról számol be, hogy Rómában nyüzsögnek a cigány prostituáltak, Züricben ugyanez a szitu azzal az "elhanyagolható" differenciával, hogy jelentős túlsúlyban a magyar cajok uralják a terepet. Egyertértek a JOBBIK cigányokkal kapcsolatos javaslatával Borsod Megye tekintetében. Eperjes gádzsó lakói mergúnták a mozdonyszőkék viselkedését és FALAT EMELTEK! Hogy ugat a sok megélhetési jogvédő, hogy igy meg úgy.... bezzeg kussolnak amikor Izrael emelt falat és foszforos lövedékekkel gyilkolták a palesztin gyermekeket, időseket. Megcsonkított hulláik megrendítőek de ez a hülye Castro szerint (is)rendjén való úgyebár?
# | Hegel Hegel - 2010 09 15 ¦ 21:07:13
Fidel fogadja be az összes cigányt...mégcsak nagy külömbség sem lesz az etnikumban.
Oszt integrálja őket!
# | tlprmgyr tlprmgyr - 2010 09 16 ¦ 00:26:24
Castro jol latja a francia helyzetet ! Szarkozi tul messzire ment a rokoni gondoskodassal is . mindig, meg mielott kijozanodna hozza a buta donteseit . valoban eleg veszelyes allamfo az ilyen . ez legalabb megroviditi karrierjet !
# | LIBONA LIBONA - 2010 09 16 ¦ 05:19:00
Fitesz Casztro inkabb jarjon el gyoni es banja meg a sajat buneit amit elkovetett a Nemzete ellen .Che-ge Varat is O nyiratta ki hogy megkaparintsa a hatalmat. Hany artatlan ember eletet oltatta ki ???Egy gyonyoru orszagot roncsteleppe varazsolt,ugyanugy amit most a zsidok csinalnak a MAGYAROK HAZAJAVAL.

Agyilag bevan betonozva mint a satan zsidok-rabbik-talmudistak-torasok.Akik azt hiszik magukrol hogy OK messias eljovetelenek hordozoi ! Agyilag total nudlig. Mindent ugy tatalnak ki es etetik a hiszekenyeket,agymossotakat.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Generálási idő: 1.10 másodperc
68,711,520 egyedi látogató